Zeer teleurstellende service. Ik heb een vraag gesteld om mijn fietszadel terug te sturen, maar na meerdere dagen nog steeds geen enkel antwoord. Bestellen gaat snel, maar zodra je een probleem hebt,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ergonomische handvaten gekocht voor mijn fiets. Mooie aanbieding en snel geleverd. Ik ben er echter nog niet van overtuigd dat ze beter zijn dan mijn vorige handvaten. Ik ga de afstelling nog probe... Voir plus
L'entreprise a répondu
De Sqlab 502 active pedalen zijn een onverwacht grote verbetering ten opzichte van de standaard pedalen. Na een paar dagen fietsen bleek dat de afsluitdop van het linker pedaal was verdwenen. De dop d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb enkel de map voor zadel afmetingen besteld,ik ga nog even wachten om een zadel te bestellen. Ik heb de map voor zadel afmetingen zeer snel gekregen.
L'entreprise a répondu
De expert in ergonomische fietsonderdelen en accessoires zoals fietszadels, handvatten, sturen en stuurpennen. SQlab heeft zich gespecialiseerd in de drie contactpunten van de fiets (Handen - Bekken - Voeten). Een fietszadel moet niet alleen perfect passen bij zowel de mannelijke als de vrouwelijke anatomie, maar ook het lichaamsgewicht vanuit medisch oogpunt correct verdelen. De handvatten moeten gevoelloze vingers voorkomen, gemakkelijk en stevig gemonteerd kunnen worden en goed in de hand liggen. Met name onze zadels en ons pasproces, dat de perfecte zadelbreedte bepaalt, hebben ons tot de meest succesvolle zadelproducent gemaakt in tests van fietstijdschriften.
Pays-Bas
A répondu à 92 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse de SQlab Nederland
Ruime keuze. Uitstekende kwaliteit. Fraai uiterlijk. Redelijke prijzen. Snelle levering. Eenvoudige montage. Hop, trappen maar, de wijde wereld in !

Réponse de SQlab Nederland
De website is duidelijk, een keuze maken is daarmee gemakkelijk. De levering verliep prima. En het allerbelangrijkste: het zadel is helemaal top.

Réponse de SQlab Nederland
Ik had een 302 stuurbocht besteld. Het juiste product werd op tijd geleverd.

Réponse de SQlab Nederland
Mijn bestelling was niet compleet. Contact gezocht. Bleek bekend maar ben er niet vanuit het bedrijf over geïnformeerd. Ik kreeg de keuze voor geld terug of backorder. Ik heb dat laatste gekozen. Denk ik tenminste, want deze keuze is niet bevestigd in een reactie. Ook weet ik niet hoelang de backorder gaat duren. Ik vind het niet erg om te wachten, ik vind het wel vervelend dat er zo passief en summier wordt gecommuniceerd.
Update 8 november. Niets ontvangen, geen berichtje. Zelf maar weer gemaild. De reactie die ik terugkreeg:
Beste Chris,
In de track trace zien wij het volgende. Uw pakket is bij de buren geleverd. Is het daarmee in orde?
Dat gaat over de incomplete bestelling. Dat heb ik uiteraard laten weten. Ik wacht nog op reactie. Het voelt een beetje alsof ze de administratie niet echt op orde hebben.

Réponse de SQlab Nederland
Goed product geleverd volgens verwachting en op de afgegeven afleverdatum geleverd.

Réponse de SQlab Nederland
Bestelling en levering verliepen vlot, product sluit aan bij eerdere (goede) ervaringen met het merk.
Beetje jammer was het gebrek aan advies bij de aankoop. Ik was op zoek naar een vervanger voor een zadel dat ze niet langer maken. De eenvoudige vraag welk zadel ik als opvolger mocht beschouwen, werd enkel beantwoord met een tegenvraag om zoveel mogelijk info over mijzelf en het beoogde gebruikt te geven, maar op mijn antwoord hierop kwam er nooit een vervolg.
Gelijkaardige ervaring trouwens bij sq-lab.com, waar ze net iets meer informatie over de opvolger kwijt konden in hun eerste reactie. Op basis daarvan een zadel gekocht, dat duidelijk anders is, maar dat ik vermoedelijk wel zal gaan appreciëren.

Réponse de SQlab Nederland
Vriendelijke klantenservice. Soepel retourbeleid. Mooie producten. Minpuntje is dat de beschrijving van de handvatten die ik besteld had niet alle benodigde informatie vermeldde.

Réponse de SQlab Nederland
Ik heb mijn huidige zooltjes besteld, zoals op website aangeboden. Na een week de status van de bestelling opgevraagd, en bleek deze niet meer in voorraad te zijn. Toch 3 sterren door proactief de nieuwe versie op te sturen.

Réponse de SQlab Nederland
Op zoek naar een stuur met iets meer kromming ben ik terecht gekomen via een filmpje op YouTube bij SQlab. Een ergonomisch fietsstuur met een duidelijke en technische uitleg aan welke voorwaarden een stuur tegen nek-en schouderklachten moet voldoen. En duidelijke foto's op de website die de theorie verduidelijken.

Réponse de SQlab Nederland
En savoir plus sur les différents types d'avis.