Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Hurtig levering og okay kvalitet af dele til reparation af iPad. Dog var limen jeg modtog meget langt over udløbsdatoen. Man bør gennemgå sit lager en gang imellem og skrotte varer der har paseret udl... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en refurb laptop og syntes ikke produktet svarede til beskrivelsen på hjemmesiden, så jeg skrev til Teledele. 2 dage efter blev jeg ringet op med forslag til hvordan jeg kunne blive glad... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte varen til hjemmelevering med post nord. Den blev sendt til pakkepost...ikke ok! Men blev ringet op af en meget undskyldende kunde medarbejder som fortalte at der var sket en fejl...og h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En gammel laptop skulle have nyt batteri, og mine sædvanlige kilder til den slags kunne ikke klart sige, hvornår de ville levere i disse travle juledage. Men det kunne Teledele, og de holdt ord. Jeg f... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles

Écrit par l'entreprise

Teledele sælger kvalitet- OEM reservedele til mobiltelefoner, tablets og Macbooks. Vi har reservedele til Apple iPhones, iPads samt alle Macbooks modeller. Vi bestræber os på at yde en fremragende kundeservice, samt hurtig dag til dag levering på hverdage.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode produkter til de rigtige priser

Gode produkter til de rigtige priser. Hurtig levering og god service.

5 septembre 2024

Réponse de Teledele

Tak Jonas for den gode anmeldelse.
Det betyder rigtig meget for os.
God dag til dig. // Teledele teamet

Rigtig god service!

Rigtig god service! Jeg er så glad for at jeg selv kunne skifte mit bagglas til billige penge takket være jer :)

26 juillet 2024

Hej Patrick

Selv tak :-) Vi sætter pris på den gode anmeldelse.

Teledele // Kundeservice Teamet

Super hurtig levering

Super hurtig levering - kan varmt anbefale at handle med Teledele, ikke sidste jeg har handlet hos dem

5 juillet 2024

Hej Hans,

Mange tak for ros. God dag til dig.

Mvh. Team Teledele

Hurtig service

6 juin 2024

Réponse de Teledele

Mange tak Adama for den gode anmeldelse. Vi ønsker dig en god dag.
Teledele teamet.

Lynhurtigt og passgenau

Lynhurtigt og passgenau! Var ikke sikker på, om der var værktøj med - men dét var der!
Bestilte onsdag. Torsdag helligdag, ankom fredag.

10 mai 2024

Hej Henrik,

Tak, vi sætter pris på de pæne ord!
Kan du have en god dag!

Teledele Teamet

TeleDele er top dollar

Jeg fik guidance før køb. Bestilling og forsendelse indenfor 2 dage. Guidance efter køb, incl. info at batteriet (til MacBook Air) havde de kalibreret og testet inden afsendelse ... Jeg kan ikke prise denne butik nok :-)

30 avril 2024

Hej Rene,

Vi takker dig for den gode anmeldelse! God dag til dig!

Teledele teamet.

Kan anbefales

Hurtig levering, gode priser. Så alt fint herfra.

15 avril 2024

Hej Jesper

Mange tak for din anmeldelse af os. Vi er meget glade for at have ydet en service som du har været glad for.

God weekend til dig.

Julie // Teledele Kundeservice

Hurtigt

Hurtig ekspedition

14 mars 2024

Réponse de Teledele

Tak Rubin for din gode anmeldelse.

Teledele teamet

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte et iphone 14 batteri

Bestilte et iphone 14 batteri og da det ankom virkede det ikke... Skuffende.

23 février 2024

Hej Patrick

Og tak for din anmeldelse.

Vi beklager at din oplevelse ikke svarede til dine forventninger. Har vi fejlet, er det bestemt noget vi ønsker at kigge nærmere på.

Kan se at du har modtaget batteriet for to dage siden, men kan desværre ikke se, at du har været i kontakt med os, hverken på mail, chat, sms eller pr. telefon.

I vores kundeservice har vi kyndige servicemedarbejdere og teknikere siddende, som kan hjælpe med både tekniske spørgsmål, ombytninger, returneringer samt vejledninger inden og efter købet. Ydermere har vi samarbejde med nogle af landets førerende reparationsvirksomheder, som står klar til at hjælpe ved tekniske udfordringer. De tilbyder ligeledes gratis og uforpligtende undersøgelse af din enhed eller den vare du har købt hos os.

Vi har forsøgt at træffe dig pr. telefon og sms, men uden held. Vi håber selvfølgelig at du vil tage kontakt til os, så vi kan få kigget nærmere på sagen.

Vi kan træffes på kundeservice@teledele.dk eller på telefon 70 77 77 87.

Julie // Teledele Kundeservice

Noté 5 sur 5 étoiles

Yderst hjælpsomme og meget effektive

Yderst hjælpsomme og meget effektive. Hurtig levering. Har kun godt at sige.

15 décembre 2023

Hej Pernille,

Tusinde tak for de 5 stjerner samt de pæne ord. Det betyder rigitg meget for os. Vi ønsker dig en dejlig dag.

Kim // Teledele

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte et batteri til en bærbar.

Jeg bestilte et batteri til en bærbar.. Det kom dagen efter i god indpakning. Og tilsyneladende rigtig god kvalitet.

14 novembre 2023

Hej Daniel,

Mange tak for den gode anmeldelse. Det sætter vi pris på.
God dag til dig.

Kundeserveice // Teledele

Noté 5 sur 5 étoiles

Skærm til MacBook Air sendt 2 timer…

Skærm til MacBook Air sendt 2 timer senere end bestilling. Havde den dagen efter. Det er service.

3 novembre 2023

Hej Brian,

Vi takker for de pæne ord!
Skulle det være en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Utrolig god og hurtig service hos…

Utrolig god og hurtig service hos Teledele. Havde brug for et nyt batteri og det fik jeg klaret på ingen tid. Kan klart anbefale dem.

2 novembre 2023

Hej Karwan,

1000 tak for den perfekte anmeldelse.
Rigtig god dag til dig!

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering. Jeg greb pakken i døren dagen efter.

6 novembre 2023

Hej Claus,

Mange tak for din gode anmeldelse. Det glæder os at du værdsætter vores hurtige levering. Vi står klar til at betjene dig en anden god gang.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus