Rijst.nu Avis 133

2,4

Rijst kwam na 6mnd (ik was wel blij verrast), met uitlegje dat ze destijds te weinig personeel hadden ed.verder nooit communicatie geweest hierover helaas. Mail (ipv appje) om te betalen was van een... Voir plus

They are a scam company. Will have very good offers to lure you to buy. But they will never deliver the goods and theres no customer care numbers or contact to get a refund. I ordered a 20 kg bag of r... Voir plus

Wacht al langer als 5 weken op mijn bestelling. Heb ze meerder mails en ook een whatsapp gestuurd, maar krijg helemaal geen reactie terug. Ook telefonisch pakken ze niet op. Voor mij de laatste keer,... Voir plus

De bezorging mag sneller zijn. En als een product uitverkocht is graag een mail versturen. Het vertrouwen om hun producten te leveren zonder betaling vooruit. En de afhandeling vind ik fijn.

2,4

Bas

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Ik heb januari 2024 2 zak rijst besteld…

Ik heb januari 2024 2 zak rijst van 10 kg besteld maar tot nu toe januari 2026 het nog niet ontvangen. Geen reactie heel slechte klantenservice. Niet kopen ze zijn oplichter. Ze pakken jou geld en sturen de rijst niet. Heel slechte ervaring

9 janvier 2026

De rijst is erg lekker en de prijs is…

De rijst is erg lekker en de prijs is goed, maar de klantenservice kan veel beter. Tijdige communicatie en levering zijn essentieel voor een goede ervaring. Ik hoop dat mijn volgende aankoop beter zal verlopen.

7 décembre 2025

Nooit meer!

Ze reageren niet op de mails. Ik moest maanden wachten op mijn bestelling. Ze zijn met ankondiging van half uur van tevoren verschenen met een hele andere rijst en bonen hebben ze nooit geleverd. Op mijn vraag waar de bonen blijven heb ik nooiteen reactie gekregen. Nooit meer!

12 décembre 2025

Goedkope rijst

Goedkope rijst. Maar wees bereid 2 maanden te wachten op bezorging, en qua communicatie wordt er niet gereageerd op mail of WhatsApp. Tenzij je niet betaald hebt omdat het je volstrekt onduidelijk is hóe te betalen.

28 novembre 2025

Ze kunnen niet communiceren. Schandalig!

Zak rijst besteld en betaald op 3 okt 2025. De bestelling is pas 8 nov 2025 geleverd. In de tussentijd is het op geen enkele wijze mogelijk om contact te krijgen met het bedrijf. Tevergeefs meerdere telefoontjes, mails, apps en berichtjes via sociale media gestuurd. Nooit werd iets beantwoord. Met zo een bedrijf wil ik geen zaken meer doen.

14 novembre 2025

Betrouwbaar

Betrouwbaar alleen soms verzending duurt beetje te lang en geen communicatie tussen tijd.

17 octobre 2025

Zeer goed!

Heel goede prijs en heel fijn dat zo'n grote hoeveelheid (10kg) gratis geleverd wordt. Het is alleen moeilijk om te weten te komen wanneer dat gebeurt.

17 octobre 2025

Helaas is er geen communicatie (meer)…

Helaas is er geen communicatie (meer) mogelijk met het bedrijf. Niet per mail/whatsapp en/of telefonisch. Ik heb 3 maanden op een nalevering gewacht zonder enig bericht. Na een Tikkie te hebben gestuurd met een terugbetaalverzoek ontving ik zonder enige aankondiging een paar weken later alsnog mijn bestelling. Ik had voorheen altijd goed contact en ben al jaren klant. De bezorging is altijd super vriendelijk. Erg jammer.

31 août 2025