Vooralsnog 2 sterren voor de moeite, hopelijk kan ik dit omhoog bijstellen. Vandaag werd mijn bestelling geleverd. Zou eerst begin van de middag worden. Schoof een paar keer op en uiteind... Voir plus
Lisez les avis des autres
Soepele bestelling en snelle aflevering. Na overleg op de juiste plaats geplaatst. Planten zien er goed uit.
Mooie planten en netjes afgeleverd. Helaas wel 10 verkeerde planten gekregen. Reageren niet op mijn mail en telefonisch steeds in bezet. Daar baal ik van. Dezelfde avond gebeld. Ze gaan dit verde... Voir plus
Wat ben ik blij met de planten (circa 450!) die onlangs door Tuinplantenloods geleverd zijn. De communicatie (ook telefonisch) verliep erg prettig, zeer snel offerte en een uitstekende prijs/kwalit... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Tuinplantenloods.nl is een online tuincentrum. Bij Tuinplantenloods.nl koop je jouw tuin,- en kamerplanten. Onze planten worden zorgvuldig uitgekozen door onze kwekers. Doordat wij werken vanuit Boskoop, houden wij nauw contact met onze kwekers door ze dagelijks te bezoeken en de kwaliteit van de planten te checken. Je kan bij ons direct via de website bestellen, de planten worden binnen 3-5 werkdagen vers bij jou thuis afgeleverd. We kunnen ook voorafgaand een vrijblijvende offerte voor je maken. Stuur ons een mail met jouw wensen. Deze mail kan je sturen naar info@tuinplantenloods.nl Tot snel op www.tuinplantenloods.nl
Coordonnées de contact
Voshol 2, 2771 NK, Boskoop, Pays-Bas
- 0172-608239
- info@tuinplantenloods.nl
- tuinplantenloods.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 26 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Onmogelijke lang gewacht
Onmogelijke lang gewacht, moeten wachten op de levering
Zeer trage reactie op vragen.
Mooie verhalen die niet waargemaakt worden.
De bestelling ging makkelijk
De bestelling ging makkelijk, de bezorging was top en, tot nu toe, is de kwaliteit prima!
Hartelijk dank, we genieten er dagelijks van.
Kwaliteit
Denk dat er een betere communicatie nodig is .
Vind de planten er ook niet echt sterk uit zien maar dat is afwachten hoe ze het gaan doen.
Het zijn prachtige planten
Het zijn prachtige planten, ze stonden op de bijrijdersstoel van de chauffeur m’n complimenten!
Ik kreeg niet de juiste clematissen , slechte service
Ik kreeg niet de juiste clematissen die ik had besteld . 8 bijzondere besteld en krijg andere enkel soorten clematissen . Deze waren de enkel bloemige en geen bijzondere clematissen waardoor een zeer goedkope vervanging werd geleverd. Hier ben ik niet mee akkoord gegaan en heb klantenservice gemaild. Eerst zouden ze weer ophalen, toen was er een misverstand en ik werd gewezen dat ze een soortgelijke mochten leveren als de gevraagde er niet meer was. Aangegeven dat ik hier niet mee akkoord ga en heb nog steeds na 4 werkdagen nog geen antwoord.
Zeer slechte service.

Uitstekende communicatie
Uitstekende communicatie, product geleverd naar verwachting, exact volgens de afspraak
Omdat mijn bestelling niet binnen de afgesproken tijd geleverd kon worden, werden de bezorgkosten teruggestort. Dit vond ik super netjes!!!
Ik heb vaker planten besteld en de prijs-/kwaliteitverhouding is goed.
Doen, wat ze beloven 👍
Prima volgens schema geleverd.
Aardige bezorger.
En het belangrijkste:
Goed uitziende Ilex.
Gezond, sterk en goed op kleur.
Ook de maat precies zoals besteld.
Top, een aanrader!
Onvoldoende robuuste planten
De Japanse siergrassen die ik heb besteld waren dusdanig iel dat 3 van de 4 inmiddels zelfs al kapot zijn. De prairiegrassen overleven het tot heden wel gelukkig. Maar voor die prijs had ik iets stevigere planten verwacht.
Netjes
Netjes een mailtje dat ze onderweg zijn en een goede kwaliteit hedra's afgeleverd. Veel vertakkingen en mooie volle pot wortels
Ik zit nu al 14 dagen te wachten op…
Ik zit nu al 14 dagen te wachten op mijn planten die binnen 3-7 werkdagen bezorgd zouden worden. Nog niks gehoord. Mail gestuurd maar ook niks van gehoord. Nu wilde ik ze morgen gaan bellen en blijken ze telefonisch alleen maar bereikbaar op maandag- donderdag tussen 8 en 12. Waardeloos. Ik had juist dit weekend vrij gepland om ze te planten.

Réponse de Tuinplantenloods.nl
Elke keer weer goede kwaliteit planten!
De planten die ik ontving waren enkel…
De planten die ik ontving waren enkel wat sprietjes in een potje. Waarschijnlijk zijn ze te lang onderweg geweest of anders gewoon slechte kwaliteit.
Ik bestel erg vaak planten online maar dit heb ik niet eerder meegemaakt.
Ik hoop dat ze van uit de wortel nog wat gaan doen....
Er werd netjes en goed geleverd
Er werd netjes en goed geleverd. Een snelle reactie op een klein foutje, dat goed is opgelost!
klantenservice kan beter
klantenservice kan beter, het duurde erg lang voordat ik reactie ontving. daarna alles goed afgehandeld
Goede en duidelijke website
Goede en duidelijke website, keurig bezorgd, scherpe prijzen en mooie producten.
Enigszins teleurgesteld…
Ik kreeg in 1e instantie een bericht dat de bestelling zou zijn bezorgd maar dat was niet zo. Kwam een tijd later nadat ik geïnformeerd heb.
16 april bestelling geplaatst en 5 mei geleverd uiteindelijk.
Planten vind ik érg klein met 4-6 blaadjes per plantje. Ik heb voor 7 plantjes over de 50 euro betaald.
Kortom enigszins teleurgesteld.

Réponse de Tuinplantenloods.nl
Planten kwamen keurig aan allen had ik…
Planten kwamen keurig aan allen had ik een stam hoogte van 1.20 besteld en heb nu 2 planten met stamhoogte van 1.70 veel te hoog en voldoen nu niet aan waar ze voor bedoelt waren helaas
L’expérience Trustpilot