Jeg havde høje forventninger til boxen, men da vi fik den leveret og skulle til at samle den, manglede en meget vigt del. Jeg skrev til firmaet om den manglende del, men har ikke fået svar. Vi har der... Voir plus
Ideen med at modtage en Sculpto-byggesæt til nye eksperimenter hver måned er rigtig god. Men vi er nu blevet skuffede for 3.gang i træk: Materialet er simpelthen for skramlet. 3Dprintet er for dårlig... Voir plus
Vi har fået leveret den første kasse i abonnementsordningen (raketten). Desværre manglede der el-strips, og skuffelsen var stor hos min søn, da det viste sig at han ikke kunne samle den før et par da... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Eksperimenter og byggeprojekter med fokus på Videnskab og Teknologi.
Helsingforsgade 27, 8200, Aarhus N, Danemark
- kontakt@sculpto.dk
- sculptoboxes.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
slikmaskinen
Vi modtog slikmaskinen - det krævede en erfaren håndværker og dennes værktøj at samle maskinen - hullerne var ikke store nok til møtrikkerne der fulgte med - måtte også lige en tur på byggemarkedet og hente en møtrik der manglede i sættet - godt mor var ingeniør og farfar tømrer

Réponse de Sculpto Boxes
Hurtig levering og raketten fungerede…
Hurtig levering og raketten fungerede som lovet til stor glæde for barnet.
Ideen bag byggesættene fra Sculpto er…
Ideen bag byggesættene fra Sculpto er rigtig god.
Analog konstruktion med ungerne i disse digitale tider er rigtig fint, og et godt funktionelt alternativ til lego til 8-12 årige...
Fin raket
Fint, lidt lang forsendelsestid, men kom som lovet i chatten inden jul. Raketten var sjov at samle og prøve af, er dog kun blevet brugt den ene gang.
Gode materialer
Gode materialer. Overraskelse da den første pakke indeholdt et par gode cykelpumpen ( min mand var helt misundelig). Dog måtte jeg maile, fordi vi kom tæt på 1 søndag i advent. Først efter min henvendelse modtog jeg pakkerne.
Sjove oplevelser for børnene
Jeg har bestilt to raketter - store og lille model.
Fra bestillingen til jeg modtog varen gik der meget lang tid, og jeg hørte intet. Forsøgte at skrive via chatten og spørge men fik intet svar. Det kan gøres bedre.
Raketterne kom frem. Her troede jeg, der manglede en pumpe og skrev igen (pumpen lå i kassen til det lille sæt og lå ved siden af kassen til det store sæt) Her kom der hurtigt svar
Begge modtagere har relativt nemt kunne samle raketterne og har haft stor fornøjelse af at "lege" med dem.
Så alt i alt ikke sidste gang jeg bestiller herfra.
Samlesæt som ikke kan samles
Det eneste som kunne bruges til deres såkaldte slikmaskine var plastikbægeret. Resten af maskinen var fuldstændig umulig at samle. Intet passede sammen. Huller til skruer var for små. Delene greb ikke ind i hinanden som de skulle for at virke. Desværre skrev jeg en på anmeldelse inden jeg forsøge at samle det.
Hold jer langt væk fra det firma.

Réponse de Sculpto Boxes