Togrejsereuropa.dk - Europas bedste togrejser Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Togrejsen var planlagt perfekt sammen med os. Prag, Budapest, Ljubliana, Salzburg og Heidelberg. Gode hoteller tæt på byen og banegården. Altid god service og meget flot morgenmad. Da vi havde ud... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

“Polar-ekspres 2026” Jeres Ferie har august 2026 givet os endnu en helt fantastisk oplevelse med en ”skræddertilpasset” rejse med overordnet gode indtryk. Alt klappede og kombinationen af byer, jern... Voir plus

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Agence d'excursions
  2. Agence de billets de train
  3. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

Togrejsereuropa.dk er et familiedrevet dansk ejet rejsebureau. Vi har mere end 20 års erfaring fra rejsebranchen. Vi tilbyder skræddersyet rejser til individuelle samt grupper. Alt indenfor fantastiske rundrejser, storbyferier, togrejser, skiferier, studieture og alt hvad rejselysten begærer kan vi være behjælpelige med. Vi vægter et højt service niveau og individuel rådgivning for at skabe fantastiske rejseoplevelser der opfylder netop dine behov. Slip for besværet ved at planlægge alt selv, ved at bruge os som bureau til at vejlede og guide dig igennem mulighederne. Kom med et ønske og vi vil gøre vores bedste for at opfylde det og sammen skabe minder for livet.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

52 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

En helt igennem veltilrettelagt tur

En helt igennem veltilrettelagt tur. Med dejlige hoteller i gåafstand fra togstationerne. Højdepunktet var den personlige rundtur på Isle of Skye med den lokalfødte Ewan Monroe, en helt særlig oplevelse. Vi vil helt sikkert gerne bruge Togrejser.dk igen.
Tove og Birgitte

1 juin 2026

Togrejse Prag, Budapest, Ljubliana

Togrejsen var planlagt perfekt sammen med os.
Prag, Budapest, Ljubliana, Salzburg og Heidelberg.
Da vi havde udfordringer med toget i Berlin fik vi straks direkte hjælp på telefon og nåede det planlagte tog fra en anden banegård.
En fantastisk togtur på 13 dage og det var perfekt.
3 og 2 overnatninger hvert sted.

7 septembre 2026

Dejlig togrejse i Norge kombineret med Hurtigruten

Hele rejsen var virkelig godt sammensat med passende afveksling mellem rejsetid og ophold. Alle bookinger fungerede perfekt, gode hoteller i perfekt afstand fra stationer og færge.
Desuden svarer medarbejderne hurtigt og kompetent. Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi har rejst med dette bureau.

16 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en fantastisk dejlig tur med…

Vi havde en fantastisk dejlig tur med store oplevelser, god snak og med dem om hvordan vi ville have det og alt var godt tilrettelagt, super anbefaling til privat guide på Isle og Skye, var rundt i Scotland og hjem over Bruxelles i 2 uger
kan varmt anbefale togrejsereuropa.

17 août 2026

Alt hvad du ønsker dig

Virkelig veltilrettelagt tur og alt fungerede - tog, hoteller og chauffør rundt på Isle of Skye. Rigtig fint at alle hoteller lå i gåafstand til stationerne. Det var nemt at følge instruktionerne og skønt at slippe for at køre i bil. 2 overnatninger hvert sted gør, at man kan nå at se byen og vandre i naturen omkring. Det kan anbefales at tage til Oban, der er en smukt beliggende by med gode vandremuligheder og udflugtsmuligheder. Jeg kan på det varmeste anbefale togrejsereuropa.dk

12 août 2026

Kære Mette

Tak for din anmeldelse, og især for tippet om Oban. Godt at høre at hotellerne lå som de skulle, og at de to overnatninger hvert sted gav tid til at komme ordentligt ud.

“Polar-ekspres 2026”

“Polar-ekspres 2026”
Jeres Ferie har august 2026 givet os endnu en helt fantastisk oplevelse med en ”skræddertilpasset” rejse med overordnet gode indtryk. Alt klappede og kombinationen af byer, jernbane og skib har været rigtig god. Supergod kontakt med ”Jeres Ferie” før og efter rejsen. Vi har tidligere også under en rejse fået konstruktiv hjælp af Jeres Ferie. Dejlig sikkerhed!
Lene og Ole

7 août 2026

Kære Lene og Ole

Tak for jeres ord om Polar-ekspressen. Byer, jernbane og skib i samme rejse har mange overgange, så det er godt at høre at det hang sammen hele vejen — og at kontakten både før og efter fungerede.

Noté 4 sur 5 étoiles

Togrejse til Stockholm

Tog rejsen til Stockholm med 3 overnatninger.
Dejlig tur og lækkert hotel i gåafstand fra banegården
Det var nemt at bestille og vi fik hurtig og god betjening i planlægningsfasen, og brugbare oplysninger efterfølgende.
Det er ikke sidste gang vi benytter dette selskab.

Réponse de Togrejsereuropa.dk - Europas bedste togrejser

Tak for anmeldelsen. Godt at både bestillingen og hotellet tæt på banegården fungerede. Er der noget der kunne have været bedre, må du meget gerne skrive til os på tog@jeresferie.dk — vi læser gerne med.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tog rejse Bergen Oslo med skib fra…

Tog rejse Bergen Oslo med skib fra Hirtshals til Bergen og tog til Oslo Med En tur til Flåm
Der var fin betjening i planlægnings fase. Stor lydhør i ønsker og det planlagte fungere i praksis
Planlægning af afstand til/fra havn og banegård og hotel var alle i gåafstand
Godt valg af destinationer og flotte turer til vands og lands
Gode hoteller i forhold til renlighed, service, mad og central beliggenhed

Kære AnnaGrethe

Tak for en grundig anmeldelse. Godt at læse at afstandene mellem havn, banegård og hotel fungerede i praksis på jeres rejse og ikke bare på papiret.

Noté 5 sur 5 étoiles

Norge er altid en rejse værd

Norge er altid en rejse værd. Og når det så drejer sig om en togtur på Bergensbanen, en sejltur på gennem Bergens skærgård og op i Sognefjorden og til sidst en tur på den fantastiske Flåmbane, ja så bliver det ikke bedre.
En veltilrettelagt tur, som vi kan leve højt på i lang tid

1 juin 2026

Kære Henning

Bergensbanen, skærgården og Flåmsbanen i samme rejse er svær at slå, og godt at den blev ved med at levere hele vejen. Tak fordi I rejste med os — god fornøjelse med at leve højt på den.

Tryg og god oplevelse

togrejsereuropa.dk sammensatte en skøn ferie til Sardinien, med gode hoteller, smukke togture og hvor vi også oplevede, at det er vigtigt at have et godt og velfungerende rejsebureau i ryggen når der sker uventede episoder.

Varm anbefaling:-)

28 juillet 2026

Kære Kirsten

Tak for anbefalingen. Godt at vi kunne være der da der skete noget uventet undervejs, og at Sardinien alligevel blev den rejse I havde set frem til.

Togrejse med 3 overnatninger

Vi har nu været afsted på en togrejse sat sammen Togrejser Europa . (Schweiz og lidt Italien)
Det var en fuldstændig fantastisk sammensat tur hvor der var taget højde for alt hvad man stort set kan ønske sig.
Der var bare styr på det hele - billetter, hoteller, rejseplan i app osv.
De valgte hoteller var perfekte. Rent , pænt, hyggeligt ordentligt og god morgenmad. Det hele er noget vi lægger stor vægt på.
Ligeledes var der tilpas gå afstand fra stationerne (500-800 meter)
Det er absolut noget vi vil anbefale til andre også.
Vi er selv klar til en ny togrejse engang

Réponse de Togrejsereuropa.dk - Europas bedste togrejser

Tak for en meget konkret anmeldelse. Rene og velbeliggende hoteller med ordentlig morgenmad, og en gåafstand der kan klares med bagage — godt at det ramte rigtigt hos jer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi rejste med tog til Norges tinder

Vi rejste med tog til Oslo, videre til Åndalsnes og her var vi rundt med bus. Så til Trondheim og med hurtigruten til Bergen. over Hardangervidda med Bergensbanen og med Oslobåden hjem til København. Alt gik som fod i hose - gode hoteller og oplevelser og vi mødte venlige medrejsende. Alle tog gik til tiden og vi havde god plads. Super planlagt af Togrejser - vi tager på ferie med dem næste gang! Tusind tak for turen.

5 août 2026

Kære Henrik

Tak for de pæne ord. Rejsen har mange overgange mellem tog, bus og skib, så det er godt at høre at det gik op hele vejen rundt.

Vellykket tur til Nordbøhmen

Dejlig togtur gennem Tyskland og Tjekkiet hvor vi havde valgt 1. Klasse og 4 stjernede hoteller. Fleksibel tilrettelæggelse med ekstra overnatninger, det var ikke noget problem. Vi fik en detaljeret rejsebeskrivelse og et tlf. nr med døgnbemanding hvis der opstod noget undervejs. Det fik vi brug for ved et forsinket tog.
Vi kan klart anbefale Togrejser Europa og det er ikke sidste gang vi rejser med dem.

6 juillet 2026

Kære Susanne

Tak for anmeldelsen. Godt at vi kunne hjælpe den dag toget var forsinket, og at de ekstra overnatninger kunne komme på plads. Sig til når Tjekkiet skal have en efterfølger.

Togrejse til Frankring

Jeg rejste med min 14-årige datter til Paris, hvor vi havde et par dage og derfra videre til Annecy og derfra tilbage til DK via en overnatning i Mannheim. Tog var virkelig godt for os, da vores tur bare skulle handle om at være sammen - man kan nå rigtig mange spil kort i en togkupe med udsigt ud landskaber og byer (at køre ind i Frankfurt via tog er noget af en oplevelse!) :-) Alt dialog og kontakt med togrejsereuropa.dk er forløbet yderst tilfredsstillende - fra det første møde omkring rejsen, dialog ifht. tilpasning af rejsen, vores tilsendte billetter m.m. Rejsedetaljerne i appen var meget overskueligt at bruge og gav løbende et rigtig godt overblik. Der var et par enkelte småting, som ikke helt var som forventet: En mindre uoverensstemmelse mellem billet og en lille del af rejsebeskrivelse i rejse-appen, samt manglende kontaktinfo på en chauffør, der skulle fragte os mellem to banegårde i Paris. Førstnævnte gav kun anledning til få øjeblikkes forvirring og det andet blev klaret med et telefonopkald, hvor teamet straks sendte en opdateret voucher med rette kontaktinfo. Alt i alt en rigtig god service fra selskabet, hvor jeg kun har mødt engagerede og imødekommende medarbejdere og løbende er blevet godt informeret pr. mail m.m. Togrejsereuropa.dk får min anbefaling.

15 juillet 2026

Réponse de Togrejsereuropa.dk - Europas bedste togrejser

Tak fordi du skriver så konkret — også om de to ting der ikke sad som de skulle. Dem har vi taget med internt. Dejligt at kortspillene og udsigten fik lov at fylde mest.

Det skotske højland

Vi er lige kommet hjem efter en fantastisk 9 dages rundrejse i Skotland med varierede smukke landskaber og varierede bysamfund. Vi er mætte af oplevelser efter denne veltilrettelagte tur. Dejlige hoteller placeret i centrum af de besøgte byer og dermed også tæt på byens togstation.
Turen til Skotland kan varmt anbefales - både turen og den fantastiske service fra arrangørerne både før, under og efter turen. Det er bestemt ikke sidste gang Togrejser får lov at arrangere en tur for os!
Tusind tak for 9 vidunderlige dage i det skotske højland

7 août 2026

Kære Per

Tak for de varme ord om de ni dage. Godt at fordelingen af dagene i de enkelte byer passede jer, og at Skye blev den oplevelse den skulle være.

Fantastisk togrejse gennem Schweiz

Vi købte en togrejse gennem Schweiz til Italien, hvor vi valgte at få en ekstra overnatning. Vi boede på nogle fine hoteller og togturen fungerede godt og var fint beskrevet. Men specielt Panorama ekspressen var en oplevelse, hvor vi først skulle med båd/hjuldamper og derefter videre med panoramatoget, som havde store vinduer men også en hel foto kupé hvor vinduerne var åbne, så man kunne tage gode billeder.
Vi fik hurtigt svar på alle vores spørgsmål både før og efter vi havde købt rejsen. Og da der var togstrejke på den sidste strækning i Italien, ringede vi til service nummeret vi havde fået og kom hurtigt igennem og vi fik dækket den taxi, vi måtte tage til lufthavnen.
Så alt i alt virkelig god service og en skøn rejse.

16 juillet 2026

Kære Linda

Tak for en anmeldelse med så mange detaljer — fotokupéen med de åbne vinduer er noget af det bedste ved den rute. Den sidste strækning gik ikke som planlagt, og godt at du fik fat i os undervejs.

Tur til Prag, Brno og Wien

Vi havde en tur til Prag, Brno og Wien, - i alt 10 dage. Det er anden gang, vi prøver en togtur med togrejseeuropa. Det er en rigtig fin oplevelse ifht planlægning af turen, som skete udfra vores ønsker krydret med togrejseeuropa’s erfaring. Det fungerer godt med hoteller tæt på stationerne, og at der er styr på togrejsen. På den 11 timers tur fra Ringsted til Prag kom vores lille familie med 2 teenagere dejligt ned i tempo. Det er også rart at vide, der er en 24 timers service, hvis der er problemer med togskift, aflyste tog m.m. De 3 byer kan absolut anbefales.

8 juillet 2026

Kære Hanne

Tak fordi I valgte os igen. Det du skriver om at komme ned i tempo på de elleve timer til Prag, hører vi ofte fra familier — toget giver en ro man hverken får i en bil eller et fly. Godt at hotellerne tæt på stationerne gjorde dagene nemme.

Noté 5 sur 5 étoiles

10 dage Schweiz rundt med tog var en…

10 dage Schweiz rundt med tog var en fantastisk tur. Vi har været en del gange i Schweiz i bil, men i tog med panorama vinduer er en enestående måde at opleve landet på.

27 juillet 2026

Kære Poul

Tak for anmeldelsen. Schweiz i bil og Schweiz i tog er to forskellige oplevelser, og panoramavinduerne er en stor del af forklaringen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Togrejsereuropa.dk gjorde min første nem og ubekymret

Togrejsereuropa.dk gjorde min første udlandsrejse alene med tre børn dejlig nem. De sendte hurtigt rejseforslag og justerede dem, så de passede bedre til mine behov. Til at starte med var jeg lidt ærgerlig over at opdage, at vi havde knap to timers ventetid i Hamborg både ud og hjem, og jeg tænkte, at det kunne jeg nok have gjort bedre, hvis jeg havde taget tiden til selv at bestille. Men her spillede Togrejsereuropa.dk's erfaring en afgørende forskel. De vidste, at netop den togstrækning ofte bliver forsinket, og at man med et stramt skift risikerer at misse toget og at stå uden pladsbilletter. Så kan kun give dem min varmeste anbefaling.

17 juillet 2026

Réponse de Togrejsereuropa.dk - Europas bedste togrejser

Tak for en anmeldelse vi blev særligt glade for. Første udlandsrejse alene med tre børn er ikke ingenting, og godt at skiftene undervejs gav den ro der var brug for.

Gode vandre ture

Har været på vandre tur i Tjekkiet og Polen med gode venner - alt fungerede fint, gode pensionater til overnatning, fleksibel transport - og godt samarbejde med selskabet. Næste år måske Albanien? :-)

20 juillet 2026

Kære Klaus

Tak for de pæne ord. Vandreture med tog imellem er en rejseform vi holder meget af at bygge, og det lyder som om den fungerede hele vejen. Albanien tager vi gerne en snak om når I er klar.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus