Alt går godt indtil videre. Sælgeren var fantastisk og meget hjælpsom med sine professionelle færdigheder. Maskinen er i kassen, vi har ikke brugt den før.
L'entreprise a répondu
Fik hurtigt en tilbagemelding på bestilling. I butikken fik jeg hurtigt hjælp og intet forsøg på mersalg. Udleveringen gik dog langsomt. Der gik minimum 10 min før en medarbejder reagerede på ringeklo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde en fantastisk oplevelse hos Power i Glostrup i forbindelse med køb af hvidevarer, og især medarbejderen Janus fortjener stor ros. Janus leverede service i topklasse hele vejen igennem. H... Voir plus
L'entreprise a répondu
God rådgivning og personlig betjening af Viktor i Power Glostrup. Vi skulle have en større hårde hvidevarer pakke og efter lidt søgning på priser og modeller på nettet, endte valget på Power.... Voir plus
Hovedvejen 197, 2600, Glostrup, Danemark
Demande des avis aux clients

Réponse de POWER.dk - Glostrup
Nemt at bestille på nettet og hurtig levering med indbæring af en venlig og hjælpsom person.

Réponse de POWER.dk - Glostrup
Efter ca. 20 mins ventetid (hverdag omkring kl. 13) kom jeg frem til sælger og bad ham finde den Samsung mobil telefon, som jeg havde på nettet at butikken havde på lager. Det gjorde han, og vi fandt også et cover og beskyttelsesglas, som han nævnte han lige kunne sætte på for mig. So far so good.
Så lægger han det hele sammen på computeren og siger så: "Det beløb kan jeg godt reducere for dig...?"
"Jamen, det må du da gerne", svarer jeg.
"Hvilket telefonselskab bruger du i dag?" spørger han så. Her nævner jeg så mit telefonselskab. "Nå", siger han skuffet - "Det kan jeg nok ikke matche". Så kigger han på min adresse, som er slået op via mit telefonnummer.
"Hvilket elselskab har du idag?"
"Øhh - Clever", får jeg nævnt, mens jeg undrer mig over hvad det har at gøre med at jeg skal købe en telefon.
Inden han kommer for godt i gang siger jeg så, at jeg heller ikke er interesseret i at skifte forsikringsselskab eller nye sko.
"Jeg vil bare gerne købe telefonen", siger jeg.
Her bliver han tydeligt en smule fornærmet, men når dog lige at nævne at der ikke følger en lader med telefonen, og at batteriet kan tage skade hvis man bruger en forkert lader. Altså, jeg skifter fra en Samsung til den næste, så jeg tænker godt jeg kan bruge min eksisterende lader. Så endnu et forsøg på mer-salg.
Så klapper han i og jeg betaler, og pludselig kunne han alligevel ikke sætte panserglas på alligevel.
Det er utroligt at man ikke bare kan få lov til at købe et produkt uden at skulle igennem en labyrint af mersalg inden man kan slippe ud af butikken.

Hej
Jeg havde købt en powerbank 40w Dacota i nov.25.
Skulle bruge den i maj.26 og den virkede ikke. Var i Glostrup den 6.5. og fik den byttet. Var så heldig at den nye kun kostede 200 kr. så fik 200 kr. retur.
Rigtig god betjening og venlighed ved reparations skranken og ved sælger.
Venlig hilsen
Annette C B

Réponse de POWER.dk - Glostrup
Jeg fik pakken produkt men helt forkert. Dvs sendte forkerte produkt til mig. Jeg måtte køre ud til Power Glostrup og fik byttet til den rigtige produkt.
Alt er ok med Power Glostrup som ville hjælpe mig med problemer.

Réponse de POWER.dk - Glostrup
Vi købte et TV i 2024, i den tro at fjernsynet var fra 2024.
Da vi fik nyt netværk, kunne tv’et ikke koble på nettet på grund af det faktisk var fra 2020.
Vi tog til Power i Glostrup og snakkede med An nur fra TV salg afdelingen, og fik den bedste betjeningen.
Han var både forstående, lyttende og ombyttet vores fjernsyn uden problemer.
Kæmpe ros herfra

Kom for at købe et Apple Watch
Ikke for at skifte teleudbyder eller andet
Kan ikke helt forstå at man skal gøre det ene eller andet for at opnå rabatter
Da jeg sagde nej , føler jeg jeres ekspedient var totalt ligeglad med mig
Fik dog uret

Réponse de POWER.dk - Glostrup
Fantastisk personale, meget service mindet . Hjalp med det jeg skulle have .

Réponse de POWER.dk - Glostrup
Vi køber i fysisk butik vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og ovn - venlig betjening og aftale om levering og installering - ved levering har de ikke ovnen med og de kommer med den forkerte opvaskemaskine (da sælgeren i butikken har skrevet forkert) imidlertid er både vores nuværende opvaskemaskine og ovn blevet afmonteret og båret ud i lastbilen og dem vil de ikke komme ind med igen - vi kommer langt om længe igennem til butikken som lover levering og installering af både opvaskemaskine og ovn to dage senere - ovnen kommer om formiddagen og bliver installeret, nogle timer senere kommer den rigtige opvaskemaskine som de ikke vil installere da hanen med vandtilførslen vender opad i stedet for nedad…. Det nævnte ingen da opvaskemaskinen blev afmonteret…. Heldigvis kunne min mand selv installere, men vi er på ingen måde begejstrede over serviceniveauet…

Réponse de POWER.dk - Glostrup
Support disken var ikke bemandt i de 20 minutter, jeg ventede. Ingen reagerede, så jeg gik bare. Alt for dårligt!

Réponse de POWER.dk - Glostrup
Click and collect på Pc er ikke så Click and Collect venligt, bliver sendt tilbage i PC afdelingen, da den skal afhentes der, desværre er der kø og jeg venter ca 15 min. så er ideen med CAC bare væk.

Réponse de POWER.dk - Glostrup
Oplevelsen med købet var fin. Alle mailsne om at i vil have mig til at vurdere min oplevelse er trættende, og derfor kun 1 stjerne. Intet at sætte på forretningen, men hvis jeg er interesseret i at anmelde jeres ting så skal jeg nok gøre det selv. Ommer

Réponse de POWER.dk - Glostrup
Virkelig god hjælpsomhed og service i hvidevareafdelingen