1. Rénovateur de salle de bains

Écrit par l'entreprise

Fokus Bad er en moderne entreprenørvirksomhed, der fornyer måden badeværelsesrenoveringer bliver oplevet. Vi er ikke en traditionel håndværkerbiks, men et transparent, teknoloi- og kvalitetsdrevet alternativ, hvor faste danske håndværkere og ordentlighed er fundamentet. Hos os handler det ikke om at være billigst, men om at levere badeværelser, der kombinerer gennemtænkt design, høj håndværksmæssig standard og en tryg proces fra start til slut.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Super resultat

Vores badeværelse skulle totalrenoveres, og vi har i den forbindelse været i dialog med flere forskellige firmaer, for at finde det bedste tilbud. Vi endte med Fokus Bad, da det klart var det bedste tilbud vi fik.

Forløbet har været godt, og resultatet er vi virkelig glade for.
Ved "slutspurten" var der lidt kommunikationsfejl mellem fagfolkene, og det gjorde, at processen trak lidt ud, og der var lidt fejl, som der skulle rettes op på. Det var ærgerligt.
Overordnet set er vi meget tilfredse, og vil gerne anbefale Fokus Bad. De har leveret et virkelig flot badeværelse, og vi er meget glade for resultatet. Vores badeværelse har virkelig fået en totalrenovering, som det i den grad trængte til.

Alle håndværkerne som har været ude ved os, har være imødekommende og dygtige. Vi vil især gerne fremhæve deres flisemester og tømrer, som virkelig har leveret et flot resultat.
Jacob er altid venlig og til at få fat i, og reagerede hurtigt, hvis der var noget, som vi havde spørgsmål omkring eller der skulle rettes op på.

Så alt i alt trods slutspurten, er vi virkelig tilfredse, og anbefaler Fokus Bad til alle som står og skal have et nyt badeværelse.

7 avril 2026

Jeg har brugt Fokus Bad til min…

Jeg har brugt Fokus Bad til min badeværelsesrenovering og er rigtig tilfreds med resultatet! Professionel vejledning igennem hele forløbet og super god service. Kan helt klart anbefales:)

19 décembre 2025

Fint forløb og et super godt resultat.

Fint forløb og et super godt resultat. Jacob er altid venlig og imødekommende og til at få fat på via tlf./ sms/ mail og svarer hurtigt tilbage.
Prisen var rimelig og reel og så har de en fantastisk omhyggelig og dygtig flisemurer, der bekymrer sig om detaljerne.

9 janvier 2026

Tryghed, kvalitet og kommunikation.

Kære læser
Vi er en familie på tre, som i ni måneder har været uden badeværelse. Vores badeværelse skulle totalrenoveres. Vi var i dialog med syv forskellige firmaer, og blandt disse valgte vi Fokus Bad.
Fokus Bad kunne tilbyde den bedste løsning og samtidig love os en tidligere slutdato på projektet, hvilket ingen af de andre firmaer kunne. Gennem hele forløbet har vi følt os enormt trygge i samarbejdet med Fokus Bad. Vi er løbende blevet informeret om processen og har altid vidst, hvad næste skridt var.
De håndværkere, som Fokus Bad benytter, er yderst dygtige, professionelle og kompetente, og resultatet lever fuldt ud op til vores forventninger.
Vi kan derfor på det varmeste anbefale Fokus Bad til alle, der står over for en badeværelsesrenovering og ønsker kvalitet, tryghed og god kommunikation hele vejen igennem.
Dbh, en familie på 3

6 janvier 2026

Fokus Bad gjorde min drøm til virkelighed

Jeg havde netop købt drømmelejligheden som jeg og min datter skulle flytte ind i. Jeg stod dog overfor at skulle have helt nyt badeværelse, installeret en vaskesøjle, få hele lejligheden malet og nå ja… så manglede jeg også et ekstra soveværelse. Jeg blev opmærksom på Fokus Bad gennem Instagram og søgte straks videre ind på hjemmesiden som bare fremstod professionel og reel - og mit første møde med Jakob afspejlede alt det hjemmesiden gav udtryk for. Professionalisme krydret med en spontan tillid til at her havde jeg fat i en person der ville gå til opgaven med flid og oprigtig interesse for at levere et godt resultat. Jeg fandt også hurtigt ud af at Jakobs og herunder Fokus Bads evne langt overstiger fuld renovation af badeværelser. Jakob og hans hold af kun dygtige håndværkere forvandlede min lejlighed til lige præcis det jeg ønskede og håbede. Med hjælp fra maler, tømrer, VVS, elektriker og murer kom vi hele møllen rundt og resultatet er jeg lykkelig for at leve i og med dag ind og dag ud de næste mange år🙏 en stor tryghed for mig var også at Jakob stod for hele projektstyringen og koordinering af håndværkere. Det havde jeg hverken evnet eller haft tid til i egen ret. Med andre ord - havde jeg kunne give flere stjerner end fem - så gjorde jeg det!

20 septembre 2025

En behagelig og god oplevelse

Vi havde et ældre større badeværelse på 3. sal, som havde brug for en gennem renovering. Derfor tog vi fat i en række forskellige entreprenører der kunne være behjælpelige. Jacob fra Fokus Bad vendte hurtigt tilbage, kom ud og besigtigede badeværelset og spurgte godt ind til hvad vi søgte. Et par dage efter havde vi et virkelig gennem arbejdet tilbud til en fair pris. Hele processen gik virkelig behageligt. Jakob sørgede for at alle håndværkerne arbejdede godt sammen og leverede et godt stykke arbejde og vi havde jævnlige check-ins så vi var trygge i processen. Alt i alt var det en virkelig god proces.

2 juin 2025

Totalrenovering af badeværelse

Vi indhentede en hel del tilbud, og Fokus Bad leverede et fair og grundigt beskrevet et på en totalrenovering af badeværelse. De problemer der opstod undervejs blev løst og uden større besvær. Vi er alt i alt godt tilfredse med vores nye badeværelse.

15 mai 2025