Gavetanken ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt en del ting hos "Gavetanken" og er meget glad og tilfreds med det købte. Denne gang har jeg købt viskestykker. Farven på foto`et svarer ikke helt overens med det fysiske produkt... D... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Julen blev reddet ♥️ Alle gaverne var i hus - troede jeg..! Men desværre fik en kedelig besked fra en anden webshop, at de alligevel ikke kunne levere mine varer. Heldigvis kunne Amalie f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ungerne ønskede sig sengetøj fra Georg Jensen - men argh næsten 2000 kr for 2 sæt i forretningerne. Men hos Gavetanken fik jeg 4 sæt for lidt over 1.500 kr. Hvad der er sparet - er tjent, så mor'h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Gavetanken hjalp mig med et par produkter som blev ved med at gå i stykker fra Eva Solo. Selvom jeg gik direkte til Eva Solo så endte det med at blive den kyndige vejledning fra Gavetanken som hjalp m... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de cadeaux
  2. Fournisseur de cadeaux d'entreprise
  3. Espace Internet

Écrit par l'entreprise

Har blandt andet Medlemsshop for Ældre Sagens medlemmer - hvor der kan købes mærkevarer med store rabatter!. Vi er aktivt begyndt at invitere vores kunder til Trustpilot primo april 2024, hvor vores kunder fra de seneste måneder inviteres til at bedømme os. www.gavetanken.dk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ej hvor fedt !

Vi er mega glade for at det er den oplevelse du sidder med - vi gør også meget ud af at sælge lækre produkter, til gode priser 😊

Vi håber at se dig igen🙌🏻

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg syntes ikke Horsens afd lavernok

Jeg syntes ikke Horsens afd lavernok
Vi plejer at være på endags ture og 4til 5 dags ture

9 septembre 2024

Hej Signe!

Øv jeg er da mega ked af hvis du ikke føler at Horsens afdelingen laver nok..😢

Dog har det faktisk intet med vores fine virksomhed at gøre! Vi er blot en ekstern webshop med brugskunst der har samarbejde med Ældre Sagen! Så vi har ingenting at gøre med dagsture eller noget i den dur.. 💔

Vi ville derfor sætte enormt stor pris på hvis du ville slette din anmeldelse her på vores profil , og evt. ligge den under Ældre Sagens Trustpilot❤️

Jeg håber at I sammen finder en løsning☺️

De bedte hilsner,

Super lækkert design

Super lækkert design

27 août 2024

Hej Grete !

Dét bliver vores grafikere ( og ikke mindst lagerarbejdere ) simpelthen så glade for at høre, at du synes ! tusinde tak din fine anmeldelse❤️

Personlig betjening

Personlig betjening, når varen er i restordre - der er styr på det

3 septembre 2024

Hej Jette,

Hvor er vi glade for at du har fået den hjælp du skulle bruge når du har været i kontakt med os 😊
Tak for dine flotte 5⭐⭐⭐⭐⭐ og søde ord !

Vi håber at se dig igen❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er kvalitets varer til en meget…

Det er kvalitets varer til en meget rimelig pris. Hurtig og nem levering. Ved telefon opkald meget hjælpsomme

28 août 2024

Kære Lene,

Tusinde tak for din rosende anmeldelse !

Det er virkelig dejligt at læse at du har sat pris på, ikke kun vores hurtige levering og gode priser, men også vores kundeservice❤️

Tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse.

Noté 3 sur 5 étoiles

Købte en eltandbørste og en flosser mrk…

Købte en eltandbørste og en flosser mrk Ordo.
Tandbørsten okay, men flosseren desværre umuligt at bruge. Får en vandstråle i hele ansigtet, og spejlet skal rengøres for vand efter hver eneste brug.
Har ikke sendt retur, da tandbørsten er taget i brug,- og vel okay.

13 août 2024

Hej Gitte,

UNDSKYLD ! Din anmeldelse har gemt sig, så den har ikke være synlig - det beklager vi utroligt meget 😲

Det kan jeg da godt se, bestemt ikke lyder optimalt - man gider ikke skulle gøre spejlet rent hver gang man skal rense sine tænder !

Vi har ikke hørt om denne problematik før, så du må utroligt gerne skrive til os på: kundservice@gavetanken.dk - så kan vi sende en brugsanvisning/ en guide til hvordan man bruger den☺️

Forhåbentligt kan det hjælpe !

Vi håber på at høre fra dig.

Hej Jytte,

Vi gør enormt meget ud af, at få bestillingerne pakket - nærmest før de bliver lagt😉- så vores søde kunder, ikke skal vente længere end højst nødvendigt på at deres lækre produkter bliver leveret 😁

Vi er glade for at det også er den oplevelse du sidder med !

De allerbedste hilsner,

Fin vare til go pris

Fin vare til go pris. Hurtig levering.

19 août 2024

Hej Marianne,

Iiih det gør os så glade at høre😁

Vi er glade for at du har fundet nogle lækre varer hos os !

De bedste weekendshilsner,

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode produkter til en god pris

Hurtig levering og kvalitetsprodukter til fordelagtige priser

Réponse de Gavetanken ApS

Ejj hvor er det drøn godt at høre, Julie!

Hvad mere kunne man ønske sig?😍

TAK fordi du tog dig tid til at lægge en anmeldelse - og tak for de flotte stjerner ⭐

Weekendshilsner,

overholdt hvad der blev lovet

overholdt hvad der blev lovet

16 août 2024

Hejsa Evelyn !

Årh det varmer vores gave-glade hjerter at høre 😍
Noget af det vigtigste er jo simpelthen at man kan stole på dem man handler med ! - Vi håber at se dig igen ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastiske tilbud og mange af slagsen…

Fantastiske tilbud og mange af slagsen -
Nemt at bestille og lynhurtig levering -
En sand fornøjelse at handle her TAK

18 août 2024
Avis spontané

Hej aller kæreste Helle!

Din anmeldelse har skabt smil på hele kontoret🥹 tusinde tak for de enormt fine og flotte ord! Vi er såååå glade for at det er den oplevelse du sidder tilbage med - det er alt vi kunne håbe på 🙏

Vi håber at se dig snart igen🥰

De bedste onsdagshilsner,

Supergod pris på Damask sengetøj

Supergod pris på Damask sengetøj. Jeg glæder mig til at give det til mit ældste barnebarn, der flytter på kollegium nu. At I har fået det i ny fire nuancer gør, at der er noget det passer til enhver😊

15 août 2024

Kære Ella!

Ejj hvor det varmer vores Gave-glade hjerter at høre🥰 vi håber at dit barnebarn bliver lige så glad for dét, som vi er for at du handler hos os 💘

Og hvis dit barnebarn elsker det lige så højt som forventet, så ved du heldigvis hvor du kan finde flere farver 🤩

De allerkærligste hilsner,

Gode priser

Gode priser, hurtig levering

7 août 2024

Hej Lisette!

Tak! Vi sørger for, at dine pakker kommer så hurtigt, at selv postbuddet får sved på panden! 📦 og gode priser er jo simpelthen bare prikken over i’et 🤩

Noté 4 sur 5 étoiles

Hej Jan!

Det er lige præcis vores opskrift – luksus uden at sprænge budgettet! Tak for de fine ord! 🛍️⭐️

De bedste onsdagshilsner,

Hurtig levering.

Hurtig levering.

Hej Linda!

Hvor er det godt at høre! Vi har smurt leveringshjulene godt, så pakken kan flyve ud til dig med lynets hastighed ⚡️

God hjemme side

God hjemme side
Hurtig betjening

8 août 2024

Hej Lene,

Nejj hvor er det godt at høre! Vi håber at se dig igen! 😎

Hurtigt levering

Hurtigt levering! Mit køb svarede overens med billederne.

7 août 2024

Hej Søs!

Iiih vi elsker når I får jeres lækkerier hurtigt ⚡️og endnu bedre er det, at tingene matchede det du så på vores hjemmeside🥰

Vi håber at se dig igen!

Pålideligt

Stabil, hurtig levering. Alt er OK

29 juillet 2024

Hej Bjarne!

Hvad mere kunne man ønske sig?🤩 hvor er det dejligt at alt bare har kørt på skinner!

Tak for din fine anmeldelse⭐️

Sommerhilsner,

Kvalitetsvarer til super pris

Kvalitetsvarer til super pris

Avis spontané

Réponse de Gavetanken ApS

Tusinde tak for din fine anmeldelse Hanne!

Der er intet bedre end lækre produkter til en god pris 🥰

FANTASTISK, Gerda!

Det er ( næsten ) alt hvad vi kunne drømme om🤩

Vi håber at se dig igen💕

Onsdagshilsner,

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus