We zochten een fiets met een Bosch CX motor icm schijfremmen en derailleurversnellingen. Dit werd een wat oudere fiets met bijna 10.000km op de teller. Omdat we hem ook konden retourneren toch de gok... Voir plus
Lisez les avis des autres
Na bestelling goed op de hoogte gehouden wanneer en hoe laat de fiets geleverd wordt. De fiets zelf zoals gezegd goede staat, accu 4 jaar oud maar nog steeds en top actieradius en een paar kleine b... Voir plus
De inruil van mijn vorige fiets leverde een onaangename verrassing op! Upway gaf aan dat op basis van de framenummer de fiets als gestolen geregistreerd stond. Hij is echter gewoon aangeschaft bij de... Voir plus
Demande des avis aux clients
Les gens ont aussi consulté
Serieus no-nonsense bedrijf
Duidelijke site en een snelle levering, jammer dat de sleutel afgebroken was.
Na het melden van het probleem is er direct actie ondernomen en het probleem is tot volle tevredenheid opgelost.
Topkwaliteit voor de prijs van een goedkope Chinees
Ik wilde een elektrische fiets kopen maar voor niet teveel geld, maar liefst wel met voor en achtervering diverse goedkope merken bekeken en ter vergelijk eens "refurbished" ingetypt en kwam bij Upway, mijn wensen ingevuld en daar kwam een geweldige Cube naar voren een mountainbike met spatborden eigenlijk, stoer ding ! zou ik zelf niet aan gedacht hebben, besteld , werd op tijd geleverd en was net zo netjes als hij op de foto's leek . Een topfiets ik ben er erg blij mee, vooral omdat ik nu een kwaliteitsfiets heb voor de prijs van een Chinees rommelding!
Wat traag maar wel goed
Het bedrijf heeft een goed bezorgbedrijf ingeschakeld. Ik had de pech ook een nep e-mail te ontvangen dat de bezorging mislukt was. Ik in paniek. Upway was voor mij traag met reageren hierop. Duurde ongeveer 24 uur. Maar Upway en vooral ook het bezorgbedrijf hebben goed geholpen. En bezorging is zeer keurig gegaan verder
Super service
Super service
regelmatig op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling fiets.
Goed verpakt, zeer tevreden, ga zo door Upway !
heldere communicatie
heldere communicatie over de voortgang van het verkopen en kopen van een fiets. Alles perfect en relaxed geregeld. Ik beveel Upway van harte aan.
Buy and then fuxxx yourself
The buying flow is good but after you buy you are left alone. My bike was supposed to arrive in a week, i am waiting since 5 weeks now. And what I got is a transpot costs refund and a middle finger. No tracking code, no delivery date. I had to google if this company was a scam
Fiets was in zeer goede staat
Fiets was in zeer goede staat. Nieuwe banden. Accu gecontroleerd. Prima product
Een fiets gekocht van 3 jaar oud uit de…
Een fiets gekocht van 3 jaar oud uit de handel met echt heel weinig kilometers. Werd keurig geleverd, alle onderdelen netjes verpakt en een duidelijke handleiding. Trappers gemonteerd, stuur recht gezet en afgesteld. Een pracht fiets voor het geld. Prima service.
Prima en snel geregeld
Problemen met fiets uitstekend opgelost
Ik ben zeer tevreden over Upway.
De fiets had ondanks de 50 punten controle een aantal mankementen. Wat mij aanvankelijk erg tegen viel.
Echter, na goed overleg mocht ik deze bij mijn lokale fiets reparateur laten herstellen. Ondanks de aanzienlijke kosten. Deze kosten zijn netjes en spoedig overgemaakt. Het feit dat ook, dichtbij, je eigen fietsenmaker kan maakt in de ervaring alle verschil.
Het is niet erg prettig dat enkel contact per mail mogelijk is. Maar er wordt wel vrij snel en behulpzaam gereageerd op je mails. En zoals hier boven gesteld, is de service uitstekend.
2 fietsen gekocht
2 fietsen gekocht, 1 fiets ingeruild.
Levering van 1 fiets ging geheel volgens afspraak,fiets 2 ging wat moeilijker fiets was volgens mail van Upway overgedragen aan vervoerder die laat niets van zich horen.
Na enig mail verkeer, is er op mijn verzoek een medewerker persoonlijk achter aan gegaan en het was binnen een dag opgelost. Alsnog mijn complimenten
Maar het vertrouwen is eigenlijk nooit weg geweest
Toch nog een opmerking, niet zozeer naar Upway. Daar ik zelf zuinig ben op mij fietsen staan de tranen in mijn ogen als ik zie hoe PostNL deze fietsen vervoerd, alles ligt los achter in de bus niets wordt vast gezet
Zo ik de service van Upway ervaren heb, is dit nog een aandachtspunt
Prima ervaring
Prima ervaring, fiets wel wat lang onderweg maar netjes verpakt en geleverd
Tevreden met mijn aankoop
Tevreden met mijn aankoop, jammer dat ze mijn oude fiets niet wilden inruilen.
Supersnelle levering!
Na uitvoerige bestudering van de ruime keuzes in fietsen uitgekomen bij de Kalkhoff Image3 BLX.
's Nachts besteld, volgende ochtend kreeg ik een bevestiging van de bestelling, 's middags was die gereed voor vervoer en 's avonds een bericht dat ie bij de vervoerder lag voor bezorging en ochtend erop geleverd! Netjes in doos, hagelnieuwe fiets. Zelf afstellen van het stuur en pedalen, boutjes nalopen, accu opladen en fietsen maar!
Fietsbestelling ging probleemloos en…
Fietsbestelling ging probleemloos en vlot. Fiets bleek echter mankementen te hebben. Die mocht ik zelf laten oplossen door een fietsenmaker. Tot €100 declarabel (daarboven na akkoord). Maar ik heb met reden de fiets online besteld. Retourneren kon, maar die kosten (€70) betaal ik zelf. Dus afleveren €50, ophalen €70: voor €120 heb ik helemaal niets. Omdat de fiets ondeugdelijk was.
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
L’expérience Trustpilot