Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Fraråder alle at købe via dette firma. Vi endte med at måtte gøre indsigelse i banken. Tænker at politianmeldelse er eneste udvej for at stoppe svindleren.

Noté 4 sur 5 étoiles

Virkelig hurtig levering. Sofaen viste sig desværre at være defekt.. her gik kommunikation lidt langsom, men alt dette skete i forbindelse med at verden lukkede ned med covid19. Kunne godt have ø... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

At anmelde Residential er på en måde utrolig nemt, men også virkelig svært. For hvordan beskriver man bedst en helt uovertruffen service, hastighed i top og kvalitet? Christian formåede på kort tid at... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Under levering af vores bestilling, havde vi god mulighed for at komme i kontakt med Christian fra Residential. Dette hjalp os, da vi havde mulighed for at holde bedre øje med leveringen. Ydermere sø... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles
  2. Service d'hébergement de sites web

Informations provenant de diverses sources externes

Residential.dk er blevet stiftet for at leve op til de krav, vi alle har til onlinehandel. Hurtig levering, lave priser og en service i verdensklasse. Det er nemlig din sikkerhed, når du handler på nettet. Vi er tilmed også e-mærket, så du altid kan føle dig fuldstændig tryg ved at handle hos os.

Coordonnées de contact

God oplevelse. Kan kun anbefales

15 août 2019

Hej Neel,

Fin service

God service! Den købte vare var ikke på lager alligevel, men som kompensation blev den leveret til døren, da de fik den hjem igen. Og der gik kun få ekstra dage. Tak for det!

14 août 2019

Hej Rikke,
Dejligt du er tilfreds med forløbet. God fornøjelse med tæppet🤗

Rigtig god service

Selvom varen ikke var på lager, var der alligevel hurtigt levering og god information om hvornår den ankom.

13 août 2019

Hej Isabella,
Ja, det var lidt uheldigt.. Heldigvis endte vi jo "kun" 2 hverdage over den bestilte leveringstid :-)
Jeg håber du bliver glad for din sofa. Det er i hvert fald en super flot farve du valgte!
Hav en dejlig dag.

Kan anbefales

Købte et tæppe. Der var nogle ugers leveringstid og det fik jeg straks besked om. Tæppet kom som lovet og lever helt op til forventningerne. Rigtig god oplevelse hele vejen igennem.

12 août 2019

Hej Morten,
Dejligt, at du trods omstændighederne i den lange leveringsperiode, er glad og tilfreds 😊

God oplevelse

God oplevelse, vil handle her igen.

11 août 2019

Hej Anne,
Hvor er det dejligt at høre, at du er glad og tilfreds😊
Hav en god søndag!

Service helt i top

10 août 2019

Hej Ole,

Handlen var i og for sig fin, del 2

Jeg købte her i sommer to skamler/taburetter fra residential.dk. Da de kom frem, viste de sig at være noget mere rustikke, end dem på billederne. Siden da har residential.dk gjort alt, hvad de kunne for at rette op på købsoplevelsen og min tilfredshed som kunde.
Der blev taget ansvar, der blev snakket med leverandøren, der blev rettet på produktbeskrivelsen på residential.dk, og ikke mindst blev der holdt en høflig, personlig kontakt til mig som kunde under hele forløbet. Vi er endt op med en kompensation, som alle er tilfredse med. Stor tak herfra.

9 août 2019

Hej Lise,
Det vigtigste er, at du blev tilfreds i sidste ende. Du får selv et stort tak herfra, for at være overbærende omkring hele oplevelsen. Hav en dejlig weekend. :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem fuldført forløb!

Helt igennem fuldført forløb!
Ekstrem god kundeservice, kort responstid. Jeg kan helt klart anbefale

-Frederik Damsgaard

8 août 2019

Hej Frederik,
Dejligt du er blevet glad og tilfreds. Det er det vigtigste for os ;-)

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, billig og hurtig levering.

5 août 2019

Hej Anne,
Dejligt du blev glad for sofaen :-)

Noté 4 sur 5 étoiles

Indtil nu god til opfølgning

Indtil nu god til opfølgning, venlig betjening nu glæder jeg mig til at modtage den bestilte vare 😁
Else

1 août 2019

Hej Else,
Ja det bliver spændende😊
Vi regner med det er der senest på mandag! :-)

Fantastisk ..

Fantastisk ... hurtigt - nemt og billigt !
Varen var fremme dagen efter bestilling !!
Tror aldrig jeg har oplevet en så hurtig, enkel og nem bestilling !
Første gang og ikke sidste gang.
Det Residential ... det godt

30 juillet 2019

Hej Ismail,
Dejligt du blev glad for leveringstiden og jeg håber, at du bliver ligeså glad for din nye sofa😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Upåklagelig og venlig service!

Rigtig, rigtig god oplevelse og fuld tilfredshed med produktet.

23 juillet 2019

Hej Evelina,
Hvor er det dejligt du er glad og tilfreds :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Ekstraordinær service og meget hurtig…

Ekstraordinær service og meget hurtig levering!
Da ejeren alligevel skulle til København syntes han da lige han ville levere vores daybed før tid :)

22 juillet 2019

Hej Josefine,
Hvor er det dejligt du var glad og tilfreds :-)

21 juillet 2019

Hej,
Dejligt du er glad for leveringstiden :-)

Dejlig og hurtig betjening

Dejlig og hurtig betjening. Hvis der er opstå problemer med forsendelse bli det hurtig lyst problem. Været kommer med den ønskede tid

17 juillet 2019

Hej Edyta,
Mvh Christian

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus