À propos de l'entreprise

1. Rénovateur de salle de bains

Écrit par l'entreprise

Hos RenoBad specialiserer vi os i komplette badeværelsesrenoveringer med fokus på kvalitet, funktionalitet og æstetik. Vi tager ansvar for hele processen – fra første rådgivning til det færdige resultat – så du kan læne dig tilbage og føle dig tryg hele vejen. Vi tilbyder totalløsninger, hvor vi står for både planlægning, koordinering og udførelse. Det betyder, at du kun har én kontaktperson, og at alt bliver håndteret effektivt og professionelt. Vores erfarne håndværkere arbejder med sans for detaljen og respekt for både dine ønsker og dit hjem. Vi prioriterer god kommunikation, faste aftaler og gennemsigtige processer. Uanset om du drømmer om et moderne spa-lignende badeværelse eller blot en praktisk opgradering, står vi klar til at hjælpe dig i mål – med løsninger, der holder i mange år. Vi benytter kun kvalitetsmaterialer og samarbejder med pålidelige leverandører for at sikre et langtidsholdbart resultat. Hos os er dine behov og drømme i centrum, og vi tilpasser projektet individuelt til dit budget og dine ønsker. RenoBad er din professionelle partner, når du ønsker en renovering, hvor både design og håndværk går op i en højere enhed

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Jeg følte mig taget 100% seriøst

Jeg har fået renoveret mit terrazzogulv af Renobad,hvilket jeg er meget taknemmelig for, da andre firmaer ikke ville hjælpe, da det ikke var en større renovering. Samarbejdet med Renobad var fra start til slut med tæt dialog, med opfølgning hele vejen og jeg følte mig helt tryg igennem forløbet. Jeg oplevede både professionalisme og at min tilfredshed var i første række. Jeg har følt, at jeg blev lyttet til ved mine ønsker og bekymringer - der blev taget hensyn til mine behov ved arbejdets udførelse og jeg følte at mine spørgsmål og ønsker blev taget 100% seriøst.

11 décembre 2025

Hej Jeanette,

Tusind tak for din meget grundige og flotte anmeldelse.
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har følt dig taget 100 % seriøst og tryg gennem hele forløbet.
Terrazzoarbejde er en særlig disciplin, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe, hvor andre ikke havde mulighed.

Tak for tilliden og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Kvalitetsarbejde

Præcise, venlige, kompetentente medarbejdere der udfører
professionelt kvalitetsarbejde.
God ledelse med overblik og styr på tingene.
Godt samarbejde med kunden.
Prioriterer også afdækning af involverede områder, oprydning og rengøring.

23 décembre 2025

Hej Bitten,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.
Det glæder os meget, at du har oplevet både kvalitet i arbejdet, god ledelse og et godt samarbejde undervejs.
Vi lægger stor vægt på præcision, ordentlighed og oprydning – så det er virkelig rart at høre, at det er blevet bemærket.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Dygtig og professionel…

Vi fik en god og professionel vejledning af en dygtig og venlig projektleder Mohamad .
Jeg kan varmt anbefale RenoBad

14 novembre 2025

Hej Linda

Tusind tak for din positive anmeldelse og de fine ord om vores rådgivning. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hos RenoBad.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har fået renoveret vores badeværelse…

Vi har fået renoveret vores badeværelse af Renobad. Arbejdet blev lavet til tiden, kommunikationen var god, og resultatet blev rigtig flot.

15 août 2025

Hej Ali,

Tusind tak for den fine tilbagemelding.
Det glæder os rigtig meget at høre, at I er tilfredse med både processen og resultatet af jeres badeværelsesrenovering.
Vi sætter stor pris på, at I valgte Renobad, og vi står naturligvis altid klar, hvis I får brug for os igen i fremtiden.

RenoBad

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus