Trekhaak fout gemonteerd! Levensgevaarlijke situatie …. Na mailen natuurlijk geen contact te krijgen Laat hier niet uw trekhaak plaatsen!!!!!!!!! Oké ik zal bewerken: U heeft review van mi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Update / Opmerking van Innotex zegt genoeg zeker ?*********************************************** Zeer vreemde ervaring en vooral onpersoonlijk . Kom ik aan niemand maar niemand te zien ...Stond voor... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik ben tevreden. Lage prijs (in mijn geval 500 euro minder dan elders) en gekregen wat op de website werd verteld. Ik had een verticaal afneembare trekhaak. Bij gebrek aan plaats achter de bumper (Hyu... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 77 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Na diverse reviews over Trekhaakpunt te hebben gelezen kreeg is een dubbel gevoel.
Is he nou echt zo’n belabberd bedrijf of kunnen die mensen niet lezen en gewoon richtlijnen opvolgen?
Toch maar een afspraak gemaakt, het verschil in euro’s lonkte.
Vanmiddag een trekhaak onder mijn VW Tiguan R Line 1.4 eHybride laten bevestigen. Zelf heb ik de aanwijzingen gevolgd met als resultaat een trekhaak onder mijn auto. En hoe?
De man zegt geen woord te veel, zijn bedrijfscommunicatie is glashelder en hierdoor kun je ook geen misverstanden krijgen.
Wil je lekker kletsen? Dan ben je hier verkeerd!
Wil je een goede en ook goedkope trekhaak?
Dan kun je hier gerust naar toe gaan. Volg gewoon de instructies en alles loop perfect!
En wil je toch kletsen? Ga naar een gezellig theekransje!!
En al die klagers!!! Lees nog 1 keer alle instructies goed door en ik denk dat het je duidelijk wordt waarom je je moet schamen.
Op de site is het een aantrekkelijke deal maar er kwamen nog kosten bij voor een opstap .
Diverse mailen gedaan, bellen of langs gaan kan niet , erg onvriendelijke eigenaar. De eerste en zeker de laatste keer dat ik er heen ga

Réponse de Innotex Invest bv
Wat een onvriendelijk persoon(eigenaar)
Deze man heeft een stoornis denk ik.
Hier is de klant absoluut geen koning.
Had van tevoren de revisies beter moeten lezen want er zijn zoveel klachten over klantonvriendelijkheid. Ben met mijn vorige auto’s in Hasselt(Kuringen) geweest maar daar word je met respect behandeld. Hier moest ik echter te lang wachten voor een afspraak.Hier vind alles achter gesloten deuren plaats.Dit was de eerste en laatste keer dat ik hier kom. Absoluut geen aanrader

Zeer slechte klantenservice
Niet telefonisch bereikbaar en geen reactie op mailtje
Heel onvriendelijk personeel aan de balie
Vorig jaar een trekhaak onder mijn Audi A5 coupé laten plaatsen. Erg tevreden! Snelle reactie op mail en snel een afspraak om de trekhaak te laten plaatsen……
Maar nu al meerdere malen gemaild en gebeld voor een tweede afspraak voor mijn bmw……maar ik krijg geen reactie of gehoor.

Réponse de Innotex Invest bv
Gisteren vrijdag 26 juli, na een gemaakte afspraak voor een afneembare trekhaak voor mijn Suzuki S-cross, maar Lommel gereden ik had om 15.30 een afspraak, maar was wat vroeger, rekening houdende met eventuele files. Thuis zoals gevraagd de kofferbak van de auto leeg gemaakt, waarbij bleek dat er helemaal geen reservewiel in zat! En de achterbank, zoals in de ontvangen e-mail gevraagd, naar voren geklapt. In de hal stond nog een richtlijn hoe te handelen en een brievenbus, waar de sleutel in moest. Vervolgens naar de wachtkamer op de eerste etage. Ik had speciaal een boek meegenomen, de wifi is daar sterk genoeg om je gsm of iPad te gebruiken. Wachtwoord hangt aan de muur, rond 16.45 uur was mijn auto klaar. Voorzover ik het kan beoordelen zag de gemonteerde trekhaak er netjes uit. Op de bijrijdersstoel lag de opbergvak voor de trekhaak kogel met daarin de twee sleutels van de trekhaak en een plastic dop om, wanneer de kogel is verwijderd, de trekhaak tegen vuil te beschermen. Het was, wat mij betreft, zeker de moeite waard om vanuit Den Haag op en neer naar Lommel te rijden. Ik had in en rond Den Haag twee offertes opgevraagd. De ene was 100% duurder en de andere 50% van wat ik nu betaald heb, en dan moet je je afvragen hoe vaak het garage personeel een trekhaak heeft gemonteerd. In Lommel is het volgens mij dag in, dag uit trekhaken monteren. Daar had ik een goed gevoel bij.Na met pin betaald te hebben, kreeg in een nota/ garantiebewijs en ben terug naar Den Haag gereden. Al met al ben ik bijzonder tevreden dat ik besloten heb bij trekhaakpunt.be een trekhaak te laten monteren. Voor wat betreft de negatieve reviews, kan ik alleen maar opmerken, dat ik altijd reviews lees en er altijd negatieve zeikers en zeurpieten zijn. Ik ben dat in ieder geval niet en zou bij een eventuele nieuwe auto weer naar Lommel rijden.

Réponse de Innotex Invest bv
Voor mijn Mercedes CLA Shooting Brake had ik een trekhaak nodig in korte termijn i.v.m. vakantie. Heb Overal in het land rond gevraagd maar niemand had tijd in zo een korte termijn, ben bij TrekhaakPunt te Lommel terecht gekomen en in eerste instantie hadden ze ook geen tijd omdat het zo snel moest. Maar na mijn situatie uitgelegd te hebben zijn ze met mij mee gaan denken en 1 dag later had ik een trekhaak onder mijn CLA zitten, dit noem ik nou service. Heel erg bedankt en mij hebben jullie als vaste klant:)

Réponse de Innotex Invest bv
Vandaag trekhaak laten monteren op Kia Rio. Vragen die ik heb vooraf stelde werden direct per mail of app via de website beantwoord. Afspraken zijn allen nagekomen. Alles stond duidelijk aangegeven. Velen zeggen dat ze nors behandeld werden kunnen wij ons niet in vinden. Hij is gewoon stil. Betaling werd netjes afgehandeld.

Réponse de Innotex Invest bv
afgelopen vrijdag trekhaak laten plaatsen.
instrukties opgevolgd van de firma binnen een uur was de auto weer klaar.
ben er blij mee dank daarvoor

Réponse de Innotex Invest bv
Zaterdag 15 juni ‘24 vertrokken uit Apeldoorn (NL) om 06.15 uur teneinde mijn Fiat Panda op tijdafspraak 08.30 van een vaste trekhaak te Lommel (BE) te laten voorzien door fa. Trekhaak-Punt.
Alles was vooraf per e-mail duidelijk hoe de auto en sleutel in te leveren en is voor een ieder ook duidelijk leesbaar bij aankomst bij de receptie ! Ik ben correct geholpen vlg. gemaakte afspraken vooraf en begrijp niet dat personen een negatieve review schrijven over deze vakmensen !
mvrgr. Paul

Réponse de Innotex Invest bv
Mijn trekhaak 7jaar geleden daar laten plaatsen. Steeds tevreden. Nu mijn verlichting defect. Afspraak gemaakt en is vandaag snel hersteld. Waarvoor dank. Ik ben heel tevreden ook al moest ik 140 km rijden…ik hoef geen service met receptionist ed waardoor alles duurder wordt.

Réponse de Innotex Invest bv
Het concept van Trekhaakpunt is gebaseerd op efficiency, prachtig!
Praktijk is echter anders.
Trekhaak besteld voor DS4, tijdens de montageafspraak bleken ze niet de juiste te hebben, foutje kan.
maar dan stopt het:beloofd was terug te bellen /mailen die dag wat niet gebeurde, telefonisch volledig onbereikbaar. dus dag erop teruggegaan, je hoort mensen maar je wordt niet te woord gestaan. pas dag later mail gehad dat ik over 2 weken terecht kon terwijl duidelijk aangegeven is per mail dat vakantie eerder is.
Klantvriendelijkheid en service is 0!
Wegblijven bij deze hobbyist!
De bestelling was duidelijk voor modeljaar 2022! Zelfreflectie? Niet aanwezig bij deze een pitter!

Réponse de Innotex Invest bv
Snel, goedkoop meer moet dat niet zijn voor een trekhaak. Trekhaak laten plaatsen op mijn audi ik heb voor trekhaakpunt gekozen omdat zij de enige waren die de haak konden plaatsen zonder de bumper aan te passen. Offerte makkelijk via de site te simuleren , snelle bevestiging van afspraak. Wachtruimte voorzien van tv internet koffie , meer moet dat niet zijn voor mij

Réponse de Innotex Invest bv
Vandaag een trekhaak onder onze nieuwe auto laten monteren, bij vertrek blijkt dat de rijhulpsystemen niet meerwerken, deze werkte eerder wel. Monteur gaf aan dat de auto zich nog moest resetten. Zou vanzelf gaan in het rijden. Na 60 km geen reset. Dealer van de auto gaf aan dat dit ook niet zou gaan gebeuren.
Ik heb hun een mail gestuurd of ze een oplossing voor mij hebben.
Ik houd jullie op de hoogte, en neem aan dat ze met een oplossing komen.
Op eerdere mails heel snel een reactie, vandaag 06–06 nog geen reactie van hun.
Update 7-6, ik zie dat men hier wel een reactie geeft op negatieve berichten, helaas krijg ik geen reactie op mijn 2 mails. Ik heb aangegeven dat men tot de volgende week vrijdag met een oplossing kan komen, dan heb ik een afspraak bij de Kia Dealer. En als daar blijkt dat het probleem door de trekhaak montage komt de kosten voor hun zijn. Ik hoop echter voor die tijd op een oplossing van hun.
Ook 8-6 geen enkele reactie op mails die ik verzonden heb. Ik kan zien dat deze wel aankomen.
Ik ga met mijn rechtsbijstandsverzekering contact opnemen.
Ook op 12-6 nog geen reactie, ook de chat persoon op de site wil niets doorgeven, en blijft zeggen dat ikmoet mailen.
Gisteren bij kia. Dealer geweest, daar hebben ze een update uitgevoerd, hierna werkte alles weer. Uit andere fora blijkt dat dit altijd moet gebeuren bij een Niro na plaatsing van een trekhaak.
Verder ben ik blij dat voor nu alles weer weerkt en sluit ik deze review.

Réponse de Innotex Invest bv
mega onvriendelijk! gee respect voor uw eigendom!!!
wegblijven als uw wagen u dierbaar is!!!

Réponse de Innotex Invest bv
27/03 een afspraak aanvraag gedaan. Bericht gekregen dat als ik binnen 48 uur geen bevestigingsmail gekregen heb, de aanvraag nog eens doorsturen. Deed ik dus...geen respons. Verschillende keren proberen bellen...lukt niet. Na een week mail gestuurd om te vragen wat het probleem is...geen respons. Een week later nog eens een mail gestuurd...geen respons. IK GEEF HET OP!

Réponse de Innotex Invest bv
Zei vriendelijk gedag, snel en efficient. Vandaag de trekhaak laten plaatsen op mijn Fiat Talento. Top!

Réponse de Innotex Invest bv
Beste allemaal, gisteren heb ik mijn trekhaak laten plaatsen en dit verliep perfect!! Zonder veel poespas en gepalaver. Ik heb alles uitgevoerd wat men mij vroeg en trekhaakpunt heeft gedaan wat ik hun vroeg. Perfecte trekhaak geplaatst, snel en efficiënt en veel goedkoper dan ergens anders!!
Er zijn toch altijd mensen die iets te zeveren hebben maar in dit geval, zeer onterecht. Bij trekhaakpunt zijn ze van weinig woorden maar meer van nauwkeurige daden.
Bedankt trekhaakpunt!!!
Zeer tevreden met jullie werk.

Réponse de Innotex Invest bv
Voor de gezelligheid hoef je hier niet te komen, maar wel voor een snelle goede montage en goede prijs voor een trekhaak.
De communicatie verloopt op een onrespectvolle manier. Ik had een trekhaak laten plaatsen waarbij nadien bleek dat dit niet kon op de wagen ondanks het ingeven van alle gegevens. Meedenken in oplossingen zat er niet.
De defensieve reactie van hen op mijn review spreekt voor zich.