Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring. We hebben een complete badkamer en een complete toiletruimte gekocht en zijn vanaf het eerste moment uitstekend geholpen. Onze verkoper Lennard n... Voir plus
L'entreprise a répondu
We werden op een prettige en eerlijke manier geholpen door een medewerker die verstand van zaken had. In de winkel in Barendrecht is een ruime sortering van alles wat je nodig hebt voor de badkamer.... Voir plus
L'entreprise a répondu
mei 2026, Badkamer en twee toiletten. Douche met een scheidingsmuurtje. Alles is keurig betegeld en alle details zijn prima geplaatst en aangesloten. Het is een top team van Epic Design Bouw. Ik ben... Voir plus
L'entreprise a répondu
Een renovatieproject heeft impact op alle betrokkenen. Vraagt tijd en aandacht en een goede samenwerking. Ik had gelukkig met fijne mensen te maken waardoor het hele proces redelijk soepel verli... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sanistunter, dompel je onder in luxe Sanistunter heeft luxe showrooms, waarin droombadkamers tot leven komen. In onze grote showrooms treft u diverse badkameropstellingen in de laatste trends en designs. Onze ervaren sanitairspecialisten staan altijd voor u klaar om u de laatste ontwikkelingen op sanitair en tegelgebied te laten zien! Onze sanitairspecialisten staan, uiteraard geheel vrijblijvend, voor u klaar om u te adviseren. Zij zorgen er voor dat u de sfeer en uitstraling die u zoekt voor uw nieuwe badkamer te verwezenlijken. Middels ons geavanceerde 3d-tekenprogramma komt uw droombadkamer vervolgens tot leven. Sanistunter streeft altijd naar 100% klanttevredenheid. Naast gegarandeerd de laagste prijs van Nederland, staan wij voor een ongekend hoog servicelevel en uitstekende garantievoorwaarden.
Aucune trace de demande d’avis
We zijn als oriëntatie begonnen bij sanistunter. En zijn toen meteen geholpen door Lennard, hij heeft ons geholpen om met ons beperkte budget een pareltje van een badkamer samen te stellen.
Hij heeft ons uitstekende service geboden terwijl wij een paar keer ons ontwerp en kleuren hebben aangepast. Fijn geholpen, snelle respons en no nonsense hulp. Het is wat het is geen uren lange spelletjes.

Réponse de Sanistunter
Beschadigde tegels, worden niet teruggenomen omdat je binnen 2 Dagen moet reageren op breuk en schade. Overige tegels nemen ze ook niet terug ondanks dat het wel op de verkoop offerte staat. Ze komen met smoesje en kleur labels.
Ga niet in zee met sanistunter
December 2024 zijn we begonnen met zoeken van onze droom badkamer en toilet.
Na bij meerdere bedrijven te zijn geweest en vele bakjes koffie zijn we toch geslaagd bij Sanistunter Barendrecht.
Gydo heeft ons geholpen en echt de tijd ervoor genomen goed meegedacht wat de opties waren in t totale budget wat t zou gaan kosten totaal. Dus aanschaf sanitair en de verbouwing zelf de afspraken werden duidelijk doorgenomen en duidelijk op papier gezet.
Tuurlijk gaat er met een verbouwing iets mis zoals ook bij ons gebeurde gydo klom gelijk in de boom en alles werdt top geregeld zelfs een bouw douche.
Zoals ik al aangaf alles was duidelijk op papier gezet dus echt alles was top opgelost zonder extra kosten.
Inmiddels is onze douche en wc af en kunnen we er alleen nog maar van genieten.
Mocht ik nog een verbouwing ooit gaan doen komen we zeker bij jullie terug

Réponse de Sanistunter
Wij zijn geholpen door Lucas Scholtmeijer Amsterdam Westpoort, echt iemand die het snapt neemt de tijd voor je en weet uitstekend de wensen van ons uit te werken in een mooie badkamer. Complimenten grt Luc Apperloo

Réponse de Sanistunter
Bij Sanistunter heb ik àlles gevonden wat ik zocht voor mijn badkamer en toilet. Zij hebben een prachtig assortiment en zijn zeer klantvriendelijk en betrouwbaar.
Door deze fantastische ervaring ook mijn keuken aangeschaft bij Keukenstunter. Ook daar zeer tevreden over

Réponse de Sanistunter
We zijn heel goed geholpen door Stephanie bij de Sanistunter in Zoetermeer. We wisten zelf nog niet zo goed waar we moesten beginnen, maar zij luisterde echt goed naar wat we wilden en dacht met ons mee. Ze heeft een mooie tekening gemaakt van hoe onze nieuwe badkamer eruit zou kunnen zien, helemaal passend bij onze ideeën. Ze gaf tips waar we zelf niet aan hadden gedacht!
Wat we vooral prettig vonden, is dat ze ons rustig en duidelijk door het hele proces heen hielp. Ze was professioneel en totaal niet opdringerig, en dat vonden we juist heel fijn. Echt een verademing. Zo konden we op ons gemak keuzes maken.
Kortom, een fijne ervaring en zeker een aanrader voor wie een (nieuwe) badkamer wil.

Réponse de Sanistunter
De badkamer is meer dan goed opgeleverd dankjewel er voor, alles netjes achtergelaten groetjes van de familie van Dijk.

Réponse de Sanistunter
Een hele fijne ervaring gehad in de showroom. Berit heeft enorm meegedacht en geholpen in filiaal Alkmaar.

Réponse de Sanistunter
Wij zijn professioneel en behulpzaam geholpen door Denise van vestiging Alkmaar.
We zouden eerst alleen langs om te oriënteren, echter werd voor ons ruimte gemaakt om mooie spullen uit te zoeken. Er werd geen verkopers druk op ons uitgevoerd
Bedankt Denise

Réponse de Sanistunter
Lucas: vriendelijk, meedenkend, enorme verstand van zaken. Mooie 3D tekening. Een prachtige badkamer laten ontwerpen.
We kregen zelfs wat lekkers te eten. Heel gastvrij! Raad deze prachtige winkel Amsterdan Westpoort ten zeerste aan!

Réponse de Sanistunter
Super goede persoonlijke service wat al begon bij het eerste telefoon contact met Lucas en met de vraag wat we wilde drinken en eten. Alles rustig stap voor stap doorgenomen met Lucas en daardoor een fantastische toilet en badkamer gerealiseerd. Ook de after service was goed en alles bij elkaar een aanrader!

Réponse de Sanistunter
Goed geholpen door Lucas bij de Sanistunter in Westpoort. Vriendelijk, neemt goed de tijd en gastvrij!

- Vriendelijk
- Kundig geholpen
- Geduldig, meegedacht
Al met al prima ervaring!

Réponse de Sanistunter
We hebben een pracht badkamer gekocht met een geweldige hulp van Lucas. Hij nam alle tijd voor ons en dacht perfect mee. We kregen wat lekkers te drinken red bull en koffie. Het is een geweldige jonge die daar werkt. Het is de sanistunter in amsterdam westpoort. Als ik meer sterren kon geven had ik dat gedaan

Réponse de Sanistunter
Marco Buurmans heeft ons van super advies voorzien. Netjes de tijd voor ons genomen. Hartstikke bedankt hiervoor

Réponse de Sanistunter
The guys were really nice from the beginning.
Especially Oz , he was super attentive to details and making sure I think about everything properly before making final decision. Preparing multiple option in 3D design for me to consider and come back to them. There was no sales pressure here, just natural and kind advice on what is best for me and not pushing what they "need to sell" which I really appreciate. I am super happy with the work Oz did and would recommend him and the team to everyone!

Réponse de Sanistunter
zeer goede ervaring met Lucas, goede klik, snapte wat ik wilde, werd ook goed de tijd voor me genomen, later moesten er toch nog wat dingen veranderd worden aan de badkamer en weer alle tijd om dit te fixen, dit gaf mij ook zeker de doorslag om hier de badkamer te kopen, ook kregen we heerlijke snacks aangeboden, niet per definitie belangrijk, maar zeker lekker!! al met al een aanrader....

Réponse de Sanistunter
Lucas van Sanistunter Amsterdam Westpoort heeft ons super goed geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe badkamer. We hadden van tevoren wat foto's ter inspiratie toegestuurd. Aan de hand daarvan heeft Lucas een 3D tekening gemaakt van een mogelijke badkamer. Dat is ook de badkamer die we hebben uitgekozen! Lucas weet zeker wat hij doet. Verder is het ook een hele mooie en fijne winkel!

Réponse de Sanistunter
Sanistunter in Amsterdam west is echt een topwinkel. Super ontvangen daar en de afspraak met Lucas was ook top. Goed meedenkende badkamer verkoper en was zeker niet opdringerig of iets anders. Heel fijn gesprek en prettige winkel om doorheen te lopen.

Réponse de Sanistunter
En savoir plus sur les différents types d'avis.