Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ondanks vertraging in de levering is alles netjes afgeleverd. Werd netjes en vriendelijk teruggebeld toen ik wilde weten wanneer Thuisbatterij verstuurd zou worden. Na uitpakken en aansluiten op stop... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Noté 4 sur 5 étoiles

Simply-Solar had een mooie plug&play set met twee zonnepanelen en een omvormer voor een hele nette prijs. De beschikbare ruimte bood echter slechts ruimte aan één zonnepaneel. Er werd een speciale... Voir plus

L'entreprise a répondu

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 20 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles snel geleverd conform…

Alles snel geleverd conform verwachting. De panelen zijn wel groot en zwaar dus bedenk of je het wel echt zelf op je dak wilt en kunt leggen!

9 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Het bedrijf levert uitstekende hulp en…

Het bedrijf levert uitstekende hulp en service.
We hadden een paar vragen via mail en app, en werden direct beantwoord.
De set panelen en micro inverter, met beugels voor montage platte dak, werden de volgende dag al geleverd.
De handleidingen waren makkelijk te begrijpen en ook de video hulp was duidelijk.
Er zaten iets andere hoeksteuntjes bij als op de video. Daardoor moet het frame op iets andere wijze gemonteerd worden, maar dat paste uiteindelijk ook prima.
Ik zou ze zo weer bestellen, goede prijs kwaliteit verhouding.

1 avril 2026

Perfecte service…

Ik had 4 panelen en 2 micro omvormers gekocht. Bij levering had ik één omvormer te weinig gekregen. Dit is gelukkig snel opgelost. Twee dagen later alsnog de vermiste omvormer ontvangen. Top service, snel geleverd en een goede prijs.

4 avril 2026

aangenaam verrast

Alles aan dit product klopt precies zoals beschreven op de website. De instructies en handleiding zijn duidelijk, compleet en heel makkelijk te volgen. Daarnaast werd het pakket precies op het vooraf gecommuniceerde moment geleverd — super betrouwbaar!
Het product werkt echt zo eenvoudig als ze beloven. Geen gedoe, geen verrassingen, gewoon doen wat het moet doen. Ik ben heel tevreden en kan het zeker aanbevelen!

19 mars 2026

Réponse de Simply Solar

Dag Jolanda, bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat alles eenvoudig te installeren was!

Makkelijk te bestellen
Alleen geen duidelijkheid over de plat dak montage set welke dat precies is voor portrait opstelling

7 mars 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Levertijd onduidelijk, niet compleet ontvangen

Duidelijke omschrijving van producten, maar levering komt in delen op verschillende dagen (deel 1 na 24h, deel 2 op de afgesproken dag) en na 2 weken nog altijd geen zicht op wanneer de thuisbatterij wel geleverd gaat worden. Telefonisch zijn ze niet/zeer slecht bereikbaar helaas.

19 décembre 2025

Scheelt teveel.

Leggen was een peuleschil zodra je een beetje in de gaten hebt hoe het moet. Alles was aanwezig, goed verpakt en levering ook uitstekend.

Nu voor een laag bedrag en een paar uur prutsen duizend euro bespaard.

28 novembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Set van 2 Plug-en-play zonnepanelen…

Set van 2 Plug-en-play zonnepanelen besteld (landscape). Aanvankelijk ontbrak één eindklem en de handleidingen. Dit is netjes opgelost. Je krijgt echter maar één verlengkabelsetje voor één zonnepaneel. Ik heb er eentje bijgekocht, zodat ik de omvormer makkelijker kon aansluiten op het tweede zonnepaneel. De zijplaten van het Solar Connect systeem sluiten niet netjes aan. Deze zijn niet passend voor de huidige breedte van de zonnepanelen.

29 novembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Victron equipment order

Ordered Victron equipment. Turns out that THEY mis-priced one item (too low) on their website. Instead of an open conversation or offer, they just sent me another invoice. Absolute amateurs in customer service. Needless to say I cancelled the order and will never even consider buying from them again, or suggest them to my peers.

11 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede producten voor scherpe prijzen.

Duidelijke website, snelle levering en top producten voor een scherpe prijs! Had 's morgens vroeg mijn bestelling geplaatst en een dag later kon ik mijn panelen al op het dak leggen.

15 octobre 2025

Réponse de Simply Solar

Dag Andres, bedankt voor deze mooie review, en fijn dat alles goed is gegaan met installeren!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ook goede service na aankoop

Na 17 maanden gaf de APsystems ECU (het kastje wat het systeem monitored) de geest. Afgelopen maandag 22 september per mail contact opgenomen en vrijwel direct bericht terug. Gisteren een mailtje met de mededeling dat er vanuit APsystems een nieuwe wordt toegestuurd en vandaag donderdag 25 september is deze geleverd en werkt naar tevredenheid.
Jentho bedankt voor de TOP service!

22 septembre 2025

Réponse de Simply Solar

Bedankt voor de reactie! Wordt doorgegeven aan Jentho :)

Noté 1 sur 5 étoiles

ik heb een Thuisbatterij gekocht.

ik heb een Thuisbatterij gekocht.
gevraagd vooraf waarom ik deze bij jullie moet kopen.
jullie gaven aan om de goede service te geven daarom.
pakketen kwamen ik 4 delen aan na veel onduidelijkheid.
bij het vragen van een schema en info geen antwoord meer.

nu heb ik een installatie staan die niet werkt. en kan ze ook telefonisch niet bereiken.

14 septembre 2025

Réponse de Simply Solar

Dag Sander, vervelend om te horen dat het zo is gelopen en dat je ons niet hebt kunnen bereiken, dat is zeker niet de ervaring die we willen bieden. We helpen je hier graag zo snel mogelijk bij. Mocht je nog steeds problemen hebben, zou je ons even kunnen mailen op support@simply-solar.nl met je ordernummer? Dan zorgen we dat één van onze technici vandaag nog contact met je opneemt om dit samen op te lossen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Duidelijke site en goede technische helpdesk

Duidelijke site en goede helpdesk bij technische vragen. Tengevolge van magazijn verhuizing wat leveringsproblemen. Wel goed opgelost.
Enige punt van kritiek is dat je geen telefonisch contact kan hebben. Alles gaat via de mail. Dat leidt snel tot “miscommunicatie”.
Het product zelf is Top!

23 août 2025

Réponse de Simply Solar

Bedankt voor de feedback, we hebben geluisterd naar jullie reacties, en inmiddels zijn we ook telefonisch beter bereikbaar!

Noté 5 sur 5 étoiles

service na een defect tijdens de garantie periode

Na drie jaar raakte er een micro omvormer defect. Van de 3 sets gaf één set problemen. Zelf ben ik enigzins technisch du ik heb het probleem goed kunnen omschrijven. Ik kreeg een zeer snelle reactie en binnen een dag kreek ik eeen nieuwe micro omvormer opgestuurd. Alles werkt weer naar behoren. Ook na jaren van levering is de service van Simply Solar prim

22 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Snel geleverd en makkelijk te plaatsen

Snel geleverd en makkelijk te plaatsen, alleen jammer dat de kabels van 2 meter er niet bij zaten. Gezegd werd dat die nageleverd zou worden alleen tot op heden nog niets ontvangen.

Nu wel ontvangen, bedankt voor de service. We verwachten alles helaas te snel.

9 août 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle levering van goed materiaal

Snelle levering van goed materiaal, transport kan beter.
Mensen mogen voorzichtiger omgaan de getransporteerde goederen en beter opletten met het inladen, dan hadden we alles in 1 levering ontvangen.

30 juillet 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus