Jeg havede lidt travlt den dag jeg var på besøg og blev ovrerasket over at der var en før mig ved kassen og var faktisk færdig da jeg kom frem. Det var jo dejligt så jeg kunne komme afsted. At de så s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg fik rigtig godt service i power af medarbejderen der hed Melih, han var rigtig flink og fandt lige hvad jeg skulle bruge.
L'entreprise a répondu
⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg havde reserveret et outlet-tastatur, men det viste sig desværre at mangle to taster. Medarbejderen fandt hurtigt en bedre løsning og gav mig et andet tastatur, som normalt kostede omkring... Voir plus
L'entreprise a répondu
Min reservation var annulleret, da jeg hentede varen ca. 19 timer efter varen blev reserveret. Jeg havde ikke fået nogen notifikation om det. Heldigvis var varen stadig på lager og ekspedienten fik s... Voir plus
Paderup Boulevard 2, 8960, Randers SØ, Danemark
Demande des avis aux clients
Der gik 3 uger fra bestillingen til levering i butik. Rettede henvendelse til kundeservice som meddelte der ville gå yderligere 7-9 dage.
Dagen efter min henvendelse kom varen. Jeg tror den var glemt hvis ikke jeg havde henvendt mig.

Extrem lang ventetid 45 min på at hente en click and collect ordre

Réponse de POWER.dk - Randers
Super dygtigt sælger, Lukas mener jeg han hed.
Købte nyt tv i Randers, han var meget professionel.
Selvom vi har forladt butikken og venter på en mail, hvornår vi kunne hente tvet, ringede han for at sikre sig, at mail var gået igennem, det var den ikke, og han fortalte tvet var klar .

Réponse de POWER.dk - Randers
Da jeg fik besked om at kunne hente en vare i clik&collekt, som var bestilt 1 måned tidligere, havde de alligevel ikke varen i forretningen.
Jeg fik tilbudt at hente varen med prisnedslag i Ålborg.

Réponse de POWER.dk - Randers
Skulle vente næsten 1 time på at blive betjent i click&collect, og så har medarbejderen alligevel nosser nok til at prøve at lave mersalg, selvom jeg havde svedt mine boller af at stå i deres butik uden aircondition. På det punkt, så vil man bare gerne UD og hjem.

Réponse de POWER.dk - Randers
Fin forretning, men det er alt for lang ventetid inden man bliver expederet.

Réponse de POWER.dk - Randers
Fik mail om varen var klar til afhentning. Forsøgte at kontakte kundeservice for at spørge til mulig levering. Fik af vide at butikken ikke kunne kontaktes…
Kørte for at afhente og da jeg ankom var den ellers “reserverede” vare som var meldt klar til min afhentning desværre blevet solgt til en anden ved en fejl…

Réponse de POWER.dk - Randers
Bestilte armbånd- hentede uden problemer , opsatte til mobil uden problemer - god oplevelse👍

Réponse de POWER.dk - Randers
Jeg har købt et TV med levering til butikken i Randers. Den forventede leveringstid er nu overskredet med en uge. Kundeservice forsøger at rykke butikken for et svar -uden held -temmeligt uprofessionelt.

Réponse de POWER.dk - Randers
Jeg har aldrig fået noget som helst ingen tilbagemelding eller noget
jeg købte en tørretumbler I Randers til afhentning samme dag, og betalte på nettet, da jeg kom til Randers var den solgt til en anden.
Jeg blev dengang lovet at jeg ved mit næste køb kunne få en god rabat som kompensation, ved at sige jeg skulle have varen til "familie pris " det viser sig så nu at det er der ikke nogen der kender noget til, ydermere lover kundeservice at undersøge sagen men vender ikke tilbage. Derfor 1 stjerne

Réponse de POWER.dk - Randers
Alt gik efter planen, kan varmt anbefale Power....