En helt igennem veltilrettelagt tur. Med dejlige hoteller i gåafstand fra togstationerne. Højdepunktet var den personlige rundtur på Isle of Skye med den lokalfødte Ewan Monroe, en helt særlig opleve... Voir plus
Lisez les avis des autres
Togrejsen var planlagt perfekt sammen med os. Prag, Budapest, Ljubliana, Salzburg og Heidelberg. Gode hoteller tæt på byen og banegården. Altid god service og meget flot morgenmad. Da vi havde ud... Voir plus
“Polar-ekspres 2026” Jeres Ferie har august 2026 givet os endnu en helt fantastisk oplevelse med en ”skræddertilpasset” rejse med overordnet gode indtryk. Alt klappede og kombinationen af byer, jern... Voir plus
L'entreprise a répondu
Virkelig veltilrettelagt tur og alt fungerede - tog, hoteller og chauffør rundt på Isle of Skye. Rigtig fint at alle hoteller lå i gåafstand til stationerne. Det var nemt at følge instruktionerne og s... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Togrejsereuropa.dk er et familiedrevet dansk ejet rejsebureau. Vi har mere end 20 års erfaring fra rejsebranchen. Vi tilbyder skræddersyet rejser til individuelle samt grupper. Alt indenfor fantastiske rundrejser, storbyferier, togrejser, skiferier, studieture og alt hvad rejselysten begærer kan vi være behjælpelige med. Vi vægter et højt service niveau og individuel rådgivning for at skabe fantastiske rejseoplevelser der opfylder netop dine behov. Slip for besværet ved at planlægge alt selv, ved at bruge os som bureau til at vejlede og guide dig igennem mulighederne. Kom med et ønske og vi vil gøre vores bedste for at opfylde det og sammen skabe minder for livet.
Coordonnées de contact
Danemark
- togrejsereuropa.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Vi har været på en dejlig tur til…
Vi har været på en dejlig tur til Hamborg, hvor alt gik som det skulle med tog til tiden og et dejligt hotel.
Vil helt sikkert rejse med Togrejser. Dk igen

Réponse de Togrejsereuropa.dk - Europas bedste togrejser
Er netop hjemvendt fra en togrejse til…
Er netop hjemvendt fra en togrejse til Skotland. Turen levede af mange grunde op til forventningerne. Billetter og hoteller fungerede bare, men vigtigst af alt var de gode råd vi fik ved planlægningen af rejsen. Valg af billetter, varighed af ophold og rigtig god guide på Isle of Skye, var en del af den gode vejledning. Herfra en virkelig god anbefaling.

Réponse de Togrejsereuropa.dk - Europas bedste togrejser
Fantastisk "Det Klassiske Schweiz"
Fantastisk "Det Klassiske Schweiz"-rejse med Togrejser Europa. Flotte togoplevelser, gode hoteller og en velplanlagt rejse. Vi oplevede nogle forsinkelser og aflysninger undervejs, men kundeservicen var helt i top, og alle udfordringer blev løst hurtigt og professionelt. Vi følte os trygge gennem hele rejsen og kan varmt anbefale Togrejser Europa.

Réponse de Togrejsereuropa.dk - Europas bedste togrejser
Fantastisk rejse i bjergene i Schweiz .
Kære Togrejser i Europa.
Højdepunkterne var naturligvis Alperne set nedefra og ovenfra. Det var kort sagt bjergtagende.
Min voksne datter og jeg rejser hvert år en uge sammen og nyder hvert minut. Siden min mand døde for knapt 9 år siden, har vi rejst sammen. Vi har haft mange spændende ferier sammen. Denne ferie var uovertruffen. Vi følte os lige fra planlægningsfasen hjulpet godt på vej. 1 gang under rejsen var vi nødt til at kontakte Michael fra Togrejser i Europa. Næsten alle toge , som vi kunne bruge, var aflyst p.g.a. strejke. Det viste sig, at der er planlagt strejker på forhånd i mellem 12 og 24 timer. Den næste strejke er d. 11. juni i år!!!!! Michael kunne fortælle os, hvad vi skulle gøre, så vi var på bestemmelsesstedet i Lugano rettidigt dog med et andet tog. Tak til Michael ❤️
Vi har oplevet en masse, både på egen hånd og i kraft af de planlagte strækninger på turen.
Vi kan kun anbefale ferierne til alle, som elsker at kigge på og være i naturen.
Marianne Kristensen.

Réponse de Togrejsereuropa.dk - Europas bedste togrejser
Er lige kommet hjem fra Norge
Er lige kommet hjem fra Norge, hvor vi har kørt med Bergensbanen fra Oslo til Flåm - ophold i Flåm med Fjordsejlads på Aurlandsfjorden samt Nærøyfjorden.
Bådtur fra Flåm til Bergen. Og retur med Bergensbanen fra Bergen til Oslo.
Alt i alt en fantastisk uge. Michael har med sit gode humør, forstået at tilrettelægge turen nøjagtig efter vores ønsker.
Kan varmt anbefale Michael og hans team.

Fantastisk service og planlægning
Jeg har været på togrejse fra Danmark rundt i Schweiz og tilbage igen sammen med min mor. Planlægningen af rejsen har fra Togrejsereuropa.dk været så genialt gennemtænkt - alt fra hvilke toge og siddepladser til destinationer og hoteller. Selv da der var strejke i Monza Italien, så vores tog var aflyst sammen med mange andre, kunne vi ringe til døgntelefonen hos Togrejsereuropa, og få at vide, hvilket tog vi skulle tage i stedet.
Jeg vil sige tusind tusind tak til rejsebureauet for en uovertruffen service, som har i stor grad bidraget til en fantastisk ferie.

Réponse de Togrejsereuropa.dk - Europas bedste togrejser
Rejse til Albanien en fantastisk oplevelse
Rejsen til Albanien var veltilrettelagt, med toget ned gennem Europa.
Færge fra Bari til Albanien. Hvor vi havde en lokal som guide og chauffør til rådighed i en uge. En stor fordel, da vedkommende taler sproget, kender kulturen, kan fortælle alt, om landet tidligere under kommunismen og nu, med den udvikling som sker. Vi så byer som er på UNESCO liste, slotte, borge, moskéer, Kirker og strande m.m. . Spiste lækker mad. fantastisk rejse fuld af gode oplevelser. Kan anbefales.

Togtur til Innsbruck, Venedig og Como
Togtur til Innsbruck, Venedig og Como t/r. Rigtig godt organiseret ud fra vore ønsker. God tid på stationerne til skift af tog. Gode hoteller tæt på stationer. Meget imødekommende, hjælpsom og personlig kontakt til Michael. Alt i alt har rejsen været en stor oplevelse.

Fantastisk tur til Skotland
Fantastisk tur til Skotland. Super god service. Alt kørte på skinner 😊🚝🚝🚂🚂

Réponse de Togrejsereuropa.dk - Europas bedste togrejser
Fantastisk bureau når alt går galt.
Vi havde bestilt turen "Togrejse til Nordkap" og tog afsted d. 27. Nov. 2025 Vi fik en udsøgt service hver gang vi kontaktede bureauet inden afrejse. Alt klappede og vi tog afsted fra Malmø mod Stockholm og videre. Fantastisk start på ferien, men i Alta blev min mand syg og vi fik forbud af lægen til at rejse videre. Der viste bureauet sig på en helt enestående måde. Udover kontakt med forsikring, læge både i NO og DK, havde vi løbende kontakt med Michael fra TE, hvis ikke vi kontaktede ham, kontaktede han os for lige at høre hvordan det gik. Da jeg to dage senere blev kaldt hjem til min mors dødsleje, var han endnu mere støttende. Han guidede/rådede os i forløbet på en måde man ikke kan forvente. Vi kan ikke rose Togrejser Europa nok.

Réponse de Togrejsereuropa.dk - Europas bedste togrejser
Godt planlagt tur og hjælp ved forsinkelse
Min hustru og jeg rejste med togrejse fra København til Stockholm og derefter med nattog til Narvik i Norge. Det var en flot og velplanlagt tur. Desværre var de svenske jernbaner ikke med os, og der var forsinkelse på turen. Togrejsereuropa sørgede dog for os, og vi fik som nogle af de få på toget hurtigt sørget for videre transport mod vores destination. Der var tydelig hjælp via nødtelefonen, og de var hurtige til at følge op, så vi skulle ikke bekymre os om noget.
Inden turen havde vi nogle ønsker til ændringer til den ‘almindelige’ tur, hvilket blev imødekommet, med gode forslag og hjælp til planlægning. Vi fik vores billetter tilsendt, samt et godt overblik via en app, hvor vi kunne se alle planlagte afgange og overnatningssteder.
De hjalp os desuden med en pæn kompensation for forsinkelse mv.
Vi vil helt klart anbefale at rejse med togrejsereuropa.

Réponse de Togrejsereuropa.dk - Europas bedste togrejser
Lise og Anders Vi ønskede os tur til…
Lise og Anders Vi ønskede os tur til Østrig men orker ikke at køre selv Så vi kontakte Togrejser Vi fik en god snak om vores ønsker Efter kort tid kom der forslag til vores rejse Det var med tog fra Aulum til Hamborg Og ned nattog med sovekupe til Innsbruck og retur Vi er ikke særlig rejsevante Men alt var bare let billeje og et dejligt hotel lige ved Imst tæt på Øtztal og Pitztal lige det vi ønskede os Tak for det

Réponse de Togrejsereuropa.dk - Europas bedste togrejser
Fem stjerner er næsten ikke nok!
Fem stjerner er næsten ikke nok!
Jeg har netop afsluttet en togrejse arrangeret af togrejsereuropa og jeg må bare sige: det har været en fuldstændig fantastisk oplevelse fra start til slut!
Alt var simpelthen klappet og klart – og det hele spillede som et velsmurt togskema.
Fra det øjeblik vi bestilte rejsen, blev vi mødt af professionel og personlig service. Detaljerne var gennemtænkte, billetterne lå klar i god tid, og informationen var klar og letforståelig. Vi følte os trygge og godt guidet hele vejen.
Smukke udsigter, komfortable tog, og perfekte overgange mellem skift og destinationer. Alt fungerede problemfrit – ingen forsinkelser, ingen stress, bare ren rejseglæde. Hotellerne og oplevelserne undervejs var nøje udvalgt og passede perfekt til os.
Det er tydeligt, at togrejserEuropa brænder for togrejser og for at give deres gæster en helt særlig oplevelse. Vi har følt os forkælede og godt taget hånd om hele vejen, og vi sidder nu tilbage med minder fra en god ferie.

Highland Adventures Skotland.
Er lige kommet hjem fra Highland Adventures turen til Skotland. Stod på toget i Odense og endte i Edinburgh.
En tur med masser af fantastisk natur, møder med andre mennesker, hyggelige byer og rigtig gode hoteller/B&B.
Mikael og hans team havde planlagt en fantastisk tur, hvor alt klappede. Stort tak til dem.

Réponse de Togrejsereuropa.dk - Europas bedste togrejser
At køre med tog - er herligt Man kommer i snak med mange spændende mennesker, og du står af og på i centrum
Dejlig nemt at kommunikere både på mail og direkte i tlf. Med togrejser. Dk - som berdvilligt altid svarede på vore spørgsmål og skruede den bedste rejse sammen til os.
Vi var 2 pensionister der gerne ville med tog til og fra Schweiz og med Glacier, Bernina og Gotthardt togene, samt nogle sejlture på de smukt beliggende søer.
Vi fortalte vore ønsker til turen på 14 dage, og boede på skønne hoteller i 5 byer
- Interlakken, et par dage, ct. Mouritz, en nat, Tirano desværre kun en nat (2 ville have været fint) meget spændende hotel, bed om historien ved indtjek.
Lugano 4 nætter, så herligt med palmer og forårsvarme efter regn og sne oppe i Alpespecialtogene - smukt og vildt !!
Og så sluttede vi turen af med 5 dage i Luzern-
En fantastisk dejlig by med museer, gl. Bydele og broer - lækre vin og madsteder og toppen var en tur op på Mont Pilatus - sikken en tur i det lille kabeltog og skøn udsigt ca 2200 m oppe.
Godt at vide at man havde Michael og co i baghånden - hvis der blev brug for det - og da der kom uforudsete forhindringer - blev vi hjulpet på fineste vis.

Réponse de Togrejsereuropa.dk - Europas bedste togrejser
Fantastisk togrejse igennem de schweiziske alper
Jeg har lige været på turen “Det klassiske Schweiz”, hvor jeg også valgte tog transport til og fra Schweiz.
Det var en FANTASTISK rejse … jeg glædede mig rigtig meget til turen, og havde store forventninger, og de blev til fulde opfyldt og mere til 🤩
Præmissen for rejsen var at opleve turen gennem Europa og Schweiz via tog, og det var præcis, hvad jeg fik. Den var virkelig godt tilrettelagt, og planerne holdt hele vejen igennem … og det var utroligt, når man tænker på, at jeg tog 17 forskellige tog på 8 dage 😅 Oplevelserne i de schweiziske panorama tog var helt fantastisk, og da jeg troede, at højdepunktet var nået med Glacier Ekspres, så var turen med Bernina Ekspress det flotteste på hele rejsen … virkelig smukt.
Jeg rejste alene og har ikke meget erfaring med at rejse med tog igennem Europa - men jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at I i Togrejsereuropa har meget viden om at arrangere togrejser, og det fungerede bare, og tanken om at kunne “ringe hjem” og få hjælp, hvis der opstod udfordringer, er en service, som - sammen med det samlede indtryk af rejsen og planlægning - gør, at jeg kommer til at vælge jer igen, og at jeg allerede nu har anbefalet jer til flere.

Réponse de Togrejsereuropa.dk - Europas bedste togrejser
Togrejsen som var mere end en togrejse.
Vi har lige været i Napoli, Pompei og Amalfi, fantastisk tur. Der var en god kommunikation fra start til slut. Der var mange dokumenter som er smadder vigtigt at gennemgå, for der kan komme en smutter. Alligevel var der små uklarheder som blev klaret med et opkald selv lørdag aften. Stor tak for den service. Da vi fik brug for at ændre en dag, blev det også gjort med stor hjælpsomhed. Selve turen, alle toge klappede. Gode hoteller, gode forbindelser og store oplevelser. Hotellet i Furore (Amalfikysten) er mindre god til gangbesværede og der var ingen caféer hvor man lige kunne få lidt mad. Men, fantastisk flot udsigt. Som vi sagde, vi købte ellers bare en togbillet gennem Europa, men vi fik så meget mere. Vi har anbefalet det til højre og venstre og jeg tror allerede flere vil følge vores fodspor. Tak til Togrejseeuropa.dk.

Réponse de Togrejsereuropa.dk - Europas bedste togrejser
Vi havde en dejlig ferie til Zell am See.
Vi havde en dejlig ferie til Zell am See, på Grand hotel. Turen frem og tilbage, bl.a. i sovekupe med toilet og morgenmad, fungerede fint. Hotellet er nok det bedste vi nogensinde har prøvet. Maden var suveræn, der var stille, rent, smukt og søde kompetente ansatte. Vi fik gået mange gode ture op i bjergene, og rundt om søen. Samarbejdet omkring planlægning af vores rejse, fungerede rigtig godt.

Togtur til Schweiz
Oplevelsen var tilrettelagt med perfekethed fra dag et.
En smuk og oplevelsesrig tur til Schweiz med tog til Luzern, Interlaken, Zermatt og St. Moritz, med Glacierekspressen og turen fra St. Moritz til Poschiavo med regionaltog nok den smukkeste togtur vi har oplevet. Jungfraujoch og Gornergrat var eventyrligt smuk. Vi havde undervejs et lille problem og kontaktede Michael og blev hjulpet med det samme. Vi kan kun anbefale Togrejseeuropa. En så smuk tur til Schweiz kan anbefales og er et must at se.

L’expérience Trustpilot