Familien min og jeg tok fire matintoleransetester. De to første av oss fikk testresultatene, og ved en feiltakelse måtte de to andre bruke en svensk BankID for å få tilgang til resultatene, noe vi ikk... Voir plus
Elendig. Mottok et sett hvor de hadde glemt å legge ved returkonvolutt. Tok lang tid å få svar på kundeservice og jeg mottok da et nytt. Også det nye hadde en defekt og manglet en del. Fikk likevel u... Voir plus
Beställde test för gluten då jag länge misstänkt att jag har problem med det. Testet visade dock inte att jag var gluten intolerant. Senare besök på vårdcentralen bekräftade det också. Bra att det fa... Voir plus
Beställde en Quicktest-mätare som levererades supersnabbt. Hade lite svårt att förstå 3+1 vägledningar för att komma igång. Kontaktade supporten via mail på morgonen och fick svar samma dag. Mycket n... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Quicktest erbjuder hemmatester som snabbt och enkelt ger dig klara besked om våra vanligaste sjukdomar och tillstånd. Vi erbjuder bl.a följande tester: ✔Sköldkörtel ✔Klimakterie ✔Järnbrist ✔Borrelia ✔Prostata ✔Diabetes ✔Urinvägsinfektion ✔Drogtest ✔Ägglossning ✔Graviditet ✔Magsår
Rönnowsgatan 8c, 25225, Helsingborg, Suède
- 0708320567
- therese@quicktest.se
- quicktest.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
Blodtrycksmätare
Har länge haft problem med högt blodtryck och ville kontrollera hemma och inte bara på vårdcentralen. Otroligt enkel att använda, men jag hade gärna sett en manual på svenska, därav 4 stjärnor istället för 5.
guicktest.se
guicktest.se
Jag beställde ett klimakterietest och båda testerna var misslyckade. Det måste vara fel på dem. Fungerar inte- beställ inte!
I bought a borreliosis test but the…
I bought a borreliosis test but I thought package will never come because postnord tracking sucks nowadays. I contacted customer service and some lady named therese said she will be in touch with me later. The package arrived almost 2 weeks later and the product was fine. I was little upset because of the delivery time but Quicktest customer service lady offered me a free giftcard up to 50 € and I thought why not? So I decided to use it for free crp test which was only 17 on sale and they said they'll send it. I didn't feel the need to use 50 €. Delivery time was a little disappointment but customer service was eventually good. Postnord tracking was a huge disappointment, no tracking for the product.
CRP-test och covid-test
Köpt CRP-test och covid-test.
Hållit vad de lovat, tex. bra bruksanvisningar och nålar till crp-test som sticker precis som de ska!
Enkelt & snabbt!
Beställde två olika tester. Båda enkla att förstå och utföra allt var klart inom bara några minuter.
Dessutom supersnabb leverans!
Nesten 4 ukers leveringstid er for lang for noe som kaller seg for 'quicktest'.
Fra når jeg bestilte til testene kom tok det nesten 4 uker. Ikke så veldig 'quick' det...måtte i mellomtiden gå til legen fordi det tok så lang tid. Ville så sende testene tilbake fordi jeg ikke trengte de lenger, og måtte stå for fraktkostnadene (113kr uten sporing) selv. Veldig skuffende opplevelse totalt med noen hyggelige, men lite imøtekommende og trege svar fra kundeservicen.
Strålande tjänst inom - multipla - aspekter!
Jag har sedan några år tillbaka använt olika tester från QuickTest då jag har extremt stor passion för hälsa, idrott och det fysiska och har även använt andra ’liknande’ tjänster. I överlag anser jag QT är en alldeles - strålande - tjänst inom multipla aspekter.
Nedan har jag både skrivit 5 faktorer på vad jag anser gör just QT till en fantastisk tjänst, och även därefter skrivit 3 punkter som avser konstruktiv kritik.
5 positiva faktorer:
1) Manualerna som följer med testerna är tydliga, rak på sak och innehåller klara lätt förstådda ritningar vilket bidrar till ett effektivt och icke komplicerat testnings moment.
2) Kundservicen har alltid varit extremt trevlig och snabb i återkoppling. De anställda ger en medmänsklig vibe som gör upplevelsen mer bekväm, de låter liksom inte tillgjorda utan mer humana och genuina, och svarar alltid detaljerat på frågorna som ställs.
3) Valet och sortimentet av produkterna är obestridligen brett, det finns mindre tester till mindre problem varav större tester till större problem och av de tester jag testat så har produkterna alltid varit högkvalitativa.
4) Det är utmärkt att det på hemsidan finns detaljerade medicinska beskrivningar till testerna i fråga som avser exempelvis vad ett lågt/högt/patalogiskt värde kan indikera, och utöver indikationen även information om följd tillståndet.
5) Det faktum att produkterna tillverkas i Europa och uppfyller samtliga krav från EU och Läkemedelsverket, är förstås en strålande aspekt med tjänsten.
Nedan följer 3 konstruktiva feedback punkter:
1) Vid de tester som kräver blod droppar så tror jag en bra idé är att addera ytterligare en till blodtryckare istället för 2.
2) Ni borde skapa en app där ni samlar videor på hur man utför alla steg till era tester. Med tanke på att ni redan har suveräna videor gjorda till vissa tester så bör ni redan kommit en stor bit på vägen.
3) Ni borde addera färg på ritningarna på samtliga ’testnings objekt’ som medföljer manualerna för - ytterligare - tydlighet, istället för att nu på flertalet ritningar endast ha konturer och ingen ifyllnad, även ifall dem redan nu är tydliga och bra designade.
Extremt nöjd kund!
Tack för det enkla testet
Tack för det enkla testet, så bra med en liten instruktionsvideo också ifall man skulle vara osäker på hur man gör det hela. Jag som själv jobbat i vården hela mitt liv, upplevde testet som pålitligt och jag är väldigt nöjd med att kunna göra ett sånt här test hemma.
Prøvde testosteron testen
Prøvde testosteron testen. Fikk alt for lavt nivå på testen.. 2 blodprøver seinere hos fastlegen og nivåene her var helt perfekte.. bare tulletester
Snabba leveranser
Bra. Inget att klaga på. Snabba leveranser och bra priser.
Error kode E-8
Skulle akkurat til å ta en kolesterol test. Men kode E-8 kommer opp på alle strimlene. Virker ikke. Utrolig irriterende. Kommer en ny anmeldelse ang service når jeg har kommet i kontakt med de. Spent på det
Mycket nöjd
Köpt två test och tyckte det var tydligt, smidigt och enkelt att utföra dem. Allt var bra förutom pipetten (för att ta upp blod). Den var värdelös. Jag droppade direkt från fingret ner på testbrickan. Det gick mycket lättare.
Styr unna folkens!
3 uker siden jeg sendte inn prøven. (Som jeg selv måtte betale fortolling på for å gå sendt!) Kundeservise er utrolig treg å svare. Testen jeg sendte inn kostet 1200 kr!! Pluss fortolling.... alt et gjort rett, og testen ble registrert samme dag jeg sendte prøven i posten. Dette ble gjort via linken i mail jeg fikk når jeg bestillte.... quicktest virker for meg, som svindel! utrolig skuffende!
Gjorde testo
Gjorde testo, enkelt och svaret kom på bara några dagar. 5/5
Körde kortisoltestet
Körde kortisoltestet, funka fin fint. Lätt att göra och kändes tryggt och bra med Bank-ID för testsvaret.
Kanonföretag - D-vitamintest
Kanonföretag, testet gick smidigt och fungerade bra. Är jättenöjd!

Har följt instruktionerna till 100%
Har följt instruktionerna till 100%, ändå fungerar det inte. Trist med tanke på att det tog fyra dagar att få testet.

Upålitelig måling med X6
Etter en blodprøve hos legen bestilte jeg like etter en X6 tester for å følge med på kolesterolet. Blodprøven hos legen viste kolesterol på 4,9.
Leveringen gikk kjapt. Satte meg inn i bruksanvisning og målte dagen etter for å la det ha gått 12 timer etter sist måltid (samme som hos legen). Apparatet ble kalibrert til stripene som fulgte med pakken.
Målingen jeg fikk var langt over resultatet av blodprøven hos legen. X6 viste - 8,3.
Ble forundret over såpass stort avvik at jeg tok en test til etter noen minutter (byttet til andre pekefinger for bloddråpe til test nr 2). Da viste målingen plutselig 5,7.
En kan mao ikke stole på dette apparatet i det hele tatt. Styr langt unna!!

Köpte ett kolesteroltest
Köpte ett kolesteroltest. Första paketet så funkade inte alla så jag fick bara några svar. Prövade flera ggr och fick olika svar hela tiden?
Första gången 6.1
Andra gången 5.5
Tredje 6.7
Fjärde 5.5 (dessa 3 och 4de gjordes med 1 timmes mellanrum.)
Femte: 6.7
Sjätte : 4.8 ( 5e och 6e gjordes med 1 timmes mellanrum.
Dessa verkar inte gå att lita på.
Känner mig lite lurad.

Provsvar
Köpte och gjorde ett test för allergi mot födoämnen. Det stod att det skulle ta 8 dagar innan provsvar via en länk man får på e-post. Har nu gått dubbel så lång tid och har fortfarande inte fått svar. Känns sådär med tanke på att det kostade nästan 1600 kr.