RAMEDER.SE – Dragkrokar, cykelhållare och takräcken Avis

1 495
TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Företaget och produkten var helt utan anmärkning, men transporten tog 2 veckor. Jag lyckades inte få någon hjälp från ert Sverigekontor, eller från PostNord. Väl levererat visade det sig dessutom at... Voir plus

En fantastiskt tjusig "upplevelse", i klass med upplevelser i Babylons hängande trädgårdar, när jag i måndags, med stor förväntan och inte utan viss möda, öppnade försändelsen med dragkroken till min... Voir plus

Hittade bra takräcke (lasthållare) till mina lite tjockare rails för ett rimligt pris (till skillnad från det stora kända märket i Sverige som verkar kunna ta vilka priser som helst pga bristande kon... Voir plus

Köpte en cykelhållare till dragkrok, men jag visste inte att det fanns olika dragkrokar så den passade inte. Inga problem att returnera, skickade ett mail och sen skulle postnord komma och hämta den... Voir plus

1. Ventes d'accessoires automobiles
  2. Magasin de pièces détachées automobiles

Rameder är en ledande europeisk specialist på dragkrokar, elsatser, cykelhållare och transportlösningar för bilar. Sedan 1996 har Rameder erbjudit produkter och lösningar för personbilar, SUV:ar, transportbilar och andra fordon. På www.rameder.se hittar kunder i Sverige ett stort utbud av dragkrokar, elsatser och biltillbehör för att utöka bilens transportmöjligheter. Den som vill köpa en dragkrok till sin bil hittar hos Rameder ett stort urval av fasta, avtagbara och infällbara dragkrokar för många olika bilmärken och modeller. Via fordonssökningen på www.rameder.se kan du enkelt hitta en passande dragkrok och rätt elsats för din bil. Sökningen tar bland annat hänsyn till bilmärke, modell, årsmodell och fordonstyp. På produktsidorna finns viktig teknisk information om bland annat släpvagnsvikt, kultryck, typ av dragkrok och kompatibilitet med fordonet. Förutom dragkrokar erbjuder Rameder fordonsspecifika elsatser för den elektriska anslutningen mellan bilen och en släpvagn, cykelhållare eller annan transportlösning. På så sätt kan kunder beställa både dragkroken och en passande elsats till sitt fordon. Rameder erbjuder dessutom ett omfattande sortiment av cykelhållare, takräcken, takboxar och andra biltillbehör. Cykelhållare för dragkrok är en praktisk och säker lösning för transport av cyklar och elcyklar. Det finns modeller för olika antal cyklar samt lösningar för olika typer av fordon och användningsområden. Takräcken och takboxar ger extra utrymme för bagage och utrustning på semestern, cykelresan, skidsemestern, campingturen och i vardagen. Sortimentet omfattar även skid- och snowboardhållare, kano- och kajakhållare, bagagerumsmattor, golvmattor och andra tillbehör för bil och transport. Rameder erbjuder produkter från välkända tillverkare som Westfalia, ORIS, Brink, Thule, GDW och Auto-Hak samt andra produkter och transportlösningar för olika behov. Sedan 1996 har Rameder byggt upp lång teknisk erfarenhet och omfattande produktkunskap inom dragkrokar, elsatser, cykelhållare och biltillbehör. Tack vare den fordonsspecifika produktsökningen kan kunder enkelt hitta produkter som passar deras bil. Den som söker en dragkrok, elsats, cykelhållare, takräcke, takbox eller annan transportlösning i Sverige hittar på www.rameder.se ett stort urval av passande produkter. Har du frågor om vilken dragkrok, elsats, cykelhållare eller vilket biltillbehör som passar ditt fordon hjälper Rameders kundtjänst gärna till. Mer information om dragkrokar, elsatser, cykelhållare, takräcken, takboxar och transportlösningar hittar du på www.rameder.se.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

(1 495)

37 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det var ett bra ställ som kom

Det var ett bra ställ som kom! Tyvärr lite dålig kartong för den var sönder i hörnen när den kom! Dock hade inget trillat ut så det var okey ändå!

21 mai 2024

Kära kund, Kära kund,

Vi beklagar att lådan var trasig vid ankomsten. Vi kommer att försöka förbättra förpackningen så att detta inte händer igen. Tack för din feedback!

Med vänliga hälsningar, ditt rameder.team

Kvalitén var inte till fyllest

Kvalitén var inte till fyllest. En av de fyra 8mm bultarna var skadade i gängan och går ej att använda.
Dålig kvalitetskontroll!

20 mai 2024

Kära kund,
Vi ber om ursäkt för detta kvalitetsproblem. Vi utför inga kvalitetskontroller på plats. Detta är tillverkarens ansvar. Vi är glada att kunna vidarebefordra din förfrågan. Tack för att du informerade oss om problemet.

Med vänlig hälsning, Ditt rameder.team

Långa leveranstider

Beställde en cykelhållare den 9/5 idag är det den 20/5 och godset är fortfarande "In transit" i Danmark.
Om detta är vad ni kallar snabba leveranser så undrar man vad en vanlig leveranstid är.
Fattas bara att den är transportskadad också när den väl kommer fram.

20 mai 2024

Kära kund,

Vi ber om ursäkt för förseningen som orsakats av DPD. Den normala leveranstiden är vanligtvis mycket kortare. När paketet väl har lämnat vårt lager har vi tyvärr inte längre något inflytande över det, men vi kan undersöka det. Vi försäkrar dig om att vi kommer att ersätta eventuella transportskador om de skulle uppstå. Enligt numret skulle Pekat ha levererats igår.
Tack för ert tålamod.

Med vänlig hälsning, Ditt rameder.team

Allt var bra med helheten

Allt var bra med helheten. Det ända som var tråkigt var att förpackningen var öppen, och skadad. Lite skrap på ena fästet till takräcket. Men det måste vara postens fel…
Mvh/peter

17 mai 2024

saknar leverans 11 dar efter order

saknar leverans 11 dar efter order
DPD godsleverantör går inte att kontakta
DPD har ingen telefon eller annan kontaktadress
aldrig DPD igen

28 avril 2024

Kära kund,

Vi beklagar att du har problem med leveransen. Vi kommer att kontakta DPD omedelbart för att klargöra situationen.
Vänliga hälsningar, ditt rameder.team

Bra leverans allmännt

Produkten levererades utan större fördröjning, och ser bra ut. Har inte testat om den kommer att passa, men jag utgår från det och det ser så ut. Annars är det nog inte omöjligt att modifiera lite.
Bra att man kunde välja faktura!!

14 avril 2024

Långsam frakt

Bra hemsidan och enkel beställning men långsam frakt. Gjorde beställningen 2024-03-27 och den har ännu inte kommit. Datum nu är 2024-04-07 och paketet har inte lämnat transit.

7 avril 2024

Hej Felix Olsson,
Vi ber om ursäkt för den försening som du har upplevt med din beställning. Vi kommer att undersöka varför paketet ännu inte har skickats och se till att det kommer fram så snart som möjligt. Tack för ditt tålamod.

Kanonbra

Letade en bakbox.
Boxen är snygg och enkel att hantera på flera vis.
Var orolig kring att produkten behövde levereras i flera delar och dessutom långt ifrån, produkten är dessutom stor och att den inte skulle fungera utan alla tre delarna, men allt kom fram i bra skick och samtidigt

26 mars 2024
Avis spontané

Paketet försvunnit i Tyskland.

Paketet försvunnit i Tyskland.
PostNord kan inte göra något innan paketet är i Sverige.
Rameder hänvisar bara till PostNord.

Tar betalt utan att leverera.

Uppdatering efter svar:
Kom fram svårt försinkad och i skadad paket. Orkar inte klaga till Rameder igen då de inte tar problemet seriöst.
Än en gång svarar de att det är PostNord.
Men problemet är i Tyskland

26 mars 2024

Hej P D Möller,
Vi ber uppriktigt om ursäkt för denna incident. Vi förstår din besvikelse och arbetar tillsammans med PostNord för att lösa problemet så snabbt som möjligt. Vi kommer att hålla dig informerad om den fortsatta utvecklingen. Tack för ditt tålamod.

Med vänliga hälsningar, ditt rameder.team

Ramenhaltern passade inte på min…

Ramenhaltern passade inte på min cykelhållare

24 mars 2024

Kära kund,

Vi beklagar att bäraren inte passar. Om vi inte redan har gjort det kommer vi naturligtvis att ta tillbaka paketet.