Terratide Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lade en beställning tisdag 12:14 så missade "beställ 12 så skickas det samma dag". Jaja tänkte jag, då skickar dom det dagen efter så har jag det garanterat till helgen. Men nä, det står ingen... Voir plus

Fast delivery and a large selection. Best place to buy warhammer and black library releases. 10% off and free shipping for new items is a great deal also.

Riktigt bra priser, stort utbud och hemsidan är superenkel att navigera runt på. Frakten går också relativt snabbt (min erfarenhet har varit två dagar från beställning till att leveransen är framme).... Voir plus

Som förstagångskund var jag lite osäker då recensionerna var få. Men med bra priser och en säker hemsida vågade jag testa. Min produkt anlände tyvärr skadad. Ett fel med e-postadressen i kvittot gj... Voir plus

Bien

TrustScore 4 sur 5

86 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

37 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snabb och smidig leverans.

19 mai 2025

Réponse de Terratide

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att leveransen fungerade snabbt och smidigt. Det gläder oss att du är nöjd 😊 Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver!

Bra produkter till ett vettigt pris.

2 juillet 2025

Réponse de Terratide

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både produkterna och priset 😊 Varmt välkommen tillbaka!

Overall good

The shop is great and customer service responded quickly.
The only downside was the absence of plastic shrink wrap on one of the game boxes. Apparently, the publisher has started using tamper-proof stickers instead. While I understand this isn’t the shop’s fault, I still wanted to mention it.

It would be helpful if webshops clearly specify when a game does not come sealed in plastic. Some people store their games in humid environments—like basements—for extended periods before opening them...
A box without plastic wrap simply feels less premium.

11 juin 2025

Réponse de Terratide

Thank you so much for your kind review and for highlighting both the positives and your concern 😊

You're absolutely right that some publishers are moving away from shrink wrap in favor of tamper-proof stickers. While this is outside our control, we completely understand how it can affect the overall feel and first impression of the product.

We also want to assure you that all our products are stored in a perfectly climate-controlled environment, so even games without shrink wrap are kept in excellent condition until they reach you.

We really appreciate your feedback — it helps us stay mindful of what's important to our customers. Hope to see you again soon!

Bra pris och leveranstid

Bra pris och leveranstid

16 juin 2025

Réponse de Terratide

Stort tack för din recension! 😊 Vi är glada att du är nöjd med både priset och leveranstiden. Hoppas du får stor glädje av produkten, och varmt välkommen tillbaka!

Bra webshop

Stort utbud, många varumärken och bra priser. Smidig webshop, ibland lite segt att komma tillbaka från kundvagnen men ingen katastrof. Jag kommer handla där igen

19 juin 2025

Réponse de Terratide

Stort tack för din fina och konstruktiva recension! 😊 Vi är glada att du uppskattar vårt stora utbud, priserna och hur smidigt det är att handla hos oss. Tack också för att du nämner opplevelsen med kundvagnen – vi tar det med oss i vårt kontinuerliga förbättringsarbete.

Härligt att höra att du kommer tillbaka – vi ser fram emot det!

Bra service

Kundtjänsten är supersnabb att svara och ger fin service.

Réponse de Terratide

Stort tack för din fantastiska recension! 😊 Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med vår kundtjänst och servicen du fått. Varmt välkommen tillbaka när som helst!

Easy to use website

Easy to use website, quick order process.

30 juin 2025

Réponse de Terratide

Thank you so much for the great review! 😊 We're happy to hear you found the website easy to use and the ordering process smooth. You're always welcome back!

Bra och snabb respons och leverans.

Bra och snabb respons och leverans.

2 juin 2025

Réponse de Terratide

Stort tack för din fina recension! 😊 Vi är glada att du är nöjd med både vår respons och den snabba leveransen. Varmt välkommen tillbaka när du behöver något nytt!

Made an order

Made an order, got it. No fuss, no problems. Cant ask for more. Will order again.

Réponse de Terratide

Thank you so much for the great review! 😊 Smooth and hassle-free is exactly what we aim for. Glad everything went well – you're very welcome to order again anytime!

Gott första intryck, kan bli ännu bättre!

Bra priser och rykande snabb behandling av ordern; efter att jag fick orderbekräftelse gick det femton minuter, så hade jag redan fått leveransbekräftelsen också! Den enda nackdelen var att jag inte fick några alternativ att välja på när det kom till leveransen. För min del behövde jag hämta paketet i grannkommunen, så det var lite osmidigt.

Réponse de Terratide

Stort tack för din fina och ärliga recension! 😊 Vi är glada att höra att du är nöjd med priserna och den snabba orderbehandlingen – vi försöker alltid skicka så snabbt vi kan!

När det gäller leveransen skickar vi automatiskt till närmaste Bring-utlämningsställe baserat på adressen. Vi förstår att det ibland kan bli lite omständligt, och vi uppskattar att du nämner det.

Om du upplever något liknande i framtiden, är du varmt välkommen att kontakta oss på e-post – så hjälper vi gärna till!

Snabb leverans och bra priser!

2 mai 2025

Réponse de Terratide

Stort tack för din fina recension! 😊 Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och priserna. Varmt välkommen tillbaka!

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt. Rekommenderas!

23 juin 2025

Réponse de Terratide

Stort tack för din fantastiska recension! 😊 Vi är glada att allt gick snabbt och smidigt – och stort tack för rekommendationen. Du är varmt välkommen tillbaka när som helst!

Snabba och smidigt att handla.

10 juin 2025

Réponse de Terratide

Stort tack för din fina recension! 😊 Vi är glada att du tyckte det var snabbt och smidigt att handla hos oss. Varmt välkommen tillbaka!

Quick delivery

Quick delivery, all +++

26 juin 2025

Réponse de Terratide

Thank you so much for the great review! 😊 We're glad to hear everything went smoothly. Hope to see you again soon!

Very fast delivery and good items in…

Very fast delivery and good items in the shop.

Réponse de Terratide

Thank you so much for your kind review! 😊 We're happy to hear you liked both the fast delivery and our selection. You're always welcome back!

Rekommenderar starkt

Snabb leverans och hjälpsam kundservice.

14 avril 2025

Réponse de Terratide

Stort tack för din fina recension! 😊 Vi är glada att du är nöjd med både den snabba leveransen och vår kundservice. Varmt välkommen tillbaka när som helst!

Tar sjukt lång tid,märkligt att lämna…

Tar sjukt lång tid,märkligt att lämna omdöme innan grejer levererats

Réponse de Terratide

Varan du beställde var slut i lager och levereras så snart vi fått in den igen denne veckan.

Normalt levereras dessa inom den tid som anges på produkten och i kassan.

Vi beklagar att du fick en förfrågan om att lämna omdöme innan varan levererats – detta beror på ett systemfel som nu är åtgärdat.

Ja de har gått 3v och ni har inte…

Ja de har gått 3v och ni har inte levererat det än 😡

24 juin 2025

Réponse de Terratide

Varan du beställde var slut i lager och levereras så snart vi fått in den igen.

Normalt levereras dessa inom den tid som anges på produkten och i kassan.