Stjernefoto Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god fotograf, som i tre år har taget skolefoto - og portrætter af vores børn. De kan huske fra år til år, hvad han plejer at sige for at få dem til at smile og grine. I år var min datter bekymre... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil hellere end gerne anbefale stjernefoto til alle og enhver. Resultatet er over alt forventning og betjeningen lige så. Han retter håret, laver sjov, spørger ind til hvad jeg som kunde ønskede,... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Fik tilsendt tre rigtig fine billeder at vælge imellem af vores to børn, hvor der var fanget i glimt i øjet hos dem begge. Flot billedbehandling. Såfremt man ikke ønsker kopier er der mulighed for... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Photographe
  2. Photographe aérien
  3. Studio de photographie (portraits)
  4. Photographe de mariage

Écrit par l'entreprise

Stjernefoto er en lille virksomhed med hjertet plantet solidt i den fotografiske verden. Med kunden i centrum skaber vi sammen unikke og langtidsholdbare løsninger. Stjernefoto har lavet portrætter til familier i Danmark siden 1996 og har dygtiggjort sig på en lang række områder via kurser og netværk rundt omkring i Danmark, går du med en ide som du mener jeg kan hjælpe jer med, så kontakt mig gerne :-) Når du som kunde er i kontakt med stjernefoto, så er det mig Lars som varetager alle funktioner i firmaet, dvs jeg er fotografen, billedbehandler, ordrebehandler og kundeservice administrator, kort sagt så skal i ikke forholde jer til en masse forskellige medarbejdere, derved opnår jeg en større tilknytning til jer som kunder, og det ligger mig meget nært at yde 110% til alle jer. Kh Lars

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Flotte billeder

Jeg kan aldrig få min søn til at smile naturligt når vi tager billeder, men fotografen fra Stjernefoto tog sig tid til at fortælle sjove historier, og jeg har for først gang fået billeder af en oprigtigt smilende dreng. Vi fik også taget søskende billeder, og de er lige så gode, så tak til Stjernefoto for det :-)

Mvh Pia

27 mai 2014

Super god service

Jeg kan varmt anbefale Stjernefoto, har brugt Lars til børnene inden skolegang. Han fanger blikket, stemningen og nuet i et billede. Lars er også vores fotograf på Svindinge Friskole, hvor der er meget ros til de billeder han tager.
Stor service er der også. Havde et billede fra 2005 som havde fået farven lilla. Lars så med det samme, der skal laves et nyt, sådan skal det ikke se ud. Tusinde tak, har lige modtaget et nyt.
Store familiebilleder er han også god til at få inden for rammen.
Tusinde tak for alle de år vi har haft dig som fotograf.

25 janvier 2014

Angageret og prof fotograf

Jeg vil anbefalde denne fotograf. Som var rigtig god til ungerne og lavede fis med dem. Hvilket resulterede i nogle billeder der var super gode og meget anderledes end det vi selv har taget af dem.
Plus der har været god service og hjælp med køb og fremstilling af billederne.

20 janvier 2014
Noté 5 sur 5 étoiles

Sådan mindes man gode øjeblikke

Vi har gennem flere år brugt Lars til såvel, portrætfotos, bryllupsbilleder som familiebilleder - og altid med godt resultat. Vi har fået en god betjening, et smil på vejen og vigtigst, nogle fantastiske billeder til at mindes tiden der gik.
Lars har evnen til at fange, særligt børnene, lige som vi mindes dem, med det helt rigtige blik/udtryk.
Tak for god behandling, vi vender helt sikkert tilbage.

21 décembre 2013

Fantastisk service

Vi har igen i år fået taget billeder i vores dagpleje af Lars, og jeg må sige ag han igen har ramt plet.
Både som dagplejer og forældre er vi yderst tilfredse. Lars fanger det bedste i børnene næsten hver gang, selv de generte børn fik han smilende frem på.
Servicen var også i top, mulighed for at se billederne dagen efter samt hurtig levering af det bestilte.
Har kun hørt ros fra alle mine forældre, så selvfølgelig skal vi have Lars igen i dagplejen næste år.

20 décembre 2013

Altid fantastiske billeder

Du har taget billeder af vores piger i 10 ud af 11 år nu og det er der jo en god grund til. Du forstår at fange dem, med ægte smil og glimt i øjnene, så billederne bliver levende og pigernes personlighed skinner igennem. Du giver dig tid til den gode stemning, får pjattet, så det bliver sjovt og let at få taget de glade billeder. Vi synes, at det er rart at vi selv får lov til at udvælge billederne. Det er en rigtig god service. God service har vi også fået de 2 gange, vi har været nødt til at ringe, fordi vi har fået bestilt for lidt.
Skolen i vores by bruger ikke Stjernefoto, så ærgerlige var vi da vores mindste stoppede i børnehaven, og vi ikke længere skulle have taget billeder af Stjernefoto. Stor var glæden, da kræfter i byen i år havde fået arrangeret, at Stjernefoto kom ud en dag, så vi alligevel kunne få taget alle tiders minder om vores børn.

16 décembre 2013
Noté 5 sur 5 étoiles

Lars (Stjernefoto) har gjort det igen

Jeg har faktisk ikke helt tal på, hvor mange gange Lars har fotograferet vores tre drenge, men en ting er sikkert - han rammer plet hver gang. Selv når vi har de skønneste billeder fra tidligere stående fremme og er helt overbeviste om, at ungerne da ikke kan "fanges" bedre - så lykkes det ham igen at få taget billeder, der kan få glædestårerne frem hos mig.
Det er billeder jeg har lyst til at vise stolt til alle andre, fordi de simpelthen er så fantastiske. Bedsteforældrene kan snart ikke finde plads til flere, men det må være deres problem, for de skal ikke snydes for de nye, jeg skal til at bestille.

22 novembre 2013
Noté 5 sur 5 étoiles

Fanger hele barnets personlighed i et billede!

Vi har siden vi fik vores første barn, fået taget årsbilleder i legestuen af vores barn/børn. Første år vi skulle have taget billeder lovede vores søde dagplejer os fantastiske billeder da hun havde fået taget billeder af sine børn der og det fik hun mere end ret i. Alle gangene har Lars fanget vores unger perfekt på billeder - hvilket nogle gange har været en udfordring grundet trætte børn mv. Vi er ALDRIG blevet skuffede og har været mere end tilfredse alle de år vi har købt billeder igennem Stjernefoto. Servicen når man bestiller er i top, en gang manglede vi et billede i bestillingen som blev sendt uden nogle problemer - og så er det gode priser for så flotte produkter. Nu er vi desværre flyttet fra Ringe, men vil gøre alt hvad jeg kan for at overtale vores nye institutioner til at bruge Lars som fotograf for ingen gør det bedre! 5 stjerne med pil op herfra - i vil ikke blive skuffede! :)

9 novembre 2013
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået taget billeder af mine børn gennem flere år af Lars. Det har altid været nogle fantastiske billeder, der virkelig viser mine børn som de er. Der er intet på taget på hans billeder.
Lige ledes er hans service i top når man bestiller billeder. Man vælger selv mellem de bedste billeder han har taget, så det er ikke ham der udvælger det bedste, men en selv. Der er i øvrigt heller ikke nogen købs tvang når han tager billeder af børnene i børnehaven, man kan se billederne inden man bestiller.
Jeg har heller ikke har problemer med at genbestille gl. billeder. Lars har hver gang lagt billederne på nettet igen. Super service!!
Mine varmeste anbefaling er går til Lars.

19 septembre 2013
Noté 4 sur 5 étoiles

Når enden er god er alting godt:-)

Det er anden gang vores familie var til fotosession hos Lars (Stjernefoto) og første gang var 100% ok og alt var som det skulle være.
Anden gang var med fire familier og ikke alle var lige tilfredse med resultatet. Jeg ringede straks til Lars, da det var mig der havde anbefalet Stjernefoto. Vi fik en snak om oplevelsen og de ting vi ikke var så glade for.
Lars var hurtig til at foreslå et ny fotosession med den familie det drejede sig om, alt blev rettet og vi fik et super resultat.

22 juillet 2013
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastiske billeder, hvor det bedste fremhæves.

Jeg har været hos Stjernefoto for at få taget billeder af vores 3 drenge. Vi valgte Stjernefoto, da han for lidt over 2 år siden tog nogle fantastiske billeder ved vores bryllup. At tage billeder af 3 drenge på 1,4 og 7 år kan være lidt af et projekt, men Lars har fået "gavtyve" glimtet frem i øjnene på alle 3 drenge. Det er godt gået. Det er helt klart Stjernefoto, vi vil vælge, næste gang vi skal have taget billeder.

12 novembre 2012

Uhørt god service

Vores børn skulle fotograferes i børnehaven af Lars fra Stjernefoto. Vi havde udfyldt bestillingssedlerne, men havde glemt at aflevere dem i børnehaven den dag de skulle fotograferes. På sedlerne havde vi anført, at vi ønskede, at vores 2 børn skulle fotograferes sammen, men den havde Lars jo af gode grunde ikke fået. Derfor blev børnene ikke fotograferet sammen. Da jeg talte med Lars om det, tilbød han uopfordret, at vi kunne komme til hans atelier og få taget billederne under samme tilbud som der var i børnehaven. Super service. Og tilmed er kvaliteten jo altid i top hos stjernefoto til en ganske fornuftig pris. Vi har tidligere fået taget billeder af Stjernefoto og har altid været fuldt ud tilfreds. Vi kan kun give de kraftigste anbefalinger.

6 novembre 2012
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastiske billeder og kanon service

Ny anmeldelse 19 december 2013:
Igen har vi fået taget de skønneste billeder af vores tre børn. Den mindste havde fået taget i børnehaven, og Lars forstår virkelig at "fange" børnene, så de smiler naturligt på billederne. Vi hørte meget om alle de sjove ting, han havde sagt, mens der blev fotograferet ;o)
Vi ville jo gerne have billeder af alle vores tre børn og heldigvis var der nogen i byen, der havde arrangeret en søndag, hvor man kunne få taget billeder - tak for det ;o).
Alle billederne er bare skønne, og vi er virkelig glade for at have fået taget så gode billeder af vores tre børn ;o)
Når servicen så samtidig er helt i top - ja, så bliver det da ikke bedre ;o)

Skrev nedenstående i november 2012.
Vi har fået taget billeder af to af vores børn i børnehaven - og de er helt fantastiske ;)
Utroligt som Stjernefoto altid kan "fange" børnene med et smil - selv min datter som bestemt ikke ville fotograferes. Kvaliteten er bare helt i top, og vi er virkelig glade for, at vores børnehave har valgt at bruge Stjernefoto. Vi har tidligere fået billeder herfra, og de har altid været lige så gode ;)
Samtidig er servicen også helt kanon. Vi havde fået leveret med dekorativ udtoning, selvom vi har bestilt uden - og nu får vi så nye korrekte billeder tilsendt + kan beholde dem, som vi allerede har fået uden beregning.
Med til historien hører, at vi bor i en lille by, og der er mange forældre, der er utilfredse med, at skolen ikke benytter Stjernefoto ligesom børnehaverne. Nogle forældre har derfor arrangeret Stjernefoto til at komme en søndag, hvor man kan melde sig til i stedet og få fotograferet sine børn til samme priser. Vi har selvfølgelig også bestilt tid her, så vi kan få et billede af alle vores tre børn sammen ;)

5 novembre 2012

Virkelig imødekommende service

Vi har oplevet Lars som en dygtig fotograf, der virkelig har forsøgt at løse opgaven med et billede af hele familien til alles tilfredshed, hvilket kan være en svær opgave med 12 mennesker på et billede!
Ved selve optagelsen gav han sig virkelig god tid og havde intet hastværk. Vi fik desuden mulighed for at få taget flere billeder end aftalt på forhånd.

Da det kom til udvælgelsen af billeder, kom han med flere forslag på vores opfordring og har hele vejen igennem været meget tålmodig og meget imødekommende.

Det endte med et rigtig flot billede! Det er bestemt ikke sidste gang vi har brugt stjernefoto!

14 avril 2012

Professionelt ved Stjernefoto

Vi har fået taget billeder af vores 3 børn hos Stjernefoto, og har været MEGET tilfredse:)
Proffesionel fotograf som har mange gode og kreative ideer samtidig med, at der blev lyttet til vores ønsker. Vi har følt os velkommen, og følt der var god tid til os:)
At få taget et godt billede af 3 børn, kan nogen gange være en udfordring, men her var fotografen også dygtig :) Vi havde alle, børn som voksne, et par hyggelige timer.
Vi er ikke i tvivl om, at vi vil bruge Stjernefoto igen.

6 avril 2012
Noté 1 sur 5 étoiles

Ringe foto kvalitet og ulovlige rente opkrævning !!!!

Min datter skulle fotograferes i sin børnehave, et job som åbenbart tilfaldt Stjernefoto. Hun skulle have et fælles billede der kostede 75 kr.

Kvaliteten af billede var under al kritik for en proff. fotograf. Det var meget mørkt og farverne matte.

Nu vel sådan var det. Der var en regning med, som skulles betales, og det glemte vi. Så kom der en rykker på 100 kr (for et beløb på 75,-) og der til var lagt renter på 3,50 kr der dækker over de 20 dage der var gået fra forfald til rykker brevet blev skrevet. Det er 84% i rente (pr år) Loven er klar - morrenten er i skrivende stund på 8,3 %.

Men det er vel klart at hvis man lever et så ringe stykke foto arbejde bliver man nød til at være en gebyrgrip og snyde med rente betaling (godt det kun var rente af 75,- og ikke 300-400 kr som flere af de andre forældre bestilte for)

Regningen (178,50 ) er betalt i dag. Men et er sikkert vi skal aldrig nogen siden have fotos igen var det firma !!!!

29 novembre 2011

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus