Har nu putsat alla mina fönster med Robotrent med bättre resultat än när jag gör det själv. Den var enkel att installera och smidig att använda. Något högljudd och fick putsa bort lite ringar med en h... Voir plus

Fantastisk och enkel när man väl kommit på hur man gör, saknade dock manualen på svenska vilket försvårade igångsättande. Har stora altanfönster och där ville roboten gå ut på listerna viket gjorde... Voir plus

Den är smidig och lätt att sköta. Ingen bruksanvisning på svenska. När kanterna runt fönstret är lite avfasade och inte spikraka då vill den gärna ramla ned, då förstår den inte att det är en kant. Bl... Voir plus

Roboten fungerar helt okej och når nästan hela ytan. Det är endast hörnen vid fönstren som den inte kommer åt, men det går att fixa manuellt. Däremot upplever jag att ljudnivån är väldigt hög.

3,7

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

174 avis

A répondu à 93 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tydlig och korrekt beskrivning

Tydlig och bra hemsida med korrekt beskrivning av den dammsugare jag köpte. Väldigt prisvärd!
Bra svar vid kontakt med kundtjänst. Smidigt att betala via Klarna.

1 mai 2025

Hej Anna,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad kul att du är nöjd med både dammsugaren, hemsidan och vår kundtjänst.

Vi strävar alltid efter att göra köpupplevelsen så enkel och trygg som möjligt – extra roligt att det märks!

Teamet på Robotrent

Snabb leverans och mycket bra kvalité…

Snabb leverans och mycket bra kvalité på robotdammsugaren.

6 mai 2025

Hej Cohn Erik,

Tack för din feedback!

Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår leverens och produkt

Varmt välkommen tillbaka i framtiden

Teamet på Robotrent

Jag fick problem med min Robotdamsugare…

Jag fick problem med min Robotdamsugare och kontaktade Robotrent. Jag skickade en video på hur problemet yttrade sig på produkten, och att Tuja appen försvunnit, jag kollade min telefon på Power för att utesluta att problemet låg i den.
Jag behövde inte skicka tillbaka Roboten för felsökning tack vare en bra video fick jag en helt ny Robot.
Jag upplevde Robotrent som ett företag som förstår kunden och hjälper till att lösa problemet på bästa sätt.

2 mai 2025

Hej Ann-Christine

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att din videon kunde ge oss den information vi behövde och att vi snabbt kunde lösa det genom att skicka en ny robot till dig.

Vårt mål är alltid att göra det enkelt och tryggt för våra kunder när något strular.

Tack för att du valde oss!

Teamet på Robotrent

Before you order from here

Before you order from here, I would advise you look somewhere else.
They don't offer any returns, on top of that the prices seams to be anywhere from 20-50% more expensive than anywhere else.

19 mars 2025

Hi Anni,

Sorry to hear you're disappointed. We always offer 30 days open purchase, and as the only Swedish distributor of these models, we strive to deliver quality, support, and fair pricing. Let us know if we can help clarify anything.

Best regards,
Emil at RobotRent

Akta er för detta företag

Akta er för detta företag! Fick aldrig min produkt!

27 février 2025

Hej Salah,

Vi har tyvärr inte kunnat hitta någon beställning kopplad till ditt namn, så vi vill gärna få chansen att reda ut detta. Hör gärna av dig till oss på info@robotrent.se med ditt ordernummer eller den e-postadress du använde vid köpet, så hjälper vi dig direkt.

Vi på RobotRent strävar alltid efter snabba och trygga leveranser, och vi vill verkligen få möjlighet att lösa detta på ett bra sätt för dig.

Emil på RobotRent

Uppfyller inte sin funktion

Köpte robotdammsugare då de var nedsatt pris. Renoverade bostaden och flyttade in 6 månader senare. Började använda roboten men till vår besvikelse använder den inte kartläggning. Detta medför att stora delar av vår bostad missas. Känns värdelöst att ha en dammsugare som inte uppfyller funktionen. Bortkastade pengar.

27 février 2025

Hej Diana,

Vi beklagar att robotdammsugaren inte motsvarade dina förväntningar. Den modell du har köpt använder gyroskopnavigering, vilket tydligt framgår i produktbeskrivningen. Detta innebär att den rör sig systematiskt men inte skapar eller sparar kartor, till skillnad från modeller med lasernavigering. Vi har tidigare förklarat detta i chatten när du kontaktade oss.

För att hjälpa våra kunder i köpprocessen har vi tagit fram guider och tips på vår hemsida. Vi har även en mer detaljerad genomgång av skillnaderna mellan olika navigeringstekniker och hur de påverkar städresultatet:

Vid ytterligare frågor eller om man vill veta mer finns vår kundtjänst tillgänglig i chatten vardagar mellan 09–14 samt via e-post där vi besvarar ärenden inom 1 arbetsdag.

Då de egenskaper du beskriver inte avviker från produktens specifikationer och det har gått över 6 månader sedan köpet, kan vi tyvärr inte godkänna en retur.

Om du har ytterligare frågor eller om vi kan hjälpa dig på något annat sätt, är du varmt välkommen att kontakta oss på info@robotrent.se.

Katastrof!

Katastrof!
Beställde en dammsugare i december, vi går in i februari imorgon och har fortfarande inte fått den levererad. Skyller ifrån sig allt sitt ansvar på transportföretaget och kan varken avbryta ordern eller ge mig någon kompensation. Erbjuder sig tills slut att skicka en ny men när man efterfrågar ett spårnings nummer så blir det knäpptyst dagen dom sa att den senast skulle leverera har också passerat för att notera.

31 janvier 2025

Hej Felicia,

Vi beklagar verkligen den långa leveranstiden och förstår din frustration över att ha fått vänta så länge på din beställning. Det är absolut inte den upplevelsen vi vill att våra kunder ska ha.

Tyvärr fastnade din ursprungliga leverans hos transportbolaget, vilket låg utanför vår kontroll. För att säkerställa att du skulle få din produkt så snabbt som möjligt skickade vi därför ut en ny enhet kostnadsfritt. Vi beklagar om det uppstod missförstånd kring spårningsinformationen och att du inte fick uppdateringar i tid – det är något vi definitivt tar med oss för att förbättra vår kommunikation framöver.

Efter att vi skickat ut ersättningsenheten hittade transportbolaget även den ursprungliga sändningen, som sedan levererades till dig. Självklart gav vi dig en fri retur på denna, så att du inte skulle drabbas av några extra kostnader för det inträffade.

Vi uppskattar din feedback och ser den som en möjlighet att förbättra vår service ytterligare. Återigen, vi ber om ursäkt för den långa väntetiden och tackar för ditt tålamod.

Tobias på RobotRent

Beställ INTE från Robotrent

Beställde Liectroux L200 - Robotdammsugare med moppfunktion, gick inte att använda den när vi hade fått den. Skickade tillbaka den till Robotrent och fick svar "Vi har mottagit din retur, men kan dessvärre inte godkänna den p.g.a. skicket den ankom i, då den var smutsig och repig. Vi kan därför inte återställa den till nyskick igen och sälja den vidare."."

Vi har inte ens kunnat använda den och de skyller på oss att den är smutsig och repig?!

Lite inte på recensioner som de har på sin hemsida... jag var dum som litade på det från start.

31 janvier 2025

Hej Richa,

Vi beklagar att du är missnöjd med din upplevelse. Vi strävar alltid efter att hantera returer och reklamationer på ett rättvist och transparent sätt.

Vid mottagandet av din retur kunde vi tyvärr konstatera att robotdammsugaren anlände med damm i behållaren samt tydliga tecken på användning och slitage, vilket vi har bifogat underlag på. Därför kan vi inte godkänna returen enligt vår returpolicy. Vi förstår att detta kan vara frustrerande, men för att säkerställa att alla våra kunder får sina produkter i perfekt skick behöver vi följa dessa riktlinjer – precis som vi antar att du själv skulle förvänta dig vid en ny beställning.

Om du anser att det har skett ett misstag eller har ytterligare frågor, är du varmt välkommen att kontakta oss så att vi kan gå igenom ditt ärende igen. Vi uppskattar din feedback och vill alltid hitta den bästa möjliga lösningen för våra kunder.

Tobias på Robotrent

Hej beställde en MS7 PRO 10/11skulle ta…

Hej beställde Av Robotrent enRobotdammsugare MS7 PRO 10/11skulle ta 3-5 dagars lev kom den 26/11 den kostade 2250:- när vi skulle starta upp den idag var den Liectroux V3S PRO för 1450:- kanske skulle läst Trustpilot innan jag handlade

27 novembre 2024

Hej Svante,

Vi beklagar verkligen det inträffade. Liectroux V3S Pro är faktiskt en uppgradering av M7S Pro som vi förklarat på mejl, denna skickades ut som ersättningsprodukt då M7S Pro var tillfälligt slut i lager, vilket framgick på vår sida vid beställningen. Vi förstår att du förväntade dig att få den modell du beställt och vi har därför bytte därför ut den för dig utan extra kostnad.

Vårt mål är att du ska vara helt nöjd med ditt köp, och vi hoppas att den nya enheten motsvarar dina förväntningar. Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss – vi finns här för att hjälpa dig.

Dålig dammsugaren

Dammsugaren har svag sugkraft och mycket svårt att hitta tillbaka till laddningen. Jag hade gett 0 om jag hade fått möjlighet.

16 octobre 2024

Hej Jadranka,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi beklagar att dammsugaren inte levde upp till dina förväntningar när det gäller sugkraft och navigering tillbaka till laddstationen.

Sugkraften på den modell du köpt är en av de starkaste klassen, denna går att justera i appen till högre om du önskar. Vi har redan informerat dig via mejl hur du ska gå tillväga för att den ska hitta tillbaka till laddningen.

Om du har några fler frågor, kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare.

Vi uppskattar din feedback och ser fram emot att hjälpa dig.

VARNING för RobotRent.se

"VARNING! RobotRent.se är en samling bedragare och lurendrejare som inte tvekar att använda sig av falska metoder för att lura sina kunder. Jag föll offer för deras skamlösa bedrägeri när jag köpte en produkt och ville returnera den enligt distans köp och ångerrätt policy. Istället för att ärligt hantera returen, skickade de mig falska bilder och påstod att jag hade skadat produkten, vilket var en lögn rakt igenom.

Det är upprörande att ett företag som RobotRent.se väljer att bedra sina kunder för att undvika att godkänna returer och på så sätt fylla sina egna fickor på kundernas bekostnad. Jag har bevis i form av fotografier och videobevis som tydligt visar att produkten var i ny skick när den skickades tillbaka till dem.

Jag uppmanar starkt alla konsumenter att undvika att göra affärer med RobotRent.se till varje pris. Deras ohederliga affärsmetoder och bedrägliga beteende bör inte tolereras och jag har kontaktat ARN för att rapportera detta bedrägeri. Sprid ordet och varna andra – RobotRent.se är inte att lita på och att handla med dem är att riskera att bli lurad och bestulen utan någon som helst skam."

26 août 2024

Hej Bani,

Vi beklagar att du upplever situationen på detta sätt och vill gärna förtydliga vad som skett i samband med din retur. När vi mottog din returnerade dammsugare var den tyvärr repig, vilket vi kunde styrka med fotografier som även inkluderade ditt namn för att säkerställa att det var rätt produkt. Detta är standardprocedur för att kunna dokumentera produktens skick vid returer.

Vi förstår att detta kan vara en besvikelse, men enligt våra riktlinjer kan vi inte godkänna en full återbetalning för en skadad produkt som returneras. Vi följer alltid de regler och villkor som gäller för distanshandel och ångerrätt, och vi har inget intresse av att lura eller bedra våra kunder men vi har dessa strikta rutiner för att säkerställa att produkterna kan säljas vidare som nya och att våra kunder får produkter i perfekt skick.

Teamet på Robotrent

Bluff företag som behandlar kunder som…

Bluff företag som behandlar kunder som sk1t! Köp aldrig härifrån! Jag köpte en robotdammsugare ifrån dom och jag öppnade inte ens förpackningen dammsugaren skickats i. De gick med på att jag lämnat tillbaka den men de ger inga pengar tillbaka eller ens svarar en efter att jag lämnade tillbaka den. De ignorerar mig på mail, chat och Facebook. Fort gå via klarna för att få tillbaka mina pengar. Riktigt v1drig människa som äger företaget.

28 septembre 2024

Hej Julia,

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att du upplevde problem med din retur och återbetalning. Vi vill förtydliga att vi aldrig ignorerade dina meddelanden. Dina meddelanden skickades in under fredagkväll och under helgen, och eftersom vi inte har bemanning då svarade vi på ditt meddelande direkt på måndag morgon.

Din återbetalning godkändes så snart vi mottog returen, och pengarna återbetalades omgående via Klarna. Ibland kan det ta upp till 10 dagar för banken att visa återbetalningen på kontot, vilket ligger utanför vår kontroll.

Vi förstår att detta har varit frustrerande för dig, och vi beklagar eventuella olägenheter. Vi jobbar ständigt med att förbättra vår service och uppskattar din feedback.

Bluff företag

Bluff företag. Skickade tillbaka min fick avslag såklart! Deras svar var att det saknas orginalförpackning fastän det står i första raden att man ”bör helst” sedan längre ner står det nått annat. Kontaktar klarna som regerar på detta. Då ändrar företaget att orsaken var att det som all här andra ”var repor” på en dammsugare som använts 2 ggr?! Hur kan man som kund vinna mot detta företag som verkar ta precis all medel att lura sina kunder. Har startat ett nytt ärende med klarna och målet är att klarna säger upp sitt samarbete med detta bluffföretag. Handla inte från detta företag.

Ps: ett ypperligt exempel på hur oärligt och fult detta företag är. Flera ”personer” som gett detta företag ”5 stjärnor” har också gett ljusbutiken 5/5 fastän majoriteten har sågat även det företaget. Gissa vem som äger ljusbutiken? Samma bolag postordergruppen! Man fattar hur korrupta detta företag.

27 septembre 2024

Hej Minhaal,

Tack för att du delat med dig av din upplevelse, även om vi beklagar att den inte levde upp till dina förväntningar. Vi förstår din frustration och vill gärna förklara hur vi ser på situationen.

När det gäller returer är det viktigt för oss att produkterna returneras i säljbart skick för att vi ska kunna återbetala fullt ut. I ditt fall upptäcktes repor på robotdammsugaren, utöver att orginalkartongen saknades. Detta informerades redan i returinstruktionerna med hänvisning till våra allmänna villkor redan innan du returnerade den till oss. Om du önskar se underlaget vi har från din retur är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så skickar vi över det till dig. Vi har dessa strikta rutiner för att säkerställa att produkterna kan säljas vidare som nya och att våra kunder får produkter i perfekt skick.

Teamet på Robotrent

Kass produkt, ännu kassare Kundservice!

Bottom line: Köp inte varor av detta företag!

Jag köpte min Liectroux från Robotrent M7S Pro i slutet av mars 2024 och den dök upp i början av april. Till en början var jag relativt nöjd med den, den fastnade ibland men i övrigt fungerade den bra. Användes ca 1 gång i veckan i ca 1 timme fram till i början av augusti då den började pipa och ville inte starta och klagade över ett "Ground check fault" i appen. Enligt manualen är det "ground sensor abnormal" som var felet och att sensorn behövde rengöras men det hjälpte inte.

Jag kontaktade deras support som bad om en video av problemet och sa att de skulle kika på ärendet och återkomma nästa dag.
När jag inte hade hört någonting på en månad hörde jag av mig igen och de sa då att de väntade på reservdelar för att åtgärda felet och skulle höra av sig så fort de kommit in.
Det har nu gått ytterligare en månad och jag har inte hört någonting. Nu svarar de inte ens på mina meddelanden.

Summa summarum: skamföretag med billiga kinesiska produkter som inte tar sitt ansvar mot kund.

27 septembre 2024

Hej Kristin,

Vi beklagar verkligen att du har upplevt dessa problem och förstår din frustration över situationen. Det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha, och vi ber om ursäkt för det bristande svaret och den långa väntetiden.

Vi uppskattar att du rapporterade problemet och att du skickade en video för att hjälpa oss förstå felet. Att det har tagit tid att få in reservdelar är olyckligt, och vi inser att vi borde ha hållit dig bättre informerad under denna process. Vi kommer att se över hur vi kan förbättra vår kommunikation och hantering av liknande ärenden framöver.

Vi vill gärna lösa detta så snabbt som möjligt för dig. Vänligen kontakta vår kundtjänst på info@robotrent.se så att vi kan ge dig en uppdatering och diskutera möjliga lösningar.

Tack för din feedback, och vi hoppas att vi kan få chansen att rätta till detta.

Teamet på Robotrent

Handla ej från detta företag

Handla ej från detta företag, jag installerade appen körde igång robotdammsugaren 1 gång märkte att den inte var anpassad för vårat hem, rengjorde grundligt och packade den i orginalförpackning, fick betala 169kr för post retur, för att man inte kunde lämna in den på företags adressen.
Får Mail 2 veckor senare att den är repig och inte kan säljas igen! Då var den repig när jag tog emot den för den har blivit använd i under 5min. Så fruktansvärt dåligt. Nu vill företaget att jag ska betala 99kr extra +priset för robotdammsugaren.
Under all kritik, när jag får hem roboten så ska jag grundligen undersöka om det är samma robot dom skickar tillbaka. Det här var det sämsta jag har varit med om. Ångerrätt Bullshit!

7 septembre 2024

Hej Karl,

Vi erbjuder en förlängd ångerrätt på 30 dagar för att vi vill att våra kunder ska få gott om tid för att bestämma sig.

Men när det gäller returer är det viktigt för oss att produkterna returneras i säljbart skick för att vi ska kunna återbetala fullt ut. I ditt fall upptäcktes repor på robotdammsugaren, utöver att orginalkartongen hade flera skador. Vi har dessa strikta rutiner för att säkerställa att produkterna kan säljas vidare som nya och att våra kunder får produkter i perfekt skick.

Vi godtar inga returer på vår företagsadress då vi arbetar med ett externt lager som hanterar all vår logistik.

Vänligen,

Bra service!

Väldigt bra bemötande och service i samband med ett funktionsproblem på min fönsterputsrobot.

20 août 2024

Hej Jonas,

Tack så mycket för din feedback! Det gläder oss att höra att du är nöjd med bemötandet och servicen du fått av oss. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp framöver!

Fönsterroboten var begagnad

Köp ej av detta företag om du vill ha en oanvänd produkt och ett schysst bemötande.
Fick en fönsterputsrobot i present av min mamma men när jag öppnade kartongen kunde vi snabbt konstatera att roboten inte var ny. Behållaren innehöll vatten, den var repig, sladden låg ihopknycklad och plastemballagen var använda mer än en gång om man säger så.
Som om det inte var nog så hade de den goda smaken att låta mamma stå för returkostnaden trots att hon med marginal kontaktade dem innan det hade gått 30 dagar (30 dagars ångerrätt och full återbetalning som de tydligt skriver om på hemsidan). Men då skyllde de på att det gått mer än två veckor sedan hon mottog produkten. Att vara lite serviceminded och ”bjuda” på 149 kr (eller bara stå för informationen på hemsidan) när de gjort bort sig och skickat en begagnad produkt var inte aktuellt.

Dessutom drog de av ytterligare 10% då mamma gjorde fel och klistrade retursedeln direkt på originalkartongen. I och för sig förståligt då kartongen var det enda som såg ny ut;)

Som pricken över i:et tog det över en månad att få tillbaka pengarna trots några påminnelsemejl.

6 août 2024

Réponse de Robotrent

Tack för att du delade din upplevelse med oss. Det är verkligen tråkigt att höra att du och din mamma har haft en negativ erfarenhet, och vi vill gärna klargöra några punkter.

Returfrakten debiterades eftersom vi inte fick information om att produkten inte verkade vara ny förrän mer än två veckor efter att den mottagits. Detta gör det svårt för oss att fastställa om produkten ankom i detta skick eller om den eventuellt har använts. Enligt våra villkor behöver skador eller fel vid leverans rapporteras inom 7 dagar för att vi ska kunna erbjuda kompensation. Trots detta valde vi att erbjuda din mamma en kostnadsfri utbytesrobot eller en återbetalning, även om tidsramen för reklamation hade överskridits och utan att kräva ytterligare bevis.

Avdraget på 10% vid retur gjordes då originalkartongen inte kunde återanvändas, vilket tvingade oss att paketera om hela produkten. Vi förstår att detta kan upplevas som frustrerande, men tyvärr medför sådana situationer extra kostnader som vi behöver ta hänsyn till.

Att återbetalningen tog över en månad är absolut inte acceptabelt, och vi beklagar verkligen den långa väntetiden. Vi påbörjade återbetalningsprocessen omedelbart efter det första påminnelsemejlet.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din feedback med oss. Om du vill diskutera detta vidare eller om vi kan vara behjälpliga på något annat sätt, tveka inte att kontakta oss direkt.

Väldigt bra dammsugare

Väldigt bra dammsugare!
Är nöjd med min och den städar perfekt åker lätt över mattor, rekommenderat till alla mina vänner

22 juillet 2024

Réponse de Robotrent

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med din dammsugare och att den fungerar så bra för dig. Det betyder mycket för oss att du har rekommenderat den till dina vänner. Om det är något annat vi kan hjälpa dig med framöver, tveka inte att höra av dig!

Teamet på Robotrent

Jag är så oerhört nöjd med min…

Jag är så oerhört nöjd med min upplevelse hos robotrent. Beställningsprocessen var enkel och leveransen snabb. Robotdammsugaren fungerar utmärkt, är lätt att använda och håller mitt hem skinande rent. Kundservicen var dessutom hjälpsam och professionell.
Jag rekommenderar starkt robotrent till alla som vill ha en pålitlig och effektiv robotdammsugare.

10 juillet 2024

Hej Sanna,

Stort tack för din fantastiska recension! Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med din upplevelse hos oss, från den enkla beställningsprocessen till den snabba leveransen. Vi är också glada att din robotdammsugare fungerar så bra och hjälper dig att hålla ditt hem skinande rent. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi är stolta över att ha levererat en produkt och service som du är nöjd med.

Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp i framtiden, är du alltid välkommen att kontakta oss!

fönsterrobot

Beställde en fönsterrobot, fungerar kanon! Supernöjd!

22 juillet 2024

Hej Emily,

Tack för din fina feedback! Vi är verkligen glada att höra att du är supernöjd med din fönsterrobot och att den fungerar kanonbra. Om du behöver något mer framöver, tveka inte att höra av dig!

Teamet på Robotrent

En savoir plus sur les différents types d'avis.