Bestilling til levering primo juni. Ingen levering. Da jeg rykkede for levering, fik jeg først nogle søforklaringer men efter jeg stillede krav om afsendelse inden for 3 dage, hørte jeg intet. Jeg fik... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi har været kunder i flere år. Det startede under Corona, hvor vi tegnede en månedscocktailabonnement. Det er vi fortsat med, det totalt fantastisk voksen forkælelse at få den pakke hver måned, som... Voir plus
L'entreprise a répondu
Helt fantastisk service. Vi har bestilt årets julekalender. Da vi modtog pakken var en lille flaske desværre smadret. Jeg skrev en mail med billeder til kundeservice og fik hurtigt svar. Fik hurtig... Voir plus
L'entreprise a répondu
Altid dejlige forskelige velsmagende cocktails og super nemme at lave👍🏻🍹🍹 Smager “ desværre” altid af mere!😉😄 Bruger tit en kasse til værtinde- gave🥰 til stor Lykke. Meget flot pakket.... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Spiritium Cocktails
Écrit par l'entreprise
Cocktailpakker fra Spiritium Cocktails leveres direkte til dig og indeholder alle ingredienser, til at lave seks til otte cocktails af høj kvalitet, med simple trin-for-trin instruktioner til at kreere og servere cocktailene.
Hver måned udvikler vi en ny cocktail, som du får adgang til som medlem af cocktailklubben, med lokale og eksklusive ingredienser, så du nemt kan gå på opdagelse i en verden af spændende cocktails - måned efter måned. Cocktailklubben byder også på et hav af unikke medlemsfordele, udover lækre cocktails.
Coordonnées de contact
Marielundvej 20, 2730, Herlev, Danemark
- 30208200
- hej@spiritium.dk
- spiritium.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Drinkspakkerne er der altid til tiden…
Drinkspakkerne er der altid til tiden fyldt med gode sager! Har kun oplevet fremragende service hos Spiritium😊💪🏽
Altid spændende med gode smage og…
Altid spændende med gode smage og råvarer til nye og spændende cocktails
Ændrede levering til sommerhus
Ændrede levering til sommerhus, så vi kunne få cocktails til rund fødselsdag
meget fin adventskalender
meget fin adventskalender, der kom inden 1. søndag i advent trods sen bestilling. Nemt at gå til med opskrift og ingredienser.
Eneste jeg har at notere er
Eneste jeg har at notere er, at jeg ikke fik muligheden for at skrive tilkøbt personlig hilsen, samtidigt med bestilling. Muligvis da jeg gjorde det via mobil.
Men kundeservice var super hurtige til at svare på min mail, og fik tilføjet min hilsen.
Kæmpe anbefaling!
Har efterhånden købt mange pakker hos Spiritium, og hver gang har det været en god oplevelse. Lækre cocktails, hurtig levering og god kundeservice, når det har været nødvendigt.
nem bestilling og levering lig til døren
Som forventet
Pakken nåede frem inden
Pakken nåede frem inden, den skulle i brug, men der var lang leveringstid, derfor kun 4 stjerner. Men vi glæder os til at smage cocktails´ne
Fint hyggeligt og gennemført produkt
Fantastisk kundeservice!
Vi havde bestilt 2 cocktail-adventskalendere, og den ene skulle vores søn som bor i Jylland - have med hjem (vi bor på Sjælland) - ved et besøg hos os, da vi ikke når at se ham inden 1.søndag i advent.
Vi fik en mail om at kalenderne var forsinkede, og de ville derfor ikke komme inden den weekend vores søn skulle være her.
Jeg skrev til Spiritium om min "udfordring", og Mikkel sørgede for at de sendte min pakke straks (fredag), som vi modtog lørdag - hvor vores søn var her. Og han fik den med hjem. Alt er godt :-)
Tusind tak for en sjælden god og fantastisk service.
Rigtig god service
Rigtig god service. Reagerede hurtigt og hjælpsomt da jeg gerne ville have ændret en ordre.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.