Känslan av att personalen, var lite sega på att uppmärksamma mig som kund. Dom pratade med varandra istället, tills den ena sa att vi borde hjälpa kunden. Produkten jag köpte var mycket bra. Fick å... Voir plus
Enköpingsvägen 27, 177 38 Järfälla, Stockholm, SE
Hej! Jag vill gärna framföra mitt tack för den fina service jag har fått som ny kund hos Power. Hela processen, från abonnemangsteckning till aktivering, har varit smidig och professionell. Ja... Voir plus
Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos POWER. Personalen var trevlig, hjälpsam och kunnig. Jag fick bra information om produkten och servicen var snabb och professionell. Allt fungerade smidigt frå... Voir plus
Andra gången det blir problem med upphämtning av en produkt bokad online. Först hade personalen lagt undan fel version av datormusen. Sen tog det 15-20 minuter att vänta på att personal skulle rota... Voir plus
Enköpingsvägen 27, 177 38, Järfälla, Stockholm, Suède

Demande des avis aux clients
Lättanvänd. Batteriet räcker oväntad länge, längre än de lovade 3 timmar. Bilden framstår dock som ganska matt vid full dagsbelysning. Vid kvällsmörker hyfsad skarp.

Réponse de POWER.se - Barkarby
Garantiärende på en tv där wifi-kortet gått sönder, som de löste snabbt och enkelt. Trevliga och glada.

Réponse de POWER.se - Barkarby
Super trevlig kille som jobbade på barkarby power hjälpte oss med allt vi behövde riktigt duktig och professionell

Réponse de POWER.se - Barkarby
När jag hämtade min grejer en av de inte var okj och jag vill ha lömna till backa

Réponse de POWER.se - Barkarby
Mitt besök på den här avdelningen var mycket dåligt.
Säljaren försökte övertala mig att köpa flera extra produkter utöver den vara jag egentligen ville köpa. Han påstod att den nya lagen krävde att dessa produkter måste köpas tillsammans med huvudprodukten. Efter att jag själv kontrollerade informationen visade det sig att detta inte stämde – det är helt frivilligt för kunden att köpa dessa tillägg.
Dessutom fick jag vänta väldigt länge vid kassan eftersom personalen inte kunde hantera delbetalningen. Jag blev hänvisad från en medarbetare till en annan och sedan till en tredje. Jag hade två små barn med mig, vilket gjorde den långa väntetiden mycket påfrestande för både mig och dem.
Jag hoppas att ni ser över dessa brister och förbättrar servicen. Tack.

Réponse de POWER.se - Barkarby
Personalen gjorde mycket mer än tillräckligt för att hjälpa mig med diverse andra frågor utöver mitt köp!

Réponse de POWER.se - Barkarby
För det första heter jag inte Kalle!
Jag har absolut inte handlat något av POWER!