Företaget och produkten var helt utan anmärkning, men transporten tog 2 veckor. Jag lyckades inte få någon hjälp från ert Sverigekontor, eller från PostNord. Väl levererat visade det sig dessutom at... Voir plus
En fantastiskt tjusig "upplevelse", i klass med upplevelser i Babylons hängande trädgårdar, när jag i måndags, med stor förväntan och inte utan viss möda, öppnade försändelsen med dragkroken till min... Voir plus
Hittade bra takräcke (lasthållare) till mina lite tjockare rails för ett rimligt pris (till skillnad från det stora kända märket i Sverige som verkar kunna ta vilka priser som helst pga bristande kon... Voir plus
Köpte en cykelhållare till dragkrok, men jag visste inte att det fanns olika dragkrokar så den passade inte. Inga problem att returnera, skickade ett mail och sen skulle postnord komma och hämta den... Voir plus
Rameder är en ledande europeisk specialist på dragkrokar, elsatser, cykelhållare och transportlösningar för bilar. Sedan 1996 har Rameder erbjudit produkter och lösningar för personbilar, SUV:ar, transportbilar och andra fordon. På www.rameder.se hittar kunder i Sverige ett stort utbud av dragkrokar, elsatser och biltillbehör för att utöka bilens transportmöjligheter. Den som vill köpa en dragkrok till sin bil hittar hos Rameder ett stort urval av fasta, avtagbara och infällbara dragkrokar för många olika bilmärken och modeller. Via fordonssökningen på www.rameder.se kan du enkelt hitta en passande dragkrok och rätt elsats för din bil. Sökningen tar bland annat hänsyn till bilmärke, modell, årsmodell och fordonstyp. På produktsidorna finns viktig teknisk information om bland annat släpvagnsvikt, kultryck, typ av dragkrok och kompatibilitet med fordonet. Förutom dragkrokar erbjuder Rameder fordonsspecifika elsatser för den elektriska anslutningen mellan bilen och en släpvagn, cykelhållare eller annan transportlösning. På så sätt kan kunder beställa både dragkroken och en passande elsats till sitt fordon. Rameder erbjuder dessutom ett omfattande sortiment av cykelhållare, takräcken, takboxar och andra biltillbehör. Cykelhållare för dragkrok är en praktisk och säker lösning för transport av cyklar och elcyklar. Det finns modeller för olika antal cyklar samt lösningar för olika typer av fordon och användningsområden. Takräcken och takboxar ger extra utrymme för bagage och utrustning på semestern, cykelresan, skidsemestern, campingturen och i vardagen. Sortimentet omfattar även skid- och snowboardhållare, kano- och kajakhållare, bagagerumsmattor, golvmattor och andra tillbehör för bil och transport. Rameder erbjuder produkter från välkända tillverkare som Westfalia, ORIS, Brink, Thule, GDW och Auto-Hak samt andra produkter och transportlösningar för olika behov. Sedan 1996 har Rameder byggt upp lång teknisk erfarenhet och omfattande produktkunskap inom dragkrokar, elsatser, cykelhållare och biltillbehör. Tack vare den fordonsspecifika produktsökningen kan kunder enkelt hitta produkter som passar deras bil. Den som söker en dragkrok, elsats, cykelhållare, takräcke, takbox eller annan transportlösning i Sverige hittar på www.rameder.se ett stort urval av passande produkter. Har du frågor om vilken dragkrok, elsats, cykelhållare eller vilket biltillbehör som passar ditt fordon hjälper Rameders kundtjänst gärna till. Mer information om dragkrokar, elsatser, cykelhållare, takräcken, takboxar och transportlösningar hittar du på www.rameder.se.
Allemagne
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Fästet låser inte takräcket i skenan på taket. För tjock gummering och för litet överhäng på lås bygeln...
Har byggt om för att passa

Réponse de RAMEDER.SE – Dragkrokar, cykelhållare och takräcken
Szybka dostawa obsługa mega miła polecam z całego serca

Réponse de RAMEDER.SE – Dragkrokar, cykelhållare och takräcken
Bra kvalitet med lämplig pris.

Réponse de RAMEDER.SE – Dragkrokar, cykelhållare och takräcken
Väldigt snabb leverans endast 3 dagar vilket jag är supernöjd med.

Réponse de RAMEDER.SE – Dragkrokar, cykelhållare och takräcken
Inget fel på takräcke lätt att montera ihop.
Dock lång leveranstid från er, samt ingen avisering när paketet fanns att hämta ut så efter några dagar gick jag och frågade då hade Postnord levererat det två dagar tidigare utan att skicka ut avisering.

Réponse de RAMEDER.SE – Dragkrokar, cykelhållare och takräcken
Hanteringen av beställningen bra!
Ställd fråga till supporten besvarades aldrig- nonchalant!!!!
Snabbt leverans, bra kvalitet för menabo merak cykelhållaren
Snabb leverans och produkt som överstämde med bekskrivningen.
Inga problem att returnera, skickade ett mail och sen skulle postnord komma och hämta den vid min dörr vilket dom gjorde ganska omgående.
Väntade på pengarna i några veckor och fick pengar åter.
Den 29 juli beställde jag en dragkrok. Den var skev och gick inte att montera. Skickade flera bilder på att den inte passade. Skickade tillbaka dragkroken. Enligt PostNord mottog Ni dragkroken den 14 augusti.
Har mejlat frågat varför jag inte fått tillbaka mina pengar. Fått svar att de måste prova om det är något fel på dragkroken innan jag får tillbaka pengarna. Tycker att mer än två veckor är mer än nog för att behandla en reklamation. Känner mig lurad.
Jag är nöjd med leveransen. Men när jag via mail frågade om en kompletterande monteringsanvisning uteblev svar. Lite slött faktiskt.
Jag är nöjd med cyckelhållaren för dragkrok men kartong som den var förpackad i var alldeles för klen så att den höll knappt ihop och hade håll på flera ställen men som tur var så låg delarna kvar löst i kartongen.

Réponse de RAMEDER.SE – Dragkrokar, cykelhållare och takräcken
Tycker ni borde ändra eran hemsida eller informera eran personal vad ni säljer, Jag använde eran hemsida för att kolla om ni hade att sälja dragkrok till våran husbil, men jag fick till svar att ni INTE säljer till husbilar, Dock så har ni en väldigt fin och utförlig hemsida på vad man ska fylla i vad man har för husbil mm, även skulle man skicka med bilder på ram förlängning mm,

Réponse de RAMEDER.SE – Dragkrokar, cykelhållare och takräcken
The rack I ordered for my Hyundai Ioniq 5 does not fit 100%, it has caused scratches in the paint. The mountings have a very thin rubber layer.
I reported it to customer service, but got no understanding of the problem. Will not use this rack again, waste of money