Stjernefoto Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god fotograf, som i tre år har taget skolefoto - og portrætter af vores børn. De kan huske fra år til år, hvad han plejer at sige for at få dem til at smile og grine. I år var min datter bekymre... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil hellere end gerne anbefale stjernefoto til alle og enhver. Resultatet er over alt forventning og betjeningen lige så. Han retter håret, laver sjov, spørger ind til hvad jeg som kunde ønskede,... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Fik tilsendt tre rigtig fine billeder at vælge imellem af vores to børn, hvor der var fanget i glimt i øjet hos dem begge. Flot billedbehandling. Såfremt man ikke ønsker kopier er der mulighed for... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har gennem flere år brugt Lars til såvel, portrætfotos, bryllupsbilleder som familiebilleder - og altid med godt resultat. Vi har fået en god betjening, et smil på vejen og vigtigst, nogle fantas... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Photographe
  2. Photographe aérien
  3. Studio de photographie (portraits)
  4. Photographe de mariage

Écrit par l'entreprise

Stjernefoto er en lille virksomhed med hjertet plantet solidt i den fotografiske verden. Med kunden i centrum skaber vi sammen unikke og langtidsholdbare løsninger. Stjernefoto har lavet portrætter til familier i Danmark siden 1996 og har dygtiggjort sig på en lang række områder via kurser og netværk rundt omkring i Danmark, går du med en ide som du mener jeg kan hjælpe jer med, så kontakt mig gerne :-) Når du som kunde er i kontakt med stjernefoto, så er det mig Lars som varetager alle funktioner i firmaet, dvs jeg er fotografen, billedbehandler, ordrebehandler og kundeservice administrator, kort sagt så skal i ikke forholde jer til en masse forskellige medarbejdere, derved opnår jeg en større tilknytning til jer som kunder, og det ligger mig meget nært at yde 110% til alle jer. Kh Lars

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fejl levering

Vi modtog "forkerte billeder" i forhold til vores bestilling.
Som undskyldning fik vi flere billeder end bestilt.
Alle laver fejl, det var en rigtig fin måde at kompensere os på.

3 octobre 2022

Kæmpe anbefaling til Stjernefoto

Kæmpe anbefaling til Stjernefoto. Super flotte billeder og den bedste service. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️, og kunne man give flere havde de fået det..

Stjernefoto fotografere vores søn (skolefoto) og vi fik de FLOTTESTE portræt billeder, af en dreng der ellers ikke er så glad for at få taget billeder. Så det er bestemt IKKE sidste gang vi skal have taget billeder hos stjernfoto.

20 septembre 2023

De varmeste anbefalinger

Allerede fra man træder ind af døren til studiet. Bliver man taget godt imod af Lars med det bedste humør og største smil. Vi skulle have taget billeder af vores datter på omkring 5mdr. - og der må man altså bare sige, at Lars er top professionel. Han er nede i børnehøjde og formår at fange de små fantastiske øjeblikke. Vores lille datter var helt pjattet med ham, og kunne slet ikke få øjnene fra ham. Man får den bedste service hos Stjernefoto. Lars svarer med det samme, og der er aldrig noget bøvl. Alt er fuldført ned i mindste detalje. Vi modtog vores digitale billeder i den fineste æske med et personligt touch indeni, og vi er så glade for det. De bedste anbefalinger herfra. Vi kommer igen til fremtidige fotograferinger.

28 octobre 2022

Fantastisk service

Jeg havde lige modtaget mine billeder, da jeg overså en rest tape bag på det ene billede, så jeg kom til at lave et mærke på et af de andre billeder. Jeg skrev til stjernefoto og de ringede mig op under en time efter og ville gerne hjælpe mig med at sende et nyt billede såfremt jeg betalte fragten 🙏🏼 Mega god service

28 novembre 2022

FLOTTE billeder og GOD service

Vores datter fik taget billeder af Stjernfoto i vuggestuen og billederne var/er simpelthen så fine. Vi fik leveret billederne hurtig efter bestilling (dejligt når de skal bruges til julegave). Der manglede ét billede ved levering, men Stjernefoto ringede dagen efter jeg havde gjort opmærksom på det via deres mail. Stjernefoto vil ikke kun eftersende det manglende billede, men supplere op med flere - GOD SERVICE!
Vil helt sikkert anbefale Stjernefoto og bruge dem i fremtiden.

26 novembre 2022

De lækreste billeder

Super skønne billeder af vores drenge!
Vi blev mødt af en rigtig kompetent fotograf, som gav sig god tid til at de følte sig trygge og klar til billedtagen.

22 octobre 2022

Mega gode billeder

Mine bedste anbefalinger af stjernefoto. Har fået taget nogen helt fantastisk billeder. Vores søn har glimt i øjet og er fanget på den bedste måde. Det ser ikke opstillet ud men helt naturligt.
Stjernefoto er nem at komme i kontakt med, ang. spørgsmål
Det bliver helt sikkert ikke sidste gang vi benytter os af dem

3 novembre 2022

Virkelig gode portrætbilleder…

Virkelig gode portrætbilleder (skolefoto) af begge vores piger - det var virkelig svært at vælge.. Alle billeder var naturlige og med gode smil og glimt i øjnene.

Jeg opdagede desværre, at min bestilling ikke var gået igennem, så mine piger fik ikke billederne samme dag, som alle andre. Jeg ringede derfor op til Stjernefoto og fik en fantastisk service og lige den hjælp, som jeg havde brug for!

Kan klart anbefale at bruge Stjernefoto.

26 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Altid fantastiske billede Lars har…

Altid fantastiske billede Lars har taget af mine børn. Ud over at tage virkelig gode og naturlige billeder, er Lars også dygtig til børnene, som er meget glade for ham. Varmeste anbefalinger fra en mor som har fået taget billeder nu hos Lars for 6 år i træk.

27 octobre 2022

Stjerne billeder hos Stjernefoto

Der er kun positive ord at skrive om vores oplevelser med Stjernefoto. Vi har igennem de sidste 15 år fået taget billeder af vores børn hos Stjernefoto og det har altid været en fornøjelse og god oplevelse. En fotograf der forstår og har tålmodighed med børn og hver eneste gang formår at få taget super dejlige billeder som har været til stor glæde for os og væres familie. Så skal man have taget mindeværdige billeder af børn og familie så kan jeg kun varmt anbefale Stjernefoto.

23 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel fotograf med hjertet det rette sted

Vi har af flere omgange fået taget gruppebillede af Stjernefoto i naturinstitutionen Myretuen.
Det har altid været utrolig behageligt at have kontakten med Lars, nemt at finde dato og kommunikerer igennem processen.
Der har altid været stor forståelse for vores ønsker til naturtro billeder, som ikke er for opsatte. Både børn og voksne har haft tillid til Lars, han går ned i børnehøjde under fotograferingen og alle har følt sig tryg i situationen med at få taget billederne. Han formår at få det bedste frem i alle og få taget naturlige billeder.
Herfra giver vi de bedste anbefalinger til en utrolig dygtig professionel fotograf.

Dorthe Olesen pædagog Natur institutionen Myretuen.

25 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Hos Stjernefoto får man det, man ønsker sig

Hos Stjernefoto får man alt det, man ønsker sig af en fotograf: billeder af høj kvalitet og en mand bag kameraet, som altid får de bedste sider frem hos alle. Vi har her i familien benyttet Stjernefoto til flere opgaver, og har altid været yderst tilfredse. Og vi er glade for, at også børnenes årlige skolefoto kommer herfra :-)

21 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Glamsbjerg Fri- og Efterskole er meget…

Glamsbjerg Fri- og Efterskole er meget glad for samarbejdet med Lars/Stjernefoto gennem mange år. Hans service, gode humør, gode tilgang til eleverne, både i friskolen og efterskolen er vi meget glade for.
Lars sørger for det meste. Skolen har ikke ekstra arbejde med bestilling og betaling, alt dette sørger Stjernefoto for. Lars er blevet et kendt ansigt på skolen, og mange forældre glædes over de gode klassefotos og julegavefotos til bedsteforældrene. Kan som skole varmt anbefale Stjernefoto.

24 août 2022

Fantastiske billeder

Fantastiske billeder. Lars kan fremvinde helt oprigtige smil og glimt i øjnene hos børn. Billederne er naturlige og flotte.
Vi er meget tilfredse og vil til hver tid benytte Stjernefoto igen. En stor anbefaling skal lyde herfra.

22 septembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Super fine foto (skolefoto)

Super fine billeder der er taget på mine børns skole. De ser naturlige ud og ikke alt for opstillede. Vi er godt tilfredse, både børn og forældre.
Efterfølgende havde jeg et spørgsmål, så jeg kontaktede Stjernefoto telefonisk og fik super service og svar på mit spørgsmål.

12 septembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Lars var super sød og imødekommende

Lars var super sød og imødekommende. Han havde et godt blik for at få arrangeret os op til familieportræt og var god til at få pjattet med vores drenge så de slappede af og havde det sjovt, hvilket kan ses på billederne. Derudover var han meget venlig til at hjælpe os med at nå at få vores billeder ekstra hurtigt så vi kunne nå at få bestilt julegaver-billeder i tide! Mange tak!

3 décembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Super fotograf og fantastisk service

Lars har taget billeder af vores børn i flere år og det er hvert år fantastiske billeder. Han er super professionel og kreativ og har en fantastisk evne til at komme ind på livet af vores generte børn og fange glimtet i øjet hos dem.
Bestilling og betalingsystemet er nemt at navigere i og serviceniveauet er i top. Vi vil bestemt give Lars de varmeste anbefalinger.

15 novembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Stjernefoto er helt klart den bedste

Stjernefoto er helt klart den bedste - SUPER BILLEDER OG FANTASTISKSERVICE.
Han fanger altid børnene og hvert år må vi kasserer de skolefotos der blir taget på skolen, da de simpelthen er for ringe. Derfor er det super dejligt, at Lars tilbyder skolefoto på lige vilkår i hans studie.

Ønsker du billeder der er lige i skabet, så er det Stjernefoto I skal benytte.

18 octobre 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus