Trekhaak fout gemonteerd! Levensgevaarlijke situatie …. Na mailen natuurlijk geen contact te krijgen Laat hier niet uw trekhaak plaatsen!!!!!!!!! Oké ik zal bewerken: U heeft review van mi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Update / Opmerking van Innotex zegt genoeg zeker ?*********************************************** Zeer vreemde ervaring en vooral onpersoonlijk . Kom ik aan niemand maar niemand te zien ...Stond voor... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vandaag trekhaak laten monteren op Kia Rio. Vragen die ik heb vooraf stelde werden direct per mail of app via de website beantwoord. Afspraken zijn allen nagekomen. Alles stond duidelijk aangegeven.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik ben tevreden. Lage prijs (in mijn geval 500 euro minder dan elders) en gekregen wat op de website werd verteld. Ik had een verticaal afneembare trekhaak. Bij gebrek aan plaats achter de bumper (Hyu... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 77 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Eigenlijk geen vervelende ervaring gehad.
Als je exact doet wat er gevraagd wordt bij online maken van de werkafspraak, ging het iig bij mij keurig zoals Trekhaakpunt in de vooraf beschreven zaken had gevraagd.
Het invullen van 2 afspraakmogelijkheden, niks mis mee. De zgn bekende trekhaakuitbaters doen dat nml ook, om het voor hun zo makkelijk mogelijk te maken. Wat ook logisch is. Om 10.15 de auto neergezet, om 11.30 was er al een signaal dat hij klaar was.
De wachtruimte is keurig netjes, (oplos)koffie staat gereed. Verzorgde toilet. Betaling contant of pinnen, inclusief factuur. Geen poespas, maar wel €420,- goedkoper dan in Nederland.
Ik verdien ze niet per uur !!!!

Réponse de Innotex Invest bv
Ik bestel een bol voor trekhaak(werd gestolen) betaal en vraag na 14 dagen zonder reactie of ze mijn betaling hebben ontvangen.Krijg als antwoord stop eens met zagen.normaal meld een firma als een betaling is ontvangen en word er vermeld wanneer je je bestelling mag verwachten communicatie is ontbrekend en op zijn
minst onbeleefd

Réponse de Innotex Invest bv
Wat een rottige ervaring was me dit!!!
Akkoord, de prijs daar kunnen er vele achter komen. Dat dat ventje ne speciale ging zijn dat had ik basis van de recensies al door, maar dat het zo degoutant ging uitdraaien, dat had ik me niet kunnen bedenken.
Afspraak 16.45, kwartier op voorhand aanwezig zijn aub… ok, ik rij de oprit op, enkele minuten voor 16.30, hij zal het ongetwijfeld met zijn voyeurskwaliteiten op zijn camera’tjes gezien hebben. Ik deponeer de sleutel in de brievenbus en nog voor ik goed en wel het ranzig bureeltje uitkom is meneer al bij mijn wagen. Ik groet hem vriendelijk, zonder enige tegenreactie, maar kom ik wist het gaat ne speciale zijn. Hij rijdt mijn auto de werkplaats in, zondert zich af en sluit de automatische poort van de oprit. Waarop ik opgesloten zit tussen de poorten van de oprit en de werkplaats. Komende van Antwerpen leek de voorspelde werktijd van 1,5u mij het geschikte moment om even op bezoek te gaan bij mijn oom en tante die er 10mins met de wagen vandaan wonen. Op zijn website adviseert hij ook om een wandeling te maken, dus ik zie er geen graten ik van de plek daar te verlaten. Maar ja, opgesloten als ik zat geraakte ik niet weg. Roepen naar die man, zoals aangekondigd op de A4’tjes tegen de zijkant van de half openstaande poort, heeft geen zin. Binnen geraken lukt niet! Ook al zie ik hem onder de poort kortbij passeren, geen reactie. Staat mijn oom aan de poort te wachten op mij op te halen, ik kan niet buiten!!!! Dus atletisch dat ik toch nog ben op mijn 46e, klim ik over het hek. Alles, zal achteraf blijken, gespot door meneertje op zijn camera’s, maar oh nee geen reactie hoor. Ok, nog geen groot probleem ik trek mijn plan wel. Maar dan…. Om 18u, 1u30 (de voorspelde werktijd) nadat ik ben toegekomen en zonder dat ik bericht heb gekregen dat mijn wagen klaar is, ik veronderstel dus van niet, sta ik voor een gesloten poort, de wagen en honden van meneer nergens te bespeuren, hij is weg!!!! … Daar sta ik op straat, op meer dan 100km van huis, zaakvoerder onbereikbaar… mail, telefoon, chat, whatsapp… ongeloofelijk!!!
Dus, heb ik mij naar Antwerpen moeten laten brengen, om tot zaterdagachtend te wachten op bericht dat ik mijn wagen mocht komen halen en om dus nogmaals over en weer te rijden.
Zaterdag aangekomen, na nog geen minuut gespot door de zaakvoerder om te komen ontvangen, waarbij hij bevestigd mij gezien te hebben, terwijl ik niet weg kon de avond ervoor. Het normaal en uiteindelijk al lachend nog leuk lijkt te vinden dat ik daar voor een gesloten poort stond… degoutant gedrag… wel ik ben benieuwd naar zijn reeds gekende ‘fijne’ reacties hier, want dat is ook de enige plek waar deze …(deze woorden werden gecensureerd) het lef heeft van zijn mond open te trekken… vanmorgen was hij anders snel weer achter het deurtje van zijn werkplaats verdwenen en ik ben nochtans geen imposante figuur! Wat een figuur en uiteindelijk zelfs de spotprijs niet waard!

Réponse de Innotex Invest bv
Wenste een trekhaak te laten plaatsen, moet dag en tijdstip kiezen....komen ze af met een andere dag en ander tijdstip. Promo 439 € afspraak op 7/4 gewenst op hun site, afspraak op 8/4 promo eindigt op 7/4 dus prijs 499 €....gelukkig geen efspraak ginder gemaakt....je moet zelf hier lezen hoe ze onbescjoft antwoorden. Bravo

Réponse de Innotex Invest bv
Goede plaatsing ’ snel en goedkoop. Voor mij aanrader . Acs haak super makkelijk
Wat ben ik blij dat ik geannuleerd heb na het lezen van alle recencies.
Heb ook meerdere malen gemaild met een specifieke vraag maar kreeg nooit antwoord.
Ik geloof wel dat er van de negatieve verhalen er een aantal overdreven zijn.
Volgens meneer 1100 trekhaken per jaar monteren, maar als daar al 54% van mis gaat en er dan zo op terug reageert is tegen het bizarre aan.
Tip. Neem iemand aan die iedereen telefonisch of per mail kan antwoorden op een nette en correcte manier.
Geef toe als er fouten gemaakt zijn en los ze op.
Niet iedereen heeft verstand van trekhaken en de info op internet is niet altijd duidelijk.
Hoop dat je er iets van leert

Réponse de Innotex Invest bv
Op mijn andere account (Marco Bodemeijer) kan ik op dit moment geen review plaatsen, aangezien trekhaakpunt mij, onder valse voorwendsels, blijft betichten van e.e.a. en melding doet bij TrustPilot. Hieronder het meest recente antwoord van trekhaakpunt:
Antwoord van Trekhaakpunt
2 uur geleden
Hi
Correct , Uw denigrerende , beledigende , dreigende houding/uitspraken naar onze medewerkers/bedrijf hebben ons doen besluiten de volledige samenwerking en service/garantie met u definitief stop te zetten.
Het is bij menig winkelier bekend dat sommige klanten zich het recht lijken toe te eigenen om ongepast gedrag te vertonen of grenzen te overschrijden, met de gedachte dat zij als klant alles kunnen maken. Dit soort houding is niet alleen ongewenst, maar wordt ook door ons niet geaccepteerd, aangezien wederzijds respect de basis vormt van elke gezonde klantrelatie.
Hieronder de mails die ik in de afgelopen maanden heb verstuurd. Als iemand daarin dreigende taal kan ontdekken, dan hoor ik dat graag.
Van: Marco
Datum: 3 maart 2025 om 14:50:30 CET
Aan:
Onderwerp: Antw: Remlicht aanhanger werkt niet
Beste,
Nog steeds geen reactie ontvangen. Vandaag is de trekhaak (goed)gekeurd, waarbij niet de elektrische installatie (werking van de stekkers) is getest. Dit komt omdat ik de trekhaak tot max. 750 kg kan gebruiken en de auto nog niet gekeurd hoeft te worden.
Graag ontvang ik een reactie binnen 24 uur, om mogelijke oplossingen te bespreken. Bij het wederom uitblijven van een reactie zie ik mij genoodzaakt om aangifte bij de politie te doen.
Op 26 feb. 2025 om 12:22 heeft Marco het volgende geschreven:
Beste,
Het verbaast mij dat ik tot op heden nog geen enkele reactie heb mogen ontvangen. Zowel via de telefoon, de chat als de e-mail blijken slechts hypothetische contactmogelijkheden.
Bij goed ondernemerschap hoort een goede after-sales service. Indien ik antwoorden had gekregen, had dit probleem al verholpen kunnen zijn. Ik heb in de afgelopen periode een tester gekocht en het probleem wordt hierdoor bevestigd. Bij het indrukken van de rem komt er geen spanning op poort 6/54 van de stekker.
Ik heb komende maandag een afspraak voor de keuring, maar de uitslag lijkt me duidelijk. Zal dus later, na reparatie, nogmaals gekeurd moeten worden. Indien ik echter geen reactie krijg op mijn mails, is het lastig om snel tot een oplossing te komen. Graag hoor ik hoe we dit probleem gaan oplossen.
M.vr.Gr.
Op 21 dec. 2024 om 11:55 heeft Marco het volgende geschreven:
Beste,
Tot op heden nog geen reactie mogen ontvangen. Graag uw aandacht hiervoor. Ik hoop de reactie op korte termijn te mogen ontvangen.
Groeten
Op 12 dec. 2024 om 14:21 heeft Marco het volgende geschreven:
Beste,
Op 14-10 is mijn trekhaak geplaatst, maar nu blijkt dat de remlichten op de aanhanger niet werken. De lichten van de aanhanger zijn getest en werken gewoon, dus het moet ergens aan de trekhaakinstallatie liggen.
Aangezien ik zondag naar Frankrijk moet, met aanhanger, is er haast bij. Wat kunnen jullie voor mij betekenen?
Groeten
Marco Bodemeijer
Verstuurd vanaf mijn iPhone
Het is het bedrijf schijnbaar alles aan gelegen om geen herstelwerkzaamheden uit te voeren. Bij een negatieve review wordt getracht deze te laten verwijderen. Ik heb juist telkenmale geprobeerd om mijn emoties niet mee te laten spelen en objectief de feiten te melden. Ik wordt beticht van:
1. denigrerend - de waarheid doet pijn en kan als zodanig ervaren worden. Het werk is niet correct uitgevoerd en er wordt niet gereageerd op mails.
2. beledigend - Ook hier is het een weergave van de realiteit, welke inderdaad beledigend kan overkomen.
3. dreigend - Ik heb in de reviews en mails absoluut geen dreigende taal gebruikt.
Het bedrijf heeft nu dus besloten de volledige samenwerking en service/garantie met mij definitief stop te zetten.
Op de eerste plaats is er nooit samenwerking geweest, op mijn mails is nooit een reactie gekomen. Door het uitblijven van een reactie is er nooit een mogelijkheid geweest om aanspraak te maken op service/garantie. Voor mij is er dus geen verandering in de situatie. Wel is er duidelijk geworden dat dit bedrijf nooit van plan is geweest om herstel uit te voeren. Als ze de tijd, die ze nu gebruiken voor de reviews, zouden gebruiken om mails van klanten te beantwoorden, zouden ze wellicht een betere score hebben.
Het is duidelijk dat dit bedrijf slechts trekhaken plaatst, zonder garantie. Het plaatsen gebeurt niet altijd goed, maar dat is dan pech voor de koper.

Réponse de Innotex Invest bv
Talloze mailen gemaild, ge-appt, geen reactie.
Mijn Audi A5 cabrio is namelijk van 2023 maar in de lijst staat alleen een mogelijkheid tot 2019. Mijn vraag: kunnen jullie toch een trekhaak monteren? Geen antwoord. Uiteindelijk erheen gereden. Kantoor en alles afgeschermd zodat ze geen klanten hoeven te zien. Dan maar een uur!!! buiten voor de roldeur gewacht tot die uiteindelijk openging. De monteur stapt uit de auto die hij eruitrijdt en ik vraag hem vriendelijk of ik hem 1 minuut mijn vraag mag stellen. Hij stapt in een andere auto en roept vanuit de raam: ,,Daarom hebben we allemaal sloten op de deur. Dit willen we niet!!” Onverrichter zake vertrokken. Hoe onbeschoft kun je zijn. Vraag me af hoe dat moet als je een probleem hebt? Snap dat je geen dame op kantoor wil vanwege kosten maar je kunt toch gewoon fatsoenlijk zijn !!

Réponse de Innotex Invest bv
Eventjes een paar uur voor installatie,de gemaakte afspraak annuleren omdat zogezegd de haak niet geleverd werd op dezelfde dag als de afspraak nochtans lag die al weken vast. Bende amateurs…

Réponse de Innotex Invest bv
Bij mijn aanvraag duidelijk aangegeven dat de wagen een facelift model is, en bij plaatsing krijg ik dan te horen dat er een connector ontbreekt omdat deze verandert is bij het facelift model. Erna 2x een voorstel van tijdstip (nu gebeld worden, om 2u erna al te gaan) gehad om aanpassing te laten doen, dit lukte niet voor mij.
Ik probeer sinds november contact te krijgen per mail, telefoon..... geen resultaat

Réponse de Innotex Invest bv
Trekhaak laten plaatsen. Na een tijdje liep heel de auto onder water. Vraag je voor een afspraak om na te kijken. Krijg je helemaal geen reactie meer. Ook niet na meerdere aanmalingen. Door de garage laten oplossen. Dichting van de trekhaakbalk niet goed gemonteerd. €400 kosten en ze piepen van niks meer.

Réponse de Innotex Invest bv
Er werd een trekhaak op onze auto geplaatst, terwijl de wagen (een hybride) geen trekhaak mag hebben in België. Wie is de specialist??
Heel veel moeite moeten doen om eindelijk een afspraak te krijgen om de trekhaak weer te verwijderen en weer betalen natuurlijk!
Telefonisch totaal niet te bereiken en op e-mail wordt er ook niet vlot geantwoord als je vragen hebt.
Vriendelijkheid t.o.v klanten ontbreekt totaal.

Réponse de Innotex Invest bv
Vreemd dat ze wel op dit forum kunnen communiceren, maar totaal niet reageren op klanten. Meerdere telefoontjes blijven onbeantwoord (tip: zeg uw telefoon gewoon op, dat bespaart u zowel geld als tijd van uw klanten). Hetzelfde geldt voor e-mails; vragen en opmerkingen blijven onbeantwoord. Gelukkig heb ik me op tijd kunnen informeren over deze kwestie en de betrouwbaarheid van deze zaak.

Réponse de Innotex Invest bv
Vorige week trekhaak geplaats nu merk ik pinkers andersom werken mail gedaan geen respons werkman zeer onvriendelijk bood mij vandaag in Werkhal aan daar ben ik zo goed als buiten gegooid hij zij afspraak maken maar doet geen mail terug nooit meer zeggen dat ik meermaals op de poort heb geslagen is niet waar ,toen leverancier kwam ben binnen gegaan vloog onmiddellijk buiten afspraak maken online riep deze op brutale manier nog Tans een fout van hem nooit meer

Réponse de Innotex Invest bv
Blijf hier weg!!!! Ze geven aan dat ze met officiële dealers werken maar dit klopt absoluut niet. Ze hebben onze trekhaak verkeerd aangesloten ( bevestigd door onze officiële dealer ) en toch vertikken ze dit aan te passen. Onze wagen remt nu opeens sterk af ( motorstoring ) + is er brandgevaar. Onze verzekering is geinformeerd.
Ze reageren NIET op mail noch op oproepen. Probeer hun nummers, klantendienst maar eens uit. Dit zijn malafide mensen. Is ook de reden waarom je daar amper contact hebt met iemand.

Réponse de Innotex Invest bv
Zij die een tevreden review schreven hebben geluk gehad, al lees je in sommige de ranzige kant van een onbeleefde bullebak. Daar waar de site heel goed in elkaar zit, wordt deze indruk al snel de kop ingedrukt bij het aankloppen aan de poort. Zo had ik een afspraak op 24/09/24 om 10,45u, aangekomen op de levenloze parking en onbemand bureau stond ik even te denken wat er gaande was. Op de site stond vermeld nu open. Al leek dat er niemand aanwezig was tot een koerier het terrein kwam opgereden en de poort plots toch open ging. Toen de koerier vertrok en de poort zich terug sloot glipte ik onderdoor om inlichtingen te vragen over mijn afspraak. BUITE-BUITE was op onbeschofte toon het antwoord dat mij werd toe gesnauwd. Wat ik dan ook deed om met die onbeschofte roep verdere escalatie te vermijden. Buiten nog even gewacht tot de onmens mogelijks tot inkeer was gekomen nog enkele malen op de poort geklopt, maar reactie bleef uit. Daar stond ik dan met mijn afspraak, vroeg uit bed, 110km gereden,gesloten poort,geen trekhaak, geen zin om nog verdere pogingen te ondernemen en een terugtocht van 110km te vergeefse moeite. We zouden een crowdfunding moeten organiseren om de duivel uit s'mens lijf uit te drijven en dan een alles omvattende heropvoeding te geven. Vaarwel satan tot nooit meer.‹,
25/09/24 Reactie klare nonsens 1)wanneer hij klanten die op het afgesproken tijdstip even te woord staat over de plaatsing, moet ik niet onder de poort doorglippen. 2) Heb 110km gereden en ben op tijd op de afspraak wil ik wel eens weten hoe en wat. 3) er was niemand anders om u te woord te staan 4) er is niets in de buurt om de plaatsing wachttijd te doorstaan 5) verwijzen naar mijn profiel zou hij beter is in eigen pot kijken en daar lessen uit trekken. 6) wat ik hem aanraad hulp te zoeken in hoffelijkheid zou zijn sterren pas naar hogere groene stand kunnen brengen 7) wat nu met mijn trekhaak die daar achter blijft 8) of was die er nog niet na 1 maand wachten?

Réponse de Innotex Invest bv
Als er na 1 maand nog geen trekhaak kan plaatsen. Bereikbaarheid bedrijf een dikke NUL.

Réponse de Innotex Invest bv
Blijf hier weg ! Goedkoop absoluut maar slechte kwaliteit en de service is ronduit slecht. Trekhaak werd geplaats en 1 maand later kwam hij los (de moeren waren los gekomen door de trillingen .... levensgevaarlijk). Mailtje gestuurd maar direct wordt paraplu getrokken (er kwam zelfs geen voorstel om dit na te kijken). Dit bedrijf gebruikt geen borgmoeren waardoor de moeren loskomen bij trillingen. De website vermeld levenslange garantie maar daar is niets van aan!! 1 ster is nog te veel voor deze klantenservice!
Ondertussen de trekhaak elders (degelijk) laten monteren volgens de regels van de kunst en met degelijke borgmoeren.
Sleutel van mijn afneembare trekhaak afgebroken, zelf geprobeerd afgebroken gedeelte er uit te halen, maar te kort dus lukte niet.
Maar wat ik bij trekhaakpunt meemaak,Nog nooit in mijn leven zo'n onbeschofte onvriendelijke persoon tegen gekomen.
Deze laat je gewoon buiten staan na herhaaldelijk roepen, geen reactie alhoewel je toch in de hal bedrijvigheid hoort.
Na 20 minuten komt er een persoon een auto leveren,en na deze krijg ik nog NIET de kans om mijn vraag te stellen.
Tegen zijn 3 honden die daar rond lopen ben ik zeker van dat hij deze nog nooit zo heeft afgeblaft.
Heel onbeschoft,en heel kortaf heeft u een afspraak, en die trekhaak komt niet van hier.
Weet ik ook wel,maar vriendelijkheid en eens vragen met wat kan ik u misschien helpen,dit kost niets en is een kleine moeite.
Mijn conclusie, hier zal NIET GENOEG OP VERDIENT ZIJN,en blijf WEG bij dit bedrijf zij zijn niet waard iets te verdienen.
Zal er zeker geen reclame voor maken.😝😝😝😝😝😝