Jag är inte kund hos Svenska Garantier men funderade på det efter att ha läst på erbjudandets framsida. Därför sökte jag och hittade kommentarer här som jag läste. Negativa kommentarer gjorde att ja... Voir plus
Erbjudande via brev på fredag (jag har inte kontaktat dem), fakturan skulle betalas senaste kommande måndag alltså 3 dagars inbetalningstid. M a o man ska inte hinna kontrollera företaget utan inbetal... Voir plus
Fick en skada på mitt fordon som omfattades av både garantin så som mitt försäkringsbolag. Svenska garantier gick in och tog min självrisk hos försäkringsbolaget på 5000kr då försäkringsbolaget tog sk... Voir plus
Marknadens bästa bilgarantier. Snabb kundservice, snabb skadehantering och ingen självrisk.
Spjutvägen 36, 74650, Bålsta, Suède
- 08–12 44 40 50
- kundservice@svenskagarantier.se
- svenskagarantier.se
A répondu à 77 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Tack för hjälpsam service
Tack för hjälpsam service!
Enkelt och snabbare än väntat!

Réponse de Svenskagarantier
Vill bara tack för en otrolig service…
Vill bara tack för en otrolig service och snabb handläggning, ni räddade verkligen min ekonomi!

Réponse de Svenskagarantier
Tack så mycket för er hjälp när min bil…
Tack så mycket för er hjälp när min bil gick sönder. Jag uppskattar verkligen det snabba och professionella arbetet med att reparera den. Nu är bilen lagad och redo att köra igen. Tack!"

Réponse de Svenskagarantier
Tack för bra service och snabb…
Tack för bra service och snabb handläggning! Smidigt när väl skadan kom..

Tack så lätt med er
Tack så lätt med er . Jag är ingen bilexpert och med hjälp av Svenska Garantier så löser sig allra minsta för min bil (äger en Smart) smidigt. Rekommenderar verkligen!

Otroligt bra kundservice
Otroligt bra kundservice. Snabb återkoppling, trevlig och väldigt hjälpsamma! Väldigt tacksam då jag sparade in en hel del pengar tack vare deras tjänst

Réponse de Svenskagarantier
Det går inte att komma fram till…
Det går inte att komma fram till supporten via telefon. Om man mailar får man bara automatiska svar. Jag registrerade ett ärende i början av december men har inte hört något. Det verkar som att de har gått i konkurs!

Bra hanterat
Bra hanterat, lite onödigt lång tid från anmälan tills fråga om komplettering. Men bra och korrekt hanterat.

Trygg med Svenska Bilgarantier
Trygg med Svenska Bilgarantier
En anledning till att jag gillar Svenska Bilgarantier är deras pålitlighet. Personalen är alltid vänlig, hjälpsam och professionell.
Jag litar på att De är snabba att agera och tar hand om eventuella reparationer eller problem på ett effektivt sätt.
Det ger mig en enorm trygghet att veta att jag har en pålitlig partner som tar hand om min bil.
Jag har jämfört med andra företag och Svenska Bilgarantier erbjuder verkligen det bästa värdet för pengarna.
Jag känner mig trygg när jag väljer att använda deras tjänster.
Sammanfattningsvis kan jag inte nog rekommendera Svenska Bilgarantier. Deras enastående kundservice, breda utbud av garantilösningar, pålitlighet och konkurrenskraftiga priser gör dem till det bästa valet för alla som letar efter en pålitlig partner för sina bilgarantibehov.

Réponse de Svenskagarantier
Skickar en fakturaliknande faktura för…
Skickar en fakturaliknande faktura för inbetalning av en garanti- BAS, 2120 kr på en bil jag inte har ägt på över ett år. Väldigt oseriöst!
Arbeta inte med detta företag!
/Olof

Réponse de Svenskagarantier
Fick en skada och skadehantering…
Fick en skada och skadehantering funkade bra. Fick ersättning och kontaktuppgifter till verkstad.

Réponse de Svenskagarantier
Allt fungerade klockrent från anmälan…
Allt fungerade klockrent från anmälan av problem till utbetald ersättning, proffsigt bemötande rakt igenom. Kan varmt rekommendera!
Se upp
Se upp! De utformar sina ”erbjudanden” som att du redan är kund och lurar dig sedan att teckna avtal för tjänster du troligen redan har tillgång till via din återförsäljare. Går du väl i fällan är det uppsägningstid osv såklart…

Företaget skickar bluffakturor
Företaget skickar bluffakturor. Har inget med dem att göra men plötsligt fått en betalningspåminnelse. Polisanmäler direkt.

Det fungerade jätte bra
Det fungerade jätte bra, betalade hela min reparation hos Mekonomen. Jag fick rimligt snabbt besked på att de tog motor skadan efter att verkstaden tittat på det.

Räddade semestern
Räddade semestern! Min verkstad ringde dem angående min bil, jag trodde de skulle vara besvärliga, men de tog hela reparationen, verkstaden hade haft kontakt med dem innan och sa att de var bra att jobba med. Hel nöjd!

Réponse de Svenskagarantier
Företaget har tagit över från Svenskt…
Företaget har tagit över från Svenskt fordonsskydd som blev svartlistat. Skickar avi för betalning veckan efter att avtalet skulle förnyats och hävdar att du inte får säga upp avtalet per telefon. Bedrägeri!

Réponse de Svenskagarantier
Orimliga avtals villkorOrimliga avtalsvillkor där Svenska…
Orimliga avtalsvillkor där Svenska Garantier försöker binda dig vid automatisk avtalsförnyelse om du inte aktivt säger upp ditt avtal!! Svarar aldrig i telefon. Otroligt att företag som dessa finns i Sverige 2023. Råder er att hålla er långt borta från dem. Anmält till KonsumentVerket

Réponse de Svenskagarantier
Bor till stora delar i Spanien
Jag bor till stora delar i Spanien och jag hade nyligen problem med min Volvo v60 som visade sig vara ett oljeläckage i deb främre vevaxeln. Tror de hette så och då jag befinner mig i Spanien så va bilen hos en Spansk verkstad men Svenska Garantier löste de åt mig utan några som helst problem och jag ser att även dom negativa kommentarerna här verkar folk gett som inte ens är kunder men de säger väl om en del om hur oseriöst trustpilot är

Nöjd med ersättningen
Nöjd med ersättningen , tog dock lite för långtid med att få beslutet men ändå supernöjd!
Fortsätt såhär så kommer ni bli ännu större!