Bestilling til levering primo juni. Ingen levering. Da jeg rykkede for levering, fik jeg først nogle søforklaringer men efter jeg stillede krav om afsendelse inden for 3 dage, hørte jeg intet. Jeg fik... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi har været kunder i flere år. Det startede under Corona, hvor vi tegnede en månedscocktailabonnement. Det er vi fortsat med, det totalt fantastisk voksen forkælelse at få den pakke hver måned, som... Voir plus
L'entreprise a répondu
Helt fantastisk service. Vi har bestilt årets julekalender. Da vi modtog pakken var en lille flaske desværre smadret. Jeg skrev en mail med billeder til kundeservice og fik hurtigt svar. Fik hurtig... Voir plus
L'entreprise a répondu
Altid dejlige forskelige velsmagende cocktails og super nemme at lave👍🏻🍹🍹 Smager “ desværre” altid af mere!😉😄 Bruger tit en kasse til værtinde- gave🥰 til stor Lykke. Meget flot pakket.... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Spiritium Cocktails
Écrit par l'entreprise
Cocktailpakker fra Spiritium Cocktails leveres direkte til dig og indeholder alle ingredienser, til at lave seks til otte cocktails af høj kvalitet, med simple trin-for-trin instruktioner til at kreere og servere cocktailene.
Hver måned udvikler vi en ny cocktail, som du får adgang til som medlem af cocktailklubben, med lokale og eksklusive ingredienser, så du nemt kan gå på opdagelse i en verden af spændende cocktails - måned efter måned. Cocktailklubben byder også på et hav af unikke medlemsfordele, udover lækre cocktails.
Coordonnées de contact
Marielundvej 20, 2730, Herlev, Danemark
- 30208200
- hej@spiritium.dk
- spiritium.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Det er ikke advent end
Det er ikke advent endnu !. Men sidste år købte vi også en advents kalender . Så vi håber oplevelsen bliver lige så god som den var sidste år
Professionelt set op & fin…
Professionelt set op & fin kommunikation på højeste plan med firmaet ved ønske om tidligere levering.
Helt igennem en solstrålehistorie - kan stærkt anbefale Spiritium Coktails.
Super koncept -
Spændende koncept
Lidt lang ventetid, mest pga travlhed, men efter en kort korrespondance på mail, modtog jeg pakken 2 dage efter.
Glæder mig til at åbne adventskalenderen.
Levering ej modtaget og manglende besked om hvorfor…
Eftersom leveringen ikke er kommet selvom den skulle være afsendt den 11/11-23 og jeg måtte selv henvende mig til jer for at få en forklaring, så er min oplevelse ikke så positiv.
Forklaring var forøvrigt, at I venter på en ingrediens til noget af det jeg har bestilt sammen med adventskalenderen.
Jeg er førstegangskunde hos jer og der går lang tid, før jeg vil overveje at købe hos jer igen desværre.
Tilføjelse til min anmeldelse efter Spiritium Cocktails' svar på min anmeldelse:
Det er i dag den 20/11-23 og jeg venter stadig på min ordre eller bare besked om hvornår den leveres.....
Til gengæld kunne Spiritium Cocktails godt finde ud af at trække pengene den 14/11-23 på trods af at pakken ikke var afsendt og stadig ikke er afsendt den 20/11-23!!!!!

Rigtig fin levering
Rigtig fin levering. Vi glæder os til at åbne adventskalenderen:)

Réponse de Spiritium Cocktails
relevant info om levering og alt er i…
relevant info om levering og alt er i orden i pakken

Super god kundeservice
Super god kundeservice - skulle bruge min pakke til en fødselsdagsgave , og trods leveringsforsinkelser sendte de pakken med det samme👌😊

Réponse de Spiritium Cocktails
Der var lang ekspeditionstid.
Der var lang ekspeditionstid.
Men meget flotte adventspakker der kom frem, glæder mig til at høre om indholdet svarede til forventningerne

Réponse de Spiritium Cocktails
Havde brug for en hurtig levering af adventskalender - fik den efter få dage. Super.

Godt produkt
Har handlet her flere gange, og er altid overordentlig tilfreds. Har en gang fået en forsendelse, med skadet indhold og de sendte straks en ny afsted.

Hurtig og effektivt.
Hurtig og effektivt.
Leveret dagen efter bestilling, og en virkelig lækker drink. Som vi alle sammen i selskab nød rigtig meget.

Nemt og spændende
Nemt og spændende. Så må vi se hvad ungerne siger til kalenderen i december

Réponse de Spiritium Cocktails
Nemt at bestille og god information…
Nemt at bestille og god information under processen.

L’expérience Trustpilot