Jeg har købt en del ting hos "Gavetanken" og er meget glad og tilfreds med det købte. Denne gang har jeg købt viskestykker. Farven på foto`et svarer ikke helt overens med det fysiske produkt... D... Voir plus
Julen blev reddet ♥️ Alle gaverne var i hus - troede jeg..! Men desværre fik en kedelig besked fra en anden webshop, at de alligevel ikke kunne levere mine varer. Heldigvis kunne Amalie f... Voir plus
Ungerne ønskede sig sengetøj fra Georg Jensen - men argh næsten 2000 kr for 2 sæt i forretningerne. Men hos Gavetanken fik jeg 4 sæt for lidt over 1.500 kr. Hvad der er sparet - er tjent, så mor'h... Voir plus
Gavetanken hjalp mig med et par produkter som blev ved med at gå i stykker fra Eva Solo. Selvom jeg gik direkte til Eva Solo så endte det med at blive den kyndige vejledning fra Gavetanken som hjalp m... Voir plus
Har blandt andet Medlemsshop for Ældre Sagens medlemmer - hvor der kan købes mærkevarer med store rabatter!. Vi er aktivt begyndt at invitere vores kunder til Trustpilot primo april 2024, hvor vores kunder fra de seneste måneder inviteres til at bedømme os. www.gavetanken.dk
Grønningen 4, 4130, Viby Sj., Danemark
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse de Gavetanken ApS
Super - blev ringet op af Amalie om det var ok at gaven blev lidt forsinket - super sød og ja det var det - nu kom gaven fint indpakket i en kasse - tak - og god jul herfra. :-)

Réponse de Gavetanken ApS
Leverance udfordring blev løst på bedste vis og med et smil.

Réponse de Gavetanken ApS
Det var som sædvanlig perfekt. Timing i top

Réponse de Gavetanken ApS
Bestilling - bekræftigelse og levering lige efter bogen

Réponse de Gavetanken ApS
It is great, high prof. I will buy again. My background is about 50 years in marketing/selling (nat.and internat)
Torben K. Simonsen, Skærbæk 7000 Frcia

Réponse de Gavetanken ApS
Tryg og positiv oplevelse at handle med virksomheden og lynhurtig levering (under et døgn!)