BLUFFÖRETAG! Aldrig haft med Svenska garantier och göra. Kommer hem och har tre brev från Svenska garantier. En faktura och två påminnelser på en vad jag antar är en bilförsäkring jag... Voir plus
Fick en skada på mitt fordon som omfattades av både garantin så som mitt försäkringsbolag. Svenska garantier gick in och tog min självrisk hos försäkringsbolaget på 5000kr då försäkringsbolaget tog sk... Voir plus
Jag bor till stora delar i Spanien och jag hade nyligen problem med min Volvo v60 som visade sig vara ett oljeläckage i deb främre vevaxeln. Tror de hette så och då jag befinner mig i Spanien så va bi... Voir plus
Dåligt bemötande i telefon. Har ringt och sagt upp svenska garantier. Men finns ingen anteckning om det. Har fortsatt dra pengar från kontot. Ljuger och säger att jag skickat in autogiro blankett 4 må... Voir plus
Marknadens bästa bilgarantier. Snabb kundservice, snabb skadehantering och ingen självrisk.
Spjutvägen 36, 74650, Bålsta, Suède
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
När jag fick problem med servon löstes det snabbt och smidigt. Verkstaden var professionell och jag fick tydlig information hela vägen. Jag har inget att anmärka på, det fungerade exakt som förväntat.

Réponse de Svenskagarantier
Bromsförstärkaren gick sönder men täcktes av avtalet eftersom servicekraven var uppfyllda. Allt gick igenom utan problem och bilen var klar efter fem dagar.

Réponse de Svenskagarantier
Villkoren är väldigt tydliga. När kamaxelgivaren gick sönder visste jag exakt hur jag skulle göra, anmälde inom 8 dagar och allt gick smidigt.

Réponse de Svenskagarantier
Efter viss tvekan och flera vändor kring spindelhuset blev det till slut godkänt. Det drog ut lite på tiden, men verkstaden var riktigt bra och slutresultatet blev väldigt bra. Kommunikationen kunde dock ha fungerat bättre.

Réponse de Svenskagarantier
AC:n slutade fungera mitt i sommaren. Jag fick snabbt hjälp, blev hänvisad till verkstad och reparationen godkändes. Kostnaden för mig blev endast 500 kr i självrisk.

Réponse de Svenskagarantier
AC-kompressorn slutade fungera mitt i sommarn vilket var jättjobbigt. Ringde dem samma dag och de anvisade verkstad direkt. Reparationen blev godkänd och det kostade mig bara självrisken pa 500 kr trots att det var en dyr komponent att byta.

Réponse de Svenskagarantier
Växellådan började hacka och jag anmälde det direkt per telefon. De var snabba med att godkänna och skicka till verkstad. Enda kravet var att jag hade uppdaterad servicebok vilket jag hade så det löste sig fint.

Réponse de Svenskagarantier
Turboadgregatet pa min Volvo gav upp efter ett halvar och jag trodde det skulle bli dyrt. Men eftersom jag haft service enligt boken sa godkände de skadan direkt. 8 000 kr blev det totalt och jag behövde bara betala 500 kr själv, resten stod de för.

Réponse de Svenskagarantier
Fläkten fungerade inte ordentligt och det var viskokopplingen som var trasig. Är lite äldre komponent men stodd med pa listen sa det täcktes ända. Tog någon vecka att fa tag i reservdelen men sen gick det fort att montera.

Réponse de Svenskagarantier
Var nervös när motorn började låta konstigt men de gick igenom allt noggrant. Skadan täcktes fullt ut upp till 25 000 kr vilket var precis vad det kostade. Verkstaden de skickade mig till var proffsig och serviceboken stämplades ordentligt efteråt.

Réponse de Svenskagarantier
Anmälde skadan direkt men det tog några dar innan jag fick besked om den godkändes. Lite stressat när man står utan bil men det löste sig tillslut. Kanske kan de bli snabbare på att svara.

Réponse de Svenskagarantier
Jag hade hoppats att stötdämparna skulle täckas men det star tydligt att dom inte gör det. Min fel att jag inte läste ordentligt. Motorstyrenheten de fixade fungerade bra däremot sa garantin gör sitt jobb för det den ska täcka.

Réponse de Svenskagarantier
Trodde fler saker skulle täckas än vad som faktiskt gjorde det. Packningar och slangar ingar ju inte vilket jag inte förstod fran början. Men motorn täcktes sa det var ända värt det, men läs villkoren noga.

Réponse de Svenskagarantier
Verkar vara omöjligt att säga upp en försäkring.
Har mailat ett flertal ggr för att säga upp försäkringen, men får bara autosvar tillbaka. Bilen omfattas inte ens av garantin längre då miltalet uppnåtts...
Har dock inte behövt nyttja försäkringen, men det känns tröstlöst när man bara får faktura på faktura...

Réponse de Svenskagarantier
När man kör långt känns det skönt att veta att garantin finns där om något skulle inträffa.

Réponse de Svenskagarantier
Att garantin ingick när jag köpte bilen hos en auktoriserad aterförsäljare gav mig en extra trygghet och gjorde hela köpupplevelsen mer avslappnad.

Réponse de Svenskagarantier
Kylarpumpen slutade fungera, men grundgarantin täckte allt utan några extra avgifter.

Réponse de Svenskagarantier
När ABS-sensorn slutade fungera behövde jag inte betala någon självrisk tack vare garantin, jag är verkligen nöjd.

Réponse de Svenskagarantier
Jag fyllde i anmälan online och fick bekräftelse samma dag - mycket smidigt.

Réponse de Svenskagarantier
Informationen om karenstid på 60 dagar var tydlig och det blev inga missförstånd.