Familien min og jeg tok fire matintoleransetester. De to første av oss fikk testresultatene, og ved en feiltakelse måtte de to andre bruke en svensk BankID for å få tilgang til resultatene, noe vi ikk... Voir plus

Elendig. Mottok et sett hvor de hadde glemt å legge ved returkonvolutt. Tok lang tid å få svar på kundeservice og jeg mottok da et nytt. Også det nye hadde en defekt og manglet en del. Fikk likevel u... Voir plus

Beställde test för gluten då jag länge misstänkt att jag har problem med det. Testet visade dock inte att jag var gluten intolerant. Senare besök på vårdcentralen bekräftade det också. Bra att det fa... Voir plus

Beställde en Quicktest-mätare som levererades supersnabbt. Hade lite svårt att förstå 3+1 vägledningar för att komma igång. Kontaktade supporten via mail på morgonen och fick svar samma dag. Mycket n... Voir plus

1. Service de soins à domicile

Quicktest erbjuder hemmatester som snabbt och enkelt ger dig klara besked om våra vanligaste sjukdomar och tillstånd. Vi erbjuder bl.a följande tester: ✔Sköldkörtel ✔Klimakterie ✔Järnbrist ✔Borrelia ✔Prostata ✔Diabetes ✔Urinvägsinfektion ✔Drogtest ✔Ägglossning ✔Graviditet ✔Magsår

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

302 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Besviken

Jag köpte ett sköldkörteltest och ett D-vitamintest och blev besviken. Testet ger bara ett ja/nej-svar, men i båda testerna är det viktigare att veta det exakta värdet numeriskt. Som sådan gör testet ingenting alls.

28 février 2022

Réponse de Quicktest Scandinavia

Du har helt rätt, våra tester ger antingen positivt eller negativt och gränsvärden för testerna är bestämda av WHO, detta är vad som ofta benämns som "kvalitativa" tester, de fungerar som graviditetstest - positivt eller negativt.
Det du nämner är "kvantitativa" tester, här presenteras ett värde. För detta krävs avancerade laboratorium-analyser. Vi är, trots det dåliga betyget, glada för din feedback och vi ska bli tydligare med att informera om detta.
Vem vet, kanske kan vi erbjuda kvantitativa tester inom kort!

Tack igen och ha en fortsatt bra dag :)

Misstänkte urinvägsinfektion…

Misstänkte urinvägsinfektion och ville veta innan jag började jaga min vårdcentral. Beställde ett självtest för urinvägsinfektion, vilket levererades redan dagen efter min beställning. Smidigt, snabbt och så enkelt 🙏🏽🤗

3 février 2022

Huvudvärk

Har under en period haft problem med huvudvärk. Upptäckte järnbristtestet som mätte mina ferritinnivåer, provet visade att jag hade lågt värde och efter 2-3 veckor med järntillskott så har problemet med huvudvärk försvunnit. Supernöjd och rekommenderar detta till alla mina vänner!

5 novembre 2021
Avis spontané

Syfilis testet är jättesvårt att använda

Syfilis testet är jättesvårt att använda och pipetten fungerar inte som det ska. Det kommer alldeles för lite blod, även efter jag använde två av stickorna. Skulle ha behövt skära fingret för få tillräckligt med blod

4 novembre 2021

Réponse de Quicktest Scandinavia

Lansetterna kan vara svåra, vi delar helt den uppfattningen och vi hoppas på att kunna byta dessa till en modell som är enklare att använda.
Vänligen ta kontakt med kundtjanst@quicktest.se så ska vi hjälpa dig!

Quicktest.se

Bought the self test for skjoldbruskkirtel

Bought the self test for skjoldbruskkirtel. Pipette was absolutely useless i basically soaked it in blood and it would not collect it.. tried different angles, different fingers, it was no use… wish i could use another pipette but there is not even and indication of how many drops of blood i need to put on testkassette.

4 octobre 2021

Dear Cecilia,

So sorry to hear this, we will help you. Please contact our customer service and we will help you right away; kundeservice@quicktest.no

Please let us know how it all worked out.

All the best,

Quicktest Scandinavia

Snabbt och smidigt

Jag beställde ett järnbristtest. Mycket smidigt och enkelt att använda. Rekommenderas starkt!

26 septembre 2021

Mycket bra

Har beställt olika självtester från Quicktest, är så nöjd att det finns ett alternativ till vårdcentraler där man får vänta i dagar om man överhuvudtaget får tid. Med dessa självtester slipper jag ta ledigt från jobbet och får svar snabbt. Riktigt nöjd!

26 septembre 2021
Avis spontané

Gick inte att betala med Swish

Försökte flera gånger betala med Swish men fick bara ett felmeddelande. Kollade Swish hemsida och det fanns inga driftstörningar. Provade även på min PC, men samma sak där.

1 août 2021
Avis spontané

Riktigt nöjd med testet jag beställde…

Riktigt nöjd med testet jag beställde från Quicktest. Väldigt smidigt att ta testet hemma och få resultat bara efter några minuter! Det var även en väldigt trevlig kundtjänst och snabbleverans, rekommenderar Quicktest starkt.

1 août 2021

Hej Henrik,

Stort tack, det värmer att höra :)

NOLLA

Hade ja kunnat sätta NOLLA skulle jag göra det. Väntade i en månad på varan fick inget.
Vill ha pengarna tillbaka, de hörde inte änns av sig.
SKANDAL!

26 juillet 2021

Hej GJS,

Så ska det givetvis inte vara, har du möjlighet att återkomma med ditt ordernummer så ska vi givetvis hantera detta omgående. Vänligen skicka ordernummer samt kort beskrivning av ärendet till kundtjanst@quicktest.se

Tack!

D-vitamintest

Beställde ett D-vitamintest från Quicktest. Gick väldigt snabbt att få produkten och instruktionerna till testet var enkelt att följa. Visade sig att mina nivåer var klart godkända. Kändes väldigt skönt att få svar så snabbt utan att behöva besöka min husläkare.

28 juin 2021

Hej Wilhelm,

Stort tack för Ditt fina omdöme, det är med stor glädje vi konstaterar att Du har fått ett svar och det gör oerhört glada. Att Du tar Dig tid att skriva detta gör oss på ett extra gott humör! Än en gång ett stort tack! :)

Väldigt nöjd!

Väldigt bekvämt att göra första test hemma för att se om allt är bra eller om man behöver köpa kosttillskott eller även gå vidare för läkarhjälp.

1 juin 2021

Jag är supernöjd med Quicktest

Jag är supernöjd med Quicktest. Testade D-vitaminbrist och svaret var positivt! Fast jag tar tabletter. Det var bra att veta och jag känner mig väldigt trygg i att testa någon annan brist också. Trevlig kundtjänst och snabb leverans. Rekommenderar till alla som inte har tid eller ork att gå till vårdcentral i dessa tider!

1 juin 2021
Avis spontané

Ingen svar fra kundeservice på 2 dager…

Ingen svar fra kundeservice på 2 dager og ingen test mottatt på 9 dager....

Fikk den til slutt etter 16 dager. Ubrukelig pipette som ikke ville suge opp mer enn 1/10 av påkrevd mengde blod. Stakk 2 fingre og fikk blod nok, men det ville ikke opp i pipetten. Ingen resultat på testen med så lite blod, bortkastede penger.

20 avril 2021

Réponse de Quicktest Scandinavia

Tack för att du skrivit ett omdöme, vi tar denna feedback till oss! Vi har även kikat närmare på ditt ärende.
Gällande att du inte har fått svar: Vi har sökt efter dina mail i vårt CRM samt i våra inkorgar men kan inte finna något mail från dig, dock kan vi se att vi har notifierat dig gällande ett tekniskt problem med vår mail/websida som lett till att ordern blev försenad samt att vi under en period inte kunnat motta mail. Detta är djupt beklagligt och vi tar helt ansvar för detta.
Gällande pipetten: Blodet har sannolikt koagulerat i pipetten, det tar bara 4-5 sekunder för blod att koagulera. Vi ska vara tydligare med detta i kommande manualer.
Normalt skickar vi en ny pipett så kunden kan fullföra sitt test. Vänligen återkom så ska vi hjälpa dig. Skriv gärna direkt till mig, grundaren av quicktest, så ska jag tillse att du får hjälp :)

mattias@quicktest.se