Specsavers Optikko Avis 189

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Ostin myös silmälasien lisäksi aurinkolasit vahvuuksilla. Aurinkolasien sangat olivat liian pitkät minulle. Huomasin sen, kun valmiit lasit taivutuksesta jälkeen olivat päässäni ja kun käänsin päätän... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Olen asioinut Specsaverissa sekä Englannissa että heti kun se tuli Suomeen. Olen saanut aina ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua -asioin Itiksen liikkeessä aina. Siellä on joskus kova kii... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Skanssin Specsavers on ihan paras silmälasiliike. Henkilökunta on ystävällistä ja hyvä työilmapiiri näkyy myös asiakkaalle. Täältä saa aina sen mitä tarvitsee, ja siksipä ostin jo toista kertaa lasit... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Asiantunteva ja ystävällinen palvelu kokonaisuudessaan. Sain juuri sellaiset lasit kuin tarvitsen. En tiennyt tätä sisään astuessani, mutta kymmenen minuutin jälkeen, tiesin, että olen asiantuntevassa... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Santé & médecine

Informations provenant de diverses sources externes

Kahdet silmälasit yksien hinnalla! Tutustu laajaan kehys-, linssi- ja piilolinssivalikoimaamme!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Muovilasit

Ostin hiljakkoin puolisolle ja itselleni lasit tarjouksella 2 lasit yhden hinnalla, no alku tuntui ihan hyvältä, omissa laseissani (tai muovissa) alkoi olemaan toisessa lasissa harmaa läiskä heti alkuun ja paheni siitä koko lasin yli pystysuunnassa, nyt se haittaa jo lukemista, kun pelkät lukulasit ovat, harmaa juova keskellä linssiä ylhäältä alas, kävin Turtolan Cittarissa liikkeessänne ja pidin itsestään selvänä että takuu korvaa tällaisen, olen laseja pitänyt aina niin ettei lasipinta ota pöytään kiinni ja pyyhkin mukana tulleella liinalla, no asiakaspalvelija vei lasit johonkin ja tuli hetken päästä ja sanoi että lasi on saanut kuumuutta! No en katsonut että se mitenkään minun toimestani on kuumuutta saanut, lasit on koko ajan kotona yöpöydällä, lukuvalokin siitä n.1m. päässä, eli minkäänlaista lämpölähdettä laseihin ei ole kohdistunut, kesä on ollut kyllä lämmin, mutta lasit ei ole ulkona käyneet ja meillä on viileä ilmastointi, katson kyllä tulleeni nyt väärin kohdelluksi, edelliset lukulasit kesti sentään yli 20 vuotta ilman tällaista.

3 août 2023

Hei,

Kiitos palautteestasi, olen tosi pahoillani, että vierailusi liikkeessämme ei ole sujunut odotetulla tavalla.
Voit halutessasi laittaa meille tarkempaa tietoa tapahtuneesta sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@specsavers.fi.
Kerrothan viestissäsi vielä milloin ja missä liikkeessä olet asioinut.

Terveisin Nina / Specsavers

Noté 3 sur 5 étoiles

Ostin joulun alla kahdet lasit yksien…

Ostin joulun alla kahdet lasit yksien hinnalla. Lupailtiin ennen uutta vuotta saapuviksi. No, ensimmäiset lasit saapuikin ihan ajallaan, mutta ne piti palauttaa liikkeeseen heti seuraavana päivänä. Molemmissa linsseissä pinnoitevirhe. Pahoittelut ja reklamaatio hoidettiin ihan asiallisesti. Toiset lasit tulivat sitten tammikuun alussa, ne olivat ihan ok, joskin sankojen ruuveja piti kiristää pian. Reklamoidut saapuivat viikkoa myöhemmin. Mitään hyvitystä ei viivästyksestä tarjottu. En saanut myöskään lasien hoito-ohjetta, minkä aina aiemmin olen saanut. Muutaman viikon ehdin uusia laseja käyttää, kun ne tippuivat sängystä muovilattiapinnalle ja linssit naarmuuntui. Se siitä kestävästä pinnoitteesta, mistä ainakin luulin maksaneeni. Kävi mielessä, että mahtaako nämä lasit ollenkaan olla sitä mitä myytiin, selvinnee kilpailijan liikkeessä. Myös edelliset noin 2 vuotta vanhat lasit oli Specsaversilta hankittu, niissäkin oli pinnoitevirhe, joka toki silloinkin reklamoitiin ja korjattiin. Silloin sentään tyrkättiin käteen linssin puhdistusneste hyvitykseksi. Varmaan sanomattakin selvää, että luotto on Specsaversiin mennyt, enää en kolmatta kertaa ota riskiä pinnoitevikaisista laseista, vaikka kuinka houkuttelisi edulliset lasit. Maksakoon sitten mitä hyvänsä, jatkossa hankin lasini muualta.

30 décembre 2022

Hei,

ikävä kuulla ettet ole ollut tyytyväinen uusiin laseihisi. Huonoa tuuriakin on tainnut olla reilusti mukana.

Näin voimme käydä tilanteen läpi yhdessä liikkeen henkilökunnan kanssa ja vastata sinulle henkilökohtaisesti palautteeseesi. Kerrothan viestissäsi vielä milloin ja missä liikkeessä olet asioinut.

Terveisin Anu / Specsavers

Epäselviä sopimuksia.

Epäselviä sopimuksia työnantajien kanssa. Heillä ei ole tarjota silmälääkäri palveluita jos asiakkaan silmät operoitu laserilla. Neuvo puhelimessa "mee johonkin lääkäriin". Työpaikka ei meinannut maksaa lääkäriä.
Lisäksi joudut itse ostamaan omat lasisi koska työnantajan kanssa tehtyyn sopimukseen ei Specsavers anna niitä toisia laseja.
Vaikka käyttäjä ja lasien saaja olet sinä.
Sellainen kahdet lasit yksien hinnalla firma.

17 octobre 2022

Réponse de Specsavers Optikko

Hei Janne, ja kiitos palautteestasi! Se on meille erityisen tärkeää, sillä pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme.
Pahoittelumme, ettei asiointisi ole sujunut toivotun mukaisella tavalla. Optikko ei voi tutkia operoituja silmiä, mutta silmälääkärimme kyllä voi, mikäli meillä kyseisessä liikkeessä on silmälääkäripalveluita. Specsaversillä on silmälääkäripalveluita useassa kaupungissa, mutta ei ihan kaikissa kaupungeissa.
Yrityksillä on omat sopimukset Specsaversin kanssa, johon valitettavasti ei voi yhdistää muita tarjouksia, kuten kahdet lasit yksien hinnalla. Mikäli on jotain, jonka kanssa voimme olla avuksi, niin olethan meihin yhteydessä sähköpostilla asiakaspalvelu@specsavers.fi. Ystävällisin terveisin, Nina / Specsavers

En suosittele

En suosittele. Optikko suositteli ”antamaan auton rouvalle” koska minulla hänen mukaansa vain 40 prosenttia näkökyvystä jäljellä, tarvitsisin erikoislasit ja silmälääkärille olisi varattava aika. Enpä uskonut, kadun toisella puolella optikon mukaan saisin ajokortin uusituksi ilman silmälasien hankkimista. Silmälääkäri puolestaan kertoi ajoterveyskriteerien täyttyvän ilman laseja.ei enää koskaan specsaverille.

14 mars 2022

Terveisin Hanna / Specsavers

Väärä markkinointitapa

Olisin ostanut Specsavesista moniteholasit, mutta ei mitään muuta alennusta kuin kahdet yksien hinnalla. Käytän sina samoja laseja enkä tarvitse erikseen toisia laseja kotiin kaapin täytteeksi. Myyjä ei yhtään ymmärtänyt kantaani vaan jankkasi, että luku- tai aurinkolasit voisit ostaa. No, siitä ei sitten tullut mitään, vaikka olin jo valinnut mieleiset kehykset. Ostin hyvät lasit Instrumentariumista, jossa linssit -50% alennuksella ja paljon halvemmaksi tuli.

5 février 2022

Hei,

Kiitos palautteestasi. Olen todella pahoillani, että vierailusi liikkeessämme ei ole sujunut odotetulla tavalla. Meillä on tarjous myös yhden linssiparin ostajalle, mikäli kahdelle lasiparille ei ole tarvetta. Ikävä kuulla, ettei asiaa tuotu esiin ja koit, että sinua painostettiin valitsemaan kahdet lasit.

Terveisin Hanna / Specsavers

Suosittelen!

Specsavers -liikkeestä sain ystävällistä palvelua ja hinnat olivat kohdillaan.

25 mai 2021

Réponse de Specsavers Optikko

Hei Pia. Kiva kuulla, kiitos palautteestasi.
Terveisin, Olli / Specsavers

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus