Familien min og jeg tok fire matintoleransetester. De to første av oss fikk testresultatene, og ved en feiltakelse måtte de to andre bruke en svensk BankID for å få tilgang til resultatene, noe vi ikk... Voir plus

Elendig. Mottok et sett hvor de hadde glemt å legge ved returkonvolutt. Tok lang tid å få svar på kundeservice og jeg mottok da et nytt. Også det nye hadde en defekt og manglet en del. Fikk likevel u... Voir plus

Beställde test för gluten då jag länge misstänkt att jag har problem med det. Testet visade dock inte att jag var gluten intolerant. Senare besök på vårdcentralen bekräftade det också. Bra att det fa... Voir plus

Beställde en Quicktest-mätare som levererades supersnabbt. Hade lite svårt att förstå 3+1 vägledningar för att komma igång. Kontaktade supporten via mail på morgonen och fick svar samma dag. Mycket n... Voir plus

1. Service de soins à domicile

Quicktest erbjuder hemmatester som snabbt och enkelt ger dig klara besked om våra vanligaste sjukdomar och tillstånd. Vi erbjuder bl.a följande tester: ✔Sköldkörtel ✔Klimakterie ✔Järnbrist ✔Borrelia ✔Prostata ✔Diabetes ✔Urinvägsinfektion ✔Drogtest ✔Ägglossning ✔Graviditet ✔Magsår

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

302 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Skönt att slippa springa till läkare…

Skönt att slippa springa till läkare för att testa sig. Detta var bra och smidigt.

5 mars 2021

Réponse de Quicktest Scandinavia

Tack för din feedback Mange. Vi uppskattar verkligen det.

Ha en fin dag!

Therese

Quicktest.se

Fel komponenter i sköldkörteltest.

Beställde ett test för sköldkörtel som visade sig innehålla fel komponenter. Pipett saknades trots ett ivrigt letande i aluminiumpåsen. Droppade då istället så mycket blod jag kunde på testplattan eftersom jag saknade pipett överhuvudtaget. Testet gav inget som helst resultat..... 230 spänn rakt i sjön och jag som är så trött hela tiden.

4 mars 2021

Hej Johan!

Tack för att du tar kontakt. Pipetten kan vara svår att se, dels är den ganska liten men även transparent.
I detta fallet verkar den saknas så vi ska givetvis tillse att du blir kompenserad.
Vänligen ta kontakt med kundtjanst@quicktest.se och ange ditt ordernummer så kommer dom att hjälpa dig.

Quicktest.se

Vet ej hur testerna påverkas när de…

Vet ej hur testerna påverkas när de ligger i minusgrader då de lev till brevlåda. Lät de ligga i värme inomhus ett dygn för att vara säkert men både testerna som följde med (klimakterie) sög knappt upp trots allt enligt beskrivning fick hålla ner färgdelen lite för de var böjda uppåt och fick ej kontakt. Bortkastade pengar tyvärr

18 décembre 2020

Hej Lisan!

Vänligen ta kontakt med vår kundtjanst@quicktest.se så ska vi se till så du får hjälp. Att det testerna inte absorberade vätska vill vi veta mer om. Berätta gärna mer i kontakt med kundtjänsten, oavsett ska vi hjälpa dig :)

Quicktest.se

Så nöjd med dessa självtester

Så nöjd med dessa självtester. Har beställt 2 gånger och varit supernöjd båda gångerna både med den snabba servicen och produkterna. Kommer definitivt beställa från quicktest igen om det behövs.

23 novembre 2020

Hej på er!

Hej på er!
Många fler borde upptäcka självtester.
Det brukar vara svårt att få mig till doktorn, vi brukar lösa det mesta själv, inte heller så lätt alltid att få komma in till vårdcentralen.
Hade ordentliga magsmärtor flera dagar, dom lättade lite men blev inte bra.
Svärdottern tvingade på mig ert CRP test.
När jag gjorde det visade resultatet katastrofalt hög nivå, det högsta.
Ringde vårdcentralen 20-09-16 och bad att få tid hos doktorn, ville få kollat om självtestet hade visat rätt, hade fortfarande ont och var fruktansvärt trött.
Jag fick tid samma dag till test, vilket visade sig vara COVID test, inga fel med det men dom vägrade ta blodtest och låta mig träffa läkare, blev i stort sätt idiotförklarad när
jag hade med ert test som fortfarande syntes om också lite suddigt, även förklaringen till testet.
Fick en känsla att de hade bestämt sig att inte släppa in någon för att skydda sig själv, när jag opponerade mig sa dom att jag skulle gå hem och vänta ett par dagar.
När jag kom ut från deras lilla rum på baksidan väntade sonen på mig.
Han blev rosenrasande och rusade in på vårdcentralen och krävde omgående att få fram en läkare.
Läkaren var på plats efter 10 minuter, nu visade vårdcentralens CRP testet 220, det blev omgående färd till Linköping Universitets Sjukhus till magnetröntgen och
nya provtagningar, på några timmar hade CRP värdet gått upp till 294 o jag blev inlagd.
Allt handlade om en kraftig inflammation i bukspottskörteln, förorsakat av gallstenar.
Nu är gallan borta, även om det tog nästan en vecka innan de fick ner mina CRP värden under 100 för att våga operera.

I förrgår fick jag slutliga provsvaren, nu är jag frisk och CRP värdet visar 5.

26 octobre 2020

Réponse de Quicktest Scandinavia

Först och främst; Vi är så glada att du idag är frisk! Och vilken tur att din son stod på sig, det hade kunnat sluta illa annars.

Tack för att du tog dig tid att berätta vad som skett, det betyder oerhört mycket för oss att läsa dessa historier.
Du är inte ensam, många skriver till oss med liknande historier. En del ringer, helt förtvivlade.. när de sedan får positivt svar på t.ex CRP så får många, med ett positivt testresultat på våra tester, komma in på vårdcentral för att sedan bli uppläxade om att självtester inte är tillförlitliga etc.
Vi upplever att de inte alltid förstår eller vill förstå tekniken (eller så vet inte och motar bort allt som de inte har kunskap om) bakom självtester eller hur hårt reglerade dessa tester är.

Må nu riktigt gott och tack igen!

Testerna fungerar utmärkt

Testerna fungerar utmärkt. Snabb leverans och bra kundbemötande o service. Mycket nöjd!

9 septembre 2020

Réponse de Quicktest Scandinavia

Stort tack för din fina recension Julia! Ha en fin dag!

Mvh

Quicktest.se

Köpte ett magsår h.pylori test fick en…

Köpte ett magsår h.pylori test fick en nål för att sticka i fingret som inte fungerade vidare bra, Fick ju bara ett försök och hade ingen lust att ta andra verktyg för att göra hål i fingret.

Dom mest bortkastade pengar jag lagt på något känner ja.

26 août 2020

Hej Nicklas!

Det medföljer en extra lansett om den första inte skulle fungera eller om man misslyckas med sticket, vi skickar givetvis ut nya lansetter om det skulle behövas. Ta kontakt med vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig!

Har köpt tester hos er i 3 år

Har köpt tester hos er i 3 år. Har alltid funkat bra. Ser att några inte lyckats med pipetten men då kanske man inte ska köpa hemmatest.. klarar man inte det så är det nog mer fel på den som gör testet än testet. Men men, vi är supernöjda, fler borde testa. Superbra koncept.

/Melvin

15 juin 2020

Enkelt att testa

Enkelt att testa, funkade bra för mig. Lite öm i fingret efter sticket men gick över efter några dagar.

9 juin 2020

Superenkelt

Superenkelt. Gjorde 4 tester, ett test bekräftade det jag misstänkte så ringde VC, äntligen fick jag träffa läkare och blev inte stoppad av en sjuksköterska som vägrar lyssna.. totalt sett helnöjd. Kanske något tillplattat paket men inget som kan lastas på er. //L

3 juin 2020

Réponse de Quicktest Scandinavia

Verkligen kul att läsa, stort tack för ditt fina omdöme :)

Quicktest.se

Beställde ett järnbristtest där det…

Beställde ett järnbristtest där det inte gick att tyda ifall det var en mycket svag linje eller skugga jag såg. Behövde ta hjälp av Quicktest för att tolka mitt resultat.
Stort plus för tydliga instruktioner som medföljer testet och även bra snabbt bemötande vid kontakt.

3 juin 2020

Hej Lina!

Vänligen ta kontakt med oss på kundtjanst@quicktest.se så ska vi hjälpa dig :)

Mvh / Therese

Quicktest

Jag beställde ett cpr prov.

Jag beställde ett cpr prov.
För det första fungerade inte nålstickaren, trots att vi gjorde enligt instruktion, vred 2-3 varv. Men det fungerade inte. Plockade isär den och stack mig själv, gjorde testet exakt enligt anvisning och testet var helt blankt. Beställt ett nytt nu då jag behöver få svar. Väldigt tråkigt dock att behöva betala det dubbla för att det inte fungerar.
Hoppas nästa test går att använda.

30 mai 2020

Hej Jonna!

Självklart ska vi hjälpa dig, lansetterna kan vara trixiga och det ska inte drabba dig som kund. Ta kontakt med oss på kundtjanst@quicktest.se så kommer vi hjälpa dig :)

Fick med 3 tester i 1

Fick med 3 tester i 1! Perfekt om man vill vara helt säker, om man skulle göra fel eller vill testa vid andra tillfällen☺️ Snabb leverans och trevlig kundtjänst! Toppen!

24 avril 2020

Réponse de Quicktest Scandinavia

Stort tack Sofia, vi blir så glada av dessa omdömen! Skriv gärna till oss på kundtjanst@quicktest.se så kommer du få ett valfritt test som tack, trevlig helg 😊

Fattats pipett

Fattats pipett, men fick två nålar, ingen funkade. Lyckades få hål med handkraft och ut med blod. Testet stendött
Bortkastade pengar.

20 avril 2020

Hej Petra!

Tack för omdöme. Pipetten är extremt liten och kan lätt missas i sin aluminiumpåse. Om du kikar igen så kommer du säkert finna den. Gällande lansetterna så är det viktigt att följa instruktionerna, dvs att den grå "hättan" ska skruvas av 2-3 varv till den lossnar, annars avaktiveras den, detta är en inbyggd säkerhetsfunktion.
Du är jättevälkommen att ta kontakt med oss på kundtjanst@quicktest.se så kommer vi hjälpa dig där :)

Har fått fel komponenter i testet…och det går inte att nå er.

Har fått fel komponenter i testet Helicobacter 2gg i rad (pipett saknas). Första testet returnerade/reklamerade jag och beskrev problemet - inget svar. Tänkte det var Postmord som klantat sig och beställde ett test till med samma fel -phuu.

Finns inget kundservice - inget telefonnummer och ingen e-mail. Så slimmat - så dåligt.

11 janvier 2020

Hej Michael!

Vi ska hjälpa dig. Pipetten ligger i aluminiumpåsen där testkassetten finns, den är transparent och ganska liten (ca 35mm x 2mm) och kan därför vara svår att se.
Självklart ska vi hjälpa dig så du kan få ett svar på ditt test, vänligen kontakta oss på kundtjanst@quicktest.se eller ring oss på 042-400 87 00 så ska vi se till så du får hjälp direkt.

Tack!

Therese

Leg. sjuksköterska

Missnöjd med klimakterietestet

Fick göra två klimakterie tester och båda var misslyckade trotts att jag gjorde allt rätt. Bort kastade både tid och pengar. Väldigt missnöjd.

23 octobre 2019

Réponse de Quicktest Scandinavia

Vad tråkigt att du inte blev nöjd med vårt test, oavsett vad som kan ha skett så ska vi givetvis hjälpa dig. Vänligen ta kontakt på kundtjanst@quicktest.se så ska vi hjälpa dig. Tack på förhand!

Quicktest