Wij hebben voor Sanistunter Naaldwijk gekozen omdat we erg goed ontvangen zijn door Max, Quinten heeft ons daarna technisch begeleid. We zijn wel 5x teruggegaan om alle details vast te leggen. We zijn... Voir plus
Lisez les avis des autres
Tot nu toe goed geholpen, geadviseerd en te woord gestaan door Berit, Maaike van Sanistunter Alkmaar. We kijken uit naar de daadwerkelijke plaatsing.
Goed, snel en vriendelijk gesprek gehad met Yorrik bij de sanistunter in Alkmaar. Op een fijne manier een mooie badkamer uitgezocht, ruime keuze en binnen het budget wat we van tevoren hebben aangegev... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super geholpen door Yorrik en Denise. We kwamen zo even binnen lopen zonder afspraak maar er kon meteen een 3D ontwerp gemaakt worden. Goed geadviseerd en meegedacht. Tegels uitgezocht voor op de wa... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Sanistunter, dompel je onder in luxe Sanistunter heeft luxe showrooms, waarin droombadkamers tot leven komen. In onze grote showrooms treft u diverse badkameropstellingen in de laatste trends en designs. Onze ervaren sanitairspecialisten staan altijd voor u klaar om u de laatste ontwikkelingen op sanitair en tegelgebied te laten zien! Onze sanitairspecialisten staan, uiteraard geheel vrijblijvend, voor u klaar om u te adviseren. Zij zorgen er voor dat u de sfeer en uitstraling die u zoekt voor uw nieuwe badkamer te verwezenlijken. Middels ons geavanceerde 3d-tekenprogramma komt uw droombadkamer vervolgens tot leven. Sanistunter streeft altijd naar 100% klanttevredenheid. Naast gegarandeerd de laagste prijs van Nederland, staan wij voor een ongekend hoog servicelevel en uitstekende garantievoorwaarden.
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Zeer tevreden
In oktober heb ik mijn badkamer laten verbouwen en ik ben zeer tevreden met aannemer Joey van Kremer montage. Hij is Professioneel, oplossings gericht, meedenkend en de samenwerking was heel erg fijn.
Zeer tevreden met de resultaat van mijn badkamer en geen moment spijt dat ik via Sanistunter mijn badkamer gekocht hebt

Lost problemen netjes op
Ondanks wat tegenslagen tijdens de levering van materialen. Heeft de Sanistunter constant contact bewaard en zijn best gedaan om de fouten van hun fabrikant op te lossen. De eigenaar zelf is zelfs nog langsgekomen om alles te bespreken en ons gerust te stellen.

Bovengemiddeld klantvriendelijk
Vorige week zijn wij hier geweest: in Eindhoven. Naast dat de zaak netjes en overzichtelijk is, is het personeel gewoonweg super vriendelijk en gastvrij. De gastvrouw dacht met ons mee en kon voor ons spontaan & ter plekke een afspraak met haar collega regelen.
We waren er rond lunchtijd en hadden niet gerekend op een afspraak, en dus kregen we zelfs nog lunch bij de afspraak! Dat vind ik buitengewoon vriendelijk en gastvrij. Je hebt ook absoluut niet het gevoel dat je 'weggewerkt' wordt, want er wordt goed de tijd voor je genomen.
Al bij al was het een hele fijne afspraak die dingen voor onze toekomstige badkamer heeft verduidelijkt. Michael dacht goed met ons en onze wensen mee en we zijn zeer tevreden over het plan wat we hebben gemaakt. Ook Gwenn heeft zijn magie losgelaten op ons plan en een mooie prijs voor ons kunnen maken. Dit alles is meteen zwart op wit gezet, zodat het makkelijker is om thuis over na te denken. Dat laatste is overigens geen probleem; wat door ons zeer gewaardeerd wordt, aangezien het om grote bedragen gaat en wij niet dagelijks een badkamer aanschaffen.
Om een lang verhaal kort te maken; de klantvriendelijkheid is absoluut bovengemiddeld, iets wat ons positief verraste. Het aanbod is groot genoeg en wij voelde ons er thuis en zeer serieus genomen. Absoluut een aanrader!

Top advies bij Sanistunter Spijkenisse
Bij Sanistunter Spijkenisse erg fijn geholpen door Frans. Hij dacht goed mee, dacht aan aan de praktische dingen die we zelf vergaten, maar liet ons ook zeker de ruimte om onze eigen keuzes te maken. Alles ongedwongen en met top advies!

Super ervaring!
Wij hebben een super ervaring gehad met het filiaal in Barendrecht. Wij kwamen als een leek binnen en zowel Gydo als Lennard heeft ons in het proces heel goed bijgestaan. Er word goed meegedacht en zij komen met creatieve oplossingen en ideeën.
Ook de montage ging super! Ze zijn netjes te werk gegaan en het eind resultaat mag er dan ook zeker zijn!
Wij gaan lekker genieten van onze nieuwe badkamer!
Super bedankt!

Réponse de Sanistunter
In eerste instantie een goed gesprek…
In eerste instantie een goed gesprek gehad, mooi ontwerp laten maken bij Lennard, inmiddels is de badkamer geplaatst maar echt niet netjes geworden, slecht voegwerk met kleurverschil in de voegen, afgebrokkelde voeg op het zitgedeelte, je kijkt tegen zijkanten van tegels aan, en ze hebben al 3 keer gedeeltes voegwerk over gedaan maar nog niet netjes... Er wordt nu wel al gevraagd of we even het restant bedrag wat open staat willen betalen want dat "moet", nou dat gaat hem natuurlijk niet worden, eerst de badkamer afronden zoals het hoort en dan betalen wij netjes het restant bedrag, maar wij hebben er slechte hoop op ofdat ze dat wel echt netjes kunnen...

Réponse de Sanistunter
Wat een fijne winkel in Spijkenisse
Wat een fijne winkel in Spijkenisse! De eerste keer lieten ze me rustig kijken en foto's maken. Toen manlief door de foto's enthousiast was zijn we samen gaan kijken en werden we fijn geholpen. Er werd goed met ons mee gedacht. De bestelde materialen kwamen snel binnen. We vroegen niet om korting maar kregen die wel. Kortom Sanistunter Spijkenisse een aanrader!

Sanistunter Barendrecht
Op een zaterdagochtend zonder afspraak binnen gelopen bij het filiaal in Barendrecht.
Na wat inspiratie in de showroom opgedaan te hebben zijn we verder geholpen door Lennard, die alle tijd voor ons nam.
Hij heeft met ons samen een mooi
wastafelmeubel samengesteld dat ook nog een snel afgeleverd werd.
Bedankt voor de service en prettige ervaring.
Fred en Marjan

Réponse de Sanistunter
Uitstekende service en zeer goed geholpen
Ondanks wat tegenslag is onze badkamer toch uiteindelijk af. Er waren wat strubbelingen met leveren of uitvoering maar een telefoontje en een mailtje en het werd direct opgelost , wat een goede service daar in Zaandam we zijn dan ook zeer gevreden en raden het onze familie/vrienden zeer zeker aan om daar te gaam winkelen..

Super zaak!
Wij kwamen in een random weekend binnen bij Wouter in Spijkenisse opzoek naar een nieuwe wc ruimte en na 3 kwartier liepen wij de winkel uit 100% geslaagd. Super fijn en snel geholpen. Bij levering bleek de pot gescheurd te zijn en ook dat werd super netjes en snel opgelost met een nieuwe pot. Ik zou iedereen die opzoek is naar een nieuwe wc ruimte of badkamer Sanistunter Spijkenisse aanraden!

Betaalbare badmeubels
Zijn bij Sanistunter Barendrecht meerdere malen heel gastvrij met een heerlijk kopje koffie ontvangen door Lennard Janssen , en uitgebreide info verkregen.
Hebben uiteindelijk besloten 2 badkamerkasten te bestellen, waarvan de de prijs ons erg meeviel.
Bovendien konden kasten op afroep worden afgehaald, wat ook heel fijn is.
Hebben de kasten weliswaar nog niet in bezit , maar gaan van het positieve uit.

Heel goed geholpen door Lennard
Heel goed geholpen door Lennard. Neemt rustig de tijd en houdt geen loze verkooppraatjes. Deal gesloten en kijken uit naar oplevering van de badkamer!

Réponse de Sanistunter
We konden alle kanten op
We konden alle kanten op, ging mee met onze wensen en gedachten. Lukas nam de tijd voor ons, was vriendelijk en behulpzaam.

Goede service in Gorinchem
Wij zijn erg goed geholpen bij Sanistunter in Gorinchem.
Michael gaf ons goed advies, zeer klantvriendelijk. Bij vragen of onduidelijkheden werden we goed geholpen ook door de rest van het team! Alle spullen zijn op de afgesproken dag afgeleverd!
Kortom een aanrader!
Familie van Elk

Badkamer
We waren opzoek naar wat spullen voor onze badkamer. Na rustig hebben rondgelopen zijn we vriendelijk te woord gestaan en zijn we verder geholpen in het maken van onze keuzes, Heel duidelijk hebben ze alle voors en tegens aangegeven van de diverse mogelijkheden en spullen. Goede opvolging van vragen en bestelling en voor een zeer scherpe prijs. Heren Top.

Réponse de Sanistunter
Vriendelijke en vrijblijvende eerste…
Vriendelijke en vrijblijvende eerste ontvangst in de winkel. Terwijl wij rondkeken om inspiratie op te doen maakte Berit in 15 minuten een 3D schets hoe de ruimte ingedeeld zou kunnen worden, dat maakte meteen alle mogelijkheden en onmogelijkheden helder. Fantastisch! Daarna een afspraak gemaakt voor meer info. We werden uitstekend geholpen met het maken van keuzes door Yorrik en Jissey. Wat echt heel fijn was: Zij voldeden zonder probleem aan ons verzoek om de muziek in de winkel zacht te zetten. Vaak doen bedrijven daar heel ingewikkeld over maar dit is voor ons van groot belang i.v.m. neurologische overprikkeling. Zeer klantgericht, complimenten daarvoor!

Top service in Zoetermeer door Stephanie
Wij zijn erg fijn geholpen door Stephanie in Zoetermeer. Hele enthousiaste meid die goed met ons mee heeft gedacht naar onze wensen in de badkamer en ook alle tijd voor ons nam waardoor we nu onze droombadkamer hebben. Zeker een aanrader!

Slechte service - nooit meer Sanistunter
Sanistunter leverde mij een douchekraan die niet paste, terwijl ik vooraf video’s en tekeningen van mijn badkamer had gegeven. Ze vroegen bij de douchedeur wél om maten, maar bij de kraan niet. Toen het misging, schoven ze de schuld naar mij en kwamen met een lapmiddel (S-koppelingen) in plaats van een echte oplossing.
Onprofessioneel, geen verantwoordelijkheid, alleen frustratie. Ik raad Sanistunter absoluut af.

Super netjes geholpen door Lucas
Super netjes geholpen door Lucas! Hij was lekker duidelijk en wist gelijk welke stijl we wilden hebben.
Zeker een aanrader om bij hem een badkamer uit te kiezen! 👌

Réponse de Sanistunter
Fantastisch geholpen door Daniel van…
Fantastisch geholpen door Daniel van Sanistunter Breda. Neemt alle tijd voor je en denkt goed mee. Een absolute aanrader. En een extra plus: gratis parkeren!

Réponse de Sanistunter
En savoir plus sur les différents types d'avis.