ShopUSA Avis

3 499
TrustScore 2.5 sur 5

2,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Helt otroligt, inget svar på svenska nummer, inget svar på danska numret, inga svar via mail... när man ringer de svenska numren endast mobilsvar , vi har telefontid 10.00 - 15.00.. Jag har ett pa... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Used to be really good. Now organge tax seem to be killing them. Website is half broken. Premium service gets booked off your credit card but you never get upgraded. Writing customer support you only... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Alt for dyr fragt. Og meget dyrere end deres fragtberegner siger, også selvom jeg har tegnet et premium abbonnement. Og told og moms er også meget dyrere end told og skat ville have taget for det... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Relative hurtig opdateringer om modtagelse. Billeder af modtagelse. Afsendelse kun om fredagen selvom man betaler for fedex express. Sammenpakning to 4 dage men var over weekenden. Fedt at de kunne la... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'expédition et de livraison

Écrit par l'entreprise

Hos ShopUSA får du din egen personlige amerikanske adresse og dermed adgang til alle de amerikanske webshops - også dem, der ikke sender pakker ud af USA. Vi klarer alt det praktiske med fragt, told og moms for dig. Opret din profil i dag og shop løs i de amerikanske webshops.

Fragtgaranti

Lavere fragtpriser end størstedelen af de amerikanske webshops.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 22 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(3 499)

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hej Sammy,

Tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot.

Noté 5 sur 5 étoiles

Et virkeligt godt valg når man skal…

Et virkeligt godt valg når man skal have dele hjem fra USA. Har fået super god service gennem hele processen.

Hej Kasper
Tusind tak for de 5 flotte stjerner,, dejligt at du har været tilfreds med vores service.

Alt gik efter planen

Alt gik efter planen. Hurtig ekspedition og modtagelse - helt som lovet.

Réponse de ShopUSA

Hej Lone vi er glade for at læse din fine anmeldelse af ShopUSA´s service .
Charlotte

👍🏼

👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

30 mai 2021

Tusind tak :-) :-) :-)

Levering uden problemer

Levering uden problemer. Dejlig nemt og hurtig.

26 mai 2021

Hej Carsten
Mange tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på dit positive feedback her.

Fungerer som det skal!

Udover lidt begyndervanskeligheder, så har det fungeret upåklageligt og hurtigt.

Jeg kunne dog godt ønske mig en bedre specifikation/opgørelse over, hvordan told- og momsbeløbene fremkommer.

26 mai 2021

Hej Tom,
Tak for din fine anmeldelse, Afgifter til den danske stat i form af told og moms fremgår historikken på din faktura.
Tolden styres af Skats toldtariffer, momsen beregnes på baggrund af varens pris og den fragtpris du ender op med at betale. Det er derfor en stor fordel at samle sine varer i en registering, da man derved får rabat på sine fragtpriser fra USA.
Husk også vi har ikke importgebyr på vores forsendelser.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er let og fungerer fint og hurtigt.

Det er let og fungerer fint og hurtigt.
Det er heller ikke helt billigt.

24 mai 2021

Hej John,

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at du har haft oplevelsen af at det
er let at anvende ShopUSA´s fragtservice, og at det også har fungeret fint og hurtigt for dig.
Samtidig kommenterer du også på at det heller ikke har været helt billigt, har du måske lavet en sammenligning med andre fragtfirmaer?
Kontakt gerne vores support, de kan altid være dig behjælpelig i spørgsmål om ShopUSA´s fragtpriser.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er meget tilfreds både med fragten…

Jeg er meget tilfreds både med fragten og kunde servis de er meget hjælpsom

Hej Roar,
Mange tak, vi er altid glade for at kunne være behjælpelig med råd og vejledning til at optimere en fragt fra USA til Danmark.

Problemfrit

Problemfrit
Jeg kan give 5 stjerner, da min levering kom som forventet og fuldstændig problemfrit

Hej Jakob,
Mange, mange tak for din fine anmeldelse.

God kommunikation

God kommunikation, fornuftig pris.

Hej Bo,
Vi er rigtig glade for at se at du igen har været en glad ShopUSA bruger - mange tak.

Super nem hjemmeside

Super nem hjemmeside og hurtig ekspedition. Det virker bare!

Hej Jesper,
Det er altid dejligt at vide at du har været tilfreds, og at det har været et nemt forløb.

Levering tog over 3 mdr

Det tog ShopUSA over 3 mdr. at levere mine vare, fra at de havde modtaget dem på deres lager. Det er urimeligt lang tid, selv om det måske sparede mig et par hunderede kroner i levering. Jeg kan derfor på ingen måde anbefale ShopUSA

Svar på jeres svar:
Det har taget jer 3 mdr fra i modtog varerne til jeg havde dem. Modsat hvad du skriver har ikke haft mulighed for at sende før. Det har taget jer næsten to uger, at registrere at pakkerne er ankommet på jeres lager. Og da jeg valgte at sammenpakke, tog det ikke de 24 timer, som i skriver på hjemmesiden, men over en uge. Det spøjst nok lige præcist lang tid nok, så jeg ikke kunne få det på skibet, før en måned efter. Jeg har modsat hvad du skriver, sider klar til at få mine vare på det første mulige skib. Men det har ikke været muligt før, pga jeres langsomme ekspedering.
Efterfølgende har i udskudt ankomsten. Så det er korrekt at det har taget 3mdr fra at varerne blev leveret på jeres lager, til jeg havde dem.

Som sagt, hvis man skal bruge sine vare inden for en overskuelig tid, så vælg en anden leverandør end SHOPUSA

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse. vi forstår dog ikke helt din kritik,
På din ordrehistorik ses at ShopUSA ikke har været 3mdr. om at levere dine pakker.
Du valgte selv at samle pakker sammen på ShopUSA´s terminal tilbage fra Januar måned 2021.
ShopUSA har løbende holdt dig orienteret om afgange fra USA, dvs. at du har haft adskillige muligheder for at sende dine pakker fra USA til Danmark.

Levering af lygter

Kom en dag efter planen ellers ok

Hej Benny,
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du har fundet din levering ok.

Noté 4 sur 5 étoiles

Alt fungerede som forventet - savner dog at kunne spore pakken

Alt fungerede som forventet. Dog savner jeg lidt mere information på hjemmesiden omkring selve pakken efter den er oprettet herunder især mulighed for at spore pakken - efter den var oprettet og betalt for, var den ikke længere at finde på hjemmesiden.

18 mai 2021

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse, dejligt at du har været tilfreds med din levering.
Til venlig orientering findes alle oplysninger omkring en pakkes vej igennem vores service altid under kundens egen profil.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus