Lade en beställning tisdag 12:14 så missade "beställ 12 så skickas det samma dag". Jaja tänkte jag, då skickar dom det dagen efter så har jag det garanterat till helgen. Men nä, det står ingen... Voir plus
Fast delivery and a large selection. Best place to buy warhammer and black library releases. 10% off and free shipping for new items is a great deal also.
Riktigt bra priser, stort utbud och hemsidan är superenkel att navigera runt på. Frakten går också relativt snabbt (min erfarenhet har varit två dagar från beställning till att leveransen är framme).... Voir plus
Som förstagångskund var jag lite osäker då recensionerna var få. Men med bra priser och en säker hemsida vågade jag testa. Min produkt anlände tyvärr skadad. Ett fel med e-postadressen i kvittot gj... Voir plus
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
It arrived within in excellent condition and within 3 working days. No complaints to be made
Men nä, det står ingen info vid köp hur långt tid det kan tänkas ta eller vem det skickas med.
Det upptäcker man istället genom att bring skriver dagen efter att de blivit aviserade om paketet.
Nu väl över 48 timmar senare och fredag eftermiddag så är där fortfarande ingen uppdatering i bring appen.
Så ska ni beställa något inför helgen eller något ni vill ha hem snabbt så glöm det, tvivlar på att det ens kommit fram om jag beställde det innan 12 på måndagen.
Bra utbud och priser annars, men behöver jag ha hem något snabbt så kommer jag inte beställa från terratide.

Réponse de Terratide
Fake Swedish website for a company which sends everything from Norway. I have now waited over a week for delivery since they were unable to fill in the customs forms properly.

Tog 6 arbetsdagar att få hem
Och när jag hämta ut mina paket var ena hanterad väldigt vårdslöst och mitt andra paket var helt öppet så sakerna jag beställt hade lätt kunnat trilla ut

Réponse de Terratide
got the wrong order, but customer service help me super quick and easy.

Réponse de Terratide
Står 2 dagar leverans på deras sida, men nu är det fjärde gången det har tagit över 5 dagar

Réponse de Terratide
Very good price and nice when you actually gain access to what you are looking for.

Réponse de Terratide
Stort sortiment, snabb leverans och vänlig kunnig personal. Rekommenderar dem verkligen.

Réponse de Terratide
Långsam leverans tid, skyller ifrån sig på sen omhändertagning av Bring (när bring väl fick paketet tog det 5h innan jag hade det). Värst så skickar dom brädspelen helt oskyddade så lådan blev ju självklart skadad.

Réponse de Terratide
Min order skickades den 31 juli. Paketet har fortfarande inte kommit fram och spårningen har inte uppdaterats sedan dess.
Min senaste order är en större förbokning och dessutom min allra första förbokning av Warhammer, så ni kanske förstår hur taggad jag var. Om ni vet hur Warhammer/Games Workshop fungerar, så vet ni också att när vissa produkter tar slut är de slut för gott och inte kommer tillbaka i lager.
Därför känns det riktigt tråkigt att min första, större och dyrare förbokning inte visar någon uppdatering alls i spårningen. Jag har inget problem med att vänta, men den totala avsaknaden av information är väldigt frustrerande.
Jag har köpt andra, mindre saker från Terraspel tidigare och det har fungerat bra. Men efter den här upplevelsen tror jag att jag skippar förbokningar och i stället betalar lite extra för att hämta varorna i en lokal spelbutik nästa gång.
Edit: Svar från kundtjänsten är otillräckligt. Bara "Vi beklagar", "Förstår din frustration", "tyvärr så.." osv osv men ingen hjälp.
Jag har köpt samma produkt från en annan butik och får den samma dag. Om ni vill köpa något och vill få hem det fort, köp inte från Terraspel/Terratide. När en order går bra funkar det, men om det uppstår problem så går det hela fel.