Super god fotograf, som i tre år har taget skolefoto - og portrætter af vores børn. De kan huske fra år til år, hvad han plejer at sige for at få dem til at smile og grine. I år var min datter bekymre... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fik tilsendt tre rigtig fine billeder at vælge imellem af vores to børn, hvor der var fanget i glimt i øjet hos dem begge. Flot billedbehandling. Såfremt man ikke ønsker kopier er der mulighed for... Voir plus
Vi har gennem flere år brugt Lars til såvel, portrætfotos, bryllupsbilleder som familiebilleder - og altid med godt resultat. Vi har fået en god betjening, et smil på vejen og vigtigst, nogle fantas... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Stjernefoto er en lille virksomhed med hjertet plantet solidt i den fotografiske verden. Med kunden i centrum skaber vi sammen unikke og langtidsholdbare løsninger. Stjernefoto har lavet portrætter til familier i Danmark siden 1996 og har dygtiggjort sig på en lang række områder via kurser og netværk rundt omkring i Danmark, går du med en ide som du mener jeg kan hjælpe jer med, så kontakt mig gerne :-) Når du som kunde er i kontakt med stjernefoto, så er det mig Lars som varetager alle funktioner i firmaet, dvs jeg er fotografen, billedbehandler, ordrebehandler og kundeservice administrator, kort sagt så skal i ikke forholde jer til en masse forskellige medarbejdere, derved opnår jeg en større tilknytning til jer som kunder, og det ligger mig meget nært at yde 110% til alle jer. Kh Lars
Coordonnées de contact
Muskatvænget 15, 15, 5772, Kværndrup, Danemark
- stjernefoto@gmail.com
- stjernefoto.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Endelig en god skolefotograf!
I forbindelse med vores datters skoleskifte oplevede vi endelig en professionel skolefotograf, der tager opgaven alvorligt.
Lars tager sig tid til at få flere forskellige udtryk frem hos barnet, så vi som forældre selv kan vælge det eller dem, som er typiske for vores barn.
Vi har haft mange dårlige oplevelser med skolefotografer, så det er bestemt ikke en selvfølge.
En stor fordel at Lars selv varetager fotografering, billedbehandling og kundeservice.
Vi kan kun anbefale Stjernefoto.
Merete
Værd at køre 120 km efter!
Værd at køre 120 km efter!
Jeg har brugt stjernefoto til alle mine fem børn, de er hver især blevet fotograferet hver anden måned, de første to år af deres levetid. Jeg er ovenud tilfreds med de billeder der er blevet taget. Han er exceptionel til børn, han har et positivt samspil med barnet der spejler sig i billederne, skulle det ske at en af mine børn har haft "en dårlig dag" har jeg fået en ny dag at komme på. Dette er sket sjældent da Lars altid tager sig god tid til børnene. Lars er en fantastisk mand der får en til at føle sig velkommen og husket, så jeg bruger gladeligt 1 time og 20 min i bilen fra Jylland til kværndrup hver 2. Måned - det er det hele værd 👍
Jeg vil til enhver tid anbefale…
Jeg vil til enhver tid anbefale Stjernefoto 👍 har flere gange fået taget billeder af min datter og han formår at fange øjeblikket hver gang ❤
Top klasses fotografering
Jeg vil hellere end gerne anbefale stjernefoto til alle og enhver. Resultatet er over alt forventning og betjeningen lige så. Han retter håret, laver sjov, spørger ind til hvad jeg som kunde ønskede, og jeg har fået et billede præcis derefter!
Skal jeg igen have taget et billede, er Lars uden tvivl den fotograf jeg vil kontakte. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Top klasse
Meget meget flotte billeder taget af en top professionel fotograf som fanger det perfekte øjeblik.
Den bedste fotograf...
Den bedste fotograf....
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 stjerner herfra.
Vi har fået flere billeder taget af vores unger ved Lars.
Han formår at få de bedste og skønneste billeder frem. Han fanger børnene med det samme, de kommer ind af døren. Det betyder de er trygge, fjollet og klar til smil når der skal fotograferes.
De varmeste og bedste anbefalinger herfra.
Perfekt service.....
Vi vil meget gerne anbefale Stjernefoto…
Vi vil meget gerne anbefale Stjernefoto - han er fantastisk fotograf, er virkelig god til børnefotografering. Meget fleksibel, flink og dygtig.
Fantastisk fotograf
Vores børn har igennem flere år fået taget billeder af Lars fra Stjernefoto. Lars er virkelig god til at fange glimtet i øjnene og børnene synes han er sjov. Han tager fantastiske billeder.
Bestillingssystemet er nemt og gennemskueligt. Servicen er 100% i top og jeg kan på det varmeste anbefale Lars/stjernefoto.
Rikke
Servicen er i top!
5 ud af 5 stjerner herfra. Lars fotograferede mine 3 børn på 2 år 4 år og 7 år i starten af november 2019. Og hold da op nogle pletskud han fik, på bare få minutter.
Mine børn var helt rolige og trygge ved at blive fotograferet af ham. Det resultere i billeder med 3 helt naturlige og smilende børn. Så er i på jagt efter en der kan fange perfekte billeder i en fart, kan jeg varmt anbefale Lars. der er i hvert fald ingen tvivl om hvem jeg ringer til, når jeg mangler nye billeder
For hos ham er servicen i top!
Super fotograf og fantastisk service!
Super fotograf og fantastisk service!!
Lars har taget super gode billeder i Børnehaven af vores datter, han har fanget glimtet i hendes øjne og et smil på læben. Vi fik i ro og mag bestilt billeder over det smarte bestillingssystem hvor man selv udvælger hvilke billeder man vil have.
Da vi fik de fremkaldte billeder, var der indsneget sig en fejl og vi kontakter Lars som reagerer inden for 30 min og vi får lavet en aftale om at vi skal komme forbi med billederne. Da Lars ser billederne kan han også se fejlen, og vi får et helt nyt sæt billeder uden beregning.
Det er super service og fantastisk tilgang til at løse problemerne. Bestemt ikke sidste gang vi får taget billeder hos ham.
Stjernefoto fanger glimtet i børnenes øjne.
Stjernefoto fanger glimtet i børnenes øjne.
Jeg fik for 13 års siden fotograferet mine drenge for første gang hos Stjernefoto og har brugt dem lige siden. Jeg elsker bestillings systemet, man kan i ro og mag se billederne igennem før man bestiller.
Kan varmt anbefale stjernefoto.
Super fotograf
Lars fra stjernefoto har taget billeder af vores børn i 5 år nu. Han er super god til at fange børn og har simpelthen taget de bedste billeder af vores børn. Der er kun varme anbefalinger her fra.
Endnu engang rigtig gode billeder af…
Endnu engang rigtig gode billeder af vores guld. Lars er rigtig god til at fange det naturlige look. Har nu fået taget billeder gennem 10 år hos Stjernefoto og det er bare de bedste billeder. Børnenes skolefotos er er virkelige dårlige så vi bruger altid Stjernefoto.
Stjernefoto laver stjernefotos
Vi har brugt Stjernefoto gennem 8 år til fotografering af vores 2 sønner, helt fra den ældste var blot 1 år, og dagplejemoderen havde kontakt til Lars fra Stjernefoto.
Siden da har vi selv sørget for årligt at få fat i Lars, når han var på vores kanter.
Lars er tålmodig og har en rar og rolig fynsk stemme, så fotos af børn bliver en succes.
En helt fantastisk fotograf
En helt fantastisk fotograf. De sidste 4 år har vi fået Lars til at tage billeder af vores dreng og vi har været fuldt ud tilfredse hver gang. Selvom vores søn nu kan få taget skolebilleder, fortsætter vi stadig med at benytte Stjernefoto, da Lars formår at få et fantastisk smil frem og formår at få vores søn til at føle sig tryg.
Lars er kanon dygtig og kan helt klart anbefales. God service.
jeg har fået taget fotos af mine 2 børn…
jeg har fået taget fotos af mine 2 børn i skolen som jeg er fuldt ud tilfreds med, men da jeg modtager billederne er det ene brunmeleret og det andet sort/hvid!
-Jeg ringer til Lars og vi får os en god snak, hvor han finder ud af at det er mig der har lavet en fejl i blanketten. Han tilbyder derfor at lave et nyt foto i den farve jeg ønsker, så at jeg kan få børnene op og hænge sammen.
-fantastisk sød mand, fantastisk service og en fantastisk fotograf.
Jeg glæder mig til at modtage mit nye billede :)
Fantastisk service ved skolefoto
Fantastisk service ved skolefoto.
Lars har formået at gøre det umulige og få taget nogen helt fantastiske billeder af mine børn som ellers aldrig er muligt. Man er ikke i tvivl om når man ser billederne at der bare er tryghed og en helt fantastisk stemning der hvor billedet er blevet taget det smitter af på billederne.
når man kontakter ham fordi man er en sammenbragt familie med flere børn på skolen, foreslår han bare nogen gode løsninger således at det bliver så meget nemmere at bestille til dine, mine og vores.
Lars er fantastisk til at se muligheder…
Lars er fantastisk til at se muligheder når der skal tages billeder - både med flere personer og enkle portrætter.
Har benyttet Stjernefoto gennem flere år og anbefaler det helt bestemt til andre.
God service. Fik rabatter hvor fristen ellers var udløbet. God til at frembringe smil hos børnene. Kan anbefales.
Han tager rigtig gode billeder og er…
Han tager rigtig gode billeder og er god til at fange børnenes smil på kamera 👍🏽
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.