Op 6 september een bestelling geplaatst om(vandaag) op de 14de te bezorgen ivm een verjaardag...en niets bezorgt! Heb op de 14de meerdere malen gebeld ivm een track en trace welke ik niet had ontv... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestelling niet op de juiste dag bezorgd. Heel jammer dat het op zaterdag geleverd is ipv pas op maandag daarop. Speciaal bij hum besteld omdat ze ook op maandag leveren. Wel direct contact kunnen kri... Voir plus
L'entreprise a répondu
de bestelling ging, digitaal, probleemloos. op beide adressen, waar de fruitkistjes afgeleverd zijn, waren "de klanten" tevreden, dat denk ik omdat ik geen klachten heb ontvangen. Ik had de gevulde... Voir plus
Mijn dozen met kaarsen kwamen gecrasht aan. Van de 100 kaarsen waren er 24 gebroken. Na mijn mail kreeg ik per omgaande een nieuwe doos. Zo zou het overal moeten gaan, gewoon klantvriendelijk. Belac... Voir plus
Topgeschenken.nl is dé webwinkel waar u eenvoudig een leuk geschenk kunt bestellen en laten bezorgen als cadeau. Ons ruime assortiment aan geschenken zorgt ervoor dat u altijd het juiste cadeau voor elke gelegenheid kunt vinden.
Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 82 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures

Réponse de Topgeschenken Nederland bv
De fruitmand op tijd en in goede orde gebracht, de ontvanger was er tevreden over en ik dus ook.
Heb een fruitmand met beterschap kaartje besteld voor een zieke collega
De tekst die zij sturen klopt niet met hetgeen ik heb verstuurd
Volgens top geschenken kunnen zij daar niets aan veranderen komt volgens hun door Gmail!!!
Ik bestel hier nooit meer wat!!
Je wordt gewoon afgescheept!!
Waardeloos!!

Réponse de Topgeschenken Nederland bv
Alle stukken fruit wat er in zit zijn erg oud en niet meer lekker.

Réponse de Topgeschenken Nederland bv
The fruit in the basket was totally rotten and not suitable for eating. Not one piece. Really disappointing as I sent it to someone as a get well gift and it cost 45 euro.

Réponse de Topgeschenken Nederland bv
Het pakket zou vrijdag bezorgd worden, maar door een storing donderdagmiddag ging er blijkbaar wat mis bij jullie. Na nog via de chat contact te hebben gehad bevestigden ze dat alles akkoord was en verzonden zou worden. Het pakje is uiteindelijk dinsdag pas bezorgd. Erg jammer voor de geslaagde.

Réponse de Topgeschenken Nederland bv
De ballon kwam helaas nog voor de helft gevuld aan.

Ontvanger was zeer verrast. Zag er perfect uit! Super bedankt

Réponse de Topgeschenken Nederland bv
Ondanks dat het niet soepel is gelopen, wil ik jullie toch bedanken voor het snel reageren op mijn klacht en het netjes afronden, vandaar review aanpassing van 1 ster naar 4, dank jullie wel
Groet
Nora Zeroual

Réponse de Topgeschenken Nederland bv
The order was easy to be arranged online via YOU ! But a big disappoint was that the Package I order it DID NOT arrived to the person ! The GLS is lost it and Bad serves supplied ! Till this day The person didn't got it ! unfortunately I will think twice before i made any new order via your Online. Due the unprofessional serves of GLS . You need a company to change your Transport partners .

Réponse de Topgeschenken Nederland bv
Ruim één week voor bezorging een order geplaatst en betaald. Op de afgesproken dag kreeg ik de melding dat er geleverd was. Echter had de ontvanger niets gekregen, ook niet bij buren, voor de deur of een briefje afgelaten in de brieven bus, dag erna ook niets gezien of ontvangen. Topgeschenken gebeld en zeiden een nieuwe te zullen versturen. Wederom een paar dagen later navraag gedaan maar weer niets gezien of ontvangen, ook niet bij buren. Topgeschenken binnen de uren dat op de site staat proberen te bellen maar een bandje gaf aan dat er niemand aanwezig was. Dag erna (zaterdag) tot 9.30 uur proberen te bellen maar wederom niemand aanwezig. Via de chat kreeg is wel snel contact en men gaf aan dat ook het 2e pakket afgeleverd was. Pakket wordt dus niet afgeleverd, wel betaald. Waar het is gebleven,…geen idee. Informatie om zelf de bezorgdienst te benaderen krijg ik niet.
Dus, of Topgeschenken of de bezorger in gebreken is dat weet ik niet. Wel weet ik dat ik daar bestel én betaal en verwacht levering. Het is aan Topgeschenken om een betrouwbare koerier te kiezen, ook daar betaal ik als klant voor.
Had ik van te voren maar op Google maps gekeken dan had ik kunnen lezen wat een drama het leveren was geweest. Blijkbaar veel meer mensen met deze ervaring. Mooie les voor de volgende keer.
1 ster moet ik geven anders kan ik deze post niet versturen maar eigenlijk geen sterren omdat er niets ontvangen is.

Réponse de Topgeschenken Nederland bv
KLACHT: Helaas hebben jullie besloten om de retour kosten niet terug te betalen, waarbij gewezen wordt op voorwaarden. Het feit dat jullie te laat leveren en nog erger onwaarheden verkondigen vanuit de klantenservice wordt buiten beschouwing gelaten. Ik vind dit ronduit schandalig en verre van klantvriendelijk. Ik zie in de reviews dat meer klanten problemen ervaren met de levering, helaas wordt hier niet van geleerd.
Ik wil jullie nogmaals vragen om de retour kosten van 8,25 euro terug te storten en ook eigen verantwoordelijkheid te nemen in dit fiasco. Een klacht is een kans om je fout te corrigeren, jullie doen het tegenovergestelde.
Het gaat om order: 15630906-0001

Réponse de Topgeschenken Nederland bv
Mijn ervaring met Topfruit is uitstekend.
De kwaliteit en jullie service is uitstekend
Ik gebruik en bestel al een paar jaar bij jullie.
Ga zo door!!

Réponse de Topgeschenken Nederland bv
Bestelling geplaatst. Zou gekeverd worden. Hele dag gewacht. Helemaal niets ontvangen. Moest per se die dag worden geleverd voor een feest. Ronduit schandalig en de vervoerder kon men niet bereiken….

Réponse de Topgeschenken Nederland bv
Snelle service. Geschenk ziet er top uit, dus ze doen hun naam eer aan!😁

Réponse de Topgeschenken Nederland bv
Geschenk werd erg gewaardeerd door de ontvanger