Jag är inte kund hos Svenska Garantier men funderade på det efter att ha läst på erbjudandets framsida. Därför sökte jag och hittade kommentarer här som jag läste. Negativa kommentarer gjorde att ja... Voir plus
Erbjudande via brev på fredag (jag har inte kontaktat dem), fakturan skulle betalas senaste kommande måndag alltså 3 dagars inbetalningstid. M a o man ska inte hinna kontrollera företaget utan inbetal... Voir plus
Fick en skada på mitt fordon som omfattades av både garantin så som mitt försäkringsbolag. Svenska garantier gick in och tog min självrisk hos försäkringsbolaget på 5000kr då försäkringsbolaget tog sk... Voir plus
Jag bor till stora delar i Spanien och jag hade nyligen problem med min Volvo v60 som visade sig vara ett oljeläckage i deb främre vevaxeln. Tror de hette så och då jag befinner mig i Spanien så va bi... Voir plus
Marknadens bästa bilgarantier. Snabb kundservice, snabb skadehantering och ingen självrisk.
Spjutvägen 36, 74650, Bålsta, Suède
- 08–12 44 40 50
- kundservice@svenskagarantier.se
- svenskagarantier.se
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Lätt att skicka in skadeanmälan
Jag fyllde i anmälan online och fick bekräftelse samma dag - mycket smidigt.

Karensförklaring tydlig
Informationen om karenstid på 60 dagar var tydlig och det blev inga missförstånd.

Räddad av försäkrings partner
Efter ett fel fick jag assistans vib bilhandlarens samarbetspartner utan extra kostnad.

Reparation täckt fullt ut
Motorn började låta konstigt, men Svenska Garantier täckte reparationskostnaden helt - otrolig trygghet.

Tydlig process
Det var enkelt att registrera bilen online. Handlaren guidade mig rätt och garantin aktiverades utan problem.

Pumpen bytt snabbt
En trasig vattenpump atgärdades snabbt, Processen lite lang tid bara!

Guidning hela vägen
Kundtjänsten guidade mig genom hela processen. Kändes väldigt serviceinriktat.

Vägassistans fungerade perfekt
Fick vägassistans när bilen inte startade, allt täcktes enligt garantin. Sena svar pa email ibland.

Äntligen trygghet
Efter att ha haft en bil med flera problem tidigare, känns det otroligt bra att ha det här skyddet nu.

Smidig process
Det känns tryggt att veta att jag har ett palitligt stöd om något händer med min bil. Lite lang väntan pa mailsvar, annars 5 stjärnor.

Réponse de Svenskagarantier
Bra hjälp men lång väntetid
Jag uppskattar hjälpen, men väntetiden var längre än jag hade räknat. När jag väl fick kontakt, var personalen trevlig och lösningsorienterad.

Réponse de Svenskagarantier
Jag är nöjd med deras hjälp
Jag är nöjd med deras hjälp, men det kunde ha varit lite tydligare från början. Totalt sett en bra upplevelse.

Tjenesten er god
Tjenesten er god. Det var litt forvirring i starten, men alt ordnet seg. Vi har alle våre dårlige dager :)

Extremt oseriöst bolag
Extremt oseriöst bolag. Är oturen framme får du ingen hjälp. Går inte att bli av med.
Sa upp detta för andra gången 2024-05-31. Fick bekräftelse att mitt avtal upphör 2024-11-28. Får även den gång hemskickad faktura som skall vara betald den 31/12-24.
Förgången åkte jag på påminnelseavgifter.
Ett riktigt ohederligt förtag helt enkelt.

Réponse de Svenskagarantier
Fick all hjälp jag behövda när min bil…
Fick all hjälp jag behövda när min bil fick ett skada. De hanterade mig snabbt och utan problem. mycket nöjd!!

Réponse de Svenskagarantier
Hanterade skadeärendet som man…
Hanterade skadeärendet som man förväntar sig att försäkringsbolag ska göra.
Snabb hjälp och hantering av ärendet, utan att jag som kund blev drabbad.

Réponse de Svenskagarantier
You have to stop sending invoice to me
You have to stop sending invoice to me. I have not signed for anything. I have an insurance and I do not own the car that you keep sending me invoices. This is madness to recieve every month. I do not trust this company at all.😠

Réponse de Svenskagarantier
Kund utan att veta om det?
Jag fick två påminnelsefakturor frå Svenska Garantier på en tjänst jag aldrig tecknat. Det fanns vidare ingen referens eller information kring vilket fordon garantin gällde. Efter flertal försök att kontakta Svenska Garantier i ärendet att makulera fakturan fick jag glädjande svaret att ärendet till sist är avskrivet.
Referensen angavs till en bil jag inte ägt på snart ett år och att det var bilhandlaren som jag köpt bilen av som tecknat garantin åt mig utan min vetskap.
Så till motiveringen av det låga betyget. Svenska Garantier har alltså utan mitt samtycke eller vetskap fakturerat mig tusentals kronor för en tjänst jag inte vill ha. Jag har sedan fått lägga ner massor med tid att oroa mig och bestrida ärendet. Detta käns inte seriöst och skapar verkligen inte den känsla av trygghet ett bolag som Ni bör sträva efter. Gör om gör rätt.

Réponse de Svenskagarantier
Drar pengar från kontot, trots uppsägning.
Dåligt bemötande i telefon. Har ringt och sagt upp svenska garantier. Men finns ingen anteckning om det. Har fortsatt dra pengar från kontot. Ljuger och säger att jag skickat in autogiro blankett 4 månader efter att bilen krockades och blev skrotad. Bad om en kopia på det papperet men kunde ej få det. Har fortfarande kvar det papperet hemma, så har ej skickat in något. Nej fy. Kommer aldrig ha med svenska garantier att göra igen.

Får inte kontakt
Får inte kontakt
Har försökt både att ringa och skicka mail. Inget svar.
// Carina

Réponse de Svenskagarantier
En savoir plus sur les différents types d'avis.