Togrejsereuropa.dk - Europas bedste togrejser Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

En helt igennem veltilrettelagt tur. Med dejlige hoteller i gåafstand fra togstationerne. Højdepunktet var den personlige rundtur på Isle of Skye med den lokalfødte Ewan Monroe, en helt særlig opleve... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Togrejsen var planlagt perfekt sammen med os. Prag, Budapest, Ljubliana, Salzburg og Heidelberg. Gode hoteller tæt på byen og banegården. Altid god service og meget flot morgenmad. Da vi havde ud... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

“Polar-ekspres 2026” Jeres Ferie har august 2026 givet os endnu en helt fantastisk oplevelse med en ”skræddertilpasset” rejse med overordnet gode indtryk. Alt klappede og kombinationen af byer, jern... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig veltilrettelagt tur og alt fungerede - tog, hoteller og chauffør rundt på Isle of Skye. Rigtig fint at alle hoteller lå i gåafstand til stationerne. Det var nemt at følge instruktionerne og s... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Agence d'excursions
  2. Agence de billets de train
  3. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

Togrejsereuropa.dk er et familiedrevet dansk ejet rejsebureau. Vi har mere end 20 års erfaring fra rejsebranchen. Vi tilbyder skræddersyet rejser til individuelle samt grupper. Alt indenfor fantastiske rundrejser, storbyferier, togrejser, skiferier, studieture og alt hvad rejselysten begærer kan vi være behjælpelige med. Vi vægter et højt service niveau og individuel rådgivning for at skabe fantastiske rejseoplevelser der opfylder netop dine behov. Slip for besværet ved at planlægge alt selv, ved at bruge os som bureau til at vejlede og guide dig igennem mulighederne. Kom med et ønske og vi vil gøre vores bedste for at opfylde det og sammen skabe minder for livet.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

52 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fire hovedstæder på 9 dage.

Det var en fantastisk togrejse - alt klappede. Hoteller, afstand fra hovedbanegård til hotellerne var i passende afstand, så man kom hurtigt frem og tilbage. Det kan anbefales at man lejer cykler i både Budapest og Wien - fremragende måde at komme rundt og se byerne på. Vi må bare sige at hele rejsen var fra start til slut godt tilrettelagt.

13 juillet 2026

Kære Lennart

Tak for anmeldelsen — og for cykeltippet til Budapest og Wien. Fire hovedstæder på ni dage kræver korte afstande mellem station og hotel, så godt at regnestykket gik op fra start til slut.

12 dages togtur i Skotland i juli

12 dages togtur i Skotland i juli.

Selve planlægningsdelen gik rigtig let. Vi oplyste, hvad vi havde i tankerne og vores interesser, og vi føler, at firmaet formåede at finde den rigtig sammensætning af turen for os.

Vi synes at turen var godt tilrettelagt, og små udfordringer blev løst meget hurtigt fra firmaets side, det gav tryghed.

Højdepunktet var nok den private guidede tur på Iles of Skye. Det var bare rigtig godt. Togturene var også en fin oplevelse, hvor man i ro og mag kunne sidde og nyde den skotske natur. Firmaet havde sørget for pladsreservationer i togene - hvor det var muligt, så vi kunne sidde ned.

Vvi fik set den smukke natur, og mødt mange flinke mennesker, og spist megen lækker skotsk mad.

De fleste af hotellerne var rigtig gode, nogle bedre end andre, men sådan er det, og de lå i fin gå-afstand fra togstationerne, så det var nemt at komme til og fra.

Bestemt en anbefalelsesværdig tur.

10 juillet 2026

Réponse de Togrejsereuropa.dk - Europas bedste togrejser

Tak for en ærlig anmeldelse. Godt at den private guide på Skye og pladsreservationerne gjorde forskellen på de lange strækninger. Din bemærkning om hotellerne har vi taget med internt.

Togrejse til Luzern, Schweiz

Vi havde en skøn ferie, mit barnebarn på 16 år og jeg, som efterhånden er blevet senior. Vi besøgte Luzern med tog. Jeg var aupair der for mange år siden, og ville vise mit ældste barnebarn, hvad jeg lavede efter folkeskolen.
Luzern er en smuk by, lige som jeg husker det. Vi nød rejsen med NightJet derned, en anden gang vil jeg også rejse retur med nattog, det kan jeg godt lide.
Hotel Waldstaetterhof var fint, flot suite på 4. sal, hele tiden venlig og nærværende betjening. Den første aften spiste vi på hotellet, god mad og morgenmaden.
Tirsdag tog vi på den store tur til Pilatus, skib, togbane og derefter svævebanen ned. En fantastisk flot tur, som var hver en franc værd.
Luzern er en by med meget hygge og gode spisesteder og butikker. Jeg kunne roligt lade mit barnebarn shoppe alene.
Banegården og logistikken omkring den er til topkarakter, Basel banegård er også overskuelig og der er nemt at finde rundt. Vi valgte 1. klasse på turen, og den ekstra udgift kommer jeg til at have fremover 😊
Tak til Michael og Michael og jeres medarbejdere, vi havde den bedste ferie.

Kære Bettina

Tak — og hvor er det en god historie at Luzern nu er delt videre til et barnebarn. Nattoget den ene vej og turen op ad Pilatus med skib, bjergbane og svævebane er svær at overgå. Michael og Michael siger tak for denne gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk rundrejse i Skotland…

Vi har været i Skotland med Togrejser Europa, og det har været en fornøjelse - både før, under og efter turen.
De er specialister og kender deres rejsemål indgående. De sammensatte en totalt gennemtænkt og optimal rejse i forhold til de behov og ønsker, vi havde. Og de har et skarpt øje på alle detaljer.
Jeg kan ikke anbefale dem nok!

5 juillet 2026

Kære Marianne

Tak for de ord. Godt at kendskabet til rejsemålet kunne mærkes både før, under og efter — det er sådan det skal føles. Vi glæder os til den næste.

Det klassiske Schweiz

Togrejseeuropa.dk gjorde vores første togrejse på interrailbilletter til rigtig god oplevelse. Vi havde valgt en lidt udvidet udgave af "det klassiske Schweiz" således vi have 2 overnatninger i Zermatt og St. Moritz og 1 enkelt i Lugano. Hotellerne var rigtig fine, personalet serviceminded, smilende og flinke. Fx fik vi smurte madpakker med på Gornergrat, og der var fri minibar, bus og lifte inkluderet i St. Moritz, selv i Lugano var der fri offentlig transport fra hotellet ned mod hovedbanen. Togrejseeuropa.dk skal have vore bedste anbefalinger for service og for at forstå vores ønsker til turen. Det var som sagt vores første togrejse og vi gør det gerne igen. Vi fik valuta for pengene.

11 juillet 2026

Kære Gitte

Tak for en anmeldelse med så mange detaljer. Godt at den udvidede udgave med to nætter i Zermatt og St. Moritz gav tid til at komme ordentligt ud — og madpakken med op på Gornergrat hører med til den dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super support inden og under rejsen

Vores tur til Stockholm -Helsinki , var simpelthen welt klasse , alt 👍tog turen , hotel Stockholm , sejl ruten hotel i Helsinki , vejret
på en skala 1-10, får i 12 👍,
tak til dig og Richard for super suppport ,på
Alle mine spørgsmål 🤣

jeg vil varmt anbefale jer til mit store net værk

Kære Jan

Tak — 12 på en skala til 10 er svær at slå. Godt at togturen, sejlruten og hotellerne i både Stockholm og Helsinki faldt på plads, og at spørgsmålene undervejs blev besvaret.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik gode informationer forud før vi…

Vi fik gode informationer forud før vi rejste. Bl.a via appen TripCreator. Firmaet var også god til at opfylde vores rejseønsker, datoer, længden af ophold og hotel.

6 juillet 2026

Kære Tove

Tak for anmeldelsen. Godt at informationerne og appen gav overblikket inden afrejse, og at datoer, opholdenes længde og hotellet kunne sættes som I ønskede.

Exceptionel service

Vi har armene helt over hovedet efter en vidunderlig ferie til Gardasøen. Vi har rejst to voksne og en 8-årig gennem Tyskland, Østrig og til Italien, hvor vi tilbragte en uge på skøn campingplads. Den ultimative familieferie. Vi sluttede med to dage i Zürich og har nydt det hele vejen. At rejse i tog har gjort vi har kunne slappe af allerede var første minut og at vi var helt udhvilede da vi ankom. Vil anbefale Togrejsereuropa til alle: vi har oplevet let kommunikation, tilgængelighed og service på højt niveau. Trygt og rart at have dem i ryggen når vi nu ikke havde prøvet rejseformen før. Der var en del forsinkelser på togene gennem Tyskland, men det mærkede vi ikke fordi Togrejsereuropa sad klar til at hjælpe os og klarede ærterne for os. Kæmpe tak: vi glæder os til at planlægge næste ferie med jer.

7 juillet 2026

Kære Maria

Tak for de ord. Tyskland, Østrig og en uge ved Gardasøen med en otteårig — og udhvilede ved ankomsten; det er noget af det bedste toget kan. Godt at de to dage i Zürich blev en god afslutning.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rom, Innsbruck, Dresden, det kan man sagtens nå med tog på 11 dage.

Rom, Innsbruck, Dredsden, det kan man sagtens nå med tog på 11 dage. Togrejsereuropa.dk hjalp os med at få planen lagt, og alt det praktiske på plads, så vi kunne sætte os tilrette i toget, tjekke ind på på hotellerne og nyde turen. Vi kom hjem for 14 dage siden og nu er alle vore skønne oplevelser ved at bundfælde sig.
Ja små forsinkelser undervejs men med Togrejsereuropa i baghånden, blev tingene løst 24/7.
Vi er meget tilfredse med alt omkring vores tur.
Vi vender tilbage igen, når toget kalder på en ny tur.

8 juillet 2026

Kære Else

Tak for anmeldelsen. Rom, Innsbruck og Dresden på elleve dage er et stramt program, og godt at det holdt — også de dage der var forsinkelser undervejs. Sig til når toget kalder igen.

Togrejse til Schweiz

Min mand og jeg er netop kommet hjem efter en fantastisk togrejse til og i Schweiz. Enestående naturscenarier i Zermatt med Gornergrat og med Glacierekspressen for bare at nævne noget. Også en oplevelse at køre med nattog fra Hamborg til Zürich - egen kupe med badeværelse og morgenmad i kupeen. Supergod planlægning, dialog og vejledning. Og god service via telefonen den aften vi havde brug for det. Vi havde ingen togrejse erfaring, men I gjorde det nemt for os. Kan anbefales på det varmeste!

8 juillet 2026

Kære Susanne

Tak for anmeldelsen. Gornergrat, Glacierekspressen og nattoget fra Hamborg i egen kupé er en stærk kombination til en første togrejse. Godt at vi kunne hjælpe den aften der var brug for det.

Hele familien (7personer) i Paris og Annecy

Vi har nu været hjemme i en uge og vi kan stadig ikke sætte en finger på planlægning og servicen fra Togrejser Europa.
Vi har fra første kontakt som var et Teams idemøde følt os i trygge og professionelle hænder. Det var med løbende opfølgning og lyn hurtig hjælp, da vores tog valgte blive meget forsinket pga de kørte ud på de forkerte spor. Så på kort tid fik vi ændret rejsen og minimeret bøvlet.

Vi var 2voksne og 3 børn(13,15,18) sig 2 bedste forældre der var på tur til Paris og Annecy

Vi har tidligere kørt sydover både sommer og vinter i bil. Men det er bestemt ikke sidste gang vi tager på togtur. Det er så befriende at kunne rejse sig og gå en tur ned igennem vognene, smutte på toilettet eller få lidt af spise uden at man føler at man forlænge rejsetiden som man gør i bil.

Så en klar anbefaling herfra.

Hov alle ved at Paris er skøn, men Annecy er en for os ukendt perle som vi slet ikke er færdige med.

10 juillet 2026

Kære Jacob

Tak for de pæne ord. Syv personer på samme rejse giver mange brikker, og godt at vi kunne flytte dem hurtigt den dag toget blev forsinket. Dejligt at det ikke satte sig på selve ferien.

Et godt tejsebureau

Personlig betjening ifm planlægning af rejse til Stockholm var afgørende for turens kvalitet. Både tur og hotel fungerede optimalt ligesom også opståede spørgsmål blev håndteret efter bedste ønske.
Anbefaler gerne togrejsereuropa.dk👍

14 juillet 2026

Kære Finn

Tak for anbefalingen. Godt at den personlige planlægning gjorde forskellen, og at både tur, hotel og spørgsmålene undervejs faldt på plads.

Med Togrejsereuropa i Stockholm

Vi har været med Togrejsereuropa i Stockholm. Det var nemt at booke rejsen og servicen var i top. Togturen var afslappende og vi boede på et rigtig godt hotel, med en fin beliggenhed med gåafstand til alle seværdighederne.
Vasa museet var en stor oplevelse, og Gamlastan i dejligt solskin var også helt fantastisk. Vi besøgte også det store madmarked, det var også en speciel oplevelse.
Vi nød godt af valutakursen og fik købt nogle gode vandrestøvler med hjem.
Alt i alt en rigtig god tur. Det er ikke sidste gang vi rejser med tog.

15 juin 2026

Kære Anne Mette

Tak for anmeldelsen. Godt at hotellet lå så I kunne gå til det hele — Vasamuseet og Gamla Stan på samme tur er svær at slå.

Fantastisk oplevelse! Kæmpe anbefaling

Min familie og jeg benyttede togrejser Europa, da jeg på rejse messen blev inspireret, og havde en god snak med ejeren, Michael. Min familie og jeg, havde indtil nu ikke oplevet vores ferier var super vellykket, vores unger har lidt meget af hjemve, alle 5 år vi har rejst med dem, vi havde lidt besluttet at hvis denne rejse ikke blev vellykket måtte vi tage en periode indtil de blev større, uden udenlandsk ferie.
MEN turen var bare en KÆMPE succes! Vi forældre var en anelse forvirret over alle dokumenterne som blev sendt, så jeg ringede lidt panikken til Michael aften før vi skulle afsted, hvor vi snakkede, han forklarede også gav det hele mening, og vi kunne se at alle papirerne var lagt så fint i orden alt efter hvad rækkefølge vi skulle bruge dem i, nu er vi helt dues med at rejse med interrail, da det er et både nemt og praktisk system.
Tog turen var enormt smuk til Italien, alle slappede af på tog turene og de lange stræk, enormt behagelig måde at rejse på! Vi boede på campingplads i Sirmione, i et deluxe mobile home, og igen var dette bare en kæmpe succes! Ungerne følte sig hjemme fra det sekund vi havde pakket ud, man havde ikke følelsen af det var camping plads man var på, mere et bolig område. Det har været en helt fantastisk ferie med gode minder, og en kæmpe tryghed at hvis noget gik galt, så havde vi nogen at ringe til. Jeg kan kun give togrejser Europa min varmeste anbefaling og vi er slet ikke i tvivl om det er det vi skal igen næste år! Mine børns kommentar da vi skulle hjem: men mor vi har jo ikke været her 7 dage?! Kan vi ikke blive her 30 dage? det siger alt, glade børn, glade forældre!

6 juin 2026

Réponse de Togrejsereuropa.dk - Europas bedste togrejser

Tak for en anmeldelse vi blev særligt glade for at læse. At ungerne følte sig hjemme fra første øjeblik i Sirmione, og at hjemveen blev væk, er noget af det bedste vi kan høre. At dokumenterne skabte forvirring aftenen inden afrejse har vi taget med internt.

Togrejse til Slovakiet og Prag

Togrejsen gik via Wien til Bratislava, hvor vi blev indlogeret på et superfint centralt hotel. Vi havde nogle fine dage, hvor vi fik set byen, især var den gamle bydel hyggelig og interessant. Herfra gik turen til Tatrabjergene, som er en imponerende bjergkæde med flot natur og gode vandremuligheder. Turen blev afsluttet med et par dage i smukke Prag.
Stor ros til Togrejser for en meget veltilrettelagt tur, hvor vi selv var med til at planlægge turens destinationer og varighed.
Togene og hotellerne levede til fulde op til vores forventninger.
Togrejser vil bestemt indgå i vores fremtidige rejseplaner.

1 juin 2026

Kære Bodil og Bent

Tak for anmeldelsen. Bratislavas gamle bydel, Tatrabjergene og et par dage i Prag til sidst er en fin rækkefølge, og godt at den fungerede hele vejen.

Fantastisk oplevelse

Det var første gang vi prøvede at rejse med tog gennem Europa, og man må sige, at det bliver bestemt ikke den sidste. Det er udfordrende og tidskrævende, men også eventyrligt, hyggeligt og givende. Hvis man har en togrejse i tankerne og vil gerne at alt, som i alt - billetter, reservationer, kundeservice står snorlige, så er det togrejsereuropa.dk nok det bedste valg! Tak for uforglemmelig rejse som har beriget os med oplevelser og minder!

7 juillet 2026

Kære Elitsa

Tak for de ord. Godt at den første togrejse gennem Europa blev en der får en efterfølger, og at billetter og reservationer stod som de skulle.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi tog til Stockholm fra Kolding med…

Vi tog til Stockholm fra Kolding med tog og det var en dejlig tur. Hotellet var fantastisk og skøn morgenmad.
Vi var der i to hele dage og nåede at se det Vi ville.
Højdepunktet var sejlturen i skærgården på 2,5 timer.
Jeg vil meget gerne anbefale Togrejser, som gav os en super service hele vejen igennem.
Hanne Schrøder

6 juillet 2026

Kære Hanne

Tak for anmeldelsen. Godt at de to hele dage rakte til det I ville se — og sejlturen i skærgården er svær at komme udenom som højdepunkt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er lige kommet hjem fuld minder

Vi er lige kommet hjem fuld minder , gode billeder i massevis og oplevelser der ikke sluttede . Fantastisk togtur fra Milano , Tirano ( spiste frokost på torvet ) St Moritz og sluttede af i Zermatt. Gode hoteller tæt på toget . Kan klart anbefales

5 juillet 2026

Kære Bente

Tak for anmeldelsen. Milano, Tirano, St. Moritz og Zermatt i samme rejse giver billeder i massevis — og frokosten på torvet i Tirano hører med til den strækning.

Super fin togrejse til Italien

Super fin togrejse til Italien. På trods af aflyst nattog og overbooket hotel var personalet hos togrejsereuropa proaktive med information og hurtige løsninger, så vores tur alligevel forløb godt. Professionel vejledning og super god information. Hoteller lå tæt på stationen i hver by, og alle hoteller levede op til forventningerne.

Kære Anja

Tak for en ærlig anmeldelse. Et aflyst nattog og et overbooket hotel på samme rejse er ikke som det skal være, og godt at løsningerne kom hurtigt nok til at turen holdt. Det har vi taget med internt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget veltilrettelagt tur, hvor alt klappede

Det var en virkelig veltilrettelagt tur fra bureauets side, med gode forbindelser med tog og busser, gode hoteller tæt på stationerne. Der var to dage hvert sted, hvilket var meget passende i forhold til det, der var at opleve hvert sted. Alt klappede og når Norge tog sig så smukt ud, kan man ikke ønske mere. Tak for at tilrettelægge turen så godt.

19 juin 2026

Kære Ole

Tak for anmeldelsen. Godt at to dage hvert sted passede til det der var at opleve, og at forbindelserne mellem tog og busser gik op. Norge sørger for resten.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus