Trekhaak fout gemonteerd! Levensgevaarlijke situatie …. Na mailen natuurlijk geen contact te krijgen Laat hier niet uw trekhaak plaatsen!!!!!!!!! Oké ik zal bewerken: U heeft review van mi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vandaag trekhaak laten monteren op Kia Rio. Vragen die ik heb vooraf stelde werden direct per mail of app via de website beantwoord. Afspraken zijn allen nagekomen. Alles stond duidelijk aangegeven.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Blijf hier weg!!!! Ze geven aan dat ze met officiële dealers werken maar dit klopt absoluut niet. Ze hebben onze trekhaak verkeerd aangesloten ( bevestigd door onze officiële dealer ) en toch vertikk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik ben tevreden. Lage prijs (in mijn geval 500 euro minder dan elders) en gekregen wat op de website werd verteld. Ik had een verticaal afneembare trekhaak. Bij gebrek aan plaats achter de bumper (Hyu... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 77 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Prijs en montage zeer goed
Maar klantvriendelijkheid is echt zeer ver te zoeken zelfs geen glimlach en alles wat je vraagt verwijst hij naar zijn website !!
Zeer kort !!
Zelfs geen ster waardig! Trekhaak laten plaatsen in mei 2023, alles prima, correct betaald! Tot we in de zomer met de caravan op weekend gingen, stoplichten werkten niet van de caravan. Alles nagekeken in de caravan en ook een nieuwe aansluitingskabel aan de caravan laten zetten. Want volgens trekhaakpunt probleem bij de caravan! Ook was er een zekering in de auto gesprongen! Een extra kost van ongeveer 30 euro. In de zomer vertrekkensklaar om 16dagen weg te gaan met de caravan. Na enkele km's werkte er geen enkel licht meer van de caravan. Uiteindelijk hadden we het geluk om de auto van onze ouders mee te krijgen, waar alle lichten van de caravan wel bij werkte.
Eenmaal thuis contact opgenomen met het trekhaakpunt om dit te laten maken en bespreken. Heel onvriendelijk aan de telefoon, heel het verhaal uitgelegd, maar we moesten het maar op mail zetten. Bij de vraag met wie we dan gesproken hadden, gaf de man aan: "met de garage." Hij wou geen naam geven. Mail gestuurd, meerdere keren gebeld, gewatsappt, allemaal zonder reactie. Na 3 weken Uiteindelijk reactie. Het moest aan de caravan liggen, terwijl we 16 dagen met een andere auto geen probleem hebben gehad. We moesten dan maar de zekeringen in de auto controleren, terwijl we hier zelf niet aan willen beginnen. Iedere partij die we spreken geeft aan dat het aan de massa moet liggen, maar dat ontkent trekhaakpunt. Als we aandringen op een afspraak, geven ze aan dat we eerst zelf die zekering moeten controleren, terwijl dit iets voor een trekhaakpunt is en niet voor de klant! Ondertussen hebben we beslist om het door een echte professional te laten nakijken en niet door zo een prutser.
Trekhaakpunt verklaart op hun website, klantvriendelijk te zijn. Awel, heel klantvriendelijk als ze kunnen verkopen, maar oowee als er een probleem is, dan zijn ze verre van klantvriendelijk. Ze zijn dan onbeleefd, onbereikbaar en onbetrouwbaar!
Denk goed na, beter wat meer voor een trekhaak betalen, dan zo een erbarmelijke na service krijgen!
Wij zijn alvast geleerd!
Erg slechte ervaring helaas. Wil je een trekhaak gemonteerd hebben tegen scherpe prijs, zonder vragen, of contact te hoeven via telefoon of whatsapp wellicht goede keuze.
Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar, ondanks dat ze meerdere nummers hebben.
Ik had er vandaag een afspraak en ben vreselijk onbeschoft behandeld door de monteur. Ik vermoed dat dit ook zijn bedrijf is. Dus op mijn mail met beschrijving wat mee vandaag j hem is overkomen zal denk ik geen reactie komen of zoals hij me “te woord” stond kort en bot.
Toen ik g of ik antwoord kon krijgen op mijn vraag en wat er aan de hand was omdat hij niet normaal tegen me deed wilde hij geen trekhaak meer monteren.
Enerzijds zijn goed recht wellicht, zijn bedrijf?, alleen ik deed niets raars, was gewoon vriendelijk dus begrijp er totaal niks van.
Plaatsing van de trekhaak is niets op aan te merken maar dienst naverkoop (klantenservice) is ver onder 0. Na 6x gebeld te hebben waarbij de lijn telkens na 3min werd verbroken eindelijk iemand aan de lijn gekregen die zo te horen dringend aan een nieuwe uitdaging toe is. Niet alleen was deze persoon heel kort aan de telefoon maar ook zeer onbeleefd door de lijn abrupt te verbreken.
Goedkoper is dus niet altijd beter.