Har lige handlet elektronik i Power. Fik en god vejledning til nogle ordfører jeg ikke kendte og de fungerer som jeg ønskede. Har fået en proff behandling hvilket vækker tillid til at blive forstået.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestiller en Macbook på hjemmesiden og får at vide jeg kan afhente den. I mailen står der, man skal medbringe billed-ID, hvis varen koster over 15.000. Denne koster 10.500. Alligevel nægter butikken a... Voir plus
Rigtig god service! Jeg havde købt et headset, hvor den ene side ikke afspillede ordentligt, og da jeg kom for at bytte det, var der hurtig og god service, så jeg var videre igen på ingen tid. God p... Voir plus
Ved Vesterport 4, 1612, København, Danemark
Demande des avis aux clients
Bestilte på nettet 45 min efter kunne jeg hente 🤗

Réponse de POWER.dk - Vesterport
Jeg fik en meget venlig, hjælpsom og imødekommende betjening og fik klaret de fleste af mine ærinder. Jeg blev også gjort opmærksom på, at jeg VAR oprettet som medmem af kundeklubben, hvilket kan give bonus. Jeg kan dog ikke endnu se, at jeg har fået bonus for mit ret store køb? Der er i øvrigt meget at gennemlæse i den forbindelse, hvilket jeg endnu ej har haft tid til. Jeg valgte Power, da jeg troede, de stadig var med i Forbrugsforeningen, så det var en skuffelse, at det medlemsskab var ophørt. En anden skuffelse var, at jeg havde glædet mig til et stort udvalg af farverige covers til min nye telefon, men der var kun kedelige sorte, så jeg endte med at nøjes med et mindre plasticomslag, der ikke beskytter helt så godt, men som i det mindste ikke dækker min blå telefon.

Réponse de POWER.dk - Vesterport
Det var en virkelig sød og serviceorienteret medarbejder, jeg ved ikke så meget om oplader om de passer, han havde en anden kunde også så han ekspederede os begge samtidig på en god måde.

Réponse de POWER.dk - Vesterport
Jeg købte en AEG vaskemaskine 9 kg på tilbud og betalte 1500,- for fragt, montering og den gamle vaskemaskine retur. De sødeste to unge mennesker kom og satte den til eksisterende indstallation og afprøvede maskinen, inden de gik. Det var godt givet ud at få den monteret. Det tog dem 20 min, så var det fixet . Et stort 12 tal for alt i forbindelse for hele handlen .💕

Réponse de POWER.dk - Vesterport
Der er mangel på service/ og kunde forståelse utilfredshed😢😢😢

Réponse de POWER.dk - Vesterport
Solgte mig en mobiltelefon uden at fortælle mig at den var brugt det er ikke i orden. Hvis jeg jeg skulle have en brugt telefon ville jeg have kigget i den blå avis

Réponse de POWER.dk - Vesterport
Virkelig ringe kundeservice. Kan slet ikke anbefale dem

Réponse de POWER.dk - Vesterport
Exceptionel god kunderejse - meget få touchpoints gjorde det let og til en rigtig god oplevelse at købe fredag aften og hente lørdag morgen 👍🏻

Réponse de POWER.dk - Vesterport
Rigtig god service fra start til slut