Beställde test för gluten då jag länge misstänkt att jag har problem med det. Testet visade dock inte att jag var gluten intolerant. Senare besök på vårdcentralen bekräftade det också. Bra att det fa... Voir plus

Beställde en Quicktest-mätare som levererades supersnabbt. Hade lite svårt att förstå 3+1 vägledningar för att komma igång. Kontaktade supporten via mail på morgonen och fick svar samma dag. Mycket n... Voir plus

1. Service de soins à domicile

Quicktest erbjuder hemmatester som snabbt och enkelt ger dig klara besked om våra vanligaste sjukdomar och tillstånd. Vi erbjuder bl.a följande tester: ✔Sköldkörtel ✔Klimakterie ✔Järnbrist ✔Borrelia ✔Prostata ✔Diabetes ✔Urinvägsinfektion ✔Drogtest ✔Ägglossning ✔Graviditet ✔Magsår

3,1

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

Oseriösa

Trots följda instruktioner så funkade inte testet och företaget svarar inte på mail.

Under all kritik!

20 avril 2026

Tydligt och enkelt

Jag gillade hur enkelt det var att komma igång. Tydlig information, seriöst upplägg och lätt att tyda resultatet. Kommer att prova igen om några månader.

24 février 2026

Oseriöst företag

Jag beställde deras X6 multimätare förra året men de skickade istället en annan mätare. Klagade dagen efter och påpekade att mätaren var inte den som jag hade beställt men utan framgång. Nu några månader senare när jag skulle beställa tillbehör till det fanns inte någonstans eftersom tillbehören som de säljer är inte kompatibel med min mätare som de hade skickat. Helt oseriöst företag väldigt respektlös beteende att inte svara på klagomål trots att det framgick tydligt i orderbekräftelsen vad jag hade beställt och att de inte kontaktat mig innan de skickade min beställning.

16 février 2026

Fornøyd med å motta testresultatene raskt

Familien min og jeg tok fire matintoleransetester. De to første av oss fikk testresultatene, og ved en feiltakelse måtte de to andre bruke en svensk BankID for å få tilgang til resultatene, noe vi ikke hadde. Ved å kontakte kundeservice fikk vi overført resultatene til riktig nettsted for Norge. Og nå har alle fire av oss tilgang til resultatene. Jeg vil gjerne takke Quicktest og kundeservicen for at de leverte resultatene så raskt.

3 février 2026

Elendig

Elendig. Mottok et sett hvor de hadde glemt å legge ved returkonvolutt. Tok lang tid å få svar på kundeservice og jeg mottok da et nytt. Også det nye hadde en defekt og manglet en del. Fikk likevel utført testen og sendt den inn. Dette er flere måneder siden. Ikke fått noe svar. Har etterlyst svar hvor de sier de skal komme tilbake til det men hører ikke mer.
Dette er scam. Styr unna.

1 octobre 2025

Enkelt

Stort utbud och enkelt att beställa. Bra instruktionsvideo för allergitest.

25 novembre 2025

Suveränt!

Suveränt!
Allting gick smidigt och snabba leveranser
Själva testerna fungerade utan problem och lätta att förstå
rekommenderar starkt att andra prövar

2 janvier 2026

Supernöjd

Supernöjd!
Snabb leverans av tester!
Manualerna är enkla att förstå 👌🏻

1 décembre 2025

Intet svar fra lab

Intet svar fra lab. Ikke mulig å sende hendvendelse vi nettsiden grunnet teknisk feil på nettsiden. Penger ut av vindu.

20 septembre 2025

Ingen svar fra lab

Ingen svar fra lab, ingen svar fra selskapet selv etter 5-6 henvendelser
Pengene forsvant bare i hullet, og jeg fikk altså ingenting overhodet tilbake

10 septembre 2025

Leksak utan seriöst värde. Köp EJ!

Köpt set inkl 50st teststickor för mäta blodsockervärde. Följt anvisningar EXAKT samt att min hustru är specialistläkare allmänmedicin (arbetar som distriktsläkare på vårdcentral..). Enl labb värden på vc har jag ca 6 mml fasteprov, vilket är aningen högt men inte alarmerande. Enl Quicktest har jag däremot 8-10-12-14-18 mml vid fem olika testtillfällen under EN vecka. Detta indikerar farligt hög nivå samt att jag har
diabete typ 2.... Vilket jag inte har, i verkligheten alltså.
Så vill du kasta pengar i sjön för värden som är fantasier, så köp detta. Annars låt bli.

Jag har iallafall skickat tillbaka skräpet.

1 août 2025