RAMEDER.SE – Dragkrokar, cykelhållare och takräcken Avis

1 495
TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Företaget och produkten var helt utan anmärkning, men transporten tog 2 veckor. Jag lyckades inte få någon hjälp från ert Sverigekontor, eller från PostNord. Väl levererat visade det sig dessutom at... Voir plus

En fantastiskt tjusig "upplevelse", i klass med upplevelser i Babylons hängande trädgårdar, när jag i måndags, med stor förväntan och inte utan viss möda, öppnade försändelsen med dragkroken till min... Voir plus

Hittade bra takräcke (lasthållare) till mina lite tjockare rails för ett rimligt pris (till skillnad från det stora kända märket i Sverige som verkar kunna ta vilka priser som helst pga bristande kon... Voir plus

Köpte en cykelhållare till dragkrok, men jag visste inte att det fanns olika dragkrokar så den passade inte. Inga problem att returnera, skickade ett mail och sen skulle postnord komma och hämta den... Voir plus

1. Ventes d'accessoires automobiles
  2. Magasin de pièces détachées automobiles

Rameder är en ledande europeisk specialist på dragkrokar, elsatser, cykelhållare och transportlösningar för bilar. Sedan 1996 har Rameder erbjudit produkter och lösningar för personbilar, SUV:ar, transportbilar och andra fordon. På www.rameder.se hittar kunder i Sverige ett stort utbud av dragkrokar, elsatser och biltillbehör för att utöka bilens transportmöjligheter. Den som vill köpa en dragkrok till sin bil hittar hos Rameder ett stort urval av fasta, avtagbara och infällbara dragkrokar för många olika bilmärken och modeller. Via fordonssökningen på www.rameder.se kan du enkelt hitta en passande dragkrok och rätt elsats för din bil. Sökningen tar bland annat hänsyn till bilmärke, modell, årsmodell och fordonstyp. På produktsidorna finns viktig teknisk information om bland annat släpvagnsvikt, kultryck, typ av dragkrok och kompatibilitet med fordonet. Förutom dragkrokar erbjuder Rameder fordonsspecifika elsatser för den elektriska anslutningen mellan bilen och en släpvagn, cykelhållare eller annan transportlösning. På så sätt kan kunder beställa både dragkroken och en passande elsats till sitt fordon. Rameder erbjuder dessutom ett omfattande sortiment av cykelhållare, takräcken, takboxar och andra biltillbehör. Cykelhållare för dragkrok är en praktisk och säker lösning för transport av cyklar och elcyklar. Det finns modeller för olika antal cyklar samt lösningar för olika typer av fordon och användningsområden. Takräcken och takboxar ger extra utrymme för bagage och utrustning på semestern, cykelresan, skidsemestern, campingturen och i vardagen. Sortimentet omfattar även skid- och snowboardhållare, kano- och kajakhållare, bagagerumsmattor, golvmattor och andra tillbehör för bil och transport. Rameder erbjuder produkter från välkända tillverkare som Westfalia, ORIS, Brink, Thule, GDW och Auto-Hak samt andra produkter och transportlösningar för olika behov. Sedan 1996 har Rameder byggt upp lång teknisk erfarenhet och omfattande produktkunskap inom dragkrokar, elsatser, cykelhållare och biltillbehör. Tack vare den fordonsspecifika produktsökningen kan kunder enkelt hitta produkter som passar deras bil. Den som söker en dragkrok, elsats, cykelhållare, takräcke, takbox eller annan transportlösning i Sverige hittar på www.rameder.se ett stort urval av passande produkter. Har du frågor om vilken dragkrok, elsats, cykelhållare eller vilket biltillbehör som passar ditt fordon hjälper Rameders kundtjänst gärna till. Mer information om dragkrokar, elsatser, cykelhållare, takräcken, takboxar och transportlösningar hittar du på www.rameder.se.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

(1 495)

37 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Rameder skickade en inkomplett produkt…

Rameder skickade en inkomplett produkt (takräcke som saknade delar), förpackning visade spår av att ha varit öppnad förr. Gissar de har fått tillbaka en retur som de sedan skickat ut igen utan att kontrollera. Deras support svarar varken på email eller telefon. Undvik.

24 juin 2025
Avis spontané

Snabb leverans men saknar instuktio er…

Snabb leverans men saknar instuktio er för hur jag ska montera takräcket samt insexnyckeln som följde med passar inte(för stor). Har mejlat och bett om en ny nyckel samt instruktioner för montering men har inte fått något svar.

4 juin 2025
Avis spontané

Köpte lastållare till bra pris istället för Thule, lite krångligt att ställa in för fasta skruvhål, borde köpt rails+lasthållare.
Snabb leverans, bra information med mejl på leveransstatus och kvitton.

7 mai 2025

Takräcke

Beställde takräcket 28/4, fick paketet 7/5. För lång leveranstid. Paketet såg misshandlat ut och var öppet i ena änden. En skruv fattades. Plastöverdraget till en av stålstängerna hade ett jack.

8 mai 2025

Bästa kund,
Vi ber om ursäkt för förseningen. Detta motsvarar självklart inte vår höga standard för snabba leveranser. Att paketet dessutom anlände skadat är mycket olyckligt.
Skicka gärna bilder på skadorna så ser vi över ärendet så snart som möjligt.
Med vänliga hälsningar, Ditt rameder.Team

Snabb leverans.
Det såg krångligt ut att sätta ihop cykelstället. Men följde man bara manualen noggrant gick det lätt och snabbt. Cykelstället fungerar utmärkt på bilen! (Ford Focus hgv -21)

30 avril 2025
Avis spontané

Postnord slarvade bort paketet 2 dagar.

Postnord slarvade bort paketet 2 dagar.
När de väl hittade det va det storhelg dagen efter och klämdagar så jag fick hämta det på deras terminal innan helgen för att inte behöva vänta 4 dagar på hemleverans.
Supporten var hyffsat snabb då jag hade produktfråga innan beställning.
Produkten Thule Evo Takbågar var skadade från tillverkningen emballaget va helt intakt.
Och det var vassa kanter så ja skar mig när jag skulle monterade ihop dem inte ok för det priset.

2 mai 2025

Bästa kund,
Tack för din återkoppling. Vi beklagar verkligen att det uppstod förseningar med leveransen via PostNord och att du själv behövde hämta ut paketet – vi förstår att det var frustrerande.
Vi vill även be om ursäkt för att dina Thule Evo takräcken var skadade. Thule är i vanliga fall känt för sin höga kvalitet. Produkterna levereras färdigförpackade direkt från tillverkaren, och vi har tyvärr inget inflytande över produktionen eller paketeringen från fabrik.
Ditt rameder.Team

Dålig passform

Dålig passform, fick kapa i krockbalken, passar inte 100 ändå, svarar inte på mail, stämmer inte med beskrivningen.

4 mai 2025

Réponse de RAMEDER.SE – Dragkrokar, cykelhållare och takräcken

Bästa kund, tack för ert meddelande. Vi beklagar verkligen att passformen på den levererade produkten inte motsvarade era förväntningar. Vi beklagar också att ni ännu inte fått svar på ert e-postmeddelande – detta motsvarar inte vår standard för service och kundsupport.
Vänligen skicka oss ert ordernummer samt, om möjligt, bilder till feedback@rameder.de så att vi snabbt och noggrant kan undersöka ärendet. Naturligtvis strävar vi efter att hitta en tillfredsställande lösning tillsammans med er.

Med vänliga hälsningar, ert rameder.Team

Tyvärr var paketet skadat och öppet så…

Tyvärr var paketet skadat och öppet så postnord returnerade det.

17 avril 2025

Kära kund

Tack för ditt meddelande. Våra paket lämnar alltid vårt lager noggrant kontrollerade och i perfekt skick. Enligt spårningsinformationen levererades ditt paket till ett ombud, men hämtades tyvärr inte ut inom den angivna tidsfristen och har därför returnerats till oss.

Självklart erbjuder vi oss gärna att skicka varan till dig igen. Vänligen meddela oss om vi får skicka din beställning på nytt.

Med vänliga hälsningar, ditt rameder.Team

Skidhållare på dragkrok

Hejsan.
Jag beställde leverans av skidhållare och nummerskyltsplatta men fick dom i separata leveranser vilket inte framgick av frraktsedeln. Kontaktade supporten men dom visste inte nåt och återkopplingen kunde ha varit bättre.
Fick till slut allt och är nöjd med dom.

24 janvier 2025

Bästa kund,
tack för din feedback. Vi beklagar att det uppstod oklarheter kring leveransen och att vår support inte kunde ge dig tillräcklig information. Din åsikt är viktig för oss, och vi kommer att se över hur vi kan förbättra vår kommunikation och återkoppling.
Vi är dock glada att höra att du nu har fått hela din beställning och är nöjd med produkterna. Om du har några frågor eller funderingar i framtiden är du alltid välkommen att kontakta oss.
Med vänliga hälsningar, ditt rameder-team

Dyrt frakt

Dyrt frakt - ett paket ca 1,5 kg kostar 127 Kr ?

29 janvier 2025

Bästa kund,
Tack för ditt meddelande. Vi förstår att fraktkostnaden är en viktig faktor vid din beställning. Observera att våra varor skickas från vårt lager i Tyskland. Frakten till Sverige omfattar inte bara själva transportkostnaden, utan även utgifter för förpackning, logistik och den internationella leveransen genom våra pålitliga fraktpartners.
Flera faktorer påverkar fraktkostnaden, särskilt det längre avståndet. För internationella leveranser tar fraktbolagen ofta ut högre avgifter för att säkerställa en trygg och pålitlig transport. Trots detta strävar vi alltid efter att erbjuda rättvisa priser och samtidigt garantera en snabb och smidig leverans.
Om du har några ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig gärna!
Med vänliga hälsningar, Ditt rameder-team.

skidhållare

Bra affär för pris och snabb leverans

17 janvier 2025

Réponse de RAMEDER.SE – Dragkrokar, cykelhållare och takräcken

Kära kund, stort tack för fem stjärnor. Rekommendera oss gärna vidare.