Togrejsereuropa.dk - Europas bedste togrejser Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

En helt igennem veltilrettelagt tur. Med dejlige hoteller i gåafstand fra togstationerne. Højdepunktet var den personlige rundtur på Isle of Skye med den lokalfødte Ewan Monroe, en helt særlig opleve... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Togrejsen var planlagt perfekt sammen med os. Prag, Budapest, Ljubliana, Salzburg og Heidelberg. Gode hoteller tæt på byen og banegården. Altid god service og meget flot morgenmad. Da vi havde ud... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

“Polar-ekspres 2026” Jeres Ferie har august 2026 givet os endnu en helt fantastisk oplevelse med en ”skræddertilpasset” rejse med overordnet gode indtryk. Alt klappede og kombinationen af byer, jern... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig veltilrettelagt tur og alt fungerede - tog, hoteller og chauffør rundt på Isle of Skye. Rigtig fint at alle hoteller lå i gåafstand til stationerne. Det var nemt at følge instruktionerne og s... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Agence d'excursions
  2. Agence de billets de train
  3. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

Togrejsereuropa.dk er et familiedrevet dansk ejet rejsebureau. Vi har mere end 20 års erfaring fra rejsebranchen. Vi tilbyder skræddersyet rejser til individuelle samt grupper. Alt indenfor fantastiske rundrejser, storbyferier, togrejser, skiferier, studieture og alt hvad rejselysten begærer kan vi være behjælpelige med. Vi vægter et højt service niveau og individuel rådgivning for at skabe fantastiske rejseoplevelser der opfylder netop dine behov. Slip for besværet ved at planlægge alt selv, ved at bruge os som bureau til at vejlede og guide dig igennem mulighederne. Kom med et ønske og vi vil gøre vores bedste for at opfylde det og sammen skabe minder for livet.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

52 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk ferie i Torino for 8…

Fantastisk ferie i Torino for 8 personer (inkl. 2 børn) er vel overstået 😁
Nem og hurtig kommunikation med Togrejsereuropa.dk i planlægningsforløbet både via mail og telefonisk. Gode anvisninger til brug af interrail-pas samt pladsbilletter.
Dejligt centralt beliggende hotel med morgenmad 😋
Flyrejsen ud og togrejsen hjem forløb uden komplikationer eller forsinkelser i nævneværdig grad 😊😊
Kan varmt anbefale at benytte Togrejsereuropa.dk, når der skal planlægges ferie med tog 👍👍👍

17 avril 2025

Hej Janne

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at jeres ferie i Torino blev en god oplevelse, og at både planlægning, hotel og rejsen hjem med tog fungerede godt. Tak for anbefalingen og fordi I rejste med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse og godt arrangeret

Fantastisk oplevelse, og Togrejsereuropa kan varmt anbefales. Alt klappede perfekt, både togtider og dejlige hoteller der tilmed lå tæt på stationen.
Service i top. Kan simpelthen ikke gøres bedre.
Tyskland - Schweiz - Italien - Østrig
Tusind tak
Med venlig hilsen Birte

7 avril 2025

Hej Birte

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at rejsen gennem Tyskland, Schweiz, Italien og Østrig blev en fantastisk oplevelse, og at både tog og hoteller fungerede godt undervejs. Tak fordi du rejste med os.

I gode hænder med Togrejsereuropa

For første gang skulle jeg selv afsted på en togrejse, der gik til Mallorca. Jeg valgte Togrejsereuropa til opgaven. Jeg har følt mig så godt klædt på til alle udfordringerne 🥳 Jeg kan kun varmt anbefale dem. 👏 Giv dig selv en gave og rejs med toget 🚂

17 mars 2025

Hej Charlotte
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du følte dig godt klædt på til din første togrejse og havde en god oplevelse undervejs. Tak for anbefalingen og fordi du rejste med os.

Togrejser kan noget…

Alt spillede fra start til slut. Omfattende rejsebeskrivelse før afgang og vi har ikke siddet tilbage med et eneste spørgsmål - der har bare været styr på det hele, job well done!

24 janvier 2025

Kære Mette

Tak for anmeldelsen — og undskyld at svaret har været længe undervejs. Godt at rejsebeskrivelsen var fyldig nok til at der ikke stod spørgsmål tilbage.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk togrejse igennem Europa.

Vi kan - med glæde- anbefale Togrejsereuropa.
Alle dele af vores rejse var planlagt til mindste detalje, og alting fungerede rigtigt og punktligt.
Der blev i høj grad lyttet til vores ønsker om hotellernes placering, og alle hoteller var meget velvalgte.
Og selvfølgelig gjorde nogle meget smukke rejsemål og et meget smukt vejr turen helt perfekt.

28 décembre 2024

Kære Bente

Tak for anmeldelsen — og undskyld at svaret har været længe undervejs. Godt at ønskerne til hotellernes placering kunne mødes, og at rejsen holdt tiden hele vejen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Utrolig professionel og behagelig rejseservice

Utrolig professionel, behagelig og imødekommende rejseservice. Med tanke på vores mange ønsker til turen, så er det imponerende, hvordan det hurtig var muligt at vende tilbage med et skræddersyet tilbud til os.

1 décembre 2024

Kære Esben

Tak for de ord — og undskyld det sene svar. Mange ønsker på én rejse er netop den slags opgave vi holder af at få ind ad døren.

TogrejserEuropa arrangerede den…

TogrejserEuropa arrangerede den perfekte togrejse for os i Schweiz: Swiss Premium. Alt klappede både med togtider, pladsreservationer og de valgte hoteller var perfekte. 5 stjerner til teamet hos TogrejserEuropa for den gode service.

15 septembre 2024

Réponse de Togrejsereuropa.dk - Europas bedste togrejser

Tak for anmeldelsen. Godt at Swiss Premium gik op — togtider, pladsreservationer og hoteller skal ramme samtidig, før en rejse føles nem. Undskyld at svaret er kommet så sent.

Noté 5 sur 5 étoiles

I efterårsferien 2024 var vi på en…

I efterårsferien 2024 var vi på en togrejse til Schweiz og Frankrig. Vi havde "Togrejser.dk" til at arrangere turen, og vi har kun store roser at sige om tilrettelægningen, selve rejsen og ikke mindst togtiderne.
Kan varmt anbefales.

Hans og Ingelise Jensen

22 octobre 2024

Kære Hans og Ingelise

Tak for de store roser. Godt at både tilrettelæggelsen og togtiderne holdt på turen gennem Schweiz og Frankrig. Beklager at svaret har været længe undervejs.

Perfekt skræddersyet rejse

Vi fandt en rejse, som lød skøn. Der var dog nogle ting, vi gerne ville have ændret, for at gøre det helt perfekt. Alle vores ønsker blev mødt og hele processen med at planlægge rejsen var en fornøjelse. Det var dejligt med så fleksibelt et rejsebureau.
Jeg håber, vi snart skal afsted igen :-)

24 septembre 2024

Kære Tina

Tak for anmeldelsen. Godt at ændringerne kunne komme med, så rejsen blev jeres egen. Sig til når den næste skal planlægges.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastik planlægning af vores tur

Fantastik planlægning af vores tur . Vi havde nogle ønsker som Togrejser så lyttede til og fik planlagt en rejse med fly, tog ,hoteller - alt virkede perfekt efter vores ideer.
Høj service og information og overblik over rejsens indhold, biletter mm.
Kan varmt anbefales

26 septembre 2024

Kære Eva

Tak for de ord. Fly, tog og hoteller i samme rejse kræver at brikkerne passer, og godt at den kunne bygges efter jeres egne ideer.

Velsmurt tur til Oxford.

Vi fik special lavet vores egen rejse til Oxford. Lidt spørgsmål og så kom et forslag til en rejse.
Der er selvfølgelig en tryghed, ved at vide, at det er nogle professionelle, der har arrangeret turen, så man ikke pludselig står i f.eks. Bruxelles og opdager, at man skulle have tjekket ind til toget for en halv time siden, eller sådan noget. Der er mange fælder at falde i.
En banal ting som pladsreservationerne mærker man også, at de har tænkt over. Alle de steder hvor det kunne lade sig gøre, sad vi ved et bord overfor hinanden, så man ikke skulle flette tæer med en fremmed. Lyder som en lille ting, men taget i betragtning hvor mange timer man sidder i toget, så er det altså en stor gevinst. Forskellen på "godt arrangeret" og "professionelt arrangeret".
Også tiden til at skifte tog var perfekt. Jeg tror at alle de tog vi kørte med, med undtagelse af GWR i England, var forsinkede. Ikke vildt meget men det nåede aldrig at blive et problem, fordi der var den luft i planen, som der skulle.
Så tak igen for en god ferie.

19 août 2024

Kære Georg

Tak for anmeldelsen. Fælderne du nævner er reelle nok — et check-in i Bruxelles kan koste en rejsedag — og godt at de ikke kom i vejen for Oxford. Undskyld det sene svar.

Noté 5 sur 5 étoiles

En helt igennem vel-planlagt rejse

En helt igennem vel-planlagt rejse. Alt kørte efter planen. Fly til Rom og hjem fra Paris. Første klasse i togene, og hoteller der levede op til forventningerne. Et super fint arbejde med rejseplaner, og holde os opdateret på den kommende rejse. Tak 'Togrejsereuropa' for en dejlig tur!

9 septembre 2024

Kære Gregers

Tak for anmeldelsen. Ud til Rom og hjem fra Paris med tog imellem er en fin måde at gøre det på, og godt at planerne holdt hele vejen.

Helt igennem klasse service

Helt igennem klasse service, både fra planlægning til hjælp under turen.
Vi fik, med god hjælp fra rejsekonsulenten, planlagt lige den tur og rute vi gerne ville. Og da vi under vejs, desværre, oplevede et problem på et af hotellerne og kontakter rejsekonsulenten, blev vi mødt af stor forståelse, og sammen fandt vi hurtigt en god og passende løsning.
Vi kan varmt anbefale Togrejser Europa, og vil selv bruge dem igen på næste togrejse.

17 août 2024

Kære Michael

Tak for de ord, og undskyld det sene svar. Godt at vi fandt en løsning sammen den dag der var et problem på hotellet.

Togtur i Schweiz.

En helt igennem veltilrettelagt tur tilrettet vore ønsker. Hurtig tilbagemelding på vore tvivlsspørgsmål, som var få, da rejsevejledningen var grundig og let forståelig. Tak, Michael, du har hjulpet os til en fin oplevelse i Schweiz sammen med vores teenage barnebarn.
De bedste anbefalinger fra John og Merete Madsen.

24 juillet 2024

Kære John og Merete

Tak for anmeldelsen. Schweiz sammen med et teenagebarnebarn er en god idé, og godt at rejsevejledningen gjorde spørgsmålene få.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ypperlig personlig betjening her og nu!!

Allerede på vores udrejse blev vi ramt af en aflysning i Hamburg. Den værst tænkelige...vores nattog til Innsbruck som vi havde glædet os specielt til.
Det blev klaret med en sms og en efterfølgende samtale. Fantastisk!! Vi kom på en omvej og blev forsinket, men vi nåede frem.
Tro det eller lad være. På hjemturen var vores tog fra Hamburg til København også aflyst; men igen blev det håndteret prompte, så vi bare blev nogle timer forsinket.
Jeg kan i dén grad anbefale togrejsereuropa/jeresferie.

8 juillet 2024

Kære Torben

Tak for en anmeldelse vi husker. Et aflyst nattog til Innsbruck er det værst mulige tidspunkt at blive ramt, og godt at I nåede frem — også da hjemturen fra Hamborg blev aflyst. Undskyld det sene svar.

Super god oplevelse

Michael gjorde et rigtig godt stykke arbejde med vores togrejse til Schweiz. Vi mødte enkelte udfordringer (ikke Togrejsers skyld) og de blev løst hurtigt og helt tilfredsstillende. Mine varmeste anbefalinger!

21 juillet 2024

Kære Winnie

Tak for de varme ord. Godt at udfordringerne undervejs kunne løses hurtigt, så Schweiz fik lov at fylde mest.

Hurtig betjening

Hurtig betjening, trods kort tidsfrist!
Flot arrangement på togtur rundt i Skotland. Fantastiske hoteller tæt på togstationerne!
Flot heldagstur på Skye, med guide for to!
God kommunikation med Michael fra Togrejser Europa

10 juillet 2024

Kære Lis

Tak for anmeldelsen, og undskyld det sene svar. Kort tidsfrist og en heldagstur på Skye med guide for to — godt at det kunne nå at falde på plads.

5 velfortjente stjerner

Helt igennem god kontakt og service både før, under og efter rejsen.
Vi havde en rigtig god rejse, som vi kun kan anbefale. Derfor har vi tildelt 5 velfortjente stjerner👍

8 juillet 2024

Kære Charlotte

Tak for de fem stjerner. Godt at kontakten holdt både før, under og efter rejsen.

Fantastisk tur til Schweiz

Vores familie på 7 personer var afsted på en helt fantastisk 10 dages togtur til Schweiz. Alt var planlagt til mindste detalje. Rigtig god info om turen både før og undervejs, da noget af vores tur blev lavet om pgra regn/stenskred.
Dejligt med den app der fulgte med, så man havde styr på hvornår man skulle hvad.
Rigtig god kommunikation med Michael/togrejsereuropa som stod for vores rejse.
Kæmpe stor anbefaling herfra

21 juin 2024

Kære Lene

Tak for anmeldelsen, og undskyld det sene svar. Syv personer på tur i ti dage — og så en omlægning undervejs på grund af regn og stenskred. Godt at det kunne laves om uden at ferien tog skade.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god tilrettelæggelse af turen

Super god tilrettelæggelse af turen. Alt fungerede fint. Skønne hoteller. Alt fungerede godt. Tak for en dejlig rejse

17 juin 2024

Kære Lilian

Tak for anmeldelsen. Godt at både hotellerne og planen fungerede hele vejen.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus