Sculpto BoxesAvis

TrustScore 3 sur 5

2,8

Gode materialer. Overraskelse da den første pakke indeholdt et par gode cykelpumpen ( min mand var helt misundelig). Dog måtte jeg maile, fordi vi kom tæt på 1 søndag i advent. Først efter min henven... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Fabricant de jouets

Écrit par l'entreprise

Eksperimenter og byggeprojekter med fokus på Videnskab og Teknologi.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg havde høje forventninger til boxen

Jeg havde høje forventninger til boxen, men da vi fik den leveret og skulle til at samle den, manglede en meget vigt del. Jeg skrev til firmaet om den manglende del, men har ikke fået svar. Vi har derfor en box med det meste af et byggesæt, som vi ikke kan bruge til noget.

27 février 2026

Fejl

Ideen med Sculptoboxes er virkelig god, men vi modtog desværre en box, men manglende dele, enkelte af de modtagne dele levede heller ikke op til vores forventning.
Firmaet har ikke besvaret den henvendelse vi sendte for 25 dage siden, til trods for en opfølgende mail. Så nu står vi med en ubrugelig box og et skuffet barn.
Jeg vil ikke anbefale andre at bestille herfra.

23 janvier 2025

Leveret som aftalt men indholdet skuffer.

Levering og pris som aftalt.
Men indholdet skuffer.
Printkvaliteten af de 3d-printede dele er fin.
Men design virker ufærdigt og forhastet, sidder flere gange med tanken "har de slet ikke testet det selv"
Eksempel: Konfetti kanonen kan slet ikke skyde konfettien afsted, kan bedst illustreres som et spyt der blev til savl ned af hagen
Andet eksempel: Vacuum racer, det slet ikke kan trækkes op, da tandremmen er for slap. Nærmere kig på bilen afslører noget der tydeligvis skulle have været en seperat del til en opstramings anordning, men i et forhastet design er printet sammen med chassiset, så den i praksis er smeltet sammen med chassiset.
Igen har de slet ikke testet det?

24 mai 2024

Konceptet er godt, meeen

Konceptet er godt, men utrolig ringe kvalitet og pasform af dele.
Har vel modtaget 5 boxe nu, og tror det er lykkedes 2 gange for Sculpto at sende alt man skal bruge. Så mangler der en dims, elastik osv. så har nu droppet flere bokse fra dem. Ærgerligt, for fedt koncept.

30 janvier 2024

Skramlede 3Dprints

Ideen med at modtage en Sculpto-byggesæt til nye eksperimenter hver måned er rigtig god. Men vi er nu blevet skuffede for 3.gang i træk: Materialet er simpelthen for skramlet. 3Dprintet er for dårligt. De enkelte dele kan ikke samles, når fx skruehullerne ikke er printede helt igennem. Eller der printkanter i vejen.
Ideerne og opskrifterne er fine, og derfor opstår der stor frustration, når figuren ikke kan bygges.

25 septembre 2023

God ide med samle selv sæt

God ide med samle selv sæt. Desværre er kvalitet af delene ikke så god. Den første pakke vi fik, gik i stykker inden den var helt færdigsamlet. Den næste var en bil hvor det ikke var muligt at få remmen på tandhjulet stram nok til ikke at takke over...

19 juin 2023

Vi har fået leveret den første kasse i…

Vi har fået leveret den første kasse i abonnementsordningen (raketten). Desværre manglede der el-strips, og skuffelsen var stor hos min søn, da det viste sig at han ikke kunne samle den før et par dage senere da jeg havde fået købt el-strips.
Der skal ikke mangle noget i kasserne, når man modtager dem.

2 mars 2023
Logo de Sculpto Boxes

Réponse de Sculpto Boxes

Hej Christian

Jeg er oprigtig ked af at høre, at stripsne manglede i jeres pakke. Vi ville selvfølgelig gerne have sendt jer de manglende strips, men uanset hvad, så er det bare rigtig træls at projektet skal strækkes over flere dage. Det er vi rigtig kede af!

Vi pakker selv Boxene her i Aarhus og vi vil sætte en større indsats i gang for, at få vores kvalitetskontrol skærpet, så dette forhåbentligt ikke vil gentage sig for dig eller andre kunder.

Jeg håber, at du vil give os en chance mere og at vi kan skabe nogle gode far-søn oplevelser for jer fremadrettet.

Mvh
Sculpto Boxes