SanistunterAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring. We hebben een complete badkamer en een complete toiletruimte gekocht en zijn vanaf het eerste moment uitstekend geholpen. Onze verkoper Lennard n... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

We werden op een prettige en eerlijke manier geholpen door een medewerker die verstand van zaken had. In de winkel in Barendrecht is een ruime sortering van alles wat je nodig hebt voor de badkamer.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

mei 2026, Badkamer en twee toiletten. Douche met een scheidingsmuurtje. Alles is keurig betegeld en alle details zijn prima geplaatst en aangesloten. Het is een top team van Epic Design Bouw. Ik ben... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Een renovatieproject heeft impact op alle betrokkenen. Vraagt tijd en aandacht en een goede samenwerking. Ik had gelukkig met fijne mensen te maken waardoor het hele proces redelijk soepel verli... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de salle de bains

Informations provenant de diverses sources externes

Sanistunter, dompel je onder in luxe Sanistunter heeft luxe showrooms, waarin droombadkamers tot leven komen. In onze grote showrooms treft u diverse badkameropstellingen in de laatste trends en designs. Onze ervaren sanitairspecialisten staan altijd voor u klaar om u de laatste ontwikkelingen op sanitair en tegelgebied te laten zien! Onze sanitairspecialisten staan, uiteraard geheel vrijblijvend, voor u klaar om u te adviseren. Zij zorgen er voor dat u de sfeer en uitstraling die u zoekt voor uw nieuwe badkamer te verwezenlijken. Middels ons geavanceerde 3d-tekenprogramma komt uw droombadkamer vervolgens tot leven. Sanistunter streeft altijd naar 100% klanttevredenheid. Naast gegarandeerd de laagste prijs van Nederland, staan wij voor een ongekend hoog servicelevel en uitstekende garantievoorwaarden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

103 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn goed geholpen door Lucas.

We zijn goed geholpen door Lucas op locatie Westport. Dat begon al bij binnenkomst waar ze ons met onze achternaam welkom heette. Lucas had zich goed voorbereid obv ingeleverde foto's. Ook onze tweede afspraak paar maanden later verliep goed. Er is goed meegedacht.

19 avril 2025

Beste Margon,

Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie je vanaf binnenkomst welkom voelden en dat er goed is meegedacht.

Goed advies

Ik heb twee fijne gesprekken gevoerd met Lennart. Hij denkt goed mee in alle keuzes die gemaakt moeten worden, en geeft je het gevoel dat alles bespreekbaar is. Ook fijn dat alles aanwezig is in de showroom. Daardoor heel blij met het totaal advies voor de badkamer.

23 avril 2025

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zulke prettige gesprekken hebt gehad en dat je zo goed bent begeleid in alle keuzes. Veel plezier straks met je nieuwe badkamer!

Badkamer Ton en Carla

We zijn super goed geholpen door Marco bij Sanistunter Son. Hij stelde zaken voor en zocht alles netjes uit. Maakte de gesprekken ook echt prettig en nam netjes de tijd voor ons.
Wij zijn echt heel tevreden en zien uit naar de nieuwe badkamer.
Dank Ton

19 avril 2025

Beste Ton,

Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie zo prettig en zorgvuldig zijn geholpen. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe badkamer en bedanken jullie voor het vertrouwen!

Droombadkamer

Leuke ontvangst!
Vakkundig advies!
Verschillende leuke ontwerpen!
De door Sanistunter geadviseerde aannemer heeft vakwerk geleverd in een recordtijd (6 dagen) waardoor we nu een droombadkamer hebben!

Hierbij nog wat feedback:
We hadden alles tijdens het eerste gesprek uitgezocht maar bij het tweede gesprek waren de artikelnummers van de wand- en vloertegels niet bekend. We konden ze opnieuw uitzoeken.

De door ons uitgezochte nis van rvs bleek achteraf niet besteld en ook niet op de factuur te staan! Daar kwamen we achter toen alles thuis afgeleverd werd. Dus, de nis is uiteindelijk betegelt wat trouwens heel mooi is geworden.

De kleur van ons badkamermeubel is niet de kleur die we uitgezocht hebben maar die staat wel op de factuur en hebben we tijdens het afroepgesprek niet gecheckt. Het werd ons wel geadviseerd om alle spullen nog een keer te checken maar hebben we niet gedaan. Tip: check alle spullen tijdens het afroepgesprek.

Tijden het afroepgesprek bleek dat de sifons van de waskommen niet op de factuur stonden. Dit bedrag kwam nog bij het factuurbedrag.

We geven Sanistunter 4 sterren en de aannemer 5.

5 avril 2025

Réponse de Sanistunter

Beste heer en mevrouw de wit,

Bedankt voor jullie uitgebreide en eerlijke review! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat en nu kunnen genieten van jullie droombadkamer. Bedankt ook voor jullie waardevolle feedback; daar leren we graag van om onze processen verder te verbeteren. We wensen jullie veel plezier met jullie prachtige badkamer!

Topverkoper Oz

Mooi bedrijf goed geholpen door Oz. Mooie 3 d tekeningen. Goed advies, weet waar hij het over heeft. Hij is zeer klantvriendelijk en gaat zelf na sluitingstijd door. Heeft onze spullen zelfs thuis gebracht. Mooie winkel, maar voor de service alleen zou ik Oz aanraden. Bedankt nog! We genieten nog elke dag van onze badkamer! Je bent echt een topper!

18 avril 2025

Beste Michelle,

Bedankt voor jullie mooie en enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn en zo tevreden zijn over de service. Geweldig dat alles tot in de puntjes is geregeld en jullie elke dag genieten van de nieuwe badkamer. Bedankt voor het vertrouwen!

Noté 5 sur 5 étoiles

We werden vriendelijk ont vangen en…

We werden vriendelijk ont vangen en hebben een heel prettig gesprek gehad. Er was voldoende tijd om ons te woord te staan en werden goed geadviseerd, we konden rustig rond kijken en vragen stellen. We hebben een prachtige badkamer en toilet uit gezocht en het werd in mooie drie D tekeningen naar mij opgestuurd. Ook toen bleek dat de uitgezochte tegels niet op tijd leverbaar waren, hadden we een prettig overleg en kwamen we tot een oplossing. Gydo, heel erg bedankt!!!

11 avril 2025

Beste Ella,

Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen, goed advies hebben gekregen en dat alles in goed overleg is verlopen. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe badkamer en toilet!

Top service van Lucas

Op 29-3 afspraak gemaakt bij Sanistunter Amsterdam Westpoort, hier werden wij hartelijk ontvangen door Lucas.
Via de mail al een plattegrond van de badkamer gestuurd, en bij aankomst had Lucas al even zijn ideeen op papier gezet. Na wat uitwerken en een heerlijke lunch die ter plekke voor ons werd klaargemaakt, bedachten wij ineens dat we de badkamer (in ons nieuwbouwhuis) ook nog konden vergroten , dus hup schakelen en een nieuwe tekening maken. Lucas kwam hier met super ideeën en uiteindelijk is er een pracht badkamer uitgekomen!!! Na de tegels, bad, douche enz te hebben uitgezocht gingen wij met een heel voldaan gevoel na ong 4 uur ☺️ weer naar huis!
Wij kunnen niet wachten tot over 14 maanden deze badkamer ook echt geleverd kan worden.
Lucas je was echt top! Geduldig, goede ideeen en vooral de tijd die je nam. Nogmaals heel erg bedankt !!!

29 mars 2025

Beste Wendy,

Wat een geweldige en uitgebreide review, dank jullie wel voor het delen! Fantastisch om te lezen hoe Lucas jullie zo goed heeft geholpen, meedacht in de veranderingen en echt de tijd voor jullie nam. We geven de complimenten met veel plezier door!

Nieuwe badkamer en WC

Samen met Lucas van Sanistunter nieuwe badkamer en WC ontworpen. Ben zeer tevreden over het resultaat nu de verbouwing klaar is. Vind het ook makkelijk dat zij aannemer regelen. De verbouwing kon al snel beginnen. Her goede contact tussen aannemer en Sanistunter zorgde ervoor dat problemen opgelost werden en duidelijk was wat de bedoeling was.

25 février 2025

Beste Hans,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het hele proces en het eindresultaat. We wensen je veel plezier met je nieuwe badkamer en toilet!

Heel erg blij

Onze badkamer die we bij Sanistunter in Zoetermeer hebben gekocht is zojuist opgeleverd. We zijn erg tevreden over hoe alles gelopen is en hoe we zijn geholpen. Bij Sanistunter zijn we geholpen door Murat die echt de tijd voor ons nam en ons van deskundig advies voorzag. Hij liet ons alles zien en na het maken van een mooi ontwerp hebben we de knoop doorgehakt en alles besteld en ook de aannemer besproken. Gedurende het hele proces hebben we ook regelmatig contact gehad met andere medewerkers van Sanistunter die altijd bereid waren om te helpen en alles werd keurig op tijd geleverd.

En toen kwam Appie de aannemer om de verbouwing te doen en wat hebben we een geluk gehad met hem en zijn medewerker Ahmed. Appie is niet alleen een vakkundige harde werker maar hij denkt mee, heeft goede ideeën, weet voor alles een oplossing en is een heel prettig persoon. Hij werkte vaak tot in de avond en kwam ook nog op zaterdagen. Het was een moeilijke klus omdat ook alle leidingen (elektra, water, afvoer) opnieuw aangelegd moesten worden. Maar het resultaat is dat we nu een fantastische mooie badkamer hebben waar we ongelooflijk blij mee zijn. Hulde aan Appie !!!

14 avril 2025

Beste Han,

Wat een prachtige en uitgebreide review. Geweldig om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen. Geniet van jullie nieuwe badkamer!

Noté 4 sur 5 étoiles

Vandaag naar Sanistunter Zoetermeer…

Vandaag naar Sanistunter Zoetermeer geweest om een badkamer samen te stellen. Ik ben geholpen door Murat en Bylear. In gesprek mijn budget aangegeven en daar hebben ze echt de tijd voor genomen om een mooie badkamer samen te stellen, uitgebreid gezocht en vergeleken qua prijs en kwaliteit maar ook rekening houdend met mijn wensen. Niet opdringerig maar wel adviserend waarbij je jezelf de afweging kan maken. Ik heb mijn handtekening gezet, 3 D tekening ontvangen en eind Mei gaat de Happening gebeuren.
Ik kan dit bedrijf zeker adviseren, gastvrij maar weten ook waar ze het over hebben en geven in mijn beleving een eerlijk advies rekening houden met je budget. Ik ben positief.

4 avril 2025

Beste Ron,

Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat Murat en Bylear je zo goed en geduldig hebben geholpen bij het samenstellen van je badkamer. Succes met de voorbereiding en eind mei wordt vast en zeker een prachtig moment!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastische service en vakmanschap van Sanistunter Purmerend!

Wij zijn ontzettend blij met de levering en montage van onze badkamer en wc door Sanistunter Purmerend. Vanaf het eerste contact was ons gevoel al heel goed vanwege de openheid, vriendelijkheid en eerlijkheid waarmee je te woord gestaan wordt.
Wat ook uniek is, is de optie om je tegels verstek te laten zagen (dit kunnen maar heel weinig tegelzetters). Het vakmanschap waarmee dat gedaan is, is echt ongelofelijk! Dit toont de precisie en aandacht voor detail waar Sanistunter Purmerend voor staat. Daarnaast was de service werkelijk uitmuntend. Er werd goed meegedacht, eventuele uitdagingen werden direct en keurig opgelost. Het team is altijd bereid om met geduld en expertise te helpen en blijft ook vriendelijk.
De oplossingsgerichtheid van Sanistunter is echt een groot pluspunt. Geen enkel probleem blijft liggen, en alles wordt netjes en professioneel afgehandeld. Het resultaat is een prachtige badkamer en wc, precies zoals we het voor ogen hadden.
Wij kunnen Sanistunter dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar topkwaliteit, vakmanschap en uitstekende service!
Nogmaals bedankt voor jullie geweldige werk!

2 avril 2025

Beste Tiffany,

Wat een fantastische review, bedankt! We zijn blij dat jullie zo tevreden zijn met het resultaat en onze service. Ons team in Purmerend zet zich altijd in voor vakmanschap en klanttevredenheid. Geniet van jullie prachtige badkamer en wc!

Top service!

Berit luisterde heel goed naar onze wensen en met 2 gesprekken waren we er uit hoe de badkamer moest worden. Er werd goed meegedacht met al onze wensen en kwamen niet boven ons budget uit. Materialen kwamen op tijd binnen en wat zijn wij nu blij met onze nieuwe badkamer. Top service!

30 janvier 2025

Beste familie Frans,

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn om te horen dat Berit goed heeft meegedacht en dat alles naar wens is verlopen. Geniet van jullie prachtige nieuwe badkamer!

Noté 2 sur 5 étoiles

Denk goed na voor je hier iets koopt!!

Denk goed na voor je hier iets koopt!!
Ze leveren je verkeerde spullen, wij hadden een mooie design radiator uitgezocht en ze leveren en goedkope radiator. Het badmeubel hadden ze vergeten te bestellen, maar de leverancier kreeg de schuld, dus wij zitten nu al 3 weken met een halve badkamer. Met degene die de badkamer kwamen plaatsen was geen woord Nederlands te praten waardoor er ook dingen mis en fout gingen, en als je dan een klacht indient word je afgescheept met een lullig antwoord, en of je even het resterende bedrag wil betalen!! maar op mijn vraag het ik geen antwoord. Echt hele slechte service daar, mooie verkoop praatjes maar als je het gekocht heb veranderd de service!!

28 février 2025

Leuke winkel

Vandaag een badkamer en 2 toiletruimtes bij Lennard besteld. Van begin tot eind een goede relaxte ervaring. Uitstekende advies gekregen en de prijs was ook in 1 keer goed. Als we eerder dit winkel hadden binnengelopen had dit ons veel tijd bespaart.

29 mars 2025

Beste Kwok,

Wat leuk om te horen dat u geslaagd bent voor een badkamer en twee toiletruimtes. Super dat Lennard u hier zo goed bij heeft geholpen. Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super goed geholpen in Eindhoven door…

Super goed geholpen in Eindhoven door Denise. Heel behulpzaam, vriendelijk, eerlijk en goede tips. Een echte topper. Bedankt!

26 mars 2025

Beste An,

Super dat u zo goed bent geholpen door Denise en dat u geslaagd bent voor een nieuwe badkamer. Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vraag vooral naar Denise!

Wat een onwijs leuk sympathieke meid! Mega goed geholpen door Denise! Echt iemand die het snapt,met je meedenkt en echt stijlvolle badkamer met je maakt. Echt een aanrader, nu de levering nog even meemaken maar een hele fijne ervaring.

7 mars 2025

Beste,

Super dat jullie zo goed zijn geholpen in de showroom door Denise! Wat leuk om te horen dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe badkamer. We wensen jullie heel veel plezier van de badkamer!

Noté 2 sur 5 étoiles

Eerlijk gezegd een dubio gevalletje..

Eerlijk gezegd een dubio gevalletje... Maar achteraf bezien raad ik mensen dit bedrijf niet aan. Via rechtsbijstand ben ik nu bezig een reactie en deels een vergoeding te krijgen maar ook op aangetekende stukken wordt (vooralsnog) niet gereageerd maar ik heb ze tot 30-03 gegeven dus wacht nog even af.

Personeel in de winkel is vriendelijk, helpt je goed bij je keuze maar - zo bleek - niet altijd gespecialiseerd om goede tekeningen te maken of advies te geven. Zo werd een te grote glaswand geadviseerd die door de aannemer werd afgewezen nadat deze de boel kwam installeren en moest dus omgeruild worden. Alleen dat omruilen heeft al een tijd geduurd en er werd uiteindelijk wel een juiste geleverd (ware het dat er 2 stuks geleverd (waarvan 1 wederom een foute maat en in een beschadigde verpakking - die heb ik natuurlijk geweigerd) maar de eerder foutief geleverde werd niet mee retour genomen... Die heeft 2 weken voor de deur gestaan tot ik het zat was en toen gedreigd deze buiten te zetten. Toen was het met 2 dagen opgehaald.

Verder werd een onderkastje voor een fonteintje in de toiletruimte geadviseerd om een afvoerpijp weg te werken omdat de pijp niet in de muur zou kunnen worden weg gewerkt. De aannemer heeft deze echter toch in de muur weg gewerkt dus het kastje werd overbodig. Sanistunters reactie: " wij nemen geen spullen retour, dat staat ook op de offerte" .

Op de offerte staat " speciaal voor u bestelde goederen worden niet retour genomen" (of worden van die strekking) maar wat versta je onder " speciaal voor u besteld"? Dit is namelijk een standaardkastje dat je gewoon kunt herverkopen (ongeopende verpakking).

Hoe dan ook... In de winkel werd aangegeven dat er normaliter geen retouren worden genomen maar gezien alle eerdere problemen (ik heb namelijk nog niet eens geschreven over de zeer moeilijke communicatie tussen ons en Sanistunter en de door hen geleverde aannemer en de moeilijke communicatie tussen Sanistunter en deze aannemer) zou men proberen om uit coulance (!) de goederen terug te nemen en het verschil in prijs van de 2 glaswanden (de een is namelijk een stuk kleiner) terug te betalen. Met 5 werkdagen zou ik wat horen...

U begrijpt het... ik zit nog altijd te wachten...

Over de aannemer: zeer vriendelijke man en vriendelijk personeel. Werkt goed door en levert uiteindelijk goed af. Daarover niets dan lof. Maar in communicatie schort het behoorlijk (heb ik hem ook zelf verteld). Maar qua werk en mentaliteit zou ik deze aannemer wel inhuren (maar met betere afspraken).

Deze klacht gaat dus met name om het stuk communicatie, beloftes en afhandeling na oplevering.

Wel zijn ze enorm snel met het innen van nog openstaande bedragen. Alles was steeds op tijd betaald zoals afgesproken. De laatste termijn zou zijn nadat de aannemer klaar was. Nou... letterlijk 30 minuten nadat de aannemer klaar was ging de telefoon wanneer ik kwam betalen!!! Degene die ik toen aan de lijn had heeft dat wel moeten ontgelden want dat ging me toch echt even te ver, te meer omdat er nog enkele kleine restpuntjes waren.

En dan als klap op de voorpijl binnen enkele weken al een defect aan een van de toiletten (water blijft soms lopen). Kan altijd gebeuren, zul je me nooit over horen. Maar helaas... ook hier (nog altijd) geen enkele reactie vanuit Sanistunter.

Al met al.... mijn advies: kies maar beter een ander bedrijf.

22 février 2025

Beste Evert,

Vervelend om te horen dat u dit op deze manier heeft ervaren.
Graag nodigen wij u uit in onze showroom voor een persoonlijk gesprek, zodat wij gezamenlijk tot een passende oplossing kunnen komen.

Graag ontvangen wij van u een aantal beschikbare datums, zodat wij op korte termijn een afspraak kunnen inplannen. We vernemen graag.

Groet,
Team Sanistunter Zoetermeer

Vriendelijke en behulpzame begeleiding

Vriendelijke en behulpzame begeleiding. Ze komen met leuke ideeën en nemen de tijd voor je! Heb je vragen dan reageren ze snel! Zeer tevreden! Aanrader! @ sanistunter Barendrecht.

19 mars 2025

Beste Gisella,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de vriendelijke en behulpzame begeleiding bij Sanistunter Barendrecht. We nemen graag de tijd voor onze klanten. Veel plezier met je aankoop!

Noté 5 sur 5 étoiles

Laatst bij sanistunter westpoort…

Laatst bij sanistunter westpoort geweest in amsterdam. Wastafel en douche set gekocht. Zeer vriendelijk en heel voordelig vooral de kwaliteit was ik heel tevereden over. Öz van de winkel was ook zo vriendelijk om het te bezorgen in almere.
Echt een aanrader voor iedereen.
Vriendelijke personeel en wat ik erg wardeerde dat het advies eerlijk en oprecht was.

13 mars 2025

Beste Mukesh,

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Bedankt voor het achterlaten van deze mooie 5-sterren recensie. We wensen jullie veel plezier van de nieuwe wastafel en doucheset.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was al een keer eerder bij…

Ik was al een keer eerder bij Sanistunter geweest.
Toen was mijn ervaring ook al zeer goed bevallen.
Nu weer gelijk naar Sanistunter gegaan voor een ander project. En weer behulpzaam en vriendelijk ontvangen.

14 mars 2025

Beste,

Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in de showroom. Bedankt voor de mooie 5-sterren recensie!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus