Familien min og jeg tok fire matintoleransetester. De to første av oss fikk testresultatene, og ved en feiltakelse måtte de to andre bruke en svensk BankID for å få tilgang til resultatene, noe vi ikk... Voir plus

Elendig. Mottok et sett hvor de hadde glemt å legge ved returkonvolutt. Tok lang tid å få svar på kundeservice og jeg mottok da et nytt. Også det nye hadde en defekt og manglet en del. Fikk likevel u... Voir plus

1. Service de soins à domicile

Écrit par l'entreprise

Quicktest erbjuder hemmatester som snabbt och enkelt ger dig klara besked om våra vanligaste sjukdomar och tillstånd. Vi erbjuder bl.a följande tester: ✔Sköldkörtel ✔Klimakterie ✔Järnbrist ✔Borrelia ✔Prostata ✔Diabetes ✔Urinvägsinfektion ✔Drogtest ✔Ägglossning ✔Graviditet ✔Magsår

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Det handler seg vel ikke om "quick"

Det handler seg vel ikke om "quick". Har bestilt to tester den 5.12.24 og venter fortsatt på pakken...
Vil ikke forestille meg hvor lenge det kommer til å ta til jeg få resultetene (hvis pakken vil bli levert endelig...). Dårlig kundeservice og, siden de svarer etter tre uker og bare skriver, ja, av og til tar det litt tid. Ah ja, skjønner, takk for ingenting.

5 décembre 2024

Bestilte 2 tests d 3/11 (CRP og 2-pak…

Opdatering: I dag, d. 24/1-25 har jeg endelig fået min rigtige test 🥳 Det skete efter jeg den 30/12-24 igen, igen,igen kontakede firmaet, denne gang en længere roman på engelsk, hvor jeg med store bogstaver insisterede på at enten på pengene retur eller de rigtige tests

Bestilte 2 tests d 3/11 (CRP og 2-pak diabetes-test.) De kom d 15/11, hvor jeg også kontakter firmaet på mail, da der kun var en test i diabetes pakken. Så lidt svært at tage en test inden og efter et måltid.
2 forskellige personer svarer på min mail efter nogle dage. Denene person siger diabetes testen er en urin prøve.... hvis dette er rigtigt, så er indhold og brugsanvisning helt hen i vejret.. da der var lancetter i pakken og anvisning om hvordan de bruges.

I dag, 26/11, har jeg hverken fået ny test eller penge retur.... kun lidt mail frem og tilbage, hvor jeg skriver i øst og hun svare i vest

Vil ikke anbefale nogle at købe fra dette sted.... medmindre man har en MEGET stor tålmodighed

26 novembre 2024

Matintoleranstest 140 ämnen.

Matintoleranstest 140 ämnen.
Fick utslag på 7 ämnen och 6 av dem var saker jag ätit. Nästan full poäng.
Vilket är en miljard gånger bättre än deras konkurrent med 240 testade födoämnen, fick utslag på drygt en tredjedel av alla ämnen trots att jag bara ätit kanske en tiondel

23 avril 2024

Allt går snabbt och enklet

Beställde en Quicktest-mätare som levererades supersnabbt. Hade lite svårt att förstå 3+1 vägledningar för att komma igång. Kontaktade supporten via mail på morgonen och fick svar samma dag. Mycket nöjd med mätarens funktion.
Beställde ett nytt test i går och det ligger redan idag och väntar på att hämtas upp från utlämningspunkt. Kommer beställa fler tester.

2 septembre 2024

Behövde support till min quicktest

Behövde support till min quicktest, skickade ett mail på en söndag förväntade inget svar för än tidigast måndag men döm om min förvåning fick ett snabbt svar redan efter någon timme, mycket nöjd.

1 septembre 2024

Kjøpte laktatmåler

Kjøpte laktatmåler. Viste seg å ikke fungere i det hele tatt (sammenlignet verdier med tester tatt på sykehuset). Kontaktet kundeservice og da jeg ønsket å returnere produktet mot å få pengebe tilbake. Fikk kun tilbud om å få nytt produkt noe som var helt uaktuelt.

5 octobre 2023

Hej Magnus,

Vår laktatmätare är normalt väldigt uppskattad av våra kunder. Ett laktatvärde är dessvärre inte konstant, det skiljer sig och varierar från timme till timme så det förvånar inte att du får ett annat värde på sjukhus. Med det sagt kan en mätare visa fel och vi som företag hade givetvis åtgärdat det om så vore fallet.

Gluten test

Beställde test för gluten då jag länge misstänkt att jag har problem med det. Testet visade dock inte att jag var gluten intolerant. Senare besök på vårdcentralen bekräftade det också. Bra att det fanns två lansetter i kittet då den första gick sönder. Hade jag bara tagit det lite lugnt så hade den första nog överlevt.
Kan rekommendera dessa tester men ska nog ses som en indikation som sen ska följas upp på vårdcentral.

1 décembre 2023

Beställde hem ett test för gluten…

Beställde hem ett test för gluten visade positivt gick sedan vidare till vårdcentralen som sa att mina värden var helt normala och inga tecken på gluten…
Kul att man fick på gluten fri mat och kost i några veckor i onödan..

13 mai 2024

Hej Linda,

Tack för ditt omdöme.
Vi ser att Du har haft en dialog med vår kundtjänst och bemöter även här.
Vi har konsulterat vår läkare samt tillverkare av testet och fått mer information; med stor sannolikhet visar testet korrekt för positivt för gluten. Dock är det viktigt att känna till att vid en glutenfri kost visar ett blodprov negativt vilket har varit fallet med kontakt med VC.
Med ovan sagt kan ett självtest, eller andra tester för den delen, visa falskt positivt vilket är vanligare än falskt negativt. Det senare är dessutom avsevärt mer bekymmersamt för användaren.

Ha en fortsatt bra dag och återkom om du har några andra frågor eller funderingar!

Ikke noen quick test

Kjøpte kortisol test. Den kom ganske raskt og jeg sendte den inn igjen. Det står man skal få svar i løpet av 8-10 dager. Jeg sendte inn testen 8.mars og har enda ikke fått svar (24.april). Ikke noen Quick test hvertfall.

23 avril 2024

I bought a testosterone tester.

I bought a testosterone tester.
It showed that I was low on Testosterone.
Then I showed my Doctor the test and she said it was useless.
I made a new test by blodsample at my doctor and it showed the level was fine.

For 2 weeks ago I wrote to Quicktest with this result and asked to get my money back. Total silence since.

12 mars 2024

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd, kjøpte test for matintoleranse. Mottok pakken raskt, fin og enkel bruksanvisning. Sendte inn, og fikk svar etter få dager. Hadde litt problem med å logge inn først, men takket være super kundeservice, ble dette løst veldig fort. Alt i alt veldig fornøyd med alt sammen. Tina

16 avril 2024

Hej Tina!

Stort tack för Din fina recension Tina, den betyder otroligt mycket för oss så ett stort tack från oss till Dig!

Ha en underbar dag!

Quicktest

Saknade pipett så gick ej utföra…

Saknade pipett så gick ej utföra testet. Fick ett nytt men samma saknas så ger nog upp nu 😅

17 avril 2024

Hej Sara!

Pipetten ligger i aluminiumpåsen med själva testet, den är transparent och dessutom liten som en synål och kan vara väldigt svår att se. Många kunder tar kontakt gällande detta då man kan tro att pipetten ligger i en separat påse. Men kolla i aluminiumpåsen, den ligger garanterat där :)
Återkom annars till oss så tar vi det därifrån, tack!

Therese

Har bara bra att säga

Enkla och tydliga test. Har bara bra att säga.
Enormt trevliga och hjälpsamma på kundtjänst och snabba svar vid frågor.

22 mars 2024

Snabb test mot svamp

Jag kämpar med vaginal svamp och gjorde test mot svamp. Blev förvånad att man testar sin urin, inte flyttningar från slidan och test visade negativt resultat trots att alla symptom verkar tyda på svamp.
Köper aldrig mer såna tester.

8 février 2024

Réponse de Quicktest Scandinavia

Hej Monika! Tack för att du tog dig tid att höra av dig. Vi förstår att det kan vara lite förvirrande att det är ett urinprov. Vi för det vidare för att se om vi kan förtydliga det ännu mer.
Hoppas du får en fin dag!
Mvh / Therese

Gått 1 måned uten å få pakken

Gått 1 måned uten å få pakken. Får ikke svar på mail heller. Dette er scam. Styr unna!

18 décembre 2023

Hej Anette,

Vi har nu undersökt saken. Du har mailat till vår obevakade ordermail som är en så kallad "Noreply-mail". Därför har du inte fått svar, vänligen skriv till kundeservice@quicktest.no så lovar vi att svara inom 12h.
Vi ber verkligen om ursäkt för detta, vi kommer att vara änny tydligare med att "ordermailen" inte är bemannad.

Quciktest

Sämst

Sämst, bluff, köp inte..
Gjorde matintolerans testet som visade intolerans på det jag skulle tro slumpvis valda ämne…

Det jag vet inte tål var inte med, bortkastade pengar!

18 octobre 2023