Helt otroligt, inget svar på svenska nummer, inget svar på danska numret, inga svar via mail... när man ringer de svenska numren endast mobilsvar , vi har telefontid 10.00 - 15.00.. Jag har ett pa... Voir plus
Lisez les avis des autres
Used to be really good. Now organge tax seem to be killing them. Website is half broken. Premium service gets booked off your credit card but you never get upgraded. Writing customer support you only... Voir plus
Alt for dyr fragt. Og meget dyrere end deres fragtberegner siger, også selvom jeg har tegnet et premium abbonnement. Og told og moms er også meget dyrere end told og skat ville have taget for det... Voir plus
Relative hurtig opdateringer om modtagelse. Billeder af modtagelse. Afsendelse kun om fredagen selvom man betaler for fedex express. Sammenpakning to 4 dage men var over weekenden. Fedt at de kunne la... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos ShopUSA får du din egen personlige amerikanske adresse og dermed adgang til alle de amerikanske webshops - også dem, der ikke sender pakker ud af USA. Vi klarer alt det praktiske med fragt, told og moms for dig. Opret din profil i dag og shop løs i de amerikanske webshops.
Fragtgaranti

Coordonnées de contact
Frydenlundsvej 30, Bygning A, DK-2950, Vedbæk, Danemark
- +45 70 34 50 36
- dk@shopusa.com
- shopusa.com/dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 22 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Der gik 10 dage før jeg fik besked om…
Der gik 10 dage før jeg fik besked om at I ikke ville sende min pakke........ ikke just god service!
Der er ikke noget i pakken som I ikke før har sendt videre for mig.
Har nu sendt pakken med USPS uden problemer.
Tak for forsinkelsen😤😤
Erik

Køb bare løs!!!!
Jeg kan kun give ShopUSA mine bedste anbefalinger. Mit køb mit, levering til min US adresse, modtagelse af billeder og den videre levering til Danmark var hurtig og effektiv

Réponse de ShopUSA
Der er ikke en finger at sætte på selve…
Der er ikke en finger at sætte på selve servicen, det virker!
Jeg bestilte en express levering som bliver afsendt kl 14 hverdag (dansk tid) kl 9:45 - måske lidt for sent til afsendelse samme dag, men der går 3 dage før pakken bliver afsendt og det er lidt sløset. Derfor kun 3 stjerner.
Redigering:
Jeg henviser ikke til nogen specifik ordre i anmeldelsen. Fordi jeg har brugt et link til en anden ordre ændre ikke at jeg har bestilt en express service der først bliver pakket efter 3 dage og det er sløset, mere er der egentlig ikke at sige om det. Er stadig glad for jeres service og fint tilfreds med leveringen også på den anden ordre som ikke var express. Men når der bliver betalt for express så skal det også være express.

Réponse de ShopUSA
Alt har fungeret meget fint
Alt har fungeret meget fint. Der var visse udfordringer - men de blev fluks håndteret af Shop USA i DK

Skuffet over kundeservice
Skuffet over kundeservice. Jeg lever i service branchen og ved der gør man alt, som i alt for sine kunder. Når man laver pæne forespørgselser til dem får man bare nej. Nul service over det. Og i stedet for bare at ringe sammen dk til USA, så tager det flere dage inden de kommer frem til et svar på ens spørgsmål. Og så er de alt for dyre i fragt og moms. Omkring 100$mere i moms end beregnet ved skat selv.

Réponse de ShopUSA
Anbefaling af ShopUSA - Perfekt håndtering og ekspedition af…
Perfekt håndtering og ekspedition af min forsendelse. Dejligt at man ikke her - i
modsætning til som ved andre transportører - skal betale ekstra for toldbehandling, når varen ankommer til Danmark.

Det fungerer rigtig fint
Det fungerer rigtig fint. Bestil varer fra forskellige steder, få dem sendt til din amerikanske adresse og så samler de varerne sammen i én forsendelse og sender dem til dig.

Réponse de ShopUSA
ShopUSA virker fint og god kundeservice
Jeg har nu prøvet ShopUSA 2 gange, og det virker fint. Jeg har et par gange haft behov for telefonisk kontakt, og det var altid hjælpsomme medarbejdere jeg talte med, som hurtigt kunne hjælpe og også give lidt tips.

Rigtig god service😀
Rigtig god service😀
Alt klappede. Havde varen fra USA inden for en uge.
Meget tilfreds😀

Réponse de ShopUSA
Min oprindelige pakke kom aldrig frem
Min oprindelige pakke kom aldrig frem. Mine varer er forsvundet, tiltrods for at jeg fik kvittering fra USA, om at varerne var afleveret til SHOP-USA! Erstatning er ikke kommet på tale. Intet follow up på e-mails.

Noget rod
Mange af varerne som var sammenpakket, var kastet ned så det lå hulter til bulter, uden nogen for beskyttelse. Dette er ikke første gang det er sket. Find en anden afsender, hvis det er muligt.

Very nice service
Very nice. Fast and low cost. Had a little trouble finding out what the actual cost would sum up to, and the site is a little messy IMHO. But this can't hide the fact that the core service is formidable.

Réponse de ShopUSA
Yderst tilfreds - alt fungerede.
Alt fungerede til punkt og prikke. Alle 5 stjerner er så fuldt fortjent.

Réponse de ShopUSA
En god og pålidelig løsning
En god og pålidelig løsning, når sælgeren ikke vil sende direkte til DK

L’expérience Trustpilot