Topgeschenken Nederland bv Avis

TrustScore 3 sur 5

3,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Op 6 september een bestelling geplaatst om(vandaag) op de 14de te bezorgen ivm een verjaardag...en niets bezorgt! Heb op de 14de meerdere malen gebeld ivm een track en trace welke ik niet had ontv... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 3 sur 5 étoiles

Bestelling niet op de juiste dag bezorgd. Heel jammer dat het op zaterdag geleverd is ipv pas op maandag daarop. Speciaal bij hum besteld omdat ze ook op maandag leveren. Wel direct contact kunnen kri... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

de bestelling ging, digitaal, probleemloos. op beide adressen, waar de fruitkistjes afgeleverd zijn, waren "de klanten" tevreden, dat denk ik omdat ik geen klachten heb ontvangen. Ik had de gevulde... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn dozen met kaarsen kwamen gecrasht aan. Van de 100 kaarsen waren er 24 gebroken. Na mijn mail kreeg ik per omgaande een nieuwe doos. Zo zou het overal moeten gaan, gewoon klantvriendelijk. Belac... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Topgeschenken.nl is dé webwinkel waar u eenvoudig een leuk geschenk kunt bestellen en laten bezorgen als cadeau. Ons ruime assortiment aan geschenken zorgt ervoor dat u altijd het juiste cadeau voor elke gelegenheid kunt vinden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 82 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

66 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Cadeau kaart

Alles is goed gegaan prima staat van de gift kaart

4 août 2025

Réponse de Topgeschenken Nederland bv

Bedankt voor je mooie review en de 5 sterren! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat de cadeaukaart in prima staat was. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer! 🌟🎁

Team Topgeschenken

Het was perfect!

30 juillet 2025

Beste Hassan,

Bedankt voor je enthousiaste bericht! Wat fijn om te horen dat alles perfect was. Mocht je nog iets willen delen of ergens hulp bij nodig hebben, laat het gerust weten.

Team Topbloemen.nl

Snel geregeld!

23 juillet 2025

Beste Eugène,

Bedankt voor je beoordeling en je reactie! Fijn om te horen dat alles snel geregeld was.

Noté 5 sur 5 étoiles

Keurig op tijd en mooi vers fruit.

17 juillet 2025

Beste Jeannette

Dank je wel voor je mooie bericht! Wat fijn om te horen dat alles keurig op tijd was en het fruit mooi vers. Daar doen we het voor!

Graag tot een volgende keer.

Noté 1 sur 5 étoiles

Heb een fruitmand met beterschap…

Heb een fruitmand met beterschap kaartje besteld voor een zieke collega
De tekst die zij sturen klopt niet met hetgeen ik heb verstuurd
Volgens top geschenken kunnen zij daar niets aan veranderen komt volgens hun door Gmail!!!
Ik bestel hier nooit meer wat!!
Je wordt gewoon afgescheept!!
Waardeloos!!

16 juillet 2025

Réponse de Topgeschenken Nederland bv

Beste Alice, bedankt voor je review. Helaas kunnen we je niet verder helpen omdat wij geen ordernummer hebben en hierdoor niet weten om welke order het gaat of wat er mis is gegaan. Mocht je het fijn vinden dat we nog nakijken wat er mis gegaan is, zou je ons dan willen mailen? Dan kunnen we je verder helpen.
Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl

Noté 2 sur 5 étoiles

Alle stukken fruit wat er in zit zijn…

Alle stukken fruit wat er in zit zijn erg oud en niet meer lekker.

3 juillet 2025

Beste TB,

Wat jammer om te horen dat het fruit in je bestelling niet vers was – dat is natuurlijk niet de bedoeling, en daar bied ik je mijn excuses voor aan. Zou je mij het ordernummer kunnen sturen? Dan kijk ik graag met je mee naar een passende oplossing.

Noté 1 sur 5 étoiles

The fruit in the basket was totally rotten

The fruit in the basket was totally rotten and not suitable for eating. Not one piece. Really disappointing as I sent it to someone as a get well gift and it cost 45 euro.

3 juillet 2025

Dear Debbie,

We are truly sorry to hear that the fruit in the basket arrived in such poor condition. This is certainly not the experience we aim to provide, and we completely understand your disappointment.

Please contact us directly so we can arrange a replacement delivery for you as soon as possible.

Kind regards,

Noté 2 sur 5 étoiles

Te Laat bezorgd

Het pakket zou vrijdag bezorgd worden, maar door een storing donderdagmiddag ging er blijkbaar wat mis bij jullie. Na nog via de chat contact te hebben gehad bevestigden ze dat alles akkoord was en verzonden zou worden. Het pakje is uiteindelijk dinsdag pas bezorgd. Erg jammer voor de geslaagde.

12 juin 2025

Beste CB,

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat het pakket later is bezorgd dan gepland, zeker bij zo'n speciaal moment als een geslaagde. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is en vinden het vervelend dat het zo is gelopen – dit had uiteraard anders gemoeten.

We nemen je ervaring mee in onze evaluatie om dit in de toekomst te voorkomen.

Noté 3 sur 5 étoiles

De ballon kwam helaas nog voor de helft…

De ballon kwam helaas nog voor de helft gevuld aan.

14 juin 2025

Beste Kelly,

Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te horen dat de ballon niet volledig gevuld is aangekomen – dat is uiteraard niet de bedoeling.

Zou je contact met ons willen opnemen via klantenservice@topgeschenken.nl, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing?

Team Topgeschenken

Ontvanger was zeer verrast

Ontvanger was zeer verrast. Zag er perfect uit! Super bedankt

14 juin 2025

Beste Jo,

Wat leuk om te horen dat de ontvanger zo verrast was en alles er perfect uitzag! Bedankt voor je enthousiaste reactie – daar worden wij ook blij van 😊

Graag gedaan en tot een volgende verrassing!

Netjes afgerond

Ondanks dat het niet soepel is gelopen, wil ik jullie toch bedanken voor het snel reageren op mijn klacht en het netjes afronden, vandaar review aanpassing van 1 ster naar 4, dank jullie wel

Groet
Nora Zeroual

12 juin 2025

Beste Noor,

Onze oprechte excuses voor het niet nakomen van de afspraken en de verkeerde informatie die je hebt ontvangen. We begrijpen dat dit veel frustratie heeft veroorzaakt. Helaas weten wij niet om welke bestelling het gaat, wil je een bericht sturen klantenservice@topgeschenken.nl met het ordernummer?
We gaan dan een passende oplossing zoeken voor je.

Team Topbloemen.nl

Noté 4 sur 5 étoiles

The order was easy to be arranged…But bad..bad deliver systems ( GLS )

The order was easy to be arranged online via YOU ! But a big disappoint was that the Package I order it DID NOT arrived to the person ! The GLS is lost it and Bad serves supplied ! Till this day The person didn't got it ! unfortunately I will think twice before i made any new order via your Online. Due the unprofessional serves of GLS . You need a company to change your Transport partners .

11 juin 2025

Réponse de Topgeschenken Nederland bv

Thank you for your message. We’re very sorry to hear that the package did not arrive – this is absolutely not the experience we want for our customers.

Could you please contact us at info@topfruit.nl, so we can look into this matter and find a suitable solution for you?

We appreciate your feedback regarding the delivery service and will certainly take this into account.

Kind regards,

Noté 1 sur 5 étoiles

Dat was eenmaal en niet nog eens…

Ruim één week voor bezorging een order geplaatst en betaald. Op de afgesproken dag kreeg ik de melding dat er geleverd was. Echter had de ontvanger niets gekregen, ook niet bij buren, voor de deur of een briefje afgelaten in de brieven bus, dag erna ook niets gezien of ontvangen. Topgeschenken gebeld en zeiden een nieuwe te zullen versturen. Wederom een paar dagen later navraag gedaan maar weer niets gezien of ontvangen, ook niet bij buren. Topgeschenken binnen de uren dat op de site staat proberen te bellen maar een bandje gaf aan dat er niemand aanwezig was. Dag erna (zaterdag) tot 9.30 uur proberen te bellen maar wederom niemand aanwezig. Via de chat kreeg is wel snel contact en men gaf aan dat ook het 2e pakket afgeleverd was. Pakket wordt dus niet afgeleverd, wel betaald. Waar het is gebleven,…geen idee. Informatie om zelf de bezorgdienst te benaderen krijg ik niet.

Dus, of Topgeschenken of de bezorger in gebreken is dat weet ik niet. Wel weet ik dat ik daar bestel én betaal en verwacht levering. Het is aan Topgeschenken om een betrouwbare koerier te kiezen, ook daar betaal ik als klant voor.

Had ik van te voren maar op Google maps gekeken dan had ik kunnen lezen wat een drama het leveren was geweest. Blijkbaar veel meer mensen met deze ervaring. Mooie les voor de volgende keer.

1 ster moet ik geven anders kan ik deze post niet versturen maar eigenlijk geen sterren omdat er niets ontvangen is.

1 juin 2025

Beste Roijen,

Het spijt ons enorm om te horen dat je een vervelende ervaring hebt gehad met je bestelling en de levering. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden, en we begrijpen je frustratie. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren.

Om je beter te kunnen helpen en de situatie snel op te lossen, zouden we graag je ordernummer ontvangen. Zo kunnen we direct contact opnemen met de bezorgdienst en uitzoeken wat er mis is gegaan. We zorgen er dan voor dat de juiste levering plaatsvindt.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen dat we je alsnog tevreden kunnen stellen met de juiste levering.

Noté 1 sur 5 étoiles

Klacht, niet op tijd geleverd en slechte klantenservice

KLACHT: Helaas hebben jullie besloten om de retour kosten niet terug te betalen, waarbij gewezen wordt op voorwaarden. Het feit dat jullie te laat leveren en nog erger onwaarheden verkondigen vanuit de klantenservice wordt buiten beschouwing gelaten. Ik vind dit ronduit schandalig en verre van klantvriendelijk. Ik zie in de reviews dat meer klanten problemen ervaren met de levering, helaas wordt hier niet van geleerd.

Ik wil jullie nogmaals vragen om de retour kosten van 8,25 euro terug te storten en ook eigen verantwoordelijkheid te nemen in dit fiasco. Een klacht is een kans om je fout te corrigeren, jullie doen het tegenovergestelde.

Het gaat om order: 15630906-0001

4 juin 2025

Beste Roos,

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze service en de communicatie met onze klantenservice. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. Wij begrijpen dat dit een teleurstellende situatie voor je is en nemen je klacht dan ook zeer serieus.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om tot een passende oplossing te komen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kwaliteit en service ervaring met Topfruit is uitstekend.…

Mijn ervaring met Topfruit is uitstekend.
De kwaliteit en jullie service is uitstekend
Ik gebruik en bestel al een paar jaar bij jullie.
Ga zo door!!

5 juin 2025

Beste Vriezema,

Wat een mooie review – dank je wel! Geweldig om te horen dat je al jarenlang tevreden bent over onze kwaliteit en service. Dat geeft ons enorm veel motivatie om zo door te gaan 💚

We kijken uit naar je volgende bestelling!

Geen bezorging

Bestelling geplaatst. Zou gekeverd worden. Hele dag gewacht. Helemaal niets ontvangen. Moest per se die dag worden geleverd voor een feest. Ronduit schandalig en de vervoerder kon men niet bereiken….

31 mai 2025

Beste Marcel,

Bedankt voor je review. Op basis van je review is het voor ons helaas niet duidelijk om welke bestelling het gaat. We willen dit graag samen met je bespreken en uitzoeken wat er mis is gegaan. Zou je contact met ons willen opnemen via klantenservice@topgeschenken.nl of via de live chat op www.topgeschenken.nl, onder vermelding van je ordernummer? Dan kijken we dit zo snel mogelijk voor je na.

Snelle service, top geschenk

Snelle service. Geschenk ziet er top uit, dus ze doen hun naam eer aan!😁

30 mai 2025

Beste Nancy,

Wat een leuke en enthousiaste review – dank je wel! Fantastisch om te horen dat het geschenk er top uitziet en dat je zo tevreden bent over onze service. Heel graag tot een volgende keer 😄

Tijdige bezorging

Tijdige bezorging

26 mai 2025

Beste Anneke,

Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat de bezorging mooi op tijd was. Wij zijn je graag een volgende keer weer van dienst😊

Noté 4 sur 5 étoiles

Geschenk werd erg gewaardeerd door de…

Geschenk werd erg gewaardeerd door de ontvanger

24 mai 2025

Beste Magda,

Wat fijn om te horen dat het geschenk zo in de smaak viel bij de ontvanger! Daar doen we het voor 😊 Bedankt voor je mooie review.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus